Down to Earth

Godmorgon!
Sitter och väntar på att jag ska gå till bussen, blev lockigt hår idag också. Måste sluta platta håret för de blir så nött och jag vill ha långt hår på avslutningen.
Stannar i stan till träningen. Hoppas ni får en underbar dag!
hehe

KLÄNNINGEN HA KOMMIT!!

Hej hej!
Sitter här och försöker vara teknisk och få igång ljudet på datorn och sen fixa så inte alla bilder blir konstiga, går inte så bra blir bara arg. Kommer säkert sluta med att jag går här ifrån och är sur eller tar den andra datorn.
Min klänning har kommit nu! Det gick ju jätte fort att beställa från Nelly.com, tog bara två dagar. Mamma ska hämta den i morrn så då ska jag testa den! Hoppas Hoppas hoppas den passar!

I wanna know you

Hej hej!
Kom nyss hem från skolan, häde inget speciellt idag heller tror jag. Eller om de hade gjort de hade jag troligen kommit ihåg de. Nu väntar jag på att maten ska bli klar, och sen ska jag antingen rida eller jogga/gå.

Fight For This Love

Hej hej!
Orkade inte gå in på datorn efter träningen eller efter skolan idag de är därför jag inte har skrvit sen igår på dagen, men de gör nog inte så mycket. Fick kakorna vi ska sälja igår, jag och Emma har bara en kvar och den försvinner troligen i morgon på pappas jobb. Tack så mycket alla som har köpt!
har fastnat på den!

RÖSTA :D

Hej hej!
Har nyss ridit, de tog typ två timmar, haha Buck gjorde något jätte konstigt, han stoppade typ ner huvudet i en snöhög och sen försökte han gå ut i djupsnön hela tiden också. Ska försöka hitta på något att göra, har tråkigt! Kanske beställer klänningen nu, gjorde inte det igår.
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Bad romance

Godmorgon!
Hos Mikkan såg vi massa filmer och pratade osv, sånt som vi brukar göra. Filmen UP va ju jätte sorglig... I alla fall i början.
Har faktiskt inte så mycket träningsvärk som jag trodde jag skulle få, de är mest i ryggen. Idag ska jag rida, kanske måste rida båda hästarna själv för Emma mådde inte så bra, men de går nog bra. Sen i kväll har vi träning.
Jag som tyckte de kändes som om de snart va sommar och nu kommer de jätte mycket snö..

Viktiga datum!

7 maj
28 maj

vilken biovår de här kommer bli!

Earth Hour

Hej hej!
De va jätte kul att gymma, Mikkan och Amanda: Vi borde köpa gymkort! Fast nu är jag jätte trött. I kväll ska jag nog vara med Amanda och Mikkan igen. I kväll kl. 20.30 - 21.30 är de earth hour, någon som ska släcka alla lampor? Vi kommer nog släcka allt utom tv:n, hehe.

Wait your turn

Godmorgon!
Igår kväll var jag med Mikkan och Amanda, vi såg tv, satt vid datorn osv. Det var skoj i alla fall! Mikkan pratade om att vi kanske skulle på något gym idag, hoppas det blir för då slipper jag städa hela dagen och för de skulle vara skoj.
haha hittade ingen annan bild

MY LIFE WOULD SUCK WITHOUT YOU

Hej hej!
Äntligen helg! Hade tänkt vara med Mikkan och Amanda i kåken i kväll men de blev inte för Mikkan kunde inte. Men i stället blir det bara fredagsmys. Men först ska jag rida. På skolan såg vi klart filmen som vi såg på no:n, den va ganska bra fast man kunde gissa hur den skulle sluta.

Right round

Hej hej!
Sitter och kollar efter olika hotell i Stockholm, vi ska nog dit på semester i slutet av sommaren. Så härligt! Hittade de hotell som vi bodde på när jag var liten, haha jag minns till och med vad det hette, Scandic Star. Som jag minns de var de jätte fint där man kom in, lite som Titanic.
Skolan idag va rätt så kul, jag tror inte jag har skrattat så mycket på länge, har typ skrattat åt allt idag. Haha.
så såg de ut ;)

Take me away

Hej hej!
Sitter och väntar på att maten ska blir klar, sen ska jag ut och ta in hästarna och efter de blir det träning, har kollat på lite låtar vi kan ha i vårat program.
Den passar faktiskt jätte bra till sakerna vi gör, i alla fall enligt mej.

