You tell me to hold on

Det härliga vädret fortsätter att hålla i sig och med bara en vecka kvar till studenten känns det som att jag ser ljuset i tunneln. Kommande dagar och kvällar är fullproppade med roligheter så den här veckan kommer nog gå fort.

Längtar så mycket till att bli fri från skolan så jag vet inte vad jag ska ta mig till!


It's where my demons hide

Väder är och har varit så underbart de senaste dagarna att det känns som att vi redan har sommarlov!

Igår spenderades kvällen på vitberget med några vänner, vi grillade och spelade kubb. En riktigt bra kväll helt enkelt!

Just nu ligger jag i solen och jobbar på brännan och jag tror att resten av dagen också kommer att spenderas ute i solen. Älskar sommaren!


Over again

Den här helgen har varit så bra som en helg bara kan bli. I fredags spenderade jag kvällen och natten med några kompisar. Både lördag och söndag var det underbart väder så jag har jobbat på min bränna och sen hade vi träning med både Stingrays och Vipers igår också. Det gick riktigt bra, även om det var många borta på Vipers träning så hann vi med mycket och på träningen med Stingrays körde vi lite avancerade bygg,gymnastik och styrka. 

Idag har jag varit så otroligt trött på skolan så det var inte helt fel att sluta ett istället för fyra! Nu när jag kom hem tidigt ska jag passa på att göra bort läxor så jag kan ha en ledig kväll! 
 

I could feel your heartbeat

Idag har jag har en toppenonsdag! Har varit på superhumör hela dagen och sen på träningen fick vi besök av lite olika fotografer, tidningar och till och med från komunen! Nu är vi värsta kändisarna, vänta bara nån vecka så ska ni se vad jag menar. 

Just nu känner jag mig taggad på allt, high on life! Tre veckor till studenten, en månad till kreta och i morgon är det en vecka sen vi tog hem guldet! AH! Jag kan fortfarande inte fatta det, så sjukt! Är så stolt över oss, vem hade trott att Stingrays från lilla Skellefteå skulle vinna RM? Det är helt otroligt och jag är så glad att jag får dela den här känslan med världens bästa personer.♥
 

SVERIGES BÄSTA!

 

RM-guld!!!


Håll tummarna!

Nu är vi i Nyköping och i morgon tävlar vi! Håll tummarna att det går bra för oss i morgon!


Gonna light up the skies, or ignore the stars

Genrepet igår gick väldigt bra och nu är vi redo för tävling på torsdag. Efter uppvisningen igår stannade vi kvar och tränade på balder och sen drog några av oss till Dallas och åt middag och sen vidare mot Maya där vi hängde ett tag.

Idag har jag haft min enda skoldag den här veckan, känns väldigt skönt må jag säga. Efter skolan har jag hunnit med att äta min första mjukglass i solen för första gången på väldigt länge, ridit, tränat fulls på studsmattan och gått en liten power walk med syster.

Kvällen blir nog rätt lugn, ska försöka börja packa inför resan om jag orkar.


Genrep!

Idag har vi sista träningen och genrep inför RM! Klockan 16.15 är det insläpp till balderskolans gympasal och 16.30 börjar det. Inträde 20 kr.

Det känns overkligt att RM är så nära som det är, känns som att det är flera veckor bort. Längtar så otroligt mycket!


We only get one life

Igår efter skolan drog vi till voltarenan och stannade där till i natt nån gång. Jag har så mycket träningsvärk idag, är lika stel som en pinne haha, men vi hade i alla fall en riktigt härlig kväll, kan sammanfatta min fredagskväll med ett ord: bäst!

Förlåt för konstigt och osammanhängande inlägg men jag är trött och orkar inte tänka.

RSS 2.0