I´m still wearing the smile you once gave me

Inte värt att fara till skolan idag.. Vi hade mentorstid och sen gick vi runt och kollade på saker som treorna hade gjort. Sen slutade vi. Skönt att vara hemma i alla fall. Klockan 3 ska jag va på vårdcentralen och ta spruta igen. Sen är jag färdig vaccinerad! Woho! Nu är det bara 6 veckor tills vi far (tror jag). Sen i kväll blir det träning. Kommer nog bli skoj!

Sovmorgon

Har sovmorgon idag!
Träningen igår var jätte kul. Körde programmet och nu har vi gjort alla ändringar tror jag. Kommer nog bli jätte bra! Nu ska jag snart gå till bussen. Ha en bra dag!

Born to be somebody

Verkar som jag, Sanna och Mikkan kanske ska fota snart! Hoppas det blir. Här är några bilder från när vi har fotat. Jag tror Sanna har tagit alla.

28 mars

Hej hej!
Har nyss kommit in från stallet. Den här dagen har varit rätt bra! Slapp engelskan och naturkunskapen så jag och Mikkan gick till stan. Köpte inget men jag måste ändå spara mina pengar till Turkiet och Malmö. Bussen hem fastnade bakom en timmerbil i ca 20 minuter. Inte roligt. I morgon har jag nationella prov i engelska så jag hinner inte fara hem med tolvan... Men men. Ska även ta kort till mitt pass. '

Dom här va bra!


27 mars

Hej hej!
Har nyss varit ute och övningskört. Gick faktiskt rätt bra idag. Nu ska jag göra något och sen har vi träning i kväll. Hoppas att alla kommer så vi kan köra allt fullt ut. Det blir mycket roligare då. Ha en bra dag!


AIK

Hej hej!
Har varit i stan typ hela dagen men jag köpte inget. Nu sitter jag och ser hockeyn. Hade varit kul att fara dit, man fick en gul tshirt! Vet inte vad som händer i kväll.

Helg!

Hej hej!
Äntligen är det helg! Den här veckan har gått jätte fort men de är ändå skönt med helg. Vet inte riktigt vad jag ska göra i helgen. Vi får se.

Träning i kväll

Hej hej!
Vi började filma våran skräkfilm idag, haha den blir nog bra tror jag. Snart ska jag i alla fall på träning. Hoppas alla kommer så vi kan bygga. Måste träna lite svenska också för vi har prov i morgon. I morgon är de fredag och de känns riktigt skönt! Har inga planer för helgen så vi får se vad som händer. Ha en bra dag!


The Time Of Our Lifes

Dom va inte dåliga! Jag har faktiskt varit ute och springit! De va ganska skönt att komma ut en stund. Haha jag tror att de är min oturs vecka i veckan. Igår funkade inte mitt bakkort, idag föll jag när ja gick från bussen och Maxie trampa på min fot så den blev blå.. Men men hoppas de inte händer något mer dåligt i veckan.

Hide And Seek

Hej hej!
Kom nyss hem från skolan. Har inte hänt något speciellt idag heller, eller fick veta tiderna för muntliga nationella... Jag har så jag slutar vid 4 nån gång när jag egentligen slutar typ halv 11.... Men men. Ska nog ut en stund nu ha det bra.

Cheer Extreme

Hej hej!
Kom nyss hem från skolan oh nu väntar jag på middag. Skulle egentligen hämta ut min bikini som har kommit nu men mitt kort är konstigt.... Så den får jag hämta ut när de börjar fungera igen. Annars har det inte hänt så mycket idag. Här kommer ännu en video som jag tror jag har lagt ut förr. Men dom är bra så de gör inge.

Måndag

Hej hej!
Träningen igår var riktigt rolig. Byggde massa och körde ramsan. Nu ska jag snart fara till skolan, skriver kanske när jag kommer hem igen. Har inte så mycket att skriva om nu så det blir mest bilder och videor. Men men. Ha en bra dag!
En bild från träningen igår. Tog den från Mikkan.

Stingrays Smoke


Lördag

Hej hej!
Idag har jag hunnit vara i stan, gått en bit, ridit och sen har jag gjort förrätt, varmrätt och efterrätt. Blev super gott. Nu ska jag kanske se nån film eller något. Ska kanske ut och fota månen senare, någon som har sett den? Den är super stor! Okej de va kanske inte så intressant men.. Förresten, Johanna har startat en blogg där hon säljer cheer rosetter! Dom är super fina! Kolla här!



Inte dåliga!


Fredag!!

Hej hej!
I kväll ska vi ha en grej för Sanna! Kan inte skriva vad i fall hon läser. Kommer nog bli jätte roligt. Som någon kanske har märkt så har de blivit något damp med menyn på sidan. Vet inte vad som har hänt men jag får väl be Emma eller nån fixa det. Ha en super bra fredags kväll!
Skulle vara coolt att tävla i det här ^

More

Tumblr_l862arnchn1qasxryo1_500_large
Äntligen fredag! Även om veckan har gått rätt så fort så är det jätte skönt att de är fredag.
Ska snart fara till skolan. Ha en bra dag!

Sovmorgon

Godmorgon!
Träningen igår var jätte kul! Ska snart gå ut till bussen, efter skolan har jag träning igen. Ha en bra dag!
Dom är inte dåliga!

Träning i kväll!

