Träning

Har just kommit hem från träningen! Vi körde lite basicsaker, typ gymnastik och lite lättare bygg, för att se vad de nya kan och så. Jag längtar jätte mycket tills vi börjar kasta och sånt! De är så himla kul! Min dröm är typ att vara med i ett groupstunt lag!!

Bilden är tagen just innan våran förträning på RM!!
Världens bästa Stingrays Cheer!

On top of the world

Nu är jag klar att fara till skolan. Haha även om det är en timme tills jag ska fara men.. Jag tänkte i alla fall äta lunch hemma så jag slipper den äckliga skolmaten. Älskar att ha långa sovmornar, man hitter så mycket. Jag har hunnit slappa framför tv:n, se ett avsnitt av Gossip Girl, fixat mitt hår rätt fint (fast de kommer förstöras när jag har moppehjälmen..) och nu sitter jag vid datorn.

Tumblr_l8ycr6rvhb1qas7d8o1_500_large_large

Onsdag

Vaknade klockan 6, satt på mobilen och fick sms om att vi inte har någon engelska idag, vilket betyder att jag börjar 20 över 11! Då har vi mentortid i 25 minuter och efter de har vi hål till halv 2 då vi har bild i två timmar sen slutar vi. Haha skön dag!

Träningen igår var kul! Vi gick igenom massa saker inför säsongen och sen körde vi lite gymnastik, hopp och typ styrka. Jag, Emma och Mikkan gjorde lite flickisar också, jag måste öva mer på mina så dom blir finare. Men det kommer de nog bli! 

Stannar i stan efter skolan och äter middag på subway så vi hinner i tid till träningen ikväll. 


Snart träning!!!!


Hemma

Idag fick vi suta en timme tidigare! Tur att jag och Mikkan körde moppe, annars hade vi varit tvugna att vänta på tre bussen. Men nu är jag hemma i alla fall och har just gjort cupcakes. Har inte hunnit smaka än men de är säkert goda. Ska nog gå ut och hoppa en stund. Taggar träning i kväll!!



Tisdag

Har sovmorgon idag också! Ska köra moppe till skolan idag så jag kommer hem fortare. Sen i kväll är det träning! 



Längtar så himla mycket!

Frida, Mikkan och Jag!
Den här bilden och de från det förra inlägget är från när vi spelade in
en reklamfilm för kakservice!

I morgon börjar träningarna om! Längtar så himla mycket! Världens bästa lag, världens bästa tränare,
det kommer bli en super bra säsong! Längtar!

Stingrays Cheer ♥

Stingrays cheer


Someone like you

Nu ska jag snart gå ut till bussen. Känns jobbigt med måndag.. Vi går till 4. Men i morgon börjar i alla fall träningarna om! Kommer bli jätte roligt. Ska bli skönt att göra flickis på matta och inte på en madrass som inte dämpar nånting. Efter skolan idag ska jag bort!



Next up >> Gossip Girl!

Tumblr_lqlkxxg1es1qm27zmo1_400_large


Längtar till träningarna!!!!!


Min dag

Idag åt vi lunch på Matfesten. Jag tog något Grekiskt kött som var jättegott! Förutom det så har jag inte gjort så mycket idag, håller på med fotoläxan och tar kort varje timme. Haha min fantasi börjar ta slut.. Men efter middan ska jag rida och springa så då blir de i alla fall nån bild, ska nog fixa mina naglar också.

Jag vill köpa ett nagellack som är typ den här färgen. 
Tumblr_lpzxixw8o51r0ip88o1_500_large

Ny kamera?

Sitter och kollar efter någon kamera. Jag har funderat på att köpa en ny kamera. Även om jag älskar den jag har så börjar bilderna bli lite för mörka och det är inte så kul. Har testat massa saker för att få bättre ljus i dem men utan större resultat. Har till och med fått tips av Nikon företaget, eller vad jag nu ska kalla de, men de hjälpte inte. Jag tror jag vill fortsätta med Nikon för då har jag fortfarande användning av mitt långzoom och Nikon är ett superbra märke! Men det kommer nog ta lång tid innan jag bestämmer mig och har råd.. De jag vill ha är inte billiga. Men om man vill att den ska hålla länge och ha bra kvalitet så är det inte så konstigt att de blir dyra. Tills dess ska jag ha kvar min älskade Nikon D3000!


