True

Hittade den på Emmas blogg.

Tisdag

Skoldagen har gått rätt fort och snart ska jag fara iväg för träning på balder för andra gången idag. Kommer nog bli super! I morgon är jag förresten ledig! Så himla skönt!


Extra träning

I morgon efter skolan ska jag och Mikkan gå och träna flickisar, det behövs. Jag blir så arg på mig själv, för ca en månad sen kunde jag stillastående flickis och rondat flickis jättebra, men sen råkade jag vika armen i en rondat flickis och nu måste jag ha en som står bedvid mig (den den gör ingenting!?!) för att jag ska våga slänga mig. Men nu har jag och Mikkan bestämmt att vi ska gå och träna på våran gymnastik varje dag efter skolan när vi slutar tidigt. Så nog ska det lösa sig innan DM!

Helgen


Ser ut som att det blir fotning och middag och kanske något mer med Sanna och Mikkan i helgen. Det kommer nog bli superskoj!

På skolan

Sitter på skolan nu och slutar vid tre. När jag kommer hem blir det att äta middag, fara ut med hästarna och sen ska jag stretcha.

Måndag

Foto: Jag Nikon D7000
Skulle egentligen åka ner med nio bussen till stan för att lämn in cv till ett ställe där jag skulle söka sommarjobb men just innan jag skulle gå ut till bussen ringde pappa och sa att de bara tog in de som är 18 år. Så nu har jag suttit och sett Pretty Little Liars som min syster har tjatat om. Det var väl rätt bra men inte lika bra som Gossip Girl. Idag börjar vi inte förän halv 12. Rätt skönt!

Nu ska jag gå och göra något att äta till lunch. Kanske blir vaniljyougurt! Det är suuuuuper gott! 


DRÄKTERNA HAR KOMMIT!!!

Love❤❤❤
På träningen idag fick vi en glad överraskning, dräkterna har kommit!! Yeeeey! Vi tränade
i dom hela träningen och de är verkligen super fina! Vi kommer vara så fierce på tävlingen!

Söndag

Gamal bild. 

Nu på morgonen har jag suttit med läxor. Har hunnit förbereda min muntliga redovisning som jag har på engelskan på onsdag och sen har jag skrivit klart en uppgift som vi har på idrotten. Nu ska jag sätta mig och fundera på vad jag ska välja på individuella valet i trean.. Jag har ingen aning vad jag ska ta...


Stingrays ♥

Dagen har spenderats på eddahallen med några från laget! Det var super skoj! Jag klarade att dubbla ner från dubbelbase (jag tror det blev två varv, haha) och sen gjorde jag Mikkan och Frida P ett super bygg (två baser, fast Mikkan var bak och Frida var bas, raka armar och sen stod jag där uppe). Haha bra förklaring. Jag tror att det finns någon bild så det kommer väl upp när jag får någon. Badet måste verkligen göras om! Annars så byggde vi lite random bygg och körde hinderbana haha. Längtar till i morgon när jag får träffa alla underbara Stingrockor igen!

Jippi!

Dagen har inte varit så speciell, men jag har varit ovanligt pigg vilket har lett till att jag
har varit på rätt bra humör! Jippi! Känner mig jätte glad just nu och jag vet inte varför.
Det kanske är för att i morgon ska jag och några från laget fara till edda och bada!
Blir nog massor av bygg i vattnet och det kommer bli så himla kul!!!!!!! Jippi!



Ny header!

Tack vare Mikkan har jag fått en ny header! Tryck f5 om ni inte ser den. Jag tycker att den blev super bra!



Stingrays ♥

Jag vet inte vad jag skulle göra utan cheerleadingen och mitt underbara lag.
Ingen kommentar om den andra bilden, efter mint fem timmars träning ser man ut sådär... Haha.

Torsdag

Foto och redigrering: Jag
Började klockan 10 och sen slutade vi 20 i tolv. Så himla skönt! Sen jag kom hem har jag hunnit äta lunch och se ett avsnitt av One tree hill. Nu måste jag läsa samhällsläxan som är till i morgon och efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra. 



