Senior Elite

Har spenderat största delen av helgen hos Johanna och sett Worlds. Jag hoppades att Senior Elite skulle vinna och det gjorde dem också! Yey! Snart är det våran tur att stå på tävlingsmattan!

Söndag

Har inte hunnit skriva något idag för jag har haft fullt upp hela dagen. Vaknade vid halv 10 och gick direkt ut i stallet för att rida, sen när jag kom in åt jag lunch och efter det satte jag och Emma upp studsmattan (man kan öva jättemycket till byggen där!). Från halv två till fem var det träning som gällde och sen jag kom hem från den har jag hoppat lite och duschat och fixat lite saker.

Nu ska jag se mästarnas mästare..

Trött

Vi hade det superbra hos Johanna igår kväll/i natt. Såg worlds, somnade väl någon gång just före fem i morse så nu hade jag tänkt ta igen förlorad sömn och ladda upp inför kvällen. Worlds igen! Men i kväll är det allstar lagen som tävlar så det ska bli spännande! Nä nu måste jag sova en stund.


Worlds

Helgen kommer att spenderas hos Johanna med laget, vi ska se worlds! Skriver kanske mer på dagen i morgon.


Torsdag

Jag tycker att dagen har gått jättefort. Kom till praoen och följde direkt med och fotade till hemsidan och sen har jag suttit och redigerat bilder hela dagen.

Nu ska jag snart göra middag och sen blir det att gå ut i stallet och ta hand om hästarna.

Nu är det bara en månad kvar till RM!


Scorpion

Tog den här bilden i söndags, att Emma har en fin scorpion? Önskar att min såg mer ut som hennes i stället för ja.. hur den ser ut nu. Tagga träning ikväll.

Onsdag



Worlds


Snart snart snart!


Tisdag

Har just varit ute och gått med hundarna i regnet och nu sitter jag här framför datorn och stirrar på ett tomt worddokument. Blä, kommer inte på något bra att skriva. Men jag får väl fortsätta försöka tvinga fram något bra.

Hårvisning

Idag har jag varit hårmodell åt Amanda. De hade som projektarbete att göra en hårvisning och då var jag modell. Det var roligt och jag måste säga att Amanda var jätteduktig!

Här är en bild på mitt smink och hår. Ursäkta om jag ser konstig ut hehe snabbtog en bild.


Maison


Måndag

Är ledig idag så jag hade inte tänkt göra speciellt mycket, ska vara hårmodell i kväll så det blir att fara in till stan efter två. Kommer nog bli kul. Nu ska jag göra något vettigt.

Världens bästa


Jag vet inte vad jag skulle göra utan er ♥

PIC



34 dagar

Om en timme bär det av mot Balderskolan för att ja träning i tre och en halv timme. Söndagsträningarna är nog mina favoritträningar, även om det kan bli jobbigt att träna så länge så gillar jag dom. Nu är det bara 34 dagar kvar tills vi tävlar!!!


Lördag

Idag har jag inte gjort mycket. Var i stan en stund efter lunch och sen dess har jag typ inte gjort något alls.

Eller okej jag gjorde en supergod middag, min specialitet som är potatisgratäng med kött. Efter det har jag varit ute och gått i det dåliga vädret och nu tänker jag spendera kvällen framför tvn.


Inte länge kvar nu!

Jag på DM 2012. 

Nu är det inte länge kvar till RM! Kan inte beskriva hur mycket jag längtar, det kommer bli så roligt!

Äntligen fredag!

Har fått jättemycket skavsår (har typ överkänsliga fötter) från att jag har gått omkring på stan idag. Fick i alla fall med mig en ny tröja hem.

Kommer nog ta det lugnt i kväll för jag är typ så gott som död. Känns riktigt skönt att det är helg!


The Stingray attack

Träningen igår gick riktigt bra. Vi körde bygg och nötte programmet i två timmar. Nu är det inte länge kvar tills vi är i Borås!

Vill ha

Hittade dessa skönheter på stan idag. Önskar att jag hade över pengar så jag kunde köpa dem men det har jag inte. Måste spara pengar till Borås och vem vet, kanske hittar jag några liknande där?


Prao

Så var den andra praktikdagen avslutad.


Snart träning!



Tisdag

Vaknade klockan åtta idag och när jag satt på mobilen såg jag att vi ska ha tematräning idag! Haha så kul! Jag är nästan klar med min outfit men ni får se en bild ikväll. Om ett tag ska jag och mamma in till stan för att fixa lite saker, bland annat fara förbi tryckeriet. Bilden hör inte till inlägget men det är i alla fall min flyerrosett! Fin va?