California allstars

Så himla skönt med fredag! En vecka mindre tills det är lov igen. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, är rätt trött så jag ska nog ta det lugnt. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om.. Har inget roligt att berätta, skolan är ju som skolan brukar vara och tränningarna börjar om på tisdag. Justja! I veckan kommer det troligen hända en superbra sak!!!



På tisdag!

På tisdag börjar träningarna om! Jag är super taggad och har verkligen stora förväntningar inför den här säsongen. Önskar bara vi kunde ha fler träningar än tre gånger i veckan. Men tre gånger blir nog superbra ändå!

Stingrays Cheer 2011-2012 kommer bli awsome!

Spread your wings and learn to fly

Idag slutade vi 20 över två och jag hade sån tur att mamma var i stan så jag kunde åka med henne hem! Hemma en timme tidigare än jag hade varit om jag hade åkt buss, så det är super skönt! Har inte hänt så mycket speciellt på skolan idag, vi fick rösta vilka saker vi vill göra på idrotten och vi fick redskap senare i höst/vinter! Yey! Då kan jag och Mikkan visa våra skills på mattan! Nu ska jag gå och se tv eller något, är super trött. 


And it goes like this

Snart kommer Mikkan hit, vi ska fixa en sak!! 


Haha jag och Mikkan

Onsdag

Hej hej!

Jag älskar att ha sovmorgon! Man hinner med mycket mer även om man sover lite längre. Jag har i ala fall hunnit göra mig klar för skolan och sett ett avsnitt av Gossip Girl. När jag fixade mitt hår märkte jag att det har växt ganska mycket sen jag klippte mig för ett tag sen! Yey! Fast det är rätt nött så jag ska nog boka en klipptid snart. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. Ska fara om en timme, eller lite mer, och före de ska jag äta lunch också så jag slipper den äckliga skolmaten.





XOXO

Tumblr_lgj4undkmc1qgbyryo1_400_large

Haha jag är helt fast i Gossip Girl!


Hard To Remember, Impossible To Forget

Hej hej!

Nu är jag hemma från skolan. Hände väl inte så mycket speciellt på skolan. Känndes som vanligt. I morgon har vi sovmorgon till 11.20! Det var ju bra. Är rätt trött nu men ska fara ut och springa med min syster om ett tag. 



Första skoldagen

Nu ska jag snart fara till skolan. Känner mig inte så peppad på att börja skoaln.. Men det finns inte så mycket man kan göra åt de, träningarna börjar nästa tisdag så de kan jag se framemot. Skriver när jag kommer hem från skolan! Ha det bra!



Set the fire to the rain

Sista sommarlovs dagen... Känns trist. Har i alla fall hunnit med ganska mycket idag. Ska försöka ta vara på den här kvällen men vet inte hur, haha kommer sluta med att jag ser Svenska Hollywood fruar. Om jag ska beskriva det här sommarlovet med tre ord så blir det träna, sola och bada! Tänkte lägga ut lite bilder från sommaren!





Orkar inte lägga upp mer.

Snabbt inlägg

Har nyss kört moppe in till stan för att hämta min syster. Före det såg jag två anvsnitt av Gossip Girl. Nu ska jaggå och fixa mina naglar.


Mooorning

Godmogron!

Vaknade för en halvtimme sen, kan säga att det var tungt att stiga upp. Nu hade jag tänkt fara ut och rida Maxie. Lika bra att göra det nu, har inget annat för mig. Skriver mer senare.



At least your on the top of the world

Har nyss kommit hem från Tatung! Var där med min släkt och det var en riktigt god middag. Är proppmätt nu.. Haha. Känns tungt att skolan börjar på tisdag. Jag har inte hunnit med allt som jag ville. Men men. Träningarna börjar i alla fall den 30 augusti så det är ju bra. 

