Scorpion

Kom nyss in från en powerwalk. Riktigt skönt, har stretchat lite också. Måste få upp min scorpion, vill så göra göra det i programmet men för att få göra det måste den se bättre ut än vad den gör nu. Men jag har bestämmt mig att nu ska jag sluta skjuta på de och bara göra det. 


1. A video on you (or you and your team) at a cheer practice/cheer competition

Här är alla videor (tror jag) som finns på oss, enjoy!


Haha 2008, senior nybörjare, brons, DM


2009, senior nybörjare, silver, DM


2010, Senior fortsättning, Guld + MVP, DM


MVP videon från DM 2010


2010, Senior fortsättning, fyra av 10, RM
2011, Senior nybörjare, Guld + MVP, DM


2011, senior nybörjare, brons, RM
en video från 2011

Snart kommer det ut en video från lägret!!

Cheer Challenge

Kör en sån här igen!

1. A video on you (or you and your team) at a cheer practice/cheer competition
2. Favorite "famous" cheerleading team
3. Favorite cheerleading blog(s), with links
4. Write about your cheerleading team (write about everyone and don't forget your coaches!)
5. List any cheer injuries
6. Your favourite stunt
7. Post a video that inspires you
8. Post a video on a routine that you are in love with
9. Your happiest moment in cheer
10. Your biggest cheerleading goal
11. Favorite cheerleading-movie
12. A photo of you cheering/in your uniform
13. Explain why you love cheerleading

On top of the world

306806_274562799228509_100000243738819_1063650_305872052_n_large

Fredag!

Nu är jag klar att fara till skolan. Fast vi börjar om två och en halv timme.. Jag tror jag ska se tv en stund och sen ska jag göra lunch. Ha en bra dag!


Make it count

I morgon börjar jag kvart i ett. Fick hemuppgift på engelskan och multimedian har vi ingen lärare men vi ska vara klara med en sak innan nästa fredag. Jag hade tänkt göra klart den nästa torsdag. Ska bli skönt att få sova lite längre men jag måste hinna öva till provet vi har i morgon. Sen är det helg!


XoXo


Torsdag

Vi hann hem med 12 bussen idag. Åt lunch direkt när jag kom hem och nu har jag just gjort varm choklad. Mums! Ska försöka göra bort lite läxa nu så jag kan göra annat i kväll. Sen kanske jag ser det sista avsnittet av Gossip Girl säsong 4!



I kväll har vi träning

Hoppas vi kan öva på bygg!

Studio

Sitter på skolan i en datasal, jag och Mikkan har nyss tagit kort i Studion!
Här är två av dom, har inte hunnit redigera.



Season 5!

Efter jag kom hem från skolan idag har jag inte gjort så mycket. Har gjort bort lite läxa. Höll på att somna så jag la mej i min säng och såg det näst sista avsnittet av Gossip Girl säsong 4. Ikväll är det "season premiere" för säsong 5! Äntligen! Har dragit ut på säsong 4 så jag ska slippa vänta på att 5:an ska komma ut. Gossip Girl for the win!!

Aarigvycmaexerp_large
Om inlägget är osammanhängande eller konstigt så är det för att jag är jättetrött.

Awsome

Igår kväll kom vi hem rätt sent och i morse for jag till skolan direkt så jag har inte kunnat skriva något. Men nu har jag tid. Lägret var så himla roligt! Instruktörerna var riktigt duktiga och snälla och jag har lärt mig massor av saker som jag kommer ha användning av innom cheerleadingen. Jag ville inte att lägret skulle ta slut.. Men nu är det bara två veckor (tror jag) till Nicole kommer! Den här helgen har varit helt perfekt!




Nu far vi!

Ludvig kom smygandes..

Legacy Cheer Camp

Nu har jag pckat klart (nästan) ska snart äta lunch och sen ska jag packa klart helt och sen far vi! I dag tränar vi från 18-21, imorgon 10-17 och på söndag 9-16. Kommer bli jätteroligt, hoppas vi får lära oss massa byggteknik och gymnastik! Längtar supermycket!!!! Hoppas ni får en bra helg för de kommer jag ha! 