Får gås hud....

Nu är det inte länge kvar till tävlingen! Vill ha långträning snart!
När jag ser den här video får jag gås hud! AH!!!!

Världens bästa!


Maddie Gardner


Den här byggruppen är så himla bra! Maddie (som är topp) är typ min idol!


Tagga träning ikväll!



Let´s go rays

Bild från lägret.
Det suger att jag är sjuk och att jag missar träningen ikväll. Måste vara frisk i morgon så jag kan träna. Okej det kanske inte är det bästa att träna just när man har varit/är förkyld men jag vill inte missa mer träningar.. DM närmar sig.

AHHH!!

Kan inte annat än längta tills nästa avsnitt kommer!

Just don´t give up

Har inte gjort speciellt mycket idag. Passade på att göra lite läxa men jag kunde inte
koncentrera mig så jag la bort läxan och satte på det nya Gossip Girl avsnittet.
Efter det har jag sett hela första säsongen av Awkward. Nu sitter jag och ser Plain Jane
på MVT och dricker apelsinjuice. Jag kan säga er att dricka apelsinjuice när man har ont
i halsen inte är en bra idé.

Sjuk..

Varken skola eller träning för mig idag, har feber och ont i halsen. Så onödigt att jag ska bli sjuk nu....



Måste verkligen ta nya byggbilder. Den här är från när vi var i Malmö!

And it goes like this


Har blivit riktigt förkyld och om jag har så här i morgon så stannar jag nog hemma från skolan. Måste blir frisk så jag kan träna fullt ut. Det är bara 20 träningar kvar till DM!

Måndag


Känner mig inte helt frisk idag men ska fara till skolan ändå. Än en gång har min sovmorgon blivit förstörd av byggarbetare.... Nu ska jag leta fram alvedon och sen gå ut till bussen.

NYA MATTOR!

När vi kom till träningen idag fick vi en glad överraskning, mattorna har kommit! Nu slipper vi äntligen de gamla äckliga mattorna och har 7 stycken nya fina blåa! Det var så himla skönt att köra gymnastik och hopp på dem! Ett annat plus var ju att vi hade våra nya skor som är awsome!

Cheer extreme senior elite


.......

Har haft en hemsk dag men som tur är så har kvällen blivit bättre. Skriver mer i morgon.

What doesn´t kill you


Stunting

Lite gamla bilder.

Har suttit och kollat på gamla bilder och massa filmer på youtube. Åh vad jag längtar till träningen på söndag, jag hoppas att vi ska bygga för det är nog det bästa som finns! Älskar när byggen är klockrena och allt känns superbra!

Fredag

Skolan idag var jobbig, har mått jätteilla hela dagen och sen på multimedian fick jag världens huvudvärk.. Men jag kämpade mig igenom skoldagen och nu är jag äntligen hemma. I kväll blir det att ta det lugnt eftersom jag inte känner mig helt frisk. Tur att det är fredag!



Jag har blivit kär!


Nfinity vs Kaepa
Det som rubriken är sant! Jag är kär! Emma hämtade skorna hos Johanna och nu har jag gått omkring i dem hela kvällen. De är lite tighta men de går nog ut sig och kommer nog sitta perfekt till DM! Ah! Dom är så himla nätta och mycket lättare än de jag hade förr. Nfinity är speciella cheerleading skor och jag längtar jätte mycket till på söndag då jag får testa bygga i dom!!

Aj...

Haha, kan inte annat än skratta åt mig själv. Skulle vara duktig och olika bygg på en pall (!?!) här hemma. Haha tictoc och tictoc upp till heelstretch var lätt som en plätt men sen kom jag på att testa hoppa från pallen och spänna mig som i en basket och försöka göra ett litet trick (inte smart idé). Hoppade rakt upp i taket och höll på att landa halverst på pallen. Haha fick lite ont i huvudet och knogarna men. Så nu vet ni, testa inte att hoppa från en pall och låstas att det är en basket toss.... 