I morgon ska jag försöka ta vara på dagen så mycket som möjligt. Ska vakna tidigt så jag inte är så trött på tisdag. Sen ska jag hinna springa, se något Gossip Girl avsnitt och massa andra saker! Måste förresten boka klipptid snart, mitt hår är en katastrof...

Här är tre bilder på mej från när jag fotade med Sanna, Mikkan och Frida. Sanna har tagit och redigerat de två första och Mikkan den sista. Mina bilder från den gången kommer när jag har photoshop igen!



Doing what I should do

Godmorgon!

Försöker ställa tillbaka dygnet.. Riktigt jobbig. Skulle egentligen vakna sju men jag ställde om klockan så det blev halv 8 i stället. Haha även om det inte hjälpte så mycket, är fortfarande jätte trött. Idag blir det att fara till mormor och fika för hon fyller 80 och sen i kväll blir det middag på Tatung med släkten. Skriver mer senare idag!


Live, love, cheer!

Okej jag ser Gossip Girl nån annan dag i stället, måste ju försöka hålla mig till säsong 4 tills 5:an kommer ut i september. 

Jag blir snart galen! Jag vill ha träning nuuu!! Saknar laget, saknar att bygga! Saknar allt! Även om vi typ har haft en veckas uppehåll.. Haha! I morgon har de möte så jag hoppas att träningarna börjar i veckan! Den här säsongen kommer bli super!! Hoppas vi blir ett stort lag igen!





GOSSIP GIRL

Tumblr_l8ycr6rvhb1qas7d8o1_500_large_large
Finns inte så mycket att se på tv så jag funderar om jag ska se ett avsnitt av Gossip Girl!
Har blivit beroende av det!

All I ever wanted

Hej hej!

Sitter här och har tråkigt. Har typ hunnit med mycket idag! Var ute och sprang i morse och efter det har jag hoppat, varit ute och gått. Nu ska jag snart sy upp mina byxor som jag köpte i sundsvall, en nackdel med att vara kort.. Man måste alltid sy upp jeansen. Nu ska jag försöka övertala min bror om att jag ska få spela Guitar Hero! Ha de bra!

Ocean%2cbeach%2cmagic%2cphotography%2csilhouette%2cwater-3cde3809f5c5dc6b79245f0ca133cebd_h_large_large

Look I´m still around

Godmorgon!

Just när jag och Emma skulle ut och springa igår började det ösregna. Så jag ska fara ut och springa nu i stället. Efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Hittar väl på något. Såg nyss en video från cheer camp som är i Borås just nu. Hade jätte gärna varit där! Men som tur är ska det bli ett läger i Luleå i höst så dit ska jag! Det kommer hända mycket i höst! Det här ser jag framemot!
  • Inne träningarna börjar! Nån gång i slutet av augusti
  • Vi ska köpa Maxie!!! I slutet av augusti
  • Läger i Luleå, 23 - 25 september
  • Gossip Girl säsong 5 börjar sändas! 26 september
  • Nicole kommer och hjälper oss med tävlings programmet, Oktober
Sen efter det är det ju såklar födesedagar och juafton som jag längtar till!

¨
Emma är topp, hon har redigerat bilden ocskå.

Best thing I never had

Har nyss varit ute i stallet en liten stund. Emma for ut och red Maxie så jag lät Buck vila idag. Han har tappat sina skor så det är bäst för hans hovar om han får vila. Nu siter jag och funderar om jag ska ut på en power walk eller springa en bit. Vi får se hur det blir.


Set the fire to the rain

Det är dåligt väder idag också.. Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på idag. Det finns inte så mycket att göra när det regnar. Kommer säkert sluta med att jag ser Gossip Girl. Men det är bra så det gör inte så mycket.

Nu är det bara några dagar kvar innan skolan börjar om. Jag kan säga att jag gärna skulle ha sommarlov en månad till. Men men. På söndag har styrelsen i cheerleadingen i alla fall möte så då får vi veta vilka tider vi har träningar. Längtar till inne träningarna! Känner på mig att det kommer bli en spännande säsong!


En bild jag tog när jag var i falkträsket med Sanna och Mikkan.