Risk it to get the biscuit

Har suttit och kollat igenom bilder från RM förra året, gud vad jag vill tillbaka till Malmö! Det var så himla fint där och vi hade så roligt. Nu är det inte länge kvar tills vi far till Borås och jag längtar så himla mycket!

Måndag

Eftersom min prao inte börjar förrän på onsdag så fick jag två dagars längre lov. Så skönt! Har inte planerat att göra något speciellt idag men jag ska nog ut och gå efter lunch.

Äntligen

Jag har kämpat med mina handvolter sen i somras och idag på träningen satt jag den, både stillastående och med power före. Äntligen! Känns bra att gymnastiken börjar gå bra igen.

Ready for a show?


Idag är det träning från 13.30-17.00 som gäller!

Halv åtta hos mig


Mina "fördrinkar".
Har haft fullt upp hela dagen. I morse var jag till stan och handlade mat och när jag kom hem började jag att förbereda middagen. Jag, Sanna, Amanda och Mikkan har nämligen börjat med halv åtta hos mig och idag var det jag som höll i det.

Min meny bestod av följande: förrätt - räksoppa, varmrätt - fylld fläskfilé med potatisgratäng och efterrätt - glassbomb med bär. Både matenen och hela kvällen blev riktigt lyckad!

I like big bows and I can not lie

Man kan aldrig ha för många bows!


Nya bows!


Myskväll

Kvällen spenderas hos Johanna med världens bästa lag!

Haha läskig Emma i bakgrunden på bilden..


Fredag

Jag och Emma passade på att rida nu på morgonen. Det är superfint väder ute så nu ska jag bara äta lunch och sen ska jag ut och gå. Senare idag är det lagmys hos Johanna, kommer säkert bli super!

Maxie


Finaste Maxie Mara

For ut och red efter middagen och det var verkligen toppen väder. Det var så himla skönt! Nu är nästan all snö borta, okej det tar nog ett tag innan allt har försvunnit men det känns ändå som det är vår!

Torsdag


Har gått på stan med Mikkan idag, vi tog nio bussen in och tolvan hem så det blev lagom länge. Man hinner typ gå igenom alla affärer i skellefteå på en halvtimme.. Jag köpte i alla fall inget för jag måste spara pengar, det är ju bara 44 dagar tills vi är i Borås och då vill jag ha mycket pengar. 

Nu hade jag tänkt städa mitt rum och efter det får vi se vad jag gör.

Safe and sound

Träningen idag gick bra. Vi hade fys i två timmar så nu är jag rätt slut i kroppen. Brukar alltid tycka att det är så långt emellan man träffar laget från onsdagar till söndagar men på fredag är det filmkväll/lagkväll som gäller!

I morgon ska jag och Mikkan på stan, har inte planerat att köpa något speciellt så vi får se om jag får med mig något hem.

 


Onsdag


Om ryktet är sant så har vi fysträning från 18.00-20.00 ikväll, jobbigt men nödvändigt.

Äntligen!

Beställde den förra veckan och idag kom den äntligen. Min iPhone 4s, nu ska jag aldrig gå tillbaka till android...



A second chance

Nu ska jag snart fara ner till stan för att ta den sista sprutan som man ska ha innan man far utomlands. Efter det blir det att fixa några saker på stan och sedan hem igen för att äta middag och sen är det träning som gäller. Jag tror att jag ska se Gossip Girl efter träningen, det är ändå inget bra på tv så då kan jag ju passa på att se det.

Träning!


Ikväll är det träning från 19.00-21.00 som gäller!

Svar!

Elin om Like The Brightest Star:
Vilka är era största konkurrenter till RM?:D

Jag vet faktiskt inte vilka jag ser som våra största konkurrenter, alla är superduktiga! Jag ska försöka att inte tänka så mycket på de lag som vi ska tävla mot och istället fokusera på att bli så bra som möjligt till RM och göra mitt allra bästa och se vart det leder.

Men jag kan säga att från det jag har sett på videos verkar det som att alla som ska tävla i Senior Fortsättning på RM är hur bra som hellst! Det kommer verkligen bli tight i våran klass men det är så det ska vara!

Lycka till, alla som ska tävla på RM!

Like The Brightest Star

Har inte skrivit något på bloggen idag för jag har inte haft någon inspiration. Jag har i alla fall hunnit rida i en och en halv timme, varit ute och gått och varit hos Mikkan och sett film. Känns som jag har gjort mer än det men det har jag inte.
Nu hade jag i alla fall tänk se film tills jag somnar. Ha en bra kväll!

Teal

Här är bättre bilder på mina nya rosetter! Ska köpa typ två till på fredag!

Måndag


Har inga roliga bilder..
För första gången på väldigt länge kunde jag sova längre än till åtta, så himla skönt! Det enda som jag har planerat idag är att rida runt sjön. Hade kanske tänkt fara ut och springa också om det är varmt ute. Måste få upp min kondition innan RM. Sen vet jag inte riktigt vad som händer, vi får väl se helt enkelt.

