Stunning stunts


Sovmorgon

Har sovmorgon idag. Det är de enda som är bra med måndagar, för vi slutar 4 och har naturkunskap i två timmar... Men men. Uppvisningen gick rätt bra igår men jag känner mig ännu mer nervös inför söndag nu. För er som inte vet så är det DM på söndag. Hoppas det går bra.

Go Stingrays!

Hej hej!
Sitter och väntar på att klockan ska bli 4 så vi kan fara! Är super taggad på uppvisning, hoppas att det kommer många. Justja, måste springa och kolla så kameran har batteri sen. Ha en toppen dag och om ni inte har något att göra från 17.45 till 19.00 så kan ni ju komma och kolla på uppvisningen i balderskolans gympasal, kostar 20 kr. Kommer bli super kul!

No one but you

Hej hej!
Har nyss varit ute och gått och före det var vi i stan. Köpte ett nytt skyddsspray till håret. Hoppas det är bättre än det vi har nu för mitt hår börjar bli väldigt nött. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske plugga lite. Har NK prov på fredag och sen ska jag ha läst i engelska boken också. Blä vad jobbigt!
Cool bild va? Foto: Ida Lindberg

Uppvisning i morgon, kom och kolla!

Okej jag kanske borde skriva något nån gång också. Ska snart fara till stan en stund och sen vet jag inte vad jag ska göra. I morgon är det i alla fall uppvisning! Hoppas att det kommer många! Klockan 18.00 i balderskolans gympasal men om man ska dit kanske det är bra att komma lite tidigare kanske kvart i för vi börjar klockan 18. Det kostar 20 kr att komma in men de är värt de!
En bild från när vi hade uppvisning på Träpinnen.

haha en till video


Inte länge kvar nu!


We're all born superstars


I was born this way

Godmorgon!
Nu är det sista skoldagen den här veckan och det känns riktigt bra, förutom att vi har utegympa. Men men. Efter skolan vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska kanske gå till stan men jag satsar på att hinna hem med två bussen. Ha en bra dag!

Just Like A Papercut

Har tagit kort. Men jag har redan tagit kort på allt som finns här hemma så jag blev inte så jätte nöjd med dom men.
Kanske ska ha en fläta i luggen på träningen idag. Då kanske de inte far ner i ansiktet hela tiden.

Never let you go

Hej hej!
Har nyss gjort klart all läxa som jag hade så nu blir de en helt fri helg! Okej vi har skola imorgon men efter det. Ska snart gå ut och fota.

Beautiful Nightmare

Godmorgon!
Vaknade nyss, så himla skönt att vara ledig. Igår hade vi jätte rolig träning och den gav väldigt mycket också. Vi har träning i kväll också, längtar! Förutom det har jag ingen aning om vad jag ska göra idag. Vi får se. Skriver mer senare. Ha en bra dag!
Haha en bild från uppvisningen, stackars Frida som inte når. Haha

Fight To The Finish

Hej hej!
Nu blir det snart träning och sen är vi lediga i morgon! Så himla skönt. Ska äta nu ha en bra kväll!
620111-11-1262624554594_large
Cool bild från weheartit

Cheerleading

Hej hej!
Har typ inga bilder på datorn för hårddisken är uppe och jag orkar inte springa och hämta den så det får bli... ännu en cheer video. Haha det är ju snart DM så det enda jag gör när jag är inne på datorn är att kolla massa videor. Det slutar aldrig vara coolt!

Pyramider


Tisdag

Hej hej!
Jag älskar våra tisdagar! Ska snart gå ut och ta kort eller något. Ha en bra dag!

written in the stars


Vill ha sommar!

Run and tell that

Hej hej!
Igår var vi hos Johanna hela dagen och fixade lite saker till uppvisningen, den kommer nog bli jätte bra! Idag har vi sovmorgon men vi slutar 4... Men men, jag har 8 kr så jag kanske kan köpa nått att ha på naturkunskapen. I morgon slutar vi 12! När jag kommer hem ska jag nog baka till uppvisningen och ta kort om det är bra väder ute. Ha en bra dag!



SNART!

Nu är det bara två veckor kvar innan tävlingen och en vecka tills vi har uppvisning i balderskolans gympasal. Kom och kolla! 20 kr inträde och det är mellan 18.00 - 19.00

Lista.

3 favoritprogram
Hellcats
One tree hill
Top model

3 saker jag gjorde igår
Skola
åkte buss
såg film

3 saker jag ser framemot
Tävlingen
Sommaren
Turkiet

3 favoritplatser
Hemma
Stallet
Träningarna typ haha

3 saker på min önskelista
Kläder
Objektiv till kameran
pengar

3 saker jag är rädd för
Åska
Att de ska börja brinna
Eh....

3 saker som är viktiga för mig
Min familj
Vännerna
roliga saker, typ tävlingar, träningar och ridningen


Två Stingrays lag

I den andra videon kolla på tjejen som står i mitten i början. Crazy!