Next up

Tumblr_lpbgjh9y2v1qj7wmwo1_500_large
GOSSIP GIRL

A sky full of lighters

Nu har min brors lan startat så jag borde dra mig upp till mitt rum. Tar med mig datorn också, ska se Gossip Girl! Men före de ska jag ta en dusch och läsa lite i fototidningen som jag köpte idag. Ha en bra kväll.

När det är sånt här väder längtar jag verkligen tillbaka till Turkiet..

Nothing at all

Hej hej!

Det är sämst väder idag. Har ösregnat hela dagen och det ser ut som det kommer fortsätta se ut så hela kvällen också. Min bror ska ha lan här senare så jag ska sno datorn och se Gossip Girl tror jag. Men före det ska jag ta hand om hästarna och hitta på något annat. Här är en bid som Emma har redigerat.


Maybe I´ll have the answers when you´re gone

Hej hej!

Idag har jag inte gjort så mycket. For till stan och kollade på några mattor som kommunen har fixat till vårat lag. De var två stycken som var likadana som de vi hade så det var jätte bra! Efter det har jag inte gjort så mycket, hoppat, tagit hand om hästarna m.m. For till Mikkan en stund i kväll också, vi övade flickisar och satt ute och pratade. Nu sitter jag och ser tv och så kommer nog min kväll fortsätta att se ut. 

Eftersom jag inte har något roligare att berätta så kan jag ju säga att jag såg två avsnitt av Gossip Girl säsong 4 igår och det var super bra!! Längtar tills säsong 5 kommer!

Tumblr_lprzv0q2tb1qc4p79o1_500_large

Bild

Svartvitt…
Här är en bild på mej från när vi fotade. Det är Mikkan som har
tagit och redigerat bilden.

Life is for living

Hej hej!

Shoppingen i Umep gick riktigt bra och jag är jätte nöjd med det jag köpte! Köpte inte så mycket skaer för jag ska kanske spara pengar till en sak! Köpte i alla fall en tröja och ett linne från Monki + några saker som jag behövde. T.ex nagellack och lite nytt smink. Kommer kanske bider i morgon eller något.

När vi kom hem åt vi middag och efter det for jag ut och red med syster och efter det for vi ut och sprang. Vi sprang faktiskt rätt långt! Ca 6 km! Känns riktigt bra nu! 

Fotade ju nya bider igår men det gick inte lägga in alla på datorn och min kamera fick nå fe när vi fotade så jag fick inte så många bra bider. Nu ska jag börja se Gossip Girl säsong 4! Som jag har längtat efter det! Här är en bild på Mikkan från igår. Kommer mer sen!


Mot umeå

Sitter i bilen påväg mot Umeå. Ska dit och shoppa med mamma, Emma och Ludde. Igår kväll fotade jag med Mikkan, Sanna och Frida. Det blev rätt coola Bilder. Ska se om det går att fixa photoshop snart så jag kan redigera dom! Skriver mer när jag kommer hem, ha en bra dag!

Cupcakes

Jag gjorde cupcakes för någon dag sen. Dom blev super goda!

Stingrays cheer

Jag och Ludde gjorde den här filmen i början av sommaren men då gick det inte att se den, men igår när vi var hos Johanna funkade den! Yeyy!

The other side

Hej hej!

Min dag har varit rätt lugn. Har skjutsat Emma till moppekurs och efter det har jag städat lite i mitt rum, tagit hand om hästarna, solat och hoppat. Nu ska jag snart övningsköra en bit och efter det blir det middag och fara till Johanna. Kvällen spenderas med laget, kommer bli super kul!


min kväll

Kvällen har spenderats med Sanna och Mikkan. Vi tog mopparna till coop och köpte lite godis osv. Sen for vi och satte oss vid älven men vi for vidare til falkträsket rätt snabbt. Vi satt vid stranden och pratade och fotade litegrann. Jag kom hem för en liten stund sedan och nu ska jag se Gossip Girl. Snart ska jag börja se på säsong 4! Haha.

Lördag

Hej hej!