I'm gonna put you first

Godmorgon!
Blev nyss klar att fara till skolan, har nationella direkt på morgonen. Hoppas det går bra för er andra som också ska göra det! Nu måste jag gå och hämta jackan och skorna, ha en bra dag!

SOMMAR<3


Happy Ending

Hej hej!
Har jätte mycket träningsvärk så de va rätt jobbigt att rida idag men det skoj var de i alla fall. När jag skulle bära ner vatten åt hästarna råkade jag spilla ut typ mer än hälften av vattnet i mina skor. Haha så blir det alltid när jag ska göra det.
Nu ska jag hitta på något att göra.. Kanske kolla på mer sommarbilder?

whatcha say

Hej hej!
Har nyss ätit middag och nu väntar jag på att Emma ska komma hem så vi kan fara ut med hästarna. Sen ska jag duscha osv. Har inte hänt något speciellt på skolan idag häller, tror jag.
I morrn har vi nationella i engelska igen. Det går nog bra.

If it kills me

Hej hej!
Blev ingen ridning idag, Emma kände sig inte så pigg så jag gick ut och rörde på mig en stund i stället. Sen duschade jag och nu har jag gjort lite läxa. I kväll händer det nog inte så mycket, ska fika kvälsfika och sen se lite tv kanske och sen sova.
Bara jag som är super trött på vinter och längtar super mycket till sommaren?

Baby

Hej hej!
Hände inte så mycket på skolan, hade mitt matte prov och så såg vi film på No:n, annars inget speciellt. Ska snart äta och sen ska nog jag och Emma ut med hästarna och efter de duscha osv. Som vanligt.

Remind us all of what we used to be

Hallå!
Träningen gick super bra! Vi blev klara med vårat program, de blev jätte bra! Nu ska vi bara hitta någon musik som passar och sen är vi klara, och så måste vi så klart öva lite mer också.
Det har blivit sämre i magen igen.. De känns som om jag ska spy och att nån sticker mej med något i magen hela tiden.. Inte så skönt, mamma ska ringa och kolla om vi kan fara till doktorn i veckan, hoppas det går att fixa.
Haha intressant att veta va? Har inte så mycket att skriva om så..
Har nästan inte hunnit med hästarna i helgen, får rida långt på kvällarna i veckan i stället.

WHEN I LOOK AT YOU

Hej hej!
Kom nyss hem från backen, de va jätte skoj! Tror nästan jag fick lite färg i ansiktet! Woho! Nu hinner vi vara hemma i en halvtimme och sen far vi på träning. Den blir nog jobbig men kul, är rätt så trött. Vad har ni gjort idag då?
haha snart sommar!

This is it

Godmorgon!
Nu sitter jag och väntar på att vi ska fara till Bygdsiljum och åka slalom. Ida, Lisa och Emil ska också med. Det bilr nog skoj. Sen när vi kommer hem ska vi bara äta middag och sen träning. Vi får se om jag hinner skriva något mellan det.
Hehe, fin bild.
Ha en super bra dag!

This is ME

Hej hej!

Har nyss gjort en bit på en dans som vi kan ha med i cheerprogramet på träningen. Den kanske inte blev så lång men cool blev den i alla fall. Har försökt att förstå mej på matten men det gick inte så bra, slutade med att jag blev arg och gick därifrån. Får fortsätta med den i morgon.
Kollade på lite bilder från i våras/sommras

Hm...

dom kostar lika mycket, vilken ska jag ta?

my first love won’t be around

Hej hej!
Köpte faktiskt bara saker som jag behövde, nya slalomglasögon, solglasögon och tights. I kväll ska jag rida och göra massa läxor. Sen ska jag nog duscha och sånt också.

You make me fall in love

Godmorgon!

Igår spelade vi x.box, såg tv, fikade och inte så mycket mer. Jag höll på att somna i soffan flera gånger. Idag ska jag till stan och köpa nya kläder och kanske nya glasögon till slalomhjälmen, mina är jätte små och fula så det behövs. Efter stan ska vi nog ut med hästarna och sen i kväll måste jag göra matte..
I morgon tror jag vi skulle fara iväg och åka slalom nån stans, hoppas inte klutmark för dom ha sämst backar. Det blir nog en ganska lugn helg.
Ska ni göra något speciellt i helgen då?
Ska fixa nya bilder nån dag också.

WHEN I LOOK AT YOU

Ditt namn? - Ida
Födelseår?
- 1994
Hur Lång är du
? 157
Spelar du något instrument?
- nepp, spelade gitarr förr
Dina första tankar när du vaknar? - det är olika
Vart befinner du dig just nu? -
eh, rummet mellan tvrummet och köket

Vad har du för färg på trosorna?
- vita

Har du några husdjur? - 6 st

Är du singel? - Jepp
Vem är snyggast?
-  den snyggaste haha
vet mest om dig?
- familjen
Vad vill du ha just nu?
- sommar!
Ditt mål i livet?
- vet inte, kommer inte på något speciellt just nu
Rädd för?
- åska, döden

McDonalds eller Burgerking? - burgerking
Sjunger du?
- nästan hela tiden när jag är hemma
Vad har du för skostorlek?
36, 37 och ibland 38
Vill du gifta dig?
- såklart!
Kommer du överens med dina föräldrar?
- japp
Din hårfärg? - brunett

vad sover du i? - t-shirt + underkläder

Kläder du har på dig idag? - pyjamas shorts, tshirt och cheerleader tröjan och så klart underkläder
Favoritårstid?
- sommar!
Favoritmat och dryck?
- tacos och 7up!
Hur svarar du i telefonen hemma?
- Hej det är Ida
Hur svarar du i mobilen?
- Hallå! eller hej de är Ida
Sov du ensam inatt?
- jopp
Vad gjorde du kl 08 imorse?
- sovde i soffan
Vad var det senaste någon sa till dig?
- stäng inte av datorn sen
Druckit idag?
- mjölk och vatten
Vad är det för väder hos dig just nu?
- mulet
Godaste glassen?
- kokosglass <3
Drömmer du mardrömmar?
- inte så ofta, hade en i natt tror jag
Favoritklädsel? -
klänning!

Favoritgodis? - de mesta

Hur många kuddar sover du med? - 2

Vad luktar det om du sniffar lite? - tacos!

Saknar du någon? - ja

Snus eller cigaretter? - inget av det!

Vill du ha barn? -ja men inte nu

Längtar du till din nästa födelsedag? - ja men inte överdrivet mycket, längtar mer till sommaren!

Är du blyg? -ibland, men tycker inte jag är de så mkt längre

Tycker du att du har fin dialekt? - haha

Tycker du om fester? - beror på

Tycker folk att du är snygg? - fråga inte mej om det fråga dom andra

Har du använt någon hårprodukt idag? - nepp

Vad har du för planer i helgen?  - rida och träning, har inte hunnit planera mer

Viktigaste frågan: Vem är bäst? - det finns många!


Keep Holding On

Hej!
Har nyss duschat, ska nog äta något om en stund. I kväll ska Ida, Lisa och Emil komma, hoppas jag mår bättre innan det, det var jätte länge sen vi var med varandra hemma så. Finns typ inga filmer på tv nu, ska kanske se någon på datorn eller one tree hill.
Jag och Mikkan ska typ beställa kläder från Nelly.com och då ska jag nog köpa klänningen, hoppas att den sitter bra och blir bra att ha på skolavslutningen för då är jag typ klar med nästan allt till den, även om det är 91 dagar kvar men.
Klicka för att stänga bilden
Jag och Mikkan på skolavslutningen i 8:an.

i want my life back

Godmorgon!
Ingen skola för mej idag, har ont i huvudet och mår illa, har typ haft så i några veckor nu och hoppas jag får fara och kolla upp det för det är jätte jobbigt att göra saker då, orkar typ ingenting. Menmen, hoppas det blir bra snart igen i alla fall.

The Reason

Hej hej!
Efter skolan idag gick jag, Mikkan, Amanda och Erik till stan, jag hittade massa sommarkläder som jag vill ha! Ska kolla om jag och Emma kan gå på stan nån dag. Tänk va kul med massa fina kläder att ha i sommar.
ska nog köpa dom!
fast då måste jag öva på att gå i dom så jag inte faller.