Hej hej!
Idag på skolan har det inte hänt något speciellt. Fick slippa matten så jag och Mikkan gick till stan. I kväll blir det träning igen efter uppehållet som vi hade när det var sportlov. Kommer bli jätte kul och jag hoppas att vi ska börja med ändringarna nu.
Ha en bra kväll!


One tree hill

Hej hej!
Slutade tidigt idag men sen var bussen sen när vi skulle hem.. Men men den kom i alla fall efter 20 min. Nu ska jag se lite one tree hill tror jag. Ha en bra dag.

Awsome

Hittade på Mikkans blogg.

Sista lovdagen...

Godmorgon!
Sista dagen på lovet idag... Känns inge bra, vill inte tillbaka till skolan än. Men men snart är det påsklov och sen far vi så jag får hålla ut tills dess. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, kanske far till stan en stund. Ha en bra dag.
Har inga nya bilder..

All I Ever Wanted

Hej hej!
Idag har jag varit ute typ hela dagen. Har tolkat bakom skotern, ridit, kört lite skoter m.m. Här är två bilder. Nu ska jag se one tree hill ha en bra kväll.

Saknar sommaren..

Jag sankar verkligen sommaren jätte mycket.. Men nu är det inte så jätte länge kvar! + att vi far till Turkiet snart och sen efter någon vecka (typ 3) så blir det att fara till Malmö och tävla! Kommer bli jätte roligt. Här är några bilder från förra sommaren.

Två bilder från igår


Stingrays Cheer ♥

Här är några bilder från DM! De är tagna från: cheerleadersofsweden.se och youbetterwork.blogg.se

Ny bikini

Beställde hem en ny bikini idag! Far ju till Turkiet snart så det kanske är bra att ha en ny!

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Hej.
Såg just att Hellcats har uppehåll till APRIL?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Grate.... Nu har jag inget att göra kvällarna när det är hockey.
haha fin bild...

Kläder från H&M

Hittade lite saker på H&Ms hemsida. Tror att jag ska beställa hem bikinin och byxdressen!

Walking On Sunshine

Hallå!
Nu är jag nästan klar fast jag måste packa klart och bestämma vilka kläder jag ska ha. Kommer nog bli jätte roligt i kväll. Ha en bra onsdag!

Cool bild

Tumblr_l94z6khbmi1qcox3lo1_400_large

Min dag

Hej hej!
Idag har Mikkan och Frida varit här. Vi åt semlor, fotade, såg DM filmen från 2009 och RM filmen från 2010. Man blir riktigt taggad på träning och tävling när man ser dom filmerna. Förutom att vara med dom så har jag hunnit rida och gå en bit. Det är lite svårt att rida nu när det är så halkigt men det finns vissa ställen som går bra. Här är en lagbild från uppvärmingshallen på DM.
Bilden är tagen från: majakallin.blogg.se

Now Or Never

Hrrgr_large
Haha de där stämmer på cheerleading tävlingar! ^

Tisdag

Godmorgon!
Idag ska Mikkan och Frida komma hit! Vet inte riktigt vad vi ska göra, kanske ta kort och kolla på massa DM filmer och sånt. Kommer nog bli roligt. Sen i morgon ska vi ha tjejkväll hos Amanda. Vi har inte haft det på jätte länge! Kommer bli super roligt!

Film från prisutdelningen

Här är en film från prisutdelningen när vi redan har hämtat våra guldmedaljer och sista klassen får sina priser, haha kolla på oss när dom säger MVP! Haha vi faller omkull och blir galna!

Bilder från DM!!

Den här låten var med i förra programmet och i år också!

Guldmedalj + MVP!

Här är filmen från när vi tävlade idag. Stingrays cheer ♥

Let´s go, RAYS!

Nu är jag klar att fara till Boden! Håll tummarna för oss i morgon när vi tävlar!
Stingrays cheer ♥
¨

Skellefteå AIK

Här är några bilder från hockeyn i tisdags. Jag har tagit alla utom den sista. Det är rätt svårt att få bra bilder när det är rätt dåligt ljus men men. De är inte redigerade än så vi får se hur dom blir efter det.

Not Like The Movies

Hej hej!
Nu har jag packat klart nästan allt som ska med till Boden i morgon. Kommer bli jätte roligt.
Fast det är rätt nervöstinför tävlingen på söndag..

Let´s go, RAYS!

Hej hej!

Nu ska jag snart fara på träning! Det är den sista innan DM som är på söndag. Kommer bli jätte roligt.

Sista träningen idag!

Godmorgon!
Har sovmorgon idag! Träningen igår gick jätte bra och idag är det sista träningen innan DM!!! AH! Haha är jätte nervös men det ska man vara. Ha en bra dag!
En bild på mej och Emma från uppvisningen.

Träning i kväll

Nu blir det snart träning! Jag ha börjat med att ha en fläta i luggen på träningarna och det funkar jätte bra! De far inte ut så det är super bra. Här är videon som jag hittade hur man gjorde den:
Det är inte så svårt som jag trodde!

Skellefteå AIK

I kväll blir de att fara på hockey. Tar med mig kameran så jag kanske lägger ut några bilder sen. Ha en bra kväll!

We Belong To The Music

Har inget att göra..

Inte kul lektion

Så här ser det ut i min naturkunskaps bok. Haha det är verkligen tråkigt...

RSS 2.0