Lördag


Har just gått ca en mil med min syster. Riktigt skönt! Nu ska jag kolla runt lite på datorn och sedan fortsätta med läsningen, läste ut den andra boken igår och nu är jag i början på den tredje och sista. 



-


Mindre än 2 månader kvar!


-


Igår
gick jag runt sjön med min syster, ca en mil. Sen var jag ute och red och spenderade kvällen med att läsa. Haha jag har blivit en boknörd.
Idag är det äntligen fredag! Har skola till 20 i 2 och sen är jag fri!

Torsdag

Arkivbild från Turkiet. 

Så var ännu en ovärd skoldag avslutad. Kom dit halv 9 och gjorde idrottsprov, efter det var det bara att gå omkring och kolla på treornas projektarbeten tills tolvbussen gick. Det var i alla fall pizza till lunch och det gjorde dagen lite mer värd. 

Nu har jag inga mer läxor före lovet (tror jag). Har just fixat lite grejer och nu vet jag inte vad jag ska göra. Ska ut och gå senare och före middagen blir det att rida. Kvällen spenderar jag med att läsa den andra boken av The Hunger Games och klockan nio sitter jag mest troligt vid TV:n och ser finalen i Biggest Loser sverige. Haha.

Bows!

Jag tror att jag har kommit på vad jag ska göra med mina rosetter när jag har lite fler! Ska sätta upp dem över fönstret, om det blir fint. De här är både mina och Emmas men snart har jag fyra till! Man kan aldrig ha för många rosetter.

2by2


Reach for the stars

Igår efter att jag hade skrivit på bloggen började jag läsa Hungerspelen och nu har jag snart läst ut den. Kan knapp tro det själv, jag hatar att läsa men när jag väl hade börjat med den här kunde jag inte sluta. Nu måste jag göra läxa och sen ska jag läsa de sista kapitlena. Hoppas mamma köper de andra två böckerna. Haha vad händer med mig?

Förutom att läsa så hade vi träning igår. Det gick riktigt bra! Vi gick igenom lite småändringar och körde gymnastik. Ikväll är det byggträning som gäller!

Tisdag

Haha arkivbild från Turkiet.
Åkte hem med tolvbussen idag, hade ändå ingen lärare på multimedian och jag är typ klar så då var det lika bra att fara hem. Skönt! Är dessutom ledig i morgon! Ska passa på att göra lite läxa och sen ska jag bara ta det lugnt.

Stretching

Var ute och gick med Pirat och sen på tillbaka vägen så sprang jag hem. Det blev kanske en och en halv, två kilometer. Så när jag ändå var varm passade jag på att stretcha. Bad min bror om hjälp att trycka på min bow och jag fick väl benet rätt så långt. Nu ska jag fixa kvällsfika och sedan se tv!

Ready for a show?

Stingrays, let´s go! ♥

The best of the best!


Varje gång jag ser den här filmen får jag tårar i ögonen! Så fint att alla ställer sig upp! Glädjen är obeskrivlig, jag älskar mitt underbara lag! Stingrays ♥

Träningen igår gick riktigt bra! Vi körde bygg (som gick super!) och sen började vi med lite småändringar. Tror att vårat program kommer vara riktigt fint och bra på RM. Längtar så himla mycket, vill fara nu!

Tre


Haha när den här bilden togs höll jag nog på att klämma sönder Fridas och Elviras händer.
Jag vill tävla igen! På tisdag är det bara 2 månader kvar tills vi står på mattan igen! Åh, jag längtar å mycket.

Bio igen

Haha bio igår med Sanna, Amanda och Mikkan och ikväll blir det bio igen fast med familjen. Det var så dåligt väder ute och ingen hade några planer för kvällen så då blev det bio. Ikväll blir det Safe House. Tror inte den kommer vara bättre än The hunger games men det är bättre än inget alls i alla fall.

..

Hur tusan ska man kunna skriva ett bra tal om Upplysningen? Jag har suttit i snart en timme och försökt komma på något bra, jag har ingen insiration alls. Vill ju att det ska bli bra för jag vill inte stå där framme med något som jag inte är nöjd med. Ah.. Jag får väl sitta här och försöka tvinga fram något.

Lördag

Hade en riktigt rolig kväll igår! Först åt vi middag hos Amanda och sen gick vi in till bion och såg The Hunger Games. Måste säga att den var riktigt bra! Mycket bättre en vad jag trodde att den skulle vara. Se den!

Idag har jag jättemycket läxor att göra... Har två prov nästa vecka och jag har inte pluggat någonting och sen måste jag skriva klart mitt tal som vi ska ha på svenskan nästnästa vecka. Jag gillar inte att skriva på skolan så jag gör oftast alla skrivuppgifter hemma. Får ingen inspiration på skolan. Så idag blir det att göra läxor typ hela dagen. Kul...

The hunger games

Även om jag var hemma från skolan idag så ska jag inte missa bion i kväll. Det är ju ingen skillnad om jag ser en film hemma eller på bio så snart ska jag gå och byta kläder och så vidare. Kommer nog bli roligt. Vid halv 6 bär det av mot Amanda för middag och sedan iväg mot bion!

Fierce!


Home..

Ingen skola för mig idag, for bara dit och hämtade lite läxa. Har jätteont i magen och mår illa..

Stunting ♥


Vi hade byggträning hela kvällen igår. Det gick bra även om det var folk borta. Jag älskar att bygga!
Måste bara säga att vi har utvecklats så otroligt mycket sen i höstas! Längtar jättemycket till RM!

PLL


Då måste jag bara vänta till Juni tills sänsong 3 av Pretty Little Liars kommer ut.. Varför ska de ha så långa uppehåll i serier?

Torsdag

Slutade typ halv tolv och direkt när jag kom hem åt jag en smootie till lunch och sen for jag ut på en powerwalk i 30 min. Det är riktigt härligt väder ute! När jag kom in stretchade jag lite. Har inte stretchat på jättelänge för att jag inte har haft tid så det behövdes verkligen! Ska börja stretcha minst 4 gånger i veckan (inte inräknat det jag stretchar på träningarna). Det är nog bra för mina trick. Hade tänkt ladda upp bilder men det tog så lång tid så det får bli någon annan gång.

Nu ska jag se det nyaste avsnittet av Pretty Little Liars!

Snart träning!

Klockan 7-9 befinner jag mig på Balderskolan och tränar med det bästa laget!

Klippning!

Har just bokat klipptid till i morgon. Ska bli skönt att få bort allt som är nött + att då har jag något att göra medans jag väntar på bussen. Ska inte klippa något speciellt, bara bort med det nötta och kanske göra luggen lite kortare. Jag gör typ aldrig någon förändring på mitt hår, är för feg. Men i sommar tror jag faktiskt att jag ska klippa håret lite kortare. Inte kort men typ rakt av lite längre än axlarna, om ni förstår.

We found love


Måndag kväll


Ge mig sommar nu!

Såg just på min statistik att läsarantalet har ökat supermycket om man jämför med för en månad sen. Roligt, roligt. Vilka är det som läser min blogg egentligen, ni kan ju slänga in en kommentar om vem ni är. Vore roligt att veta. Sen vore det roligt om ni kommenterade lite oftare också.

Dagen har bestått av skola och ridning. Det vill säga en helt vanlig måndag. Nu har jag just fixat ny musik till mobilen och ska snart gå och ta en varm dusch. Kanske kör lite styrka också, det behövs.

Maxie


Take me back

Hittade bilderna på Jennies tumblr.

Måndag

Och så var det måndag igen, blä. Är inte så sugen på att fara till skolan men vad har jag för val? Vi går i alla fall till fyra idag och sista lektionen är GKO i tre timmar. Kan säga att det är rätt tungt med så lång lektion på måndagar. 

Jag vill fara till Borås nu! Jag vill stå på tävlingsmattan igen!


OMG..

-cheer-: 80’s Cheerleading = Speechless

I guess i don't know my own strength

Träningen idag kändes väl rätt okej. Byggen gick jättebra, gymnastiken gick också rätt bra men jag blir så arg för att jag inte litar på migsjälv. Känns som om jag har tappat min motivation, eller okej inte tappat den för jag vill ju träna på de och jag vill ju sätta den. Men om jag tänker på hur taggad jag var i somras så är det här inte ens i närheten... Jag måste hitta tillbaka till det jag hade i somras då trodde jag på migsjälv. Om man har motivationen och litar på sigsjälv går allt mycket bättre! 

The hunger games

Kvällen har spenderats hos Sanna. Det var kul och vi bokade biobiljetter till The hunger games nästa fredag. Kommer nog bli superkul!

JAG VILL TRÄNA.


Lördag

Godmorgon!

Vaknade just efter nio och nu har jag gjort bort lite läxa. Känns bra att ha gjort det nu så jag kan njuta av helgen och slippa tänka på skolan. 

Det är jättefint väder ute så jag tror att jag ska ta med mig kameran och gå ut en stund. Sen ikväll ska jag nog vara med Sanna och Mikkan. 



Fredag

Skulle inte sitta helt fel med kladdkaka från Waynes just nu. Jag har faktiskt klarat mig utan sötsaker hela dagen och ska fortsätta så, ska göra en smoothie och sen se Pretty Little Liars. På måndag kommer säsongens sista avsnitt ut! The A-day!

VF


Vi var med i Västerbottens folkblad i Onsdags!

Snart helg!


Hey princess


Don´t bring flowers


Bilder från prisutdelningen




Två bilder från i söndags som jag hittade på miniFridas blogg.


Torsdag


Sitter på skolan och väntar på att klockan ska bli så mycket så jag kan gå ut till bussen. Känns riktigt skönt att vi slutar 12 idag, har jättemycket träningsvärk i armarna. När jag kommer hem blir det att göra en smoothie till lunch och sedan sätta på Pretty Little Liars och efter det, se det senaste avsnittet av One Tree Hill.

Ska bli skönt att bara ta det lugnt. Mådde jätteilla i morse och gör det fortfarande så jag ska inte göra mycket.

73 dagar kvar!

Ligger här i min säng och är helt död. Träningen idag gick riktigt bra. Vi körde rätt mycket bygg och jag är stolt över migsjälv och laget, byggen gick riktigt bra idag. Längtar så himla mycket till Borås! I slutet av träningen hade vi styrka och ja efter 250 armhävningar (på tå) är man rätt så död. Kommer troligtvis somna rätt snart men det blir skönt med en tidig kväll.

Onsdag

Våra tävlingsbows som Johanna har gjort. Tycker att de är superfina!

Började dagen med ett nationellt prov i engelska, skrivgrejen. Jobbigt, det tog ett tag innan jag kom på hur jag skulle skriva. Men jag hoppas att det gick bra. Annars gick skolan rätt snabbt. Efter skolan for jag och Mikkan till stan. Först blev det fika och sen köpte jag ett fint linne, visar kanske en bild i morgon. 

Om en liten stund ska jag fara iväg på träning och jag hoppas att det blir mycket bygg och gymnastik idag. Igår på tränignen kändes både mina flickisar och rondat flickisar riktigt bra! Blir så glad eftersom jag har kämpat med att komma över min rädsla för flickisar jättelänge nu och igår kunde jag köra med ett pass i rondat flickis och en som bara stod där i stillastående. Ska fortsätta nöta det tills jag känner mig bergssäker. Förhoppningsvis kör jag flickisar på RM, eller okej jag SKA köra flickisar på RM!

Tagga träning!!!

Sofias bild.

Kvällen igår var riktigt rolig, hade lagmys hos Johanna. Vi firade med tårta och skålande. Nu är det snart träning med de bästa och jag längtar jättemycket. Är i lilla hallen idag så jag tror att det blir gymnastikträning, hoppträning och dans idag. 

Längtar så mycket till Borås och jag vill visa alla vad Norrland går för! Bara 75 dagar kvar tills vi tävlar igen!

Myskväll!

Nu far jag iväg på myskväll med världens bästa lag!!

Prisutdelningen!


Haha jag tror att jag klämde sönder Elviras och Fridas händer, men de var det värt!


The MVPs are back to excite

'
Bilden är från Josefins mamma.

Är fortfarande chokad från tävlingen igår, MVP tre år i rad, är det ens möjligt? Jag är så glad och det känns tråkigt att sitta på skolan där ingen bryr sig, tur att vi har lagkväll ikväll så man får prata av sig med alla i laget och i morgon är det träning igen!

Tagga RM i Borås i MAJ!!!!

Stingrays ♥

framifrån

Sitter här vid datorn och kan inte fatta att det är sant. MVP och guldmedalj tre år i rad, är det ens möjligt? Jag är så himla glad just nu och vill aldrig att den här känslan ska försvinna. Är jättenöjd med våran prestation och att vi satte allt i programmet!

Vi förtjänade verkligen våra medaljer och MVP med tanke på all blod, svett och tårar som vi har lagt ner. Och utan våran underbara tränare Johanna hade vi aldrig klarat det!

DM GULD och MVP!!!!!


Let´s go rays

Om ni är i Skellefteå i morgon, kom till eddahallen och heja på oss! Om ni inte kan komma så håll tummarna för oss i morgon. Jag längtar så mycket, vill bara ut på mattan och visa vad vi går för! 

Stingrays Cheer ♥

I morgon!

Nu har jag packat klart allt som ska med ikväll och på tävlingen i morgon. Börjar bli mer och mer nervös men samtidigt mer och mer taggad och peppad.

Idag ska alla i föreningen + alla som ska vara funktionärer på tävlingen ställa i ordning allt i hallen. Efter det far jag iväg med laget och sover i stortjärn. Kommer bli superkul!

Uppdaterar kanske med mobilen under helgen så håll utkik!

Tidsfördriv

1. What level are you on

Senior Fortsättning

2. what’s your favourite team

Förutom mitt eget, antingen Cheer Extreme Senior Elite eller Cali lady Bullets

3. what’s your favourite part of your routine

Antingen pyramiden eller sista dansen!

4. Are you a flyer

Japp!

5. Are you flexible

Rätt så, har lättare för de trick som dras framåt, typ heelstretch och bow. Min scorpa behöver vi inte nämna...

6. Who’s your cheer inspiration

Maddie Gardner och Whitney Love

7. What’s your favourite thing about your team

Vi har superbra sammanhållning och jag älskar att vara med dem!

8. Have you ever gotten hurt while tumbling

Ja..

9. Have you ever gotten hurt by stunting

Ja men inte så farligt än så länge (peppar peppar ta i trä)

10. whats your favourite cheer hairstyle

Halvutsläppt med jättemycket lockar och en fin bow på de!

11. Do you like your team

Jag älskar mitt lag!

12. what does your uniform look like.

De får ni se på DM!

13. What do you wish your uniform looked like

Jag gillar F5´s och Lady Bullets dräkter

14. Big bows or little bow’s?

Stora är finast

15. What are your team colour’s

Svart, grön och silver

16. What type of shoes do you have

nfinity evolution

17. who is your best cheer friend

Har flera!

18. what team is your rival for this season

Ingen speciell, fokuserar mer på vad jag ska göra

19 . what big competitions are you going to

DM, hoppas RM, skulle vilja fara till Worlds, men det får jag nog fortsätta drömma om

20. Do you think your a decent cheerleader

Jadå men det som är så bra med cheerleading är att man alltid kan bli bättre och utvecklas

21. worst part about cheer

Hopp är så himla jobbigt, och ramsa också men det är ändå kul. Så jag vet inte riktigt

22. do you like to go to practice

Antagligen haha! Längtar jämt till träningarna!

23 . whats your favourite bring it on movie .

Bring it on in it to win it

24 . Favourite music for this 11-12 season

Gillar World Cup, Top Gun unlimited coed, Senior Elite och F5´s låtar

25 . Best memory you have as a cheerleader

Antingen DM 2011 eller RM 2011

26. worst memory you have as a cheerleader

Dagen före RM 2011 typ.. Var väldigt sjuk

27 . What do you think your team could work on

Hm.. vet inte rikigt men det finns alltid något som kan bli bättre

28. what level do you think you’ll make it to one day

Vill tävla i senior avancerad och min dröm är att gå i Senior Elite eller något annat allstar lag

29. If you could trade places with ANY cheerleader who would it be?

Ingen aning

30. Completion’s you’ve been to so far

DM 2008, DM 2009, SM 2009, DM 2010, RM 2010, DM 2011 och RM 2011

31. best thing about stunting

Jag älskar allt med bygg! Men det känns bra när man känner att hela gruppen samarbetar och när man sätter ett svårt bygg som mar har tränat länge på.

32. best thing about tumbling

Att klara saker som man inte trott att man skulle klara

33. best thing about jumps

När de är fina, annars är det bara jobbigt men bra träning!

34. best thing about dance
Dans är superkul! Man kan bara släppa loss om jag kan säga så haha.

35. do you get nerves at competitions

Jag är nervös från då vi fått vårat program till fram till tävlingen och på tävlingsdagen är det nästan olidligt. Men tävlingar är ändå det bästa som finns!

36. something you wish you could have fixed while competing

Ingen aning

37. have you ever fallen out or dropped a stunt while preforming

Japp

38. Have you ever nailed a routine PERFECTLY.

Ja!

39. How many days do you stretch

Lite olika, det beror på.

40. What does your make up look like.

Ni får se på DM!

41. Best thing about staying at a hotel with your team

Kan inte säga annat än att det är awsome!

42. what would you do without cheerleading

Ingen aning...

43. Where are you for most of the routine

Vet inte riktigt.

44. Has anyone on your team quit

I början på varje säsong är det alltid någon som slutar/börjar

45. Do you ever feel like giving up

Ibland känner jag väl så men då är det bara att fortsätta kämpa för det är värt det!

46. Have you ever cried at practice

Haha ja..

47. Are you close with your team

Ja!

48. A goal you have for this season.

Utvecklas så mycket som möjligt innom alla moment!


3 rätters


Det närmaste jag kunde komma med en bild på mat från mina egna bilder.

Är proppmätt, det känns typ som om jag ska sprängas. Det blev en trerättersmiddag idag, förrätt var räksoppa (egentligen hatar jag soppa men den är faktiskt ganska god), varmrätten bestod av lammfilé/fläskfilé och potatisklyftor och efterrätten har jag inte börjat med än men det blir chokladfondant med frukt och grädde.  

Förr tyckte jag att det var jätteroligt att laga mat, hade nästan tänkt gå hotell och resturanglinjen. Jag vet inte varför jag slutade tycka det var roligt. Nu är det bara roligt när det är någon speciell mat annars är det typ det tråkigaste som finns.

Snart smäller det


Fredag, 2 dagar kvar

Och så var det bara 2 dagar kvar till tävlingen. Vaknade inatt och sen kunde jag inte somna om för att jag började tänka på tävlingen. Inte smart. 

Snart ska jag gå och göra mig klar för att fara in till stan och köpa det sista som behövs till tävlingen och i morgon. Sen blir det att fara till pappas jobb och skriva ut massa papper som ska sättas upp på tävlingen.

Som ni märker så handlar allt om tävlingen just nu. Kan inte tänka på något annat. Jag skulle egentligen behöva läsa igenom papperen till nationella men jag kan inte koncentrera mig så det får vänta till efter tävlingen. Förresten ni som ska på tävlingen och är sugna på att köpa rosetter, kolla in på Johannas blogg, hon har lagt ut bilder på några av de rosetter som kommer att säljas!

Torsdag

Idag har jag inte gjort så mycket. Städade mitt rum, har bakat inför tävlingen på söndag, ridit, börjat packa och leta fram allt som ska med på lördag/söndag. Sen efter middan for jag till Mikkan och fixade lappar till DM t-shirten som man kommer kunna beställa på tävlingen. 

I morgon blir det att fara till stan och köpa det sista som behövs till tävlingen sen kommer jag troligen sitta och vara nervös tills på söndag. Men det är så det ska vara.

3 dagar kvar!

Älskar den här bilden!

Träningen igår gick så himla bra, det känns skönt med tanke på att det är tävling på söndag. Jag längtar så mycket! Jag kanske börjar packa senare idag för även om tävlingen är här i Skellefteå så ska vi sova med laget kvällen innan tävlingen. Det kommer bli super! I morgon ska vi fara till stan och handla det sista som behövs innan söndag. Känner att mina tävlingsnerver börjar komma.

Pride is forever

Har just varit ute och gått. Jag sprang den sista biten för att det var så halkigt. Varför kan inte snön bara försvinna och asfalten komma fram? Snart ska Mikkan och Frida komma och vi ska göra ett litet projekt och de stannar nog här tills vi ska fara på träning ikväll.

Onsdag

Jag och Mikkan i våras. Vi måste ta sånna här bilder med hela laget!
Varför kan jag aldrig sova längre än till halv 9? Hur sent jag än lägger mig så vaknar jag alltid halv nio av mig själv. Men men..

Idag har vi sista träningen innan DM. Det blir att nöta programmet och ha tävlingsmode hela träningen. Men träningen är inte förän ikväll så jag måste hitta på något att göra idag. Måste egentligen läsa lite inför nationellaprovet som vi har på onsdag men det kändes inte så lockande. Vi får se vad jag hittar på idag. 

Now or never

Det känns verkligen inte som att det är DM om 5 dagar. Nicole var ju nyss här, okej det var i oktober men det känns som om det var nyss. Jag längtar så otroligt mycket till på söndag. Det är en speciell känsla när man har på sig dräkten och fixat tävlingshåret och sminket. Jag längtar tills jag står där på mattan med mitt underbara lag och väntar på att musiken ska börja så vi får visa hur bra vi är! Jag älskar cheerleading, jag älskar mitt lag och jag älskar att tävla!

Tisdag

Idag har jag och min syster varit duktiga, vi har städat hela huset bara för att vi är så snälla, typ. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. Kanske går ut på en promenad, det är superfint väder ute!

5 dagar kvar!


Buck

Har just varit ute och gått igen, men den här gången med Buck. Eftersom han inte har några skor bak halkar han jättemycket nu när det är så halkigt ute. Så jag tänkte att jag kunde gå ut och gå med han så han får röra lite på sig i alla fall. Haha kan säga att det gick sakta men säkert.

A sky full of lighters


Jag.vill.ha.sommar

Iphone eller dator?

Funderar vad som är mer värt att köpa, en ny mobil (iphone eftersom den jag har sjunger på sista versen) eller en dator.. Just nu lutar det mot en ny mobil men vi får se hur det blir.

Walk a mile in my shoes

Har just gått runt sjön med min syster. Det är ca en mil så nu är jag jättetrött i benen men det känns skönt att ha varit ute och rört på sig. Nu ska jag och Emma se en film, skriver mer sen!


Bow

På DM ska Johanna sälja massor av rosetter och jag ska köpa så många jag kan. Man kan aldrig ha för många rosetter. Vill helst ha nån rosa, en till blå och kanske en helsvart. Men vi får se vad det finns för några.

Ni som ska på DM ta med er pengar för rosetterna är jättefina och håller jättebra! Min (som är på bilden) har jag haft sen i höstas på nästan varje träning och den ser fortfarande ut som när den var ny!

O.P.I

Köpte det här nagellacket för några dagar sedan. Är riktigt nöjd, jag gillar inte att ha nagellack längre men det här tyckte jag faktiskt om. Troligen för att det inte syns så mycket men naglarna blir i alla fall lite glansigare och går inte sönder lika lätt. Så om ni söker efter ett diskret nagellack så var det här riktigt bra!

Like The Brightest Star

Så skönt med lov! Idag ska jag inte göra speciellt mycket, ut och gå, rida osv. Det känns bra att vi är lediga veckan före tävlingen för då kan jag koncentrera mig fullt på programmet och allt som har med tävlingen att göra. 

Har jättemycket träningsvärk från träningen igår men det är värt det. Längtar till på onsdag då vi har sista träningen innan DM. Vi ska ha dräterna och nöta programmet om och om igen!

Svar!

Emma om STRETCHING:
Hejsan, skit coolt att göra sådär!!! vill kunna det, försöker lära mig men omöjligt, tips? :D vore kul om du kunde lägga upp nått inlägg eller bara skriva till mig om hur man gör :)
Oj, det blir lite svårt att förklara hur man ska göra men jag ska försöka!

Det tog ett tag för mig att få till min bow and arrow (bilden till höger). Men jag började med att stretcha spagat på båda benen och luta fram med över kroppen så jag tillslut kunde lägga mig ner helt (fortfarande i spagat). Man kan börja med att få till en bra heel stretch (som på den vänstra bilden). Ett annat tips är att försöka dra så långt man kan och sedan hålla kvar i fem sek och sen dra lite till osv.

viNågraktiga saker att tänka på är att:
* inte stretcha för mycket så du sträcker dig, börja lugnt och sen öka lite i taget
* ha ståbenet rakt
* försöka hålla överkroppen rak

Jag vet inte riktigt mer jag kan tipsa om men sök typ "how to stretch your bow and arrow" på youtube så kommer det säkert upp massor med bra videos! Hoppas du blev nöjd med svaret!

Doing what I should do

Och så var det bara en träning kvar innan tävlingen! Är jättenervös men samtidigt längtar jag så mycket tills vi får stå på mattan. Jag är alltid jättenervös innan tävlingar och varje gång jag tänker på det pirrar det till i magen. Tävlingar är det bästa som finns! Älskar att köra programmet inför dommarna och publiken!

EN VECKA!!!!

Nu ska jag snart gå och byta till träningskläder och sen bär det av mot Balderskolan. Om en vecka är det tävling! Vid den här tiden är det typ invigning och 20 över 2 står vi på mattan! Jag längtar så otroligt mycket!

