2012

DM guld och MVP tre år i rad, RM i Borås, Stockholm med fantastic four, körkort, 18 år. Det är några av dom sakerna som hänt under 2012 som jag aldrig kommer glömma.

Ha en riktigt bra kväll nu och gott nytt år!


We don't want our hearts to break in two

Har spenderat hela dagen med bröllopsfotograferingen. Det gick riktigt bra men det var väldigt kallt. Om mina tår klarar sig från en förfrusning nu är det ett underverk. Haha, men förutom det så var det riktigt roligt. 

Jag kom hem vid halv 6 och åt middag och sen for jag och Emma ut och red. Kanske inte det smartaste när jag fortfarande var kall men. Nu sitter jag i alla fall i min säng och försöker få upp värmen samtidigt som jag kollar efter lite saker inför nyårs. 

Jag har letat klänningar i flera veckor på olika hemsidor men inte hittat någon som jag tyckt om, men nu hittar jag flera stycken men då är det såklart för sent att beställa. Får försöka hitta något på stan i morgon, håll tummarna..

Nä, nu får det vara slutslappat för idag, dags för dagens styrkepass!

-

Sen jag skrev sist så har jag hunnit med en släktmiddag, styrketräning, mellandagsrea och så vidare.

Hittade ingenting på rean och det lilla jag fick med mig hem (ett par nya jeans och en ny mascara) var inte ens på rea. Aja, behövde i alla fall det jag köpte så det var värt pengarna.

Jag har spenderat den här kvällen med Emma och Mikkan. Vi for ner till stan och hyrde film och köpte vindruvor och sen har vi bara varit här hemma.

Nu måste jag sova för i morgon väntas jobb som assistent på en bröllopsfotografering. Kommer bli mycket spännande!


December 25

 

Två bilder från igår. Bilden på mig är väldigt dålig kvalité men skit samma, hade i alla fall min nya tröja från H&M som jag är riktigt nöjd med. Min julafton var riktigt mysig. Fick massor av fina saker och typ allt jag hade önskat mig så jag kunde inte ha bett om en bättre julafton. Kan lägga ut en bild på det jag fick sen. 

Idag har jag gått en mil med syster i kylan och nu ligger jag i min säng för att försöka få upp värmen igen. Blir nog en fortsatt lugn kväll, men det är så det ska vara så här dagen efter julafton. Hoppas ni också hade en bra dag igår!
 

God jul!

Tänkte bara göra ett litet snabbinlägg här på bloggen innan jag börjar göra mig i ordning för dagen. VI firar jul här hemma med släkten. Dom kommer nån gång vid två så nu ska jag äta lunch och sen fixa mitt hår och sånt.

Hoppas ni får en riktigt mysig julafton, God jul kära läsare! ♥

Lördag

Idag har jag känt mig seg och trött så jag har inte gjort speciellt mycket. Gjorde julgodis, for till farmor och farfar en stund för att gratta farfar som fyllde år tidigare i veckan, powerwalkade med syster i typ en timme och sen passade jag på att stretcha efter. Kan ju säga att jag gillar bow mer än scorpion...


Jullov!

Nu har vi äntligen fått jullov! Känns så himla skönt. Kom hem vid halv tolv och jag har bara hunnit äta och ta en liten powernap.

Nu tänkte jag typ städa mitt rum (det är en katastrof..) och sen går jag nog ut och går.


Torsdag

Har inte hunnit blogga något i veckan. Har haft fullt upp med träningar, skola och julklappsaker. Men nu sitter jag i alla fall på skolan och väntar på att foton ska sluta så vi kan få gå och äta lunch.

Efter lunch har vi våran sista religionsuppgift/prov och sen slutar vi. Då blir det att fara in till stan och fixa saker till i kväll då vi har avslutning med våra miniorer.

Känns riktigt skönt att vi snart har lov!

Vipers!

Här är en film från när Vipers körde sitt program på uppvisningen igår. Tänk att de har tränat en gång i veckan sen i höstas och redan är så här duktiga! Hur bra kommer de inte vara på uppvisningen i vår då?! 
 

If we could only have this life for one more day

(Arkivbild, som de andra bilderna som jag lägger upp här på bloggen, måste börja ta nya bilder).
Måndag idag och det är bara en vecka kvar till julafton. Skolan kändes lika ovärd som vanligt men vad ska man göra åt det. Det är ju bara fyra dagar kvar tills vi får vara lediga i drygt två veckor. Det ska bli riktigt skönt. 

Sen jag kom hem har jag hunnit rida och ätit middag. Nu hade jag i alla fall tänkt köra styrka och sen duscha, blir nog en tidig kväll för mig ikväll, jag är så otroligt trött. 

I morgon väntas det skola till klockan två och efter det ska jag in till stan och fixa några grejer på banken och sen köpa de sista julklapparna. Efter det blir det att fara hem och äta och sen dra iväg på träning. 

Stolt

Uppvisningen gick riktigt bra, satte allt och det känns skönt. Mest av allt så är jag stolt över Vipers, de har lärt sig så mycket på en så kort tid. Det är så roligt när man ser att de utvecklas.

Slänger in en bild från idag (jag såg konstig ut men..). Fantastic four ❤


They don’t know about us

Dagen har spenderats med att köpa julklappar. Har bara kvar några få nu så det känns riktigt bra.

Efter middan ska jag ut och ta in hästarna och sen göra mg klar för att fara på bio ikväll. Ska se The Hobbit, blir nog super!

I morgon har vi juluppvisning med föreningen. Så alla som är sugna på att se oss för första gången den här säsongen kan komma till Balderskolans gympasal klockan 18.00 i morgon, kostar 20 kr och insläpp är 17.45.


Älskade fredag!

Jag älskar verkligen fredagar! Sovmorgon till halv elva (eller okej vi har egentligen projektarbetstid då men det gör jag annan tid), sen historia och efter lunch har vi en lång GKO lektion och det är helt klart mitt favorit ämne.

Körde bil till skolan idag så jag passade på att hämta ut mitt körkort som hade kommit till posten. Haha det var inte fint...

Känns så skönt att det är helg!

Torsdag

Dagen har varit helt okej. Luciafirande på skolan och sen träning med Vipers. Det var Vipers sista träning innan juluppvisningen och det gick riktigt bra. Vi hann gå igenom allt de ska visa och lägga till en liten pyramid.

Kom hem vid halv åtta och då passade jag på att köra styrka i ca 30 min. Nu sitter jag nyduschad framför tv:n och ska se Criminal Minds.

I morgon blir det att köra till skolan för vi börjar inte förrän halv elva. Ska bli skönt med en lång sovmorgon!


Tisdag

Skolan idag har inte varit så jättejobbig, först psykologi och sen mediekunskap. Kom hem vid tre och då passade jag på att se Gossip Girl. Måste säga att det var det bästa avsnittet på länge! Nu är det bara ett avsnitt kvar innan Gossip Girl är slut för alltid.. Känns konstigt. Men jag tror att det kommer vara ett awsome avnitt!!

Nu ska jag i alla fall gå ut och ta in hästarna och sen blir det att fara iväg på träning mellan halv sju och nio. Det är jag som kör! Haha.

Äntligen!!

Jag vet inte vad jag ska skriva, är så glad! Idag hade jag båda körkortsproven och klarade båda! Kan inte beskriva vilken härlig känsla det är! Jag är så glad!!!!


You've built your wall so high that no one could climb it


Sitter nu i min säng och är helt död efter dagens träning. Vi köttade program hela träningen och jag kan säga er en sak och det är att första halvan av programmet tar alla mina krafter. Så jag måste på något sätt hitta kraft till sista delen också. Men det ska nog lösa sig.

Jag måste säga att dagens träning gick väldigt bra! Och som jag har sagt förr så klättrar gymnastik i vilket som är mitt favorit moment.

För övrigt har jag haft en riktigt bra helg med bland annat filmmys med smält choklad och frukt med bästa tjejerna. Nu ska jag i alla fall göra läxor och sen blir det en tidig kväll. Hoppas ni har haft en bra helg!


Fredag!

Äntligen fredag! Sitter just nu på skolan och väntar på att våran sista lektion ska börja sen blir det att fara till doktorn vid två för att kolla upp varför jag är så yr hela tiden.

Tisdag

Sitter på skolan och jobbar med en fördjupningsuppgift i psykologin. Det känns som vi har inlämningsuppgifter hela tiden.. Men det är bara att bita ihop, bara 20 dagar till julafton.

Idag går jag i alla fall skola till två och sen ska jag på stan och köpa julklappar, sen tar jag trebussen hem och äter middag, tar in hästarna och sen har vi träning halv sju till nio. Sen måste jag trycka in lite historiaplugg där någonstans också.

Jag hade då en jättebra födelsedag igår, tack för alla gratulationer!♥
 

18 år idag!

I så var äntligen min födelsedag här! Fyller 18 år idag och det känns super!


Lördag

Har hunnit plugga lite historia och städat mitt rum. Nu blir det kalas för syster. Ha en bra dag!

RSS 2.0