Musikal!

Hej hej!

På skolan idag hade vi slöjd, och då kom vi på en bra idé. VI GÖR EN "MUSIIKAL"!. Så Mikkan började att skriva låttexter. Haha de va skit skojj. Våran slöjd lärare va inte där så vi hade en vikarie och hon sa inte så mkt. Haha Mikkan dina låtar äger!

När jag kom hem åt jag middag, tog hand om hästarna och nu gör ja inte så mkt.

 jag och emma tog lite kort FOTO:Emma Lindberg

Foto: Ida Lindberg

typ årets första tussilago!! FOTO: Ida Lindberg

Studsmatta!

Hej hej!

Idag ha jag HOPPAT studsmatta typ  hela dagen. Amanda försökte lära mej backflip men.. ja ingen komentar.

På träningen sprang vi ganska långt. De va skojj, men ja sprang typ själv hela tiden. Sen när vi kom tillbaka körde vi programet flera ggr sen styrka o gymnastik.

Ska gå nu sess

Amanda

Hej hej!

Igår va ja på fest hos Nelly. Vi såg en film och åt godiiis! De va skojj.

Idag ha jag vare me Amanda och hon ha försökt lära mig backflip. Hoppas de blev nån förbättring. Jag vet inte varför ja int vågar. Men jag har som mål att lära mig innan sommaren 2009 är slut.

I kväll ska jag nog rida, sälja lite plastpåsar och se robinson. 

Nu ska jag gå upp och kolla om min kamera ha laddat klart.

Hej då!

 enda bilden ja hade där amanda va me som inte va jätte suddig 

jag borde vara ute och gå nu men...

jag måste ta in hästarna, och vänta på att pappa ha skottat in spånet klart.

Idag ha vi haft skola. Kom hem typ 17.00 BORING! KOmmer hem samma tid på valborgs.. Kul

orka int skriv mer hej d å

11 juni!

Hej hej!

Idag va de skola som vanligt. Men jag fick veta att vi får sommarlov den 11 juni!!! Inte länge kvar nu!

När jag kom  hem så åt jag middag och sen mockade jag åt hästarna sen for jag och Amanda ut och joggade. De blev typ 4 km. Inte dåligt för att inte ha joggat sen i sommras. Jaja nu ska ja se simpsons

Skola..

Hello!

Jag kom på att idag är sista dagen innan skolan börjar om igen. Jag längtar inte. Men jag måste säga åt min mentor att jag ska va ledig 20-25 maj för då är jag i stockholm! Längtar skit mkt. Men de är ju sm 22-24 så då är jag där men 21 så ska jag shoppa loss. Försöker skrapa ihop mer pengar. Idag säljer jag kläder på en klädbytar dag. Och så får jag väl månadspeng snart också.

Igår va jag, mamma och Emma i stan. Vi handlade mat och fikade på Stigs med mormor. Gott. Jag tog en kladdkaka med grädde. Inte för att skryta men mina kladdkakor är godare. När vi kom hem från stan så gick/joggade jag och Emma runt byn. När vi kom in åt vi middag. Efter middan så kom Frida och Helené (vi skulle lämna kläderna på skolan). Sen följde Frida me mej och Emma ut med hästarna. När vi kom in såg vi robinson och åt fruktsallad me farmor, farfar, mamma och pappa.

Idag har jag inte gjort så mkt, ridit och äte lunch.

ska gå nu hej då
 

Sommar, sommar och sol

Lite sommar frågor

bikini eller baddräkt? - bikini

hängmatta eller solstol? - solstol

brunt eller blont hår? - solblekt brunt

shorts eller kjol? - shorts

linne eller t-shirt? - linne

utsläppt eller uppsatt hår? - utsläppt

brun eller vit? - BRUN!!!

pool eller hav? - pool

liseberg eller gröna lund? - ha ba vare på Gröna Lund så..

varmt eller svalt på sommaren? - varmt annars ä de ju lika värt att gilla vinter mer

soligt eller molnigt ? - soligt

hav eller sjö? - sjö

vatten krig eller vatten spridare? - Vatten krig!

coca cola eller fanta? -fanta

flippflopps eller ballerina? - flippflopps

båt eller husvagn? - båt, närmare till vattnet då

sommar eller vinter? - Sommar! Hatar vintern

bada från strand eller brygga? - brygga, hur ska man annars hoppa i??

solbrända killar eller vita killar? solbrända..

tälta eller sova inne? - Tält, mitt rum blir som en bastu på sommarn

jordgubbar eller hallon?  jordgubbar så klart!!

Snart slut..

Hej!
Nu är lovet snart slut.. Jag längtar inte alls tillbaka till skolan. De kommer kännas som en plåga på måndag morgon.

I alla fall. Igår märkte jag kläder som vi ska sälja på klädbytar dagen i ragvaldsträsk. De va int så kul jag fick ont i händerna. Men men sen på kvällen for jag, Mikkan och Solveig till Amanda. Vi spelade pingis, kotten och såg nån film som jag int minns va den hette. De va skojj.

Idag ska jag försöka övertala mamma att fara till stan eller något. Om inte så ska jag gå ut och gå och sen rida efter middan.

nu kommer mikkan hej då

Städa??

