Svar!

Svar: Tack! Jo det är mitt lag. Den vänstra basen i gruppen längst åt vänster byggde med oss på lägret men hon går inte i vårt lag annars går alla i mitt lag.



Stunting

Två bilder från lägret som var i Luleå!
Min grupp är i mitten på båda bilderna.
Saknar lägret. Det var så himla roligt!!



Scorpioooooon

Har varit ute och gått en power walk och nu har jag stretchat i en halvtimme. Jag SKA få till min scorpion!!!!!! Så från och med nu ska jag stretcha minst 30 minuter varje dag. 



Maddie Gardner 

Måndag


Det känns riktigt bra att vi har lov i veckan! Kunde inte sova så länge idag men det gör inte så mycket. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska nog fara ut och rida om ett tag i alla fall. I morgon har vi träning igen!!! Sen på onsdag blir det boda borg med laget och sen träning efter det!

CHEER FOR LIFE

Kom hem från träningen för typ en och en halv timme sen. Till middag blev det potatisgratäng med älgfilé! Mums, älskar när vi äter god middag efter träningen! Jag känner att jag vill ha träning nu.. Även om jag just kom hem från den. Men jag vill nöta byggen och allt! Jag vill att allt ska vara perfekt! Längtar då till träningen på tisdag!


Panthers


Söndag

Godmorgon!

Sitter och väntar på att Emma ska komma ner så vi kan gå ut till hästarna. Vi ska rida nu på morgonen eftersom vi har träning i kväll. Efter ridningen ska jag städa mitt rum och sen blir det träning från halv 3-5.

Tumblr_lq9vzit22b1ql6q8to1_500_large

A second chance

Var ute och gick med Emma efter maten och nu har jag just stretchat lite. Ah.. Det är svårt att få till scorpion kan jag säga.. Men jag SKA klara det!

Stand up tall

Idag har jag inte gjort mycket. Såg en film före lunch, for ut och red efter lunch och nu har jag just sett en till film. Är jätte trött så det är ganska skönt att bara ta det lugnt. I kväll ska jag nog försöka hitta på något. Skriver kanske mer sen. 


Lördag!


Äntligen

Nu är det äntligen lov! Så himla skönt, jag ska ha ett super skönt lov. Bara göra saker som jag vill och tycker är kul. I kväll spenderar jag kvällen i soffan och vilar upp mig. Har inte kännt mig helt frisk i veckan så det behövs nog en hemmakväll.

Hatar vinter och kyla...

Saknar sommaren så oerhört mycket. Vill vara ledig och kunna gåomkring i short och linne! Längtar jättemycket till sommaren...

Torsdag

Trött, mår illa och har ont i huvudet. Blir inte någon mer bloggning idag tror jag.


Träning i kväll!



Jumping queen

Några bilder från träningen igår. Foto: JAG

Måndag

Idag slutade vi halv 1 i stället för 4! Så hilmla skönt. For hem direkt och jag har gjort klart mitt "hemliga" projekt och i morgon ska de visas för laget! Det blir ingen ridning idag för att det är så dimmigt och då vet man aldrig vad som kan hända när bilisterna inte har någon sikt, ska i stället fara och lämna ut newbody och efter det hade jag tänkt stretcha min bowandarrow och scorpion lite mera. Ska försöka stretcha lite varje dag vi inte har träning, för när vi har träning stretchar jag ju där!


Pride is forever

Jag och Frida på träningen igår!

Cool unge


Fisheye


Fisheye


Hur ska jag göra!?

Jag och Mikkan har lånat hem en kamera och ett fisheyeobjektiv från skolan över helgen. Kameran är en canon 550d (tror jag) och den har väldigt bra ljus och sånt. Jag har ju tänkt sälja min kamera och köpa en ny. Har kollat på Nikon d5100 men nu börjar jag bli tveksam om jag ska fortsätta med Nikon eller kanske gå över till canon? Haha jag vet inte hur jag ska göra! Någon som har något tips?



Lördag

Mamma fyllde år i onsdags så idag har jag och Emma följt henne till stan och köpt nya kläder till henne. Nu håller jag på att baka tårta till i kväll. har inte så mycket att skriva..


Go hard or go home

I helgen har jag mycket att hinna. Som tur var så slutade vi 12 idag i stället för 3 så jag har hunnit städa mitt rum och fortsätta jobba på mitt "hemliga" projekt. Synd att våran dator är lite seg bara men jag tror jag hinner klart det innan söndag. Det är i alla fall vad jag hoppas på. Har försökt fixa lite med en hemsida till laget, det går väl sådär. Ska sätta mig och försöka göra klart den antingen i kväll eller i morgon. Har fotoläxa som jag ska hinna göra i helgen också!


Torsdag

Har inte orkat skriva så mycket på bloggen de senaste dagarna. Hinner inte med så mycket annat än skola, rida och träna. Nu har jag i alla fall sett ett avsnitt av gossip girl, kan ju säga att jag längtar till nästa avsnitt som kommer på måndag!


320072_10150349065774655_591039654_7972964_593829514_n_large

Har roligt med Mikkan på skolan


Helgen

Helgen har varit helt perfekt! Jag älskar verkligen vårat program! Jag har lärt mig jätte mycket och har fått tips på saker att öva på för att kunna göra min back tuck (bakåtvolt utan händer). Det var lite sorgligt när vi skulle säga hej då.. Men jag hoppas Nicole kommer tillbaka nästa år också. Nu är det upp till oss att nöta programmet tills det aldrig blir fel! Med världens bästa tränare som hjälper oss kommer det bli superbra! Längtar jätte mycket till DM nu! