Kalas

igår va jag på amandas 14-års kalas. De va jag, Mikkan, Sanna, Solveig, Nelly och några till. De va kul vi åt middag och såg skräckis. Hehe de va läskigt.

Snart ska några kompisar komma och så ska vi äta gröt... Jag hatar gröt men men .


Jag och Mikkan med lite konstig sminkning men.. Foto: Sanna

Skyltsöndag

I söndags så sålde vi fika med laget på skyltsöndag. De var iskallt. Mina tår va som isbitar. Jag och Mikkan stod och sålde mellan kl 15.00-16.00. Men vi for till stan redan kl 12.00 och gick på stan och träffa massa kompisar. Här är en blid från skyltsöndag ( de ä jobbigt att skriva det för våran katt har slitit lös massa knappar)

Foto: Norran
Från vänster: Ida 1, Emma, Lovisa, Mikaela (lägnst bak) och jag längst upp :)

Sjuk...

Åååå..... Bajs också, jag är sjuk och kan inte fara till skolan idag...  Nu sitter jag och ser på rix morronzoo.

I kväll ska jag se idol, jag tror det är kärlekstema eller nåt.

Jaja nu ska jag gö nått.

Freeeedag!!!!!!!!!!!!

ÄNTLIGEN!!!

Vi hade simmning i dag på gympan. De va jätte kul. Men de va bara jag, Mikkan, Sanna, Solveig, Amanda och Nelly som badade av alla tjejer i klassen, nog för att det bara är tre  till men ändå. När vi simmade så vart de nå konstigt i mitt knä så nu har jag jätte ont.. Men jag gav inte upp, ja klarade allt. Hehe tror jag .

Nu ska jag gå och se idol. hej då

Konfa

Nu har jag kommit hem från konfan. De va trååååkigt. Och på lördag måste men typ dit också eller nåt....

Måndag...

Jag hatar måndagar.. För man är alltid trött och orkar ingentng. Fast som tur var så slutade vi tolv dag också. Vi hade en lektion idag. Kändes inte så värt att fara.. Hoppas inte det var i veckan vi hade noprov. Jag tror att jag måste kolla upp det i morgon.
 
I lördags va jag med Mikkan, Sanna och Frida. Vi tog kort, va nere vid sjön och gick på isen. Det var jätte kul. Men vi vågade inte gå så långt ut. Typ max 3 meter. Hehe efter det så gick vi hem till mej och såg "50 first dates". Den ä jätte bra. Sen på lördag kväll var jag och Emma ute med hästarna och efter det såg jag stjärnor på is. Men jag var så trött så jag orkade inte se hela.

I går hade jag träning. Det var kul, vi fortsatte med programet m.m .... Före det var jag hos farmor och farfar och åt. När jag kom till träningen så känndes det som om jag rullade fram.

I kväll ska jag bara vila.


Fredag

Äntligen är de fredag. Vi slutade 12! De är bäst, på måndag har jag bara en lektion (slöjd) för först ha vi sovmorgon och sen så slutar vi 12. Lyx

I går orkade jag inte fara på konfan men sen idag så berättade några från min klass som också går att dom fick pizza på konfan. Alltid när ja är borta händer det något bra...

I morgon ska jag va me Mikkan och Sanna. Vi ska typ ta lite kort. Och efter jag har vare med dom ska jag kanske fara till Hanna och ta kort där. Men vi får se vad jag hinner.

Jag vill fara på bio i helgen men jag vet inte om jag kan, för jag har typ inga pengar + jag vet inte vem jag ska gå med. Men de finns säkert nån som vill gå. I så fall vill jag se High Scool Musical 3 hehe

Cheerleading

Hittade nyss massa bilder från när tomten kom på träningen

 Foto: jag tror de va Johanna

Jiho

Tomten


RSS 2.0