Idag är det toppen väder ute! Förutom att det är rätt kallt.. Men jag ska i alla fall sola idag, vi får se om jag får någon färg. Man kan ju alltid hoppas. Sen blir det väl att rida. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, kanske ska vara med Mikkan och Sanna. 

Imorgon är jag ensam hemma hela dagen så jag ska försöka städa mitt rum, som just nu ser hemskt ut.. På kvällen har vi filmkväll med laget och om det är bra väder ska vi bygga ute också. Så jag hoppas på bra väder i morgon också. 


Stingrays cheer på Norrvalla

Kom hem från uppvisningen för ett tag sen. Det gick rätt så bra. Medans vi väntade på att köra programmet i halvlek så körde vi typ gladiatorer boxning haha. Det var skoj! Nu ska jag se CSI. Ha en bra kväll.


Uppvisning

Nu är det inte länge kvar tills jag ska börja göra mej i ordning för uppvisningen! Har lagt fram dräkten så det går nog fort att göra sig klar. Frida ska filma när vi kör så det KANSKE kommer upp någon video här senare, mamma ska ta kort också så håll utkik! Nu ska jag gå ut och hoppa, det är första dagen på länge som solen är framme så ha det bra!


Crazy

OMG....

Hemma från träningen

Kom nyss hem från träningen. Allt sitter nu så det kommer nog gå bra i morgon! Jag längtar jätte mycket, det kommer bli jätte roligt! Nu ska jag kanske fara ut och springa själv eftersom min syster inte ville springa med mig.. Men men. I kväll ska jag och Mikkan kanske fixa musik till i morgon och fixa mitt photoshop. 


Stingrays ♥

Godmorgon! 

Vaknade faktiskt rätt tidigt idag. Men det gör inget för klockan 12 ska vi fara iväg och träna. Sista träningen innan uppvisningen i morgon, så jag hoppas vi sätter allt. I morgon ska vi vara på Norrvalla ca 20 i 7 på kvällen så kom och kolla! Det är gratis inträde.


Mer bilder från igår

Kan bara redigera i picasa så det kommer bättre bilder senare när
jag har fixat photoshop.

Jag har tagit de på Sanna och Mikkan och Sanna har tagit den första på mig och Mikkan den andra.

En bild på mej från idag

Har inte fixat photoshop än så jag kan inte fixa ljuset, bara i picasa...

PHOTOS

Hej hej!

Idag har jag fotat med Sanna och Mikkan. Hanna sminkade oss så det blev jätte fint smink! Tänkte lägga upp bilder men photoshhop har slutat funka så jag måste fixa det först sen kommer det bilder.

Förra gången jag och Mikkan fotade.

Perfektion

Nu blir det snart träning! På fredag har vi uppvisning på Norrvalla! 


Haha efter RM. Jag ser lite konstig ut men!

Whitney Love


PICTURES OF US ALL

Har nyss varit ute och försökt ta lite fina bilder men det blev inte så bra resultat.. Nu sitter jag och kollar efter objektiv som jag kanske ska köpa. Men jag har absolut ingen aning om vad jag vill ha för något så det är rätt svårt.
I morgon ska Norran komma hit och intervjuva mej och Mikkan om vårat sommarjobb. Haha jag vet inte riktigt vad jag ska säga men det löser sig nog.  


Måndag

Vaknade halv 11 och såg att det ösregnar ute. Så jag får väl hitta på något inne idag också. Vi skulle egentligen ha träning idag men den blev flyttad till i morgon i stället. Jag tror att jag ska baka något och efter det får vi se vad jag ska göra. Kanske ser något avsnitt av Gossip Girl i kväll. Har inga nya bilder så den här får duga.



Trååååkigt!!

Har suttit och spelat Guitar Hero. Haha förr var jag typ mästare (okej, kanske inte men jag var rätt bra) men nu suger jag. Haha. Nu vet jag inte vad jag ska göra, det är dåligt väder, träningen blev inställd, och jag sitter och tråkar. Ska nog följa med Emma ut och springa efter hon har sett lite Gossip Girl. Ska se Gossip Girl i kväll!!!