Bows!

Fick med mig dessa två rosetter hem från träningen idag! Det var dåligt ljus när jag tog bilden så det kommer bättre bilder i morgon. På fredag blir det att köpa mer rosetter, tror att det blir två stycken då också. Älskar rosetter, det är så kul att ha på sig dom. 

Träningen idag gick riktigt bra. Vi körde bygg, gymnastik och programmet. Nu är det typ 47 dagar till RM och jag längtar så himla mycket! 



Söndag


Idag är det träning från halv 3 till 5 som gäller! Kommer nog bli super och jag hoppas på byggträning.

Lördag (på riktigt)

Haha oj, såg nu att jag hade skrivit att det var lördag igår men det var det ju inte. Förvirrande när man är ledig en fredag.. 

Har just kommit hem efter en heldags shopping på IKEA. Jag köpte ingenting för att jag måste spara pengar. Har beställt rosetter av Johanna som jag hoppas är klara i morgon och sen på tisdag (förhoppningsvis) kommer det en liten present till migsjälv med posten. 

I kväll hade jag tänkt fara ut och rida och sen gå ut på en promenad. Har typ åkt bil hela dagen så det ska bli skönt att få lite frisk luft.

Lördag

Idag har jag haft fullt upp så det har inte funnits någon tid att sitta vid datorn. Började dagen med att städa mitt rum och sen åt jag lunch. Efter lunch for jag och Emma ut och gick ca en mil, det var riktigt skönt. Har varit toppen väder hela dagen! 

Vi bjöd mormor, farmor och farfar på middag och sen for jag och Emma ut på en prämiärtur med mopparna. Nu har jag just duschat efter en lång ridtur. Kommer troligtvis inte göra något speciellt i kväll, blir nog en tidig kväll eftersom vi far till IKEA i morgon på morgonen.

Nothing to do

Jag har inte gjort speciellt mycket sen jag kom hem. Åt lunch och sen såg jag det senaste och sista avsnittet av One Tree Hill och efter det har jag inte gjort något alls. Eller ja, jag övningskörde till stan och tillbaka men det tog inte så lång tid. Måste komma på något att göra innan jag blir galen.. 

Torsdag

Har inte uppdaterat så mycket under veckan. Har varken haft tid eller lust men nu får jag försöka ta mig i kragen och börja skriva igen. 

I veckan har jag hunnit läsa ut alla böcker i Hungerspels triologin (så himla bra de var!), tränat och idag blev jag äntligen fri från skolan. Känns riktigt bra att inte behöva fara till skolan på 7 veckor. Kommer inte att sakna det. Sen när vi kommer tillbaka är det bara två veckor till sommarlovet.

Stingrays ♥

Träningen igår gick riktigt bra! Vi byggde hela träningen och det gick super! Jag älskar att bygga, jag älskar mina byggrupper, jag älskar mitt underbara lag, jag älskar cheerleading!


The stars of the show

Världens bästa Stingrays ♥
I kväll är det träning från 19.00-21.00 som gäller! Längtar jättemycket och jag hoppas att vi fortsätter med ändringar och sånt, och kanske lite gymnastik och hopp också, det behövs alltid!
Jag har en hemsk träningsverk från träningen i söndags.. Har träningsverk i typ hela kroppen så jag går jättekonstigt haha. På något konstigt sätt tycker jag typ om att ha träningsverk, det är som ett bevis på att man har jobbat hårt och att det lönar sig.

Tisdag

Ett muffins skulle inte sitta fel nu.
Hann inte göra så mycket igår kväll för jag följde med och kollade på en moppe till Emma. Och på hemvägen hade vi med oss den.
Nu sitter jag på skolan och ska snart ha multimedia och efter det slutar vi. Skönt. Då blir det att fara till stan med Mikkan och kolla på lite saker. Jag måste köpa nytt värmeskydd till håret men jag vet inte om jag ska vänta och köpa det om någon vecka i stället, kanske kan låtabli att använda plattången. Vi får se.

Cheerleading taught me how to fly


Måndag


Sitter på skolan och har GKO. Har just gjort bort min sista redovisning för terminen. Eftersom vi har prao i sex veckor efter påsklovet har vi typ hunnit klart alla kurser nu och jag tror inte att den här veckan kommer att vara så ansträngande. Hinner troligtvis hem med tolvbussen både onsdag och torsdag!

Word

Word

I will tell you a story and keep you alive

Kan säga att efter tre och en halv timmes gymnastikträning är man rätt så död. Nu ska jag se One tree hill och sedan inte göra något på hela kvällen.

Snart träning med världens bästa!



RSS 2.0