Hej hej!

Idag ska jag nog städa mitt rum. Har inte gjort de på ganska länge. Sen ska jag rida efter middan och annars vet jag inte vad som händer idag. Kanske ska å cykla. Kan lägga ut lite bilder.
 På invigningen av DM norra 2009 Foto: Pappa

jag fick rosor av mamma och mormor Foto: Ida Lindberg

Maxie Mara Foto: Ida Lindberg

 Buck Foto: Ida LIndberg

KOmmer mer bilder sen

Eddahallen

Hej hej!

Idag har jag varit och badat på eddahallen me Emma o Frida. De va jätte skojj, vi gjorde massa cheerbygg. Men de gick inte så bra. Såg en i min klass där och så va ju Ludde och Tobbe där också annars va de ingen jag kände.

Efter middagen for jag och mamma ut och red. Och jag kom just på att vi tog lite bilder (kommer ut sen). När jag kom in såg jag Temptation island. Den va ganska bra

Jaja nu ska ja typ sova God natt!

Förkyld

Hej hej!
Idag har jag inte gjort så mkt, ridit, vare och gått, cyklat med Elite och vare med Mikkan en liten stund. Och nu är jag på väg att bli förkyld. Igår hade jag jätte ont i halsen och idag kan jag typ inte andas. Kul, just när man är ledig ock allt.
Men men, jag ska nog och bada i morrn.

Har föresten lagt in bilder på datorn idag!
Foto: mamma

våran medalj! foto: Ida Lindberg

Kommer mer bilder sen hej då

Sommar......

Hej hej!

Idag har de vare super bra väder! Jag började dagen med att gå en promenad, sen åt jag lunch. Hamburgare som pappa grillat i grillringen. Sen efter lunch for vi till groparna med några kompisar. De va ganska skojj vi åkte madrass, solade och fikade. Jag tycker själv att jag blivit brunare men.. Efter det for jag och Mikkan ut och cyklade, vi va typ överallt. När jag kom hem såg jag lite tv sen åt jag middag och nu har jag just kommit in från en ridtur. De är så varmt ute att om man kollar på vägen känns de som om de ä sommar! LÄNGTAR!

I kväll ska jag inte göra så mkt.

hej d å

Star Wars

Hej hej!

Jag tänkte berätta vad vi gjorde igår. När dom kom så spelade jag, Ludde, Emil och Lisa halo 3. De var jag och Lisa mot Ludde och Emil. Dom vann med 50-7. Jag kan skylla på att jag inte har spelat på väldigt länge. Sen när vi just börjat på en andra omgång sa Emma att de va fika! Medans vi fikade såg vi på simpsons. Och medans vi såg de kom Tobbe och Frida. Efter simpsons blev klockan 20.00 och då såg vi robbinson. Det va ganska kul för Tobbe satt och gjorde röster till alla. Sen besämmde vi oss att gå ut och leka mörkerkurragömma. De äger!! Vi va kanske ute i nästan en timme sen gick vi in igen och  då skulle alla hem... Men jag satt vid tvn och såg klart The wedding date. Den va ganska bra. Sen gick jag och la mej.

När jag vaknade i morse for jag ut och red och efter lunch for jag till Mikkan. Jag och Mikkan gjorde Wincent till en snögubbe. Kommer bilder sen. Mamma och pappa kom och hämtade mej vid halv 5 och då for vi till mormor och åt påskmiddag. Nu har jag just kommit hem från en promenad.

Nu ska jag typ se star wars me brorsan.
Hej då!

Ändrade planer

http://www.youtube.com/watch?v=rlhso6ysYDg gå in och kolla på när vi tälvade på DM 4/4 i boden.


Idag har jag staplat ved, ridit, cyklat och vare ute och gått. För en gångs skull har de vare bra väder. Jag tänkte spela sims i kväll men de kommer några kompisar i stället.

Måste gå och byta kläder nu hej då

Uppvisning

Hej hej!

Nu har jag just kommit hem från uppvisningen på innebandyn. Det gick väl ganska bra. Som tur var så va hela min byggrupp där. Men han som skulle presentera oss sa STINGWAYS hehe.. alla i laget börja så klart skratta.

I kväll ska jag på kalas hos min kusin. Sen ska jag nog se på Talang 2009. Jaja nu ska jag göra mig klar hej då

Lika som bär???

Skulle inte tro de

Jag
och

lilla syster

Vad tycker ni?

Påsklov!

Yes!! De ä äntligen påsklov. Det känndes inte så värt att fara till skolan idag, för vi skulle bara lyssna på när nå gubbar pratade om företag och de var TRÅKIGT!! Men som tur var så slutatde vi 12 så.. någonting bra med dagen i alla fall.

Jaja.. När jag kom hem åt jag lunch, for till stan med mamma och Ludde o köpte godis.. Mums! När jag kom hem åt vi middag och nu har jag just kommit hem från en rid tur..

Orkar verkligen inte skriva mer.. Hej då

Hej då Gummark!

Hej hej!