Lördag

Hej hej!
Har hunnit rätt mycket idag och klockan är inte ens ett! Har hunnit städa mitt rum, plugga lite matte och ta kort. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Kanske försöka övertala Emma att vi ska rida nu i stället för efter middan. Haha jag har varit sugen på pizza i typ två veckor nu och idag ska vi äta det till middag! Jippi! Haha. Ha en bra dag!

HELLCATS

Har nyss sett ett avsnitt av Hellcats. Nu måste jag vänta en hel vecka innan nästa kommer ut. Men det är fortfarande lika bra så de är värt att vänta på!

Stingrays Cheer ♥

DM 2008, Brons, gick inte vidare till SM

DM 2009, silver, gick vidare till SM första gången!!
Tyvär finns det ingen video från första SM ute på youtube. Men vi kom i alla fall 6:a av 10 lag.

DM 2010, ensamma i klassen men fick nog med poäng för att gå vidare till RM (samma som SM) och vann även MVP!

MVP, most valuable preformance. Jag får fortfarande rysningar när jag ser den!!


RM 2010, kom 4:a av 8 eller 9 lag.

Om 15 dagar är det dax igen! DM 2011!!

Twinrix

Hej hej!
Sitter och äter frusna vindruvor, de är jätte gott! Typ som godis nästan. Har tagit den första twinrix sprutan idag. Gick bra, längtar ännu mer tills vi far till Turkiet nu. Såg nyss att startordningen har kommit ut för DM! Vi kommer att tävla mot Jämtlands cheerleading lag. Kommer bli jätte spännande! Längtar super mycket!!!
En bild från förra DM

Inte länge kvar nu!

Godmorgon!
Nu är det bara 7 träningar kvar till DM! Är jätte nervös och de är typ det ända jag kan täna på. Haha. Det kommer bli jätte kul! Här är våran tävlings video från förra DM då vi vann MVP!

Några coola bygg


Haha, vilken ska jag ha som visningsbild på facebook?

1.
2.
3.
4.

Några bilder

Har varit och fotat lite. Här är några bilder, dom är oredigerade. Ska försöka fixa photoshop en vacker dag.

Count on me

Hej hej!
Det är fortfarande super kallt ute! Haha var bara tvungen att skriva det. Slutade skolan typ klockan 10 idag. Eller vi skulle skriva nån svenska uppsats och sen fick vi sluta. Så det har itne varit speciellt jobbig dag. Ska snart gå och släppa ut hästarna en stund. Sen får vi se vad jag ska göra, kanske tar lite kort. Ha en bra dag!

Happy valentines day

Hej hej!

Glad alla hjärtans dag allihopa! Min dag har inte varit så speciell, fick en chokladkaka av mamma och pappa och 200 + 2 trisslotter av farmor och farfar. Ska bara ta det lugnt i kväll för det går inte att vara ute utan att förfrysa något. Typ. Nu ska jag gå och duscha ha en toppen kväll!

Viqueens

Idag har jag inte gjort så mycket, var i stan ett tag och sen red jag. Det var inte varmt ute.. Nu blir det snart träning! Här är ett norkst lag. 

Ännu en video

Godmorgon!
Tänkte rida nu på morgonen men sen såg jag att det var -23 så det får vänta tills det blir varmare. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Har i alla fall träning klockan fem.

Det vore något att tävla där


One Time

Har varit i stan med mamma och Emma idag. Köpte lite saker som behövdes + en kavaj. Blev rätt nöjd! Nu ska jag spara pengara (eller okej jag ska spara så mycket jag kan) tills det är DM för då brukar de gå rätt mycket pengar. Speciellt om de har fina t-shirts och sånt. Får hålla tummarna på att dom har de! Jag har fixat min gamla kamera så mamma och pappa kan filma tävlingen med den.
Efter prisutdelingen på RM, vi kom 4:a av 10 lag

Fredag!

Hej hej!
Kom typ nyss hem från skolan och ska snart äta middag. Efter middan ska jag va med Sanna, och kanske Cissi och Mikkan också tror jag. Det blir nog kul! Känns bra att det är fredag idag!!

Träning i kväll

Hallå!
Idag på skolan börja vi med något kafé och i morgon ska vi gå och fika på MDK:n. Sart far jag på träning! Är super taggad!

Har tråkigt


Hästarna

Har varit ute och fotat hästarna. Nu sitter jag och lyssnar sönder våran tävlingsmusik. En sak som alla tävlingsmusiker har gemensamt är att man aldrig tröttnar på dom.
Här kommer några bilder:






Let´s go, RAYS!

Hej hej!

Igår kväll fick vi sakerna som vi har beställt från USA! Jag älskar skorna! Hehe och shortsen och väskan! Nu är jag jätte taggad på att träna, längtar ännu mer till DM också. För nu har det varit DM i stockholm så det finns massor av videor. Längtar tills det är våran tur att tävla!!! GO STINGRAYS!

En Månad Kvar...

Nu är det exakt en månad till tävlingen! Är super taggad!!

