I predict an earthquake

Gårdagens träning gick riktigt bra! Det blev gymnastik, hopp, rörelser och dansträning. Idag har vi stora hallen så det blir "programköttning" hela träningen. 11 dagar till DM!!!

Lördag

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Vi kanske ska boka resan ikväll, hoppas hoppas!
 

New shirt

 

WTF?

Haha är det bara för mig som det är olika videos som är upplagda? När jag är inne på mobilen är det från en träning med Vipers och när jag är inne på datorn är det en video från förra året med Stingrays.. What the fuck... 

 

22 dagar

Idag är det DM Stockholm och 22 dagar till DM Norra. Jag längtar så mycket till att stå på mattan och visa vad vi går för. Men samtidigt börjar mina tävlingsnerver komma smygande och jag kan säga er att de inte är trevliga. Tjusningen med att tävla är att samtidigt som det är det bästa som finns och man får dela det med dom bästa personerna i världen, så vill man bara sjunka genom jorden och försvinna för att man är så nervös.

Jag vill ha träning varje dag fram till DM, men det går ju inte så jag får nöja mig med våra vanliga träningar, plus några långträningar. Är så taggad inför DM, let´s go Rays!♥

Jag är så glad att ni finns, världens bästa Stingrays ♥

Fantastic four

Så var det måndag igen och i helgen har jag bland annat hunnit med att se skräckis på bio och tränat. Träningarna med båda lagen gick riktigt bra igår. På Vipers träning började vi med lite nya bygg som vi troligtvis kommer ha med i deras program och på träningen med Stingrays köttade vi program hela träningen. Det kändes rätt bra!

Idag har jag först varit på skolan för att ha individuella och sen for jag och Mikkan iväg på vår praktik, som idag bestod av att fota våran handledare i en ladugård.

Nu har jag nyss duschat för att få bort ko lukten och nu sitter jag och skriver på mitt CV. Har haft en skön första dag på praktiken!

Här är en bild från när fantastic four (jag, Emma, Frida och Mikkan) byggde lite innan träningen igår. Rätt bra att vi klarade extention med tanke på att Emma är topp och aldrig har basat förr och Frida inte har basat en extention förr ♥


Not really sure how to feel about it

Godmorgon!
Jag har inte uppdaterat så mycket den här veckan men det har inte hänt så mycket förutom skola och träningar och sen var jag på bio i torsdags med Sanna och Mikkan också.

Nu ligger jag i min säng och drar mig. Orkar inte stiga upp riktigt än.

Här har ni en bild från Emmas instagram, bästa syster! ❤


Tisdag

Sitter och gör lite läxa medan jag kollar på skor samtidigt. Haha. Dagen har i alla fall bestått av Naturkunskaps prov (som jag skippar att skriva något om..), ARL där vi fick en liten läxa och MDK där vi redovisade.

Sen efter skolan fick jag skjuts hem av Mikkan så nu ska jag passa på att göra alla läxor så jag inte behöver göra något senare. Ikväll är det träning som gäller, 18.30-21.00. 33 dagar till DM, KÖTTA!

Photoshoot

Efter middagen for jag till Mikkan där vi fotade Sanna. Blev riktigt nöjd med bilderna! Vi fotade bland annat traditionella "facebookprofilbild", modebilder och bröllopsinspirerade bilder. Här är ett exempel på profilbildstypen. I morgon ska jag redigera de andra också!
 

Lördag

Igår spenderades kvällen hemma hos Maya med några från laget. Vi hade det riktigt bra. Kom hem nån gång efter tolv och gick och la mig nästan direkt.

Det var riktigt skönt att sova ut i morse kan jag säga er. Jag har varit som en zombie hela veckan så nästan tio timmars sömn var inte helt fel.

Har spenderat hela förmiddagen med att göra läxor och jag är fortfarande inte klar. Jag vet inte vad som har hänt med mig, förr gjorde jag alltid läxorna direkt och snabbt men nu skjuter jag på det och när jag väl gör dom går det väldigt segt. Haha är skoltrött så jag skyller på det. Jag har två prov nästa vecka så jag måste verkligen plugga, kan typ ingenting av naturkunskapen.

Men som tur är så är nästa vecka sista skolveckan för mig innan sportlovet för vi har APU vecka 7,8 och 9. Nä, nu ska jag återgå till pluggandet.

RSS 2.0