Camp i morgon!

Skolan idag har inte varit så värd. Hade först idrott (vilken var den enda hela lektionen vi hade idag), sen hade vi GKO då vi gick till museet och kollade på en utsällning och fick sluta typ en timme tidigare från den lektionen, lunch på stan med Mikkan, sen hade vi Multimedia och jag blev klar jätte snabbt. Men men. Jag har hunnit göra all läxa och packat nästan allt. Fixar resten i morgon innan vi far. Nu ska jag vila.

Haha Fired up...

Träning i kväll!

Nu är klockan kvart över tre och jag har hunnit jätte mycket sen jag kom hem! Har gjort läxa, tagit fram kläder till i morgon, varit ut till hästarna en kortis. Okej när jag skrev upp allt jag har gjort var det inte så mycket men det känndes som de var de. Aja, i kväll har vi träning. Ska nog ta det lugnt för jag är fortfarande (?!!) förkyld. På fredag far vi och jag längtar jätte mycket! Kameran ska såklart med så det kommer nog massor av bilder!

Tumblr_lrkruxxl3d1r2p2dho1_400_large

Tisdag

Idag kör jag och Mikkan moppe till skolan. Kommer bli kallt.. Men istället för att komma hem 4 är vi hemma halv två så det är ju bra. Ikväll har vi träning och jag tror vi skulle köra dans! Kuligt!




Gossip Girl

Tumblr_lo8pnzrsnj1qj7wmwo1_500_large
På måndag kommer äntligen säsong 5 ut!

We are young

Känner på mig att den här veckan kommer bli rätt bra! I morgon har vi sovmorgon och två lektioner sen slutar vi 10 över 1, ska få nya skor och på kvällen har vi träning. Onsdag, skola, träning, torsdag vanlig dag och på fredag far vi till Luleå på CheerCamp! 


Så här kul kan man ha innan träningen.. Haha

Måndag

Godmorgon!

Sitter och väntar på att klockan ska bli så mycket att jag kan gå ut till bussen. Idag går vi till 4 och den sista lektionen är 3 timmar lång! Det är riktigt jobbigt.. Efter skolan blir det väl det vanliga, rida, göra läxa osv. Nu ska jag gå och hämta mina saker, ha en bra dag!



Läger på fredag!!

Träningen idag var riktigt kul! Längtar jätte mycket till lägret som börjar på fredag! 



Cheeeeeeeer

I afton har vi träning! Längtar jätte mycket. Hoppas på massor av bygg och gymnastik! 



I wish nothing but the best for you

Harnyss varit ute på en Power Walk, har rätt ont i
halsen så nu sätter jag på Gossip Girl och har ännu en lugn kväll.

A second chance


Ny kamera?

Sitter och kollar på olika kameror. Är riktigt sugen på att köpa en ny. Kanske den här:

PHOTO



Dead and Gone

Alla mina bilder från typ 2008 och fram till april/maj i år är borta.
Hade sparat dem på våran externa hårddisk som kraschade i våras,
vi lämnade in den till en firma som kanske kunde rädda bilderna men igår fick
vi veta att det inte går..

Känns ledsamt.. Var ju endå många minnen och sånt.
Men jag får bita ihop och hoppas att det inte händer igen.

Kläder

Mitt rum ser hemskt ut så antingen i kväll (om jag orkar) eller i morgon blir det storstädning + städa garderoberna. Har massor av kläder som ligger i en hög som jag måste ta till tvätten och sen har jag jätte mycket som jag aldrig använder men är riktigt fina. Nu ska jag få bättre ordning i mina garderober!

Gammal bild från min stora garderob.

Fredag!

SÅ SKÖNT MED HELG! Kom nyss hem från skolan. Haade fotoprov sista lektionen och jag blev klar efter en kvart så i stället för att sluta 15.00 fick jag sluta 13.10! Så jag och Mikkan gick in till stan och kollade på skor. Tror jag har hittat ett par jag vill ha! I kväll vet jag inte rikitigt vad jag ska göra, är fortfarande trött från förkylningen som jag har haft hela veckan så jag ska nog ta det lugnt så jag blir helt frisk. Nästa fredag far vi på CheerCamp!!