1243985-9-1312665105076_large



Just Above The Stars

Kom nyss in från en powerwalk. Nu ska jag se film.

Tumblr_liks0yuqkj1qbi2h3o1_500_large

Set the fire to the rain

Hej hej!

Kom nyss hem från Umeå. Gick inte på stan utan det blev att gå omkring på Nolia. Ska fara antingen till Umeå eller Luleå och shoppa innan skolan börjar. Nu ska vi snart äta middag och efter det ska jag kanske rida, om det inte blir nån ridning ska jag ut och gå tror jag. Har lite ont i benen och axlarna sen vi övade flickisar så jag vilar från att springa idag också. Ska nog springa i morgon i stället. 



Written in the stars

I morgon ska vi fara till Umeå över dagen med familjen. Ska troligen på Nolia men jag ska försöka få Emma att gå på stan med mig i stället. I fall det blir att gå på stan ska jag köpa saker som jag behöver. Eller, behöver och behöver.. Vill ha en vit och en svart kajalpenna och en locktång, och såklart någon tröja från Monki om jag hittar. Men egentligen ska jag försöka spara så mycket pengar som möjligt för jag har tänkt köpa ett till objektiv till kameran, har bara inte bestämmt vilket än. 


Top Gun


Like The Brightest Star

Godmorgon!

Det är inte så bra väder idag.. Mulet och jag tror att det kommer börja regna. Så idag ska jag passa på att städa stallet. Det behövs verkligen. Efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Vi får se helt enkelt. Ska rida lite senare också, kanske försöker övertala mamma att vi ska sätta upp hoppbanan så jag och Emma kan hoppa med hästarna.


GOSSIP GIRL

Kom hem från träningen för en liten stund sen. Det var inte så värd träning eftersom vi var så få som var där. Men vi körde i alla fall lite gymnastik och styrka. Är rätt trött i kroppen från flickis träningen idag så jag ska bara ta det lugnt i kväll. Ska se Gossip Girl lite senare! Bästa serien ever!!

Tumblr_l4ax89n1mk1qb7aepo1_500_large

Träning i kväll

Cali-lady-fornia. Blah blah blah talk your smack. Ooh la la the girls are back
Klarade flickis på marken utan pass idag!

Runaway love

Kom in från en springtur för ett tag sedan. Det gick jätte bra! Ska nog börja springa den rundan oftare, det är längre än vad jag brukar springa men då tar det mer också. Nu har jag duschat och sitter framför tv:n. Kommer nog bli en rätt tidig kväll. I morgon har vi träning på kvällen och före det vet jag inte vad jag ska göra. Kommer nog på något. 


Know for sure that I´ll never let you go

Hej hej!

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, det är inte så jätte bra väder. Monligt men varmt. Ska nog fara in till stan en liten stund och efter det får vi se vad som händer. Har träningsvärk i mina axlar från flickisarna på marken igår. Haha. Längtar tills vi har inne träningar igen! Kommer bli kul att få träna svårare gymnastik på mattorna. Nu ska jag ut och hoppa eller något. Ha en bra dag!



Flickis

Idag har jag, Mikkan och Emma övat flickisar på marken. Det gick bra! Vi ska öva mer i morgon också! YEYEYEYEYEY! Hoppas vi kan ha massa flickisar i programmet nästa vår!!


Music Change People

Kom nyss hem från Johanna. Vi hade träning i en och en halvtimme i början och efter det gick vi in och såg RM filmen. Vi fick även höra tävlingsmusiken som vi kommer ha nästa säsong!! Den var superbra! Nu är jag super peppad inför säsongen 2011-2012. Kommer bli awsome! HIHIHI är så glad just nu!!!



Träning

Har inte kunnat lägga in några bilder på bloggen eftersom jag inte har suttit vid datorn. Igår kväll var jag, Mikkan och Emma ute med båten och badade. Idag har jag övat volter, varit ute och gått och övningskört. Nu ska jag snart äta middag, efter det blir det att fara till Johanna för att ha träning och filmkväll med laget där. Skriver troligen inte något mer idag men man vet aldrig. 



RSS 2.0