Ballerina Cookies

Hittade detta i skafferiet!

Maxie Mara

Har just varit ute och ridit Maxie. Körde lite dressyr med henne och tempoväxlingar. Hon är faktiskt väldigt duktig för att vara en gammal travhäst. Nu måste jag städa mitt rum för det är hemskt just nu, sen blir det tre och en halv timmes träning!

Hey princess

Gjorde den här filmen i höstas men har inte lagt ut den förän nu. Ska börja med en ny film nu under lovet tror jag. 

Längtar till träningen idag! Näst sista innan DM! Vill bara nöta programmet om och om igen!

What is worth fighting for

Foto: Mikkan
Har just varit ute med hästarna. Eller okej, Buck halkade så mycket så jag borstade bara han. Nu ska jag gå och göra något åt mitt hår för just nu är det en katastrof + att jag inte har speciellt mycket för mig. Ska testa locka det och se om det blir bra, annars kör jag på uppsatt ikväll.

Spola till 1:30


8 dagar!

Nästa vecka vid den här tiden är hela våran förening på Eddahallen och ställer i ordning allt till tävlingen! Det känns inte som det är så nära som det är. Jag längtar jättemycket! I morgon har vi tre timmar och 30 minuter på oss att finslipa programmet och sen har vi träningar nästa vecka också.

Lördag


Har just ätit lunch. Blev inget med Mikkan och Frida idag.. Men men, det är i alla fall filmkväll med laget ikväll och innan det blir det att rida och gå ut och gå med hundarna. Ska kanske ut och ta kort också.

9 dagar!

Lets go rays! #cheerleading
Bild från Emmas tumblr.

Stunting


Äntligen lov!

Har just kommit hem från skolan, nu är det äntligen lov! Jag funderar på att inviga lovet med att ha Gossip Girl maraton ikväll eller så blir det att se Pretty Little Liars. Men före det ska jag rida och köra styrka. Har inga speciella planer för ikväll men det är ganska skönt att ha lugna fredagskvällar för jag är så trött efter en skolvecka.

I morgon har jag i alla fall massor med planer! På dagen blir det att vara med Mikkan, Frida och Emma och sen på kvällen är det filmkväll med laget som gäller!

snart lov!

Om tre timmar och 40 min är det äntligen sportlov! Känns riktigt bra med lov! Att det är veckan innan DM gör det ännu bättre. Jag kommer spendera mitt lov med det bästa som finns, träning och sen tävling!

PLL, GG, OTH

I brist på annat att göra så har jag just sett ett avsnitt av varje serie som jag följer för tillfället (Gossip Girl, One tree hill och Pretty Little Liars). När jag väl börjar se serier så är jag fast. Nu har Gossip Girl uppehåll till april... Jag hoppas att det blir bättre när det kommer tillbaka för de senaste avsnitten har inte varit de bästa.


Next up > Gossip Girl!


10 dagar!

Nu är det bara 10 dagar till DM!!! Jag längtar så mycket! Tävlingar är så himla roligt, jag hoppas att det kommer många som hejar på oss, om ni är i Skellefteå den 11 mars måste ni fara till Eddahallen och kolla när vi tävlar, publikinsläpp är kvart över 11 men var där i tid om ni vill ha bra platser. Jag längtar så mycket tills vi får visa vad vi går för!

2by2


losing your memory

Tumblr_m06se0a85f1roq82wo1_500_large
Hade tänkt se Gossip Girl, Pretty Little Liars och One tree hill nu när jag kom hem tidigt men det funkar typ inte.. Ska föröka ikväll istället. På tal om Gossip Girl, jag funderar typ på att se dom första säsongerna i stället för den nyaste. De gamla var mycket bättre!

längtar till helgen!

Sitter på skolan med Mikkan och väntar på att klockan ska blir tolv så vi kan gå ut till bussen. Jag längtar jättemycket till lördag! Först ska jag, Emma, Frida och Mikkan fixa en överraskning till laget och på kvällen är det filmkväll med laget som gäller! Haha våran överraskning kommer bli den bästa ever!

Torsdag

Eftersom vi har bad på gympan idag och det inte är värt att göra något med håret innan så kunde jag sova lite längre. Så skönt! Efter badet har vi bara GKO och sen slutar vi, känns riktigt bra! Nu måste jag gå och leta fram ett lås till skåpen på Edda.

RSS 2.0