Home sweet home

Nu är jag hemma från fjällen. Vi åkte i måndags 05.30 från skellefteå bussstation. Och kom hem idag kring 16.30. Det var jätte kul men nu är man jätte trött. Samanlagt gick vi 3 mil och lite till med packning. Men vi gick ju mer utan också.

skriver mer sen

p.s

Jag glömmde säga att Cattis fick sitt nya träns igår här kommer en bild
 Foto: Ida Lindberg
 
Och så måste jag lägga in en bild på Buck också Jag och Buck Foto: Emma Lindberg


:)

Igår va jag och Emma med Frida. Först så va jag och splelade fotboll med Amanda på lonne. Sen kom Emma, Frida, Tobbe och Ludde. Så då spelade vi match. Hehe även om det inte va så jätte varmt ute så höll i på att svättas ihjäl så när vi hade spelat klart for vi och badade.
 
Frida och Emma Foto: Ida Lindberg

 HAHA jag som kommer upp efter att jag hade kännt att det va iskallt!! Foto: Emma Lindberg

Efter badet så bakade jag chokladmuffins och Emma målade franskmanikyr på Frida.
  Foto: Ida Lindberg

Efter att muffinsarna va klara såg vi på gammla top model avsnitt. Hehe. Sen åkte Tobbe och Frida hem.

Efter middagen så for jag och Emma ut och red. Jag red dressyr med Cattis. Hehe och gjorde ryttarmärke 2 dressyren till "My Cool" hehe. Sen kom Frida igen för dom skulle hämta Tobbe som hade varitnute med Ludde och fiskat. Då fikade vi och kollade på alla bilder som jag har tagit i sommmar. Vi srkattade ganska mycket.

I dag ´har jag varit på stan med Mikkan. Jag köpte bara ett didem. Men Mikkan köpte massa kläder. När dom skulle skjutsa hem mej från Mikkan så åkte vi en jätte cool "bil" den hade bara tre hjul.

I morgon ska jag, Emma och Frida sälja kläder m.m på en loppis. Tjäna pengar!!!!

SES

Sälja fika

Idag har jag varit på skolan och sålt fika till lärarna på skolan. Alla i klassen hade bakat  5 st kakor och lämmnat dom på skolan. På förmiddan så var killarna och sålde mackor. Och på eftermiddan va tjejerna där, i våran klass är vi 9 st tjejer.

Först kom jag, Amanda och Nelly. Mikkan är sjuk. Sen efter ett tag så kom Matilda. Och sen kom Emma och hennes mamma.  När vi hade suttit ner en stund och pratat kom Stina (våran lärare) hon sa att Bente hade varit med killarna på förmiddan och att Sanna va ledig. Sen la vi upp alla kakor på fat och ställde fram dom, Emma och hennes mamma kokade kaffe och sen så for dom. Sen kom Ola (våran andra lärare) och sa att någon måste gå och köpa mjölk. Matilda gick. Sen när hon kom tillbaka så stannade hon i 10 min sen for hon hem. Så då var det bara jag, Amanda och Nelly kvar. Så vi tre satt där hela eftermiddan. Vi hade jätte tråkigt. Men ändå kul för vi satt och skrattade åt varandra.  När vi skulle fylla på med kaffe så fattade vi inte hur man skulle få lös den så vi trodde att den hade smält fast i plattan (så smarta är vi). Men sen provade Amanda igen och då fick hon lös den. Haha.

När jag kom hem så åt jag middag sen gick jag runt byn med våran hund Elite. Sen for jag och Emma ut och red med Buck och Cattis. De gick bra.



Foto: Ida Lindberg

Hej då!

Staan

Hej hej

Idag har jag varit på stan med min farmor + mina syskon. Jag köpte en cardigan från h&m
  
och ett par jeans.

På lördag ska jag på stan med Mikkan. Ska försöka hitta nåt bra då me

hej då

Skolan :(


Snart börjar skolan om... Och som om inte det va nog me det så måste min klass vara på skolan på torsdag och sälja fika till lärarna. OCh då måste vi vara på skolan kl. 08.30. Jag kommer att vara jätte trött.

Fast den här veckan ska jag ha kul. På onsdag ska jag och mina syskon gå på stan med farmor och köpa kläder. Jippi. Och på lördag ska jag gå på stan med Mikkan.


Kisse


I söndags hämtade vi en liten kattunge. Han heter Ville.
söt va?


Lägret

I lördags kom vi hem från lägret som va i en vecka. De va skit skojj


Här kommer lite bilder












Övre raden från vänster: Herman, Hugo, Erik, Mikkan, Ida, Olov och Nils
Nedre raden från vänster: Tobias, Johan, Ida (jag), Nelly, Emma, Sanna och Pontus 
Längst fram: Nilias

 





Luleå


I går va vi på "semester" i Luleå med några kompisar. Först åt vi lunch som vi hade tagit med oss. Sen skulle vi till Leos lekland. Men vi hittade inte dit så vi virrade runt i typ en halvtimme. Sen kom vi äntligen dit. Redan då vi stod i kön och väntade på att betala så kände jag att det skulle bli varmt.

När vi hade varit där och åkt rutshkanor m.m så var alla blöta i svett. Herregud vad äckligt. Så då gick alla och tvåttade sig på toan och sen åkte vi till stan och handlade. Ja köpte ett linne och jeanshorts. Skit snyggt.

Det vart ändå en bra semeser även om den inte va så lång.


Regn


Kan det inte sluta regna hela tiden? Det har typ regnat hela sommaren. Jag vill att det ska vara sol och varmt. Så man kan bada, sola m.m. När det regnar så finns det typ inget att göra.


Men i alla fall. I morrn ska jag till Luleå och vara på Leoslekland hehe, men jag tror att vi skulle gå på stan också. Då ska jag köpa jeansshorts, linnen, en klänning och nåt annat om jag hittar nåt. På hem vägen ska vi (om de är bra väder) stanna på nån badplats och bada. Kul. Nu ska jag gå och äta midda.      


kinamat

Jag va me Mikkan idag och när ja va på väg hem så ringde Ludde och sa att jag skulle skynda mej (vi skulle till stan och äta kina mat).

När jag cyklade så började det att regna jätte mkt. Så när jag kom hem bytte jag kläder sen åkte vi och åt på Tatung, det va jätte gott. Jag åt friterad kyckling med söt/sur sås och till efterrätt så tog jag bananasplit. Mums.

Nu sitter ja här och skriver. Har vare ute och gått med hundarna. Snart ska jag gå ner till hästarna och kolla så att dom har vatten och myggmedel. 
                                                                      


Nyvaken


Är ganska trött. Vaknade nyss. Idag vet jag inte vad ja ska göra, kanske måla min bokhylla eller nåt. Om det blir varmt så kommer jag så klart att bada i sjön. Igår när mamma och pappas kompisar kom hit med deras barn så fick jag hålla i den lilla bebisen. Han va jätte söt, fast han sovde nästan hela tiden.     


   hejsvejs


studsmatta


Nyss var jag Emma och Ludvig tvugna att visa mormors syster + hennes man vårat program som vi har gjort på studsmattan. Hehe det är faktist ganska bra. Det är två bygg men vi klarade inte andra.

Snart så kommer några kompisar hit. När dom kommer så ska vi bada (enligt mej och Emma). Efter middan så stressade vi och bakade en kaka. Jag längtar tills vi ska bada det är jätte varmt.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0