XoXo

Nu har hockeysäsongen börjat om.. Som tur är har jag fortfarande kvar några avsnitt av Gossip Girl säsong 4. Nästa måndag börjar 5:an sändas! Jag är helt fast i Gossip Girl, bästa serien ever. Haha.


Träning träning träning

Har nyss kommit hem från träningen. Det var roligt idag också! Vi körde bygg och gymnastik! Snart kan jag rondat flickis flickis! Yeeey! Nu ska jag se tv. 


Rondat Flickis

Har engelska nu men jag tänkte bara berätta vad vi gjorde på träningen igår! Jag, Mikkan, Emma och Frida P fick öva på både stillastående flickis och rondat flickis. Min stillastående känns riktigt bra nu och det känns som jag kan det säkert nu. Rondat flickis var jätte roligt! Det känndes som om man flög! Nu måste jag fortsätta med engelskan! Har träning ikväll också så jag kanske skriver när jag kommer hem.


Träning!

Känner mig inte helt frisk men far på träningen ändå! 


A second chance

Mår inte så bra, har typ feber och jätte ont i huvudet, så min kväll har sett ut så här: Duscha, Gossip Girl och nu ska jag gå ner och se idol sen se hollywood fruar och efter det ska jag sova. Hoppas jag mår bättre i morgon, har inte tid att bli sjuk nu.

Tumblr_lpoiyczv6t1qcmn7oo1_500_large
weheartit

Måste verkligen fixa nya bilder snart. Men jag vill ha en ny kamera!

We´ll find another way

Godmorgon! 

Känner mig inte helt frisk idag men jag far till skolan i alla fall. På onsdag har vi skolfoto.





Stingrays cheer

Träningen idag var riktigt rolig! Vi har äntligen börjat med roliga bygg! Känner på mig att den här säsongen kommer bli awsome!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tumblr_lkoxckowo31qdqb4do1_400_large

Nu blir det träning!


We could have had it all

Har nyss kommit in från en ridtur. Maxie har blivit riktigt duktig på att galoppera lugnt efter vägarna nu. Jag känner mig inte helt frisk, har ont i halsen och nyser typ hela tiden. Om en stund ska jag och Emma fara till Mikkan för att fixa en sak! Sen i kväll är det träning igen. Hoppas vi får öva flickisar och bygga svåra bygg!



They tell you to be yourself, then they judge you

Har nyss duschat, nu blir det att se ett avsnitt av Gossip Girl och sen ska vi se Hur många lingon finns det i världen. Nu är det inte så länge kvar innan säsong 5 av Gossip Girl kommer! Ha en bra lördagskväll!

Girl1_large

Lördag

Idag har jag inte gjort så mycket. Var i stan en liten stund, köpte nån ögonbryns grej och sen övningskörde jag hem. Jag längtar tills jag får ta körkort. Nu ska jag hitta på något att göra, ha en bra dag!


Mikkan har tagit bilden.

PICTURES OF US ALL

Ska försöka fota lite i helgen så jag har några bilder att lägga upp här på bloggen!

Saknar sommaren


Fly girls are FIERCE!

Kom just hem från skolan, har inte hänt något speciellt idag heller. Är trött och har ont i huvudet.. Så det är riktigt skönt att det är helg. Vet inte riktigt vad som händer i helgen men på söndag har vi i alla fall träning. Om två veckor far jag iväg på cheerleadingläger! Kommer bli super kul! Längtar verkligen jättemycket.




Torsdag

Ikväll har jag inte gjort så mycket. Gjort lite läxa, målat naglarna, duschat osv. Nu ska jag antingen se ett avsnitt av Gossip Girl eller hitta på något annat. Åh... såg just att Aiks träningsmatch sänds på tv.... Då blir det Gossip Girl ikväll då. Hatar att se hockey på tv. Man ser typ inte pucken??