Förutom det så har jag hunnit med massor av saker sen jag kom hem. Gjorde lunch direkt när jag kom hem och sen har sett ett avsnitt av One tree hill i brist på annat att göra, bakat muffins, ätit en fruktsallad ♥, kört styrka i typ 30 min, kört programmet några gånger. Sen tror jag inte jag har gjort så mycket annat. Nu längtar jag tills Emma och pappa kommer hem med skorna!


Äntligen!

DOM ÄR HÄR!!!! Jippi! Skorna har äntligen kommit! Emma ska dit och hämta dom idag!!!!! Hon vet inte om de än men... Jippi!!!!!!!!!

F5

Blir typ tårögd närdet är från prisutdelningen! Inte länge kvar till det är våran tur att sitta på mattan och vänta på resultatet!

True


Om man inte ger allt vinner de som ger allt.


Cheer extreme


Perfection

AHHHHHH jag vill bygga. Det bästa som finns är när byggen går lika lätt som det ser ut på filmen, när allt sitter perfekt! Jag vill träna nu!!!!!!!!!!!!!!!

Bilden har en poäng...

Tumblr_lxyjqelzaz1rnot26o1_500_large
Individuella valet inför nästa år ska in den 31 januari och jag har ingen aning om vad jag ska ta...... De som jag funderar mellan är naturkunskap B, Psykologi A, Psykologi B, Rättskunskap, Matte B (även om jag suger på matte och verkligen inte vill ha det så är det bra att ha men jag vet inte ens om jag behöver det för det som jag ska läsa vidare till), Engelska C Cambridge (men jag vet inte om jag är nog bra på engelska för att klara kursen). Ah jag vet inte hur jag ska göra! Måste gå och prata med syon i morgon eller på fredag.



Gossip Girl

AHHH!!! Nu måste jag vänta en hel vecka innan nästa avsnitt kommer ut! 
Älskar Gossip Girl!!!!

Shoes

På torsdag kommer våra nya skor! Men jag ska nog ha kvar mina gamla, man vet ju aldrig när man kan behöva dom.

Can't wait!

Är påväg hem nu och jag längtar tills ikväll! Ska se Gossip Girl och jag är supertaggad! Har väntat sen i november på att de nya avsnittet ska komma ut och nu har de äntligen gjort det! Hah jag är värsta Gossip Girl nörden..

Gym


Tänk om vi också hade egna gym med tumbling floor och sånt!

...

Eagles gjorde ett jätte bra jobb! Och det ska bli kul att se dem på DM! Men jag blev väldigt besviken när det var deras tur. För det första så presenteras de inte ens, de får inte ett eget nummer utan är typ i bakgrunden till Marcoolio. Jag tycker att det är tråkigt att SVT inte visade den rätta sidan av cheerleading. De sa inte ens att Eagles har tagit VM brons!? De som inte tränar cheerleading förstår inte hur mycket det behövs för att klara det. Nån dag får cheerleading kanske den respekt den förtjänar.

CHEER FOR LIFE

Photo Submitted By: trendylenz
True.

Svenska idrottsgalan


Min kväll blir inte så spännande. Orkar inte stanna upp för att se Gossip Girl så jag ser det i morgon i stället. Men klockan 20.00 börjar Svenska idrottsgalan så det hade jag tänkt att se. Typ kvart över 9 ska Eagles vara med! Coolt med cheerleading på idrottsgalan. Hoppas att det går bra för dem så de kan visa Sverige att cheerleading inte är att hålla i ett par pompoms, det är en sport som inte får den uppmärksamhet den förtjänar!

Äntligen!

Idag är dagen som vi har väntat på! Idag (i natt, Svensk tid) släpps äntligen det nya avsnittet av Gossip Girl!
Kan inte vänta!!! Efter alla bilder som jag har sett så verkar det bli ett superbra avsnitt! ÄLSKA GOSSIP GIRL!