Idag var min sista prao dag på Gummark. Kommer typ sakna rasterna, på våra raster sitter man bara ner ock tråkar, på gummark spelar man fotboll. De va super kul!! Kommer sakna de. Men men, i morgon kommer jag tillbaka till tråkiga sörböle..... BORING!!!

Men vi slutar ju tolv i morgon så.. Och sen ä de påsklov!

Hej då

Gamla minnen

Hej hej!

Idag har jag vare och praoa på Gummarks skolan.

När jag kom dit så fick jag veta att jag skulle vara i F 1 2 (förskolan etta och tvåan). Först hade dom klassråd. Jag kan säga att dom inte hade så stora problem, de va typ att dom skulle hålla reda på deras pennor. Sen hade dom ute lekar, jag hade tennis skor, jeans tights och jackan. De blev ganska kallt och blött. Sen var det äntligen rast. De va en tjej som förföljde mej! Läskigt. På rasten tog några småkillar min mössa. Det fick mej att tänka på när vi gick i 6:an, då några killar i min klass tog mina skor, mössa och vantar. En gång tappade dom bort en av mina skor. Hehe. Sen var jag med när dom spelade utebandy. När det ringde in gick jag till F 1 2 igen och hjälpte dom med matten. Jag önskar vi hade så lätt matte. Efter mattelektionen som var typ 30 min var de lunch. Inte så gott. På lunch rasten spelade vi fotboll. De va kul. Sen var jag på 3:ans  engelska. Och 6:ans matte.

I bussen hem var de kaos. Hehe. När jag kom hem fikade jag sen for jag och Emma ut och red. Efter ridturen åt vi middan och efter de fick vi våra påskägg av farmor! GODIIS + 200 kr. Just när jag behövde de som mest. Sen sminkade jag och Emma varann. Men min sminkning på Emma blev inte så bra. När jag såg den i ett annat rum upptäckte jag att jag hade missat att he puder i typ hela pannan. Efter de gick vi en promenad runt byn. Och nu sitter jag här..
 
Jaja nu ska jag typ fika. hej då

Tema vecka

Hej hej!

I veckan har  vi tema vecka (inga vanliga lektioner). Så idag har vi lyssnat på när olika personer pratade om deras liv typ. det blev ganska lång tråkigt. 6:orna och 5:orna kom och hälsade på på skolan idag. Hehe jag kände mig ganska lång mot endel, men de fanns ganska många som var längre än mej också..

I morgon ska jag praoa på min gamla skola (Gummark). det ska typ bli ganska kul. Men jag ska bara vara där i två dagar. Sen blir det föreläsningar på skolan på tordag och sen slutar vi vid tolv sen äre påsklov!!!!

Nu ska jag se simpsons hej då

DM silver!!!!

hej hej!

Nu var det ganska länge sen jag skrev, men det har varit så mycket så jag har inte hunnit med bloggen.
Nu kan jag berätta lite om veckan som har varit.

Torsdag:
  Efter praoen så fick vi ett par tyg skor och sen gick jag och Mikkan till mormor och åt där. Efter middagen skjutsade mamma oss till sunnanå skolan där vi hade sista träningen innan DM. Det gick faktist jätte bra. efter träningen åkte jag till coop och köpte det sista som jag skulle ha med mej till boden. När jag kom hem packade jag och sen gick jag och la mej.

Fredag: Kl. 10.15 samlades alla i laget på bussstationen. Halv 11 kom bussen och vi klev på. Det tog ungefär 2 timmar att åka till Luleå. Där hoppade vi av och bytte buss. Vi var framme i boden vid 14.30. Då gick vi till vandrarhemmet och lämmnade väskorna sen gick vi till badet och badade. Efter badet så gick vi till vandrarhemmet och sen gick vi ut och åt på en kinaresturang. Gott!!. När vi kom tillbaka till vandrarhemmet gjorde vi flätor i håren och såg talang. Sen gick alla in på rummen (jag sov i samma rum som Ida, Lovisa och Mikkan). Lovisa hade ganska svårt att sommna så hon sjöng på lejonkungen låtar. Hehe. Tillslut sommnade hon.

Lördag: Vaknade kl. 06.30. Då satte jag på mig tävlingsdräkten och träningsoverallen. Sen gick vi till ett hotell och åt frukost. Sen till tävlingshallen (Hildursborg). Då checkade vi in och gick till vårat omklädningsrum. Det var typ dubbelt så stort som förra årets. Vi delade rum med Blue Stars. Dom var jätte snälla. Vid 10.20 hade vi förträning. Den gick inte så bra. Men det ända vi var tvugna att ändra på var musiken! Alla fick typ panik. Men som tur var fixade Johanna det. Invigningen var 12.30. Sen såg vi några program och sen gick vi ner och värmde upp. Vi skulle vara på mattan kl. 13.55. När vi stod och väntade på att komma in var jag jätte nervös. Men väl ute på mattan gick allt jätte bra. Alla satte allt!! Och det blev silver till oss så nu laddar vi om till Sm som är i maj!!!

 Stingrays <3 Blue Stars

Idag har jag tagit det lugnt, ridit varit med Mikkan m.m

Hej då

RSS 2.0