Chair-confessions-gossip-girl-24798826-550-363_large

Skola

Sitter på skolan och har GKO. Jag är typ klar nu så jag har inte så mycket att göra. Har inte hunnit skriva för att vi har haft träningar i går kväll och i tisdags. Längtar till på söndag då vi har träning igen! Ikväll ska jag rida osv. Ha en bra dag!


Har inga bilder på skolans dator så de får bli den här.


Perfektion

Det var inte så trevligt att köra moppe hem i regnet utan regnbyxor.. Men nu är jag i alla fall hemma. Sitter i soffan med mjukiskläder och tjocksockar och har just gjort lite svenskaläxa. Ska nog se lite tv nu. I kväll har vi träning!

Tumblr_lqc1ydqs8y1qcri28o1_500_large
Bild: weheartit.com

Foto


Sitter i en datasal på skolan och har fotolektion. Vi gör typ ingenting...


Sovmorgon

Sitter och väntar på att klockan ska bli så mycket så jag kan fara till skolan. Har sovmorgon idag också! Idag får vi sluta lite tidigare än vanligt för lärarna ska på någon föreläsning eller något. Skönt för oss. I kväll är det i alla fal träning!


Cali lady bullets


Måndag kväll

Idag har skolan kännts riktigt seg. Sov typ ingenting i natt för jag hade ont i magen och ändå var man tvungen att fara till skolan. Men nu är det i alla fall kväll så jag kan vila. Har hunnit rida och fixa lite saker inför i morgon.  I morgon får vi sluta tidigare så jag ska fara till Mikkan och så ska vi försöka fixa en sak! Sen på kvällen har vi träning! Träningarna är super ku!


Måndag

Ska snart springa ut till bussen! Tänkte bara säga ha en bra dag!



Hemma från träningen

Kom nyss hem från träningen! Vi körde rätt mycket bygg och även lite styrka/fys. Vi hann inte öva volter idag heller.. Men hoppas vi hinner göra de på tisdag istället. Nu ska jag snart äta middag och sen ska jag väl duscha och sånt, blir nog en lugn kväll. 


Träning om en liten stund!


Söndag

Kom nyss in från stallet. Jag och Emma for ut och red i en timme, var rikigt skönt att få komma ut. Nu ska jag snart äta lunch och sen ska jag städa mitt rum som ser förfärligt ut. Klockan 15.00 är det träning! JJag längtar, hoppas vi ska öva på fickisar och sånt för jag vill verkligen bli bättre på de. Och kanske bygga svåra bygg? Det är det roligaste! 

love the basket love the background love hpu :)

Trött..

Idag har jag inte gjort så mycket. Släkten har varit här och fikat och förutom de har jag typ spelat Guitar Hero.. Hahah det är beroende framkallande. Vi åt middag på Dallas och efter de har jag varit ute och gått. Nu sitter jag i soffan och ser tv, är jätte trött. Höll på att somna för ett tag sen och klockan är bara 9. 

Dsc_0048_101568359_large



Lördag

Idag fyller pappa år så säkten ska komma hit om nån timme. Det är så skönt att de är helg och man slipper skolan! Har nyss bakat cupcakes. Nu sitter jag och kollar på olika cheervideos. Längtar till i morgon när vi har träning! Hoppas vi ska bygga mycket. Det är det roligaste.


Gossip Girl

Tumblr_lpkki5izrf1qc8qr9o1_500_large

Friday

Äntligen helg! Det har varit rikigt jobbigt att vara på skolan idag.. Har ont i huvudet och är super trött. Men nu är jag hemma och det känns så skönt. I kväll blir det surströmming till middag och efter det vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Blir nog en lugn kväll. 



Träningsvärk!

Min träningsvärk idag är inte att leka med... Var tvungen att köra Buck i stället för att rida för jag kan typ inte gå. Det är värst i benen. Haha! Men det känns riktigt bra att träningarna har dragit i gång på riktigt nu. Har inga nya bilder men. 



RSS 2.0