Skola


Åh vad jag saknar lägret...
Har inte skrivit på ett tag för att jag inte har haft någon insperation. Men nu sitter jag i alla fall på skolan och kämpar på GKOn med loggor.

DM 2012

Här är hemsidan som jag gjorde till våran förening! Där kommer det komma upp information om DM!

Lördag

Idag har jag suttit med engelska läxa nästan hela dagen. Tog en liten paus och for till stan med mamma och Emma och köpte lite nya saker till köket. Nu har jag gjort klart en av två stora uppgifter som vi har fått på engelskan. Den andra orkar jag inte göra klart idag så jag gör det antingen i morgon eller nästa helg.

Förutom att göra läxa hela dagen har jag även mått illa hela dagen också. Yeeeey.... Hatar min mage. Men jag var på vårdcentralen i veckan och nu har de skickat en remiss till sjukhuset så jag ska få fara dit i stället. Har haft så här i magen sen i oktober så det vore ju skönt om de hittar vad som är fel och kan fixa till det. Det är inte så roligt att må illa och ha ont i magen varje dag..





Så cool pyramid!!!


Fredag!

Hade ingen engelska idag så jag hade sovmorgon! Sen hade vi bara multimedia och samhälls. Så dagen har gått rätt fort. När jag kom hem började jag med middan, potatisgratäng och kotletter. För er som inte visste det så är jag mästare på att göra potatisgratäng haha. 

Kvällen blir nog rätt lugn för min del. Det är typ storm ute så jag håller mig nog inne. Ska köra lite styrka och sen ska jag stretcha också. Haha här är en bild på min bowandarrow från i somras. Kanske inte den bästa.



SOMMAR ♥

Åh, jag hade världens bästa dröm! Jag drömde att det var sommar och att det var jätte varmt ute! Snacka om att jag blev besviken när jag vaknade och insåg att det är snö och kallt ute. Nu längtar jag ännu mer till sommarlovet!



A second chance

För några år sedan var jag helt beroende av One tree hill. Igår kom det första avsnittet på den sista säsongen ut! Så nu har jag just sett det, jag tycker att det var ganska bra. Måste ju spendera min tid med något medans jag väntar på att Gossip Girl ska börja om. Om jag skulle välja mellan Gossip Girl och One Tree Hill så blir det såklart Gossip Girl! Älskar den seien! Nu är det bara 4 dagar kvar!


Hemsida

Har kanske suttit vid datorn lite väl länge men jag har i alla fall bara gjort viktiga saker! Efter jag hade gjort (nästan) klart läxan så började jag jobba lite mer med föreningens hemsida. Nu har jag fixat gästbok, "filmalbum" och fixat till lite andra saker. Haha jag blev väldigt överraskad att jag klarade av att fixa gästbok! Är tydligen smartare än jag tror! Haha.


Gammal bild på mig och Frida!

Beauty has a price!

Igår på tränigen när vi värmde upp började Emma skrika, anledningen var en liten mus som hade tagit sig in (eller så bor den där...) i gympasalen. Fy tusan vad äckligt, jag (som hatar möss och sånt) blev livrädd och satte mig på en tjockmatta medans de andra kollade igeom sakerna.

Haha sen fortsatte träningen och i slutet körde vi våran dans som vi har i programet, den är verkligen FIERCE!! Ah, älskar dansen! Man blir så glad och peppad av den! Nu är det inte länge till DM och alla som befinner sig i eller i närheten av Skellefteå måste komma till Eddahallen den 11/3 och stötta oss! 

Skulle inte klaga om jag bodde i USA och hade ett sånt här coolt program! Jag älskar deras program och musik!

Idrott > GKO > Hem


Idrott, GKO och sen far jag hem
Så ser dagen ut!

Om...

Om två månader är det DM!
Om en vecka och en dag kommer våra skor som vi har beställt från USA!
Om 45 minuter har vi täning!

Längtar så himla mycket!