Teenage Dream

Hej hej!
Har nyss varit ute och ridit det var skönt att komma ut en stund, mår faktiskt lite bättre nu och jag kan vara ute utan att dö av hostattacker. Hostar fortfarande men har några bra halstabletter som gör att de inte blir lika mycket. I kväll ska jag ta det lugnt så jag kanske kan vara med på träningen i morgon. Är jätte sugen på att träna!

Lista.

1. Det första du tvättar i duschen? Känner hur varmt det är med fötterna, så det blir väl fötterna
2. Gillar du kaffe? Nej.
3. Hur mår du just NU? Fortfarande förkyld och hostar, låter som en åsna när jag hostar 
4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på? Har ingen crush
5. Berätta om din senaste dröm: Jag cyklade typ
6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det? Tror inte det
7. Vad vill du ha just nu? SOMMAR!
8. Har du räknat till 1000 någon gång? Haha jag vet inte
9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den? Båda men oftast biter tror jag
10. Använder du smileys? Jo
11. Har du träffat någon kändis? Ja haha
12. Gillar du keso? Tror inte det
13. Vilken låt hade du sist på huvudet? Tävlings musiken
14. Hur många länder har du besökt? Svergie & Finland, Finland i typ en timme...
15. Är dina föräldrar stränga? Jag tycker inte det
16. Skulle du kunna hoppa fallskärm? Kanske, de skulle va coolt 
17. Glittrar någonting i ditt rum just nu? Eh.. ingen aning
18. Brukar du hyra film? Ibland
19. Var kommer du vara på lördag? Det är lördag idag och vi får se hur det blir om jag börjar må bättre
20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY? Jag var inte där men såg de på tv
22. Vad åt du till lunch? Har inte ätit lunch än
23. Har du lockigt hår? Ja och det är jätte jobbigt 
24. När grät du senast? Typ igår haha för att jag var så tät i halsen så jag kunde inte andas. 
25. Har du gått in i en vägg någon gång? Haha det händer ibland
26. Favoritårstid? Sommar såklart!
27. Vem höll du senast i handen? Vet inte
28. Sover du med TVn på? Nej
29. Tycker du att du är gammal? Haha nä
30. Är du mörkrädd? Njaa, eller nä de är jag inte
31. Gillar du ditt liv just nu? Om jag blir frisk nån gång så ja!
32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha? Har inget badkar.. Bara dusch
33. Har du bra syn? Ja
34. Var är dina föräldrar just nu? Pappa är ute och skottar snö och mamma är på Luddes hockey träning.
35. Vad har du på dig just nu? dansbyxor och en orange tröja från monki
36. Vad var det senaste du köpte? Kofta, jeans, filter till kameran tror jag
37. Hatar du mer än 3 personer? Nej
38. Använder du sushipinnar? Haha nä
40. Äger du ett vapen? haha nej
41. Gillar du ditt hår? Ibland    
42. Gillar du dig själv? Jag antar de
43. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa? Båda
44. Hur ofta använder du MSN? Nästan varje dag
Haha närbild på Figge

Uttråkad!

Hej hej!
Är fortfarande sjuk så jag missar bion i kväll... =( Men men måste ju bli frisk nån gång så då är det lika bra att vila. Igår fick jag och Emma Teenage Dream nagellacket av mamma och det var verkligen super fint! Tack! I kväll ska jag väl se någon film. Sen jag blev sjuk har jag hunnit se: Sex and the city 2, Bring it on, Blood diamond, When In Rome, ett till avsnitt av Hellcats, The back up plan, typ fyra eller fem avsnitt av Top Model säsong 11, lika många avsnitt av Project Runway, två avsnitt av Tyra show, ett avsnitt av One Tree Hill och ja... massa andra serier och filmer. Hoppas jag blir frisk snart för jag håller på att bli galen av att ta det lugnt!
Foto: Ida Lindberg

Teenage Dream


Katy Perrys nagellacks kollektion

Hemma från skolan idag också.. Igår blev febern ännu högre och jag kunde typ inte prata. Men i morgon måste jag vara frisk för jag har massor att göra efter skolan. Visste ni att Katy Perry har gjort en egen nagellacks kollektion? Dom heter som hennes låtar gör, dom heter Teenage Dream, Not Like The Movies, Last Friday Night, The One That Got Away och Black Shatter. Det var Emma som visade mig igår och hon funderar på att köpa ett, jag kanske också gör det! Haha såg nu att Justin Bieber kanske också ska göra nagellack XD
Jag tycker att det rosa glittriga och blå glittriga var finast.

Sjuk

Är hemma från skolan idag för jag hostar typ hela tiden och mitt huvud känns som det ska sprängas. Har sett två filmer, Sex and the city 2 och Bring it on. Såg nyss att det senaste avsnittet av hellcats har kommit så jag ska kanske se det senare. Klockan 15.00 ska jag vara på röntgen...

Tråkigt inlägg

Har inget att göra så jag tog kort på nagellack. De här två är mina favoriter efter genomskinligt.

RSS 2.0