Forever and Always

Godmorgon!
Johanna kunde bara vara på träningen en stund men vi fick i "läxa" att göra ett litet program själva i varje byggrupp, vi har kommit på lite men när jag kommer hem efter skolan ska jag nog kolla på youtube efter olika saker man skulle kunna ha med. På träningen idag ska vi fortsätta med det och på antingen söndag eller onsdag ska vi ha en mini tävling, det blir kul!
På skolan idag tror jag vi har skidor.. Jag är verkligen inte bra på det, haha, förra året klättrade jag och Mikkan i ett träd när vi skulle åka skidor.
Vi har ingen estet idag så jag slutar vid 20 i 2. Skönt, fast det går ingen buss hem förän kvart över 3.
haha min nya favorit penna!

AGAINST ALL ODDS

Hej hej!
Kom nyss hem från skolan och gympan idag var typ vild, men den va skoj till sparken kom.. Hehe. Snart ska vi äta och sen blir det träning hela kvällen. Det blir nog kul, hoppas vi får veta vad vi ska ändra och till vad.

The party wont start until I walk in

Godmorgon!
Blev nyss klar och för en gångs skull blev lockarna som jag typ ville. Idag har vi första träningen efter lovet, hoppas det blir kul! Men det blir det nog.
hehe hade lite tråkigt ;)

Fairytale Gone Bad

Hallå!
Jag och Emma har hittat den bästa ridvägen någonsin som finns på vintern, men jag säger inte vars den är. Haha, de är hemligt. Nu sitter jag och kollar på alla kamerabilder, har ganska många. Har inte så mycket att skriva om, skriver mer i morgon.

Beautiful day

Hej hej!
Kom nyss hem från skolan, det engelska nationella var inte så svårt, bara några saker jag va osäker på men det går nog bra. Ska snart äta middag och sen ska jag och Emma ut med hästarna och sen ska jag duscha och sånt, som vanligt alltså.

Okej nu kan jag erkänna att vi va lika....

Kanske inte dom finaste bilderna på oss men ändå
haha det ser typ ut som om det är samma person! Läskigt.

too broken to move on

Hej hej!
Nu har vi äntligen fått den bättre datorn igen + ett nytt tangentbord som är super bra. Och nu kommer det nya bilder också!
Här kommer några:

Hold My Hand

Hej hej!
Första skoldagen klar nu, ganska jobbig. Vi fick tillbaka spanska proven och jag fick nästan VG! De trodde jag verkligen inte, var inställd på att göra omprov. Skriver mer sen.

WITH YOU

Godmorgon!
Många som tyckte som jag, den längst ner och sen den vita (klänningarna alltså). Vi får se vilken det blir. Idag är det första skoldagen efter lovet, kan nog bli jobbig. Mår fortfarande illa men. Jag tror inte det är något speciellt på skolan idag, har nationella i engelska i morgon..
Hoppas ni får en bra dag!
Justja, idag kommer datorn tillbaka och det betyder att jag kan ladda in bilder på den igen! WOHO! Har 475 på kameran nu så det behövs nog att jag tömmer den.

Klänningar!

Watrfall Mesh Dress SEK 449, Elise Ryan - NELLY.COM
Chiffong Baby Doll Dress SEK 399, Rare Fashion - NELLY.COM
Vilken tyckte ni va finast? Jag gillar fortfarande den sista mest men den är så kort så det blir nog en annan. Kanske.

all the right moves

Hej hej!
Har nyss spelat lite piano, ska nog göra de på musiken i stället för gitarr som jag alltid tar. Kanske har en chans att höja mitt betyg då. Det går rätt så bra men man får kramp i armarna haha. Har varit och gått/joggat med mamma och Emma också. Om nån timme ska jag och Emma ut med hästarna. Tror vi ska fara ganska långt nu när det är så fint väder. Hoppas snön försvinner nu och det blir sommar!

My sisters keeper

Godmorgon!
Igår kväll såg jag My sisters keeper. Den va jätte bra! Jag kunde inte sluta gråta, de är nog en av dom bästa filmerna jag har sett.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, rida som vanligt men annars får vi väl se vad jag hittar på.

Äntligen!

Måste börja med de här, WOHO!!!!! JAG HAR VÄXT OCH ÄR NU 157 CM!!! Jag har typ inte växt sen i sommras så de känndes bra att veta att jag blir längre än så här, hehe.
Har nyss duscha, och nu sitter jag och letar efter den perfekta klänningen till skolavslutningen. Det är bara 97 dagar kvar!
vill ha dom skorna på skolavslutningen, fast dom har ganska hög klack men

you are my only

Hallå!
Har varit med Mikkan hela dagen, eller sen efter lunch. Före lunch tog jag massa bilder ute. Jag och Mikkan va på lekplatsen på gummarksskolan, såg film, körde skoter m.m. Är rätt så trött nu men efter middan ska jag ut och springa, måste börja nån gång. Kommer nog bli jätte jobbigt i början men det blir lättare efter ett tag.
håll ut snart är det sommar!

fight for this love

Hej hej!
Om ett tag kommer Sanna och Amanda och jag tror Mikkan skulle komma men det blev lite senare. Hoppas vi kommer ha en bra kväll, men det blir det nog. Har inte haft så mycket att skriva om på bloggen på ett tag nu, men de kommer väl tillbaka nån gång.
bara jag som blir glad av den här bilden?

Fall for you

Hej hej!
haha de ser ut som jag tänker: yo
Hyrde tre filmer my sister's keeper, ghosts of girlfriends past och dumpa honom. Hoppas dom är bra.

I don’t wanna be without you

Hej hej!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska följa mamma till stan och hyra filmer och kanske fixa pengar på mobilen igen, har 1 krona, har inte haft så lite pengar på länge nu. Haha vilket problem. I kväll ska några kompisar komma, det blir nog skoj.
Skriver mer när jag kommer hem.

Lista

1. tre namn jag lyssnar till:
Ida, Ida Lindberg, Ida 2 (bara på träningen)
2. någonting jag tycker om med mig själv:
min personlighet
3. någonting jag inte tycker om med mig själv:
jag blir lätt sårad
4. detta är jag rädd för:
åska, haha flugor
5. tre saker jag vill ha varje dag:
kul, min familj, mina vänner
6. tre saker jag absolut inte kan göra:
döda någon, äta blodpudding, kommer inte på nån mer just nu
7. detta tycker jag om att göra:
Rida, träna, skratta 
8. detta vill jag göra just nu:
fara på semester
9. bästa känslan:
lycka
10. värsta känslan:
att vara ledsen 
11. egenskaper jag gärna vill att min partner har:
snäll och glad
12. är jag kär just nu
nej
13. jag vill gifta mig?
ja! 
14. följande saker vill jag göra innan jag dör:
ha ett långt liv
15. min käraste ägodel:
min kamera
16. något jag vill ha i present:
har allt jag vill ha just nu 
17. detta har jag på mig just nu:
Svarta leggings,vit t-shirt, kofta, tjocksockar, shorts och underkläder så klart
18. favoritkläder:
klänningar eller shorts.
19. favoritdjur:
Häst
20. följande musikstilar tilltalar mig mest:
det är olika 
21. favoritlåt just nu:
det finns många, kan inte välja en 
22. roligaste/tråkigaste ämne i skolan:
roligast = idrott och tråkigast = matte 
23. stjärntecken:
skytt
24. en bok jag älskar:
hm... en prinsessas dagbok
25. en film jag älskar:
P.s i love you, baksmällan
26. tv-program jag gillar:
The hills, one tree hill
27. favoritdoft:
min parfym, eller när de nyss har regnat på sommaren
28. detta äter jag gärna:
TACOS!
29. dricker helst:
vatten, mjölk, 7up eller den rosa fantan 
30. favoritgodis:
De mesta
31. hit vill jag gärna åka på semester:
Något varmt land, kanske Grekland
32. färg på mina ögon:
brungrön
33. min längd:
156 cm tyo
34. jag tror på:
att allt kommer lösa sej nån gång
35. jag spelar:
super mario haha
36. person jag beundrar:
finns en massa 
37. så här bor jag:
i ett hus? 
38. antal döda krukväxter i hemmet?
haha ingen tror jag 
39. det här tänder mig:
olika
40. det här gör mig avtänd:
sura personer 
41. favoritfärg:
rosa, blå 
42. favoritcitat:
hm... vet inte just nu 
43. en hemlighet jag vet:
de säger jag inte här haha
44. bästa present jag fått:
min kamera, började nästan gråta
45. senast köpta skiva:
eh......
46. det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
jag vet inte
48. udda förmåga/egenskap:
hahahaha va?
49. om jag vore ett djur skulle jag vara:
En katt, dom sover hela dagarna
50. vad lyssnar du på just nu?
down- jay sean
51. vad har du gjort/ska du göra idag?
varit och gått 
52. Älsklingsplagg?
Klänning!
53. Älsklings låt?
massa!
54. Älsklings restaurang?
hm... 
55. när badade du i en pool senast?
jätte länge sen.. 
56. har du varit med i någon skolpjäs?
haha ja massa
57. hur många barn vill du ha?
vet inte, 2 eller 3 kanske
58. vilken musikstil tycker du mest illa om?
dansband blä!
59. har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?
hehe va?
60. vad har du för TV-kanaler?
dom flesta
61. har du åkt moped någon gång?
ja!
62. har du busringt någon gång?
yes de ä skoj
63. har du fått felparkeringsböter?
haha nepp
64. har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump?
det skulle va kul men läskigt
65. vilken är den plats längst bort som du har besökt?
Nyköping
66. har du en egen trädgård?
yepp
67. vilken är din favorit bland tecknade serier?
vet inte
68. kan du alla orden i nationalsången?
HAHA nepp
69. badkar eller duschkabin?
badkar
70. vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
vet inte                                                                                                                                                          71. favoritpizza?
hawaii
72. chips eller popcorn?
popcorn
73. vilken färg på läppstift använder du?
andvänder intee läppstift.
74. har du rökt jordnötsskal någon gång?
HAHAHA nej
75. har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
nepp
76. apelsin- eller äppeljuice?
apelsin 
77. vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
laget, kinamat
78. favoritchoklad?
marabou! <3
79. när röstade du senast?
typ vilken låt vi skulle spela på musiken? haha
80. när åt du en hemodlad tomat sist?
ingen aning
81. har du vunnit en prispokal någon gång?
JA! Med laget
82. är du bra på matlagning?
ibland, när jag vill
83. klarar du att tanka själv?
nej haha
84. har du beställt något från de där shoppingprogrammen (typ TVshop) som går på reklamtevekanalen?
nej
85. pepsi eller coca cola?
Cola 
86. har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
Nej haha
87. vad var det senaste du handlade?
kläder
88. har du kräkts offentligt?
Haha,nä de tror jag inte
89. vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?
sanna kärleken så klart
90. tror du på kärlek vid första ögonkastet?
yes
91. har du ringt något betalnummer?
?
92. kan man vara vän med sitt ex?
yepp
93. vem var det du besökte på sjukhus senast?
vet inte
94. hade du mycket hår som liten bebis?
tror det
95. vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
har inget, bara de som redan finns där.
96. vad har du i din väska?
de jag behöver
97. någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
borstar tänderna
98. vad har du att vara tacksam för?
Mycket! 
99. var hittade du den här listan?
nån blogg
100. tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:

dom som vill



I don’t want a broken heart

Hej hej!
Har varit och gått en bit, skönt att komma ut. Har inte så mycket att skriva.
haha

Let Go

Hej hej!
I morse nån gång vid 5 började det skaka i hela huset, skit läskitgt! Men det var bara snö som rasade från taket. Idag ska jag nog rida, duscha och sånt. Sen i kväll blir de laserdome! Hoppas det blir roligt.

Mer bilder

Läskiga va? hehe.

behind the scenes

kommer mer bilder i morgon :D

Några av bilderna, kommer fler sen

vad tycker ni?

START ALL OVER

Godmorgon!
Sovde nästan 12 timmar i natt, så jag känner mej väldigt pigg idag, bara lite i magen nu så det kanske går över under dagen. Sanna, Frida och Mikkan kommer efter lunch och då ska vi fota igen! Hoppas det blir bra bilder den här gången också.
förresten: är det bara för mej som min blogg dampar, man kan inte se mer än de senaste inlägget.

VANILLA TWILIGHT

kom inte på något att skriva om så jag lägger ut en låt i stället

LÄNGTAR TILL SOMMAREN!

Hej hej!
Har nyss haft inpackning i håret så nu är det jätte lent! Woho! Har vait ute ganska mycket idag. Emma satt och kollade på massa sommar kläder, jag kan inte beskriva hur mycket jag längtar tills när man kan gå omkring i shorts och linne ute utan att frysa.

Cause I wish you were here

Godmorgon!
Mår lite bättre idag men känns fortfarande som magen är upp och ner typ. Men jag orkar inte vara hemma hela dagen idag också. Ska nog ut och köra skoter med mina syskon och pappa senare idag. Skriver mer senare




En lista.
1. Hur ser din drömkille ut, om det bara gäller utseendet?
det är väl inte utseendet som spelar någon roll
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? nepp
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? jag vaknade för en timme sen så.. 
4. Hur lång är du? 156.5 typ 
5. Vilken är den senaste filmen du sett? Music and lyrics 
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: Vaken? :P
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? sms, men om det är bråttom så ringer jag
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta 
9. När såg du senast din mamma? igår kväll
10. Icke godkänt i något ämne? nepp 
11. Mvg i något? nepp 
12. När vaknade du idag? typ 9
13. Vilken är din favoritplats? badplatsen! 
14. Vilken plats föredrar du minst? ingen speciell
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? på semester
17. Vad sover du i? t-shirt + underkläder
18. Hur många kuddar har du i sängen? 5 tror jag
19. Var har du bott/bor? morahöjden, gummarksnoret och ragvaldsträsk
20. Tycker du om kinamat? jaa, och sen kokosglass efter! 
21. Tycker du om kaffe? BLÄ! 
22. Vad dricker du helst till frukost? oboý
23. Kan du spela poker? hehe bara klädpoker fast jag tror inte det är riktig poker 
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? nej
25. Vill du ha barn? ja, fast inte än 
26. Kan du några andra språk än svenska? engelska och lite spanska 
27. Har du någonsin åkt ambulans? nepp
28. Föredrar du havet eller en bassäng? bassäng, det är så kallt i havet här 
29. Vad spenderar du helst pengar på? KLÄDER! 
30. Är du cool? haha ja så klart
31. Kan du rulla med tungan? hehehehe
32. Vem är den roligaste människan du känner? haha det finns många
33. Vad har du för ringsignal? våran tävlings musik
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? japp i en låda nån stans
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? en påse på golvet
36. Kan du byta olja på bilen? haha nej
37. Vilken var den senaste boken du läste? eh... minns inte 
38. Dansar du i bilen? haha ja ibland 
39. När var du i kyrkan senast? ingen aning, säkert när de va skolavslutning
40. Hur många hål har du? i öronen har jag ett i varje
41. Har du någon piercing? öronen
42. Har du någon tatuering? nepp, men jag vill ha nån
43. Gillar du någon just nu? varför är alltid den här frågan med?
44. Har du provat droger? NEJ! 
45. Har du pojkvän/flickvän? nepp 
46. Vad är ditt mobil nummer? dom som jag vill ska ha det har det redan 
47. Vad ska du göra ikväll? rida kanske, och sen hårinpackning osv 
48. Har du några syskon? ja, Emma och Ludvig
49. Hur mycket pengar har du på din mobil? vet inte kanske 150

Tell me how you want this to be

Hej hej!
Fortfarande ont i magen + att jag mår mer illa nu. Vill verkligen inte vara sjuk på lovet, kunde väl ha varit det förra veckan i stället. Men jag har i alla fall gjort lite saker idag, följde med ut med hästarna som kanske inte va så smart för jag fick mer ont i magen då, sen har jag fixat massa små saker och läst chic.
Hoppas det är bättre i magen i morgon.
Klicka för att stänga bildenatt jag var brun! nu är jag värsta belkisen

I like

Hej hej!
Dagen började väl inte så speciellt bra, vaknade kvart i 7 av att jag hade jätte ont i magen och mådde illa.. Så det blev ingen slalom för mej idag, får sitta hemma och ha det tråkigt. Hoppas det går över snart, vill ju inte vara hemma hela lovet.
Det är jätte fint väde idag, eller det var det nyss i alla fall nu blev det molnigt. Vad gör ni idag då?
snart sommar!

ALL OR NOTHING

Hej hej!
Att den där tjejen på filmen jag la ut i förra inlägget va bra? Jag ska bli så bra nån gång. I alla fall hälften så bra. Idag har jag varit med Mikkan, vi hade inte så mycket att göra men vi hade skoj ändå, jag fasktande i ett träd när jag skulle klättra i det.. Haha Mikkan satt bara och skrattade åt mej. Sen tog vi lite konstiga bilder som kanske kommer upp här när jag kan ladda in nya.
Har nyss fixat Mikkans blogg. Den blev ganska bra, vill göra om min också, på onsdag ska vi fota igen så det kanske blir en ny header efter det.
Klicka för att stänga bilden

COOLT VA??

haha min nya idol!

Because these things will change

Godmorgon!
Igår kväll efter att vi hade ridit och jag hade duschat såg vi This is it. Ganska bra, men jag såg den ju på bio så den var inte lika bra den här gången. Men den funkar. Jag var rätt så trött så jag höll på att somna på golvet.
Vet inte riktgt vad jag ska göra idag, tro det eller ej men jag har faktiskt funderat på att fara ut och springa efter lunch. Annars ska jag väl rida och sen ville Mikkan att jag skulle ringa efter lunch, kanske hittar på något med henne.
Klicka för att stänga bilden

The Time Of Our Lifes

Hej hej!
Det var ganska skoj igår kväll på night flight, fast discot kunde ha varit bättre. Men vi hade ganska roligt i alla fall. Kom hem vid halv 1 - 1 nån gång och somnade typ dirket.
I morse när jag vaknade mådde jag fortfarande illa.. Typiskt. Men jag har i alla fall varit ute och kört skoter/tolkat och städat idag. Ska rida efter middan och sen ska jag duscha.
Är det bara jag som tycker att det känns som om det snart är sommar?

I hope it takes you back to that place

Hej hej!
Igår på träningen fick vi fika och så lekte vi lekar och körde programmet + gick igenom vad vi ska ändra och sånt. Nu ska jag snart fara till skolan. Och idag är det sista dagen innan lovet! Tur att vi har sovmorgon igen.
Ha en bra fredag!

All I’ve got are these photographs

Hej hej!
Skolan idag var ganska jobbig, har mått illa + haft ont i huvudet hela dagen men jag klarade det i alla fall. Har träning om ett tag, hoppas inte den är så jobbig för då kommer jag typ va död i morgon/ i kväll. I morgon har vi sovmorgon och sen skola och sen när jag kommer hem snabbt byta kläder och fixa håret osv sen fara på Night flight. Det blir nog skoj!
Kommer kanske hinna skriva på morgonen i morrn men annars: ha en bra torsdags kväll och fredag!

Butterfly fly away

Hej hej!
Isshowen igår gick faktiskt ganska bra, har fått massa blåmärken för att Mikkan "tappade" mej i golvet efter varje dans.. Men men, dom försvinner väl nån gång. Idag har jag spanska prov.... Kommer nog inte att gå så bra men hoppas på det bästa, annars händer det nog inte så mycket på skolan idag. Har träning i kväll. Oj, det här inlägget blev inte så sammanhängade men jag måste gå till bussen snart, hoppas ni får en bra dag!
haha det blir mkt cheer bilder nu för tiden, kommer nya om ett tag.

Remember the Time

Hej hej!
Nu är jag klar att fara till en lååååång skoldag, kommer att komma hem vid 9 tror jag. Efter skolan far jag och Mikkan troligen till farmor och farfar och vilar där i två timmar sen kl 5 måste vi vara på skolan igen för vi har isshow med estet och vi ska dansa. Hoppas det går bra.
Mår fortfarande lite illa men får försöka att inte tänka på det så jag orkar hela dagen, ha en bra dag!

complicated

Hej hej!
Kobdalis idag var riktigt skoj, jag tror vi åkte nästan alla backar, jag åkte med Sanna, Amanda, Mikkan, Erik, Marcus och Alexander. Och idag var det första gången jag åkte en sittlift, det var jätte skoj! Haha. Jag är rätt så trött nu och mina ben är alldeles trötta och orkar typ inte gå. Men det var en kul dag i alla fall.

Dream

Hej hej!
På skolan bestämde vi hur våra klasströjor ska se ut, det blev typ en cyklande gubbe som sa HäjDÅ, och sen där bak ska våra namn stå. Spanskan idag var hemsk... Jag mådde jätte illa hela lektionen så jag gjorde inte så mycket. I kväll ska jag nog baka, rida osv. Hoppas jag slutar må illa för jag vill ju inte missa kobdalis i morgon. Det blir nog kul, hoppas det är bra väder.
våra priser!
lagbild!
vet inte vem det är som har tagit bilderna.
Till Rasmus: MVP =MOST VALUABLE PERFORMANCE :D


MVP!

här är vårat program när vi körde direkt efter att vi fick veta att vi hade vunnit!

RSS 2.0