Lets go Rayyyys ❤
Emma hade gjort skärmklipp från facebook haha

6 dagar kvar!!!!!!!



Tisdag

Så var första skoldagen avklarad. Jag kan inte säga att den var speciellt jobbig, hade sovmorgon och sen samhälls, lunch (då jag var hos doktorn) och sen hade vi multimedia i lite mer än en timme sen slutade vi! Så ser alla våra tisdagar ut! Jag gillar verkligen vårat schema! Slutar före 12 på torsdagar och alla andra dagar förutom måndagar slutar jag före 2.

Fick skjuts hem av Mikkans mamma så nu sitter jag här i träningskläder och taggar träning ikväll! Längtar jättemycket!!



Våren 2012


Skola i morgon......

Kvällen spenderas med att äta en fruktsallad, se tv och deppa över att skolan börjar i morgon... På tal om fruktsallad så är apensin och banan gjorda för varandra!



1_95424482_large
Bästa fruktsallads bilden jag kunde hitta på weheartit.

Måndag

Ststa dagen innan skolan börjar om...
Blä det känns inte roligt att måsta fara till skolan i morgon, jag hade gärna haft lov hela Januari. Men men det finns inte så mycket att göra åt det. 

Jag har just kommit in från en ridtur. Det var riktigt kallt ute kan jag säga er. Nu ska jag, okej jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu men kvart över 12 far jag till stan för att fixa till mitt hår. HOPPAS HOPPAS det blir bra den här gången. 

Maxie Mara

Söndag

Tänkte göra en ny header men det började krångla så det får bli en annan dag i stället. Idag har det inte hänt speciellt mycket. Såg en film i morse, for ut och gick och stretchade i lite mer än en halvtimme efter det, sen for jag ut och red efter middan och det är det som har hänt idag. Men det är ganska skönt att bara ta det lugnt också. 

Nu ska jag gå upp och ta en dusch och sen ska jag kolla om det finns någon film som man kan se ikväll. Imorgon ska jag till stan och fixa till mitt hår (äntligen!). Hoppas att det blir en riktigt fin brunfärg.


Snabbtog den här bilden när vi hade sett fyrverkerierna på nyårs.

YEYEYEYEYEYEYEYEYEEY!!!!

Efter flera månader av stretching så har det äntligen gett resultat! Idag fick jag äntligen dit båda händerna i min scorpion och det ser mycket bättre ut än vad den har gjort förr! Så nu ska jag fortsätta att stretcha så mycket som jag kan/hinner, då kanske jag har en fin scorpion till DM!!! Haha är så glad nu för att jag äntligen fått dit båda händerna!!!!!!!!!!!!!!!!!


hittade ingen bättre bild.

Stingrays 2012

Igår på filmkvällen hade vi "premiär" för filmen som jag och Emma har gjort.

Next up >>> Filkväll med laget


Inte länge kvar nu



Fotade min bror

Min bror ville ha en ny profilbild på facebook så jag snabbtog de här två.
Det blev den andra som fick bli profilbilden!
Han stod aldrig stilla så de kanske blev lite suddiga men de funkar ändå.

Stingrays ♥

Idag ska jag äntligen få träffa alla i mitt lag igen! Eftersom vi har haft ett litet juluppehåll så har vi inte träffats på typ 2 veckor och jag saknar alla så himla mycket! Längtar jätte mycket till i kväll!



Mikkan

Här är en bild som jag har tagit på Mikkan. Hon redigerade den i 3D. Coolt va?
Foto: Jag Modell: Mikkan
Nikon D7000 Nikkor 18-105 mm

Minifrida

En bild som jag tog på Frida idag. 
Det suger verkligen att vi inte har photoshop.... Men jag får göra mitt bästa i picasa..

Tre bilder på mig

Mikkan har fotat alla bilderna

Syster


Foto: Jag
Modell: Emma Lindberg

Saknar Sommaren

Jag hatar vintern, man är blek, det är kallt ute, det finns typ inget att göra osv.. Har just suttit och kollat på bilder från i somras och jag saknar verkligen sommaren jättemycket!
Om man kollar på den här bilden och på hur jag ser ut nu så är jag väldigt blek...... BLÄ. Jag vill vara lika brun som på bilden, om inte brunare. Och så vill jag ha tillbaka den där hårfärgen.. 
Hoppas att Linda kan fixa mitt hår innan skolan börjar om. JAG VILL INTE HA RÖTT HÅR.... 

JAG VILL TRÄNA.


Torsdag

Idag är det storstädning av mitt rum som står på schemat för just nu ser det ut som ett bombnedslag... Efter det så ska jag fara ut och rida, efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra. 

Foto: jag
Nikon D7000, AF-S Nikkor 50 mm f1.8



Saknar detta

Snodde den här bilden från min systers blogg. Det är jag som topp, Tilda som bak, Jennifer och Frida som baser och miniFrida som fram. När jag ser den här bilden längtar jag verkligen tillbaka till tiden då bilden togs. 


Inte länge kvar nu


Colour

Nu sitter jag här och väntar på att mitt hår ska torka. Har just färgat det för andra gången idag. Första gången blev det rött.... Och jag vill inte vara ginger... Men som tur var så kom Linda hit med ny hårfärg och hjälpte mig att färga om det, så nu hoppas jag verkligen att det blir en fin brunfärg! SNÄLLA LÅT DET BLI EN FIN BRUNFÄRG!



En bild på mej från igår

Foto: Mikkan modell: jag

Set the fire to the rain

Foto: Jag Modell: Sanna
Här är en till av bilderna som jag tog igår.

Stingrays♥

Dsc_0615_152348724_large
På lördag är det filmkväll med världens bästa lag som gäller! Ah jag längtar jätte mycket!

Två till

Mikkan har redigerat den på henne.

Mikkan

Och till slut en bild på Mikkan. Har inte hunnit redigera bilderna, eller justja, vi har inga redigeringsprogram på datorn, fhglavskutaglwktvhAÄELGHRSKV. Ah! Jag kommer bli galen om vi inte fixar photoshop snart

Sanna


En bild som jag tog på Sanna!

Frida

Här är två av bilderna som jag tog idag!

Photos

Idag har jag, Mikkan, Sanna och Frida fotat hela dagen! Det blev riktigt bra bilder, jag ska bara lägga in dom på datorn och kanske fixa lite med dom så jag lägger upp bilder senare i kväll! Vi har även hunnit med att åka madrass, äta middag och se en film!
Det har varit en riktigt lyckad dag!

sista lovveckan

Idag är det början på sista lovveckan innan skolan börjar om. Blä jag är verkligen inte sugen på att fara till skolan nästa vecka. Men men. I veckan ska jag göra massor med roliga saker! *idag far jag till Luleå med mamma och Emma för att shoppa! *imorgon ska jag fota med Sanna och Mikkan och sen på kvällen ska vi ha tjejkväll *på onsdag ska jag följa till stan när Emma ska slinga håret för att kolla upp en grej som jag berättar mer om då * torsdag och fredag är oplanderade än så länge * lördag har vi filmkväll med laget * söndag vet jag inte riktigt vad som händer

Bara 69 dagar kvar tills vi står på mattan


Sis



Tre från nyårs


1 Januari 2012

Då var det den första januari 2012. Hade en riktigt bra kväll igår och jag måste säga att fyverkerierna vid parkbron var det bästa på hela kvällen. Jag fotade lite också så bilder kommer upp senare idag. 

Nu är det bara 15 dagar kvar tills vi får våra nya skor och det nya Gossip Girl avsnittet kommer ut!
Har förresten kommit på några nyårslöften som jag ska ha:
  • Stretcha så mycket som jag kan och min rygg klarar av så att jag kan få upp min scorpion till DM
  • Försöka vara lite nyttigare, inte köpa godis på skolan
  • Sluta tveka när det gäller ny gymnastik och tro på mig själv att jag klarar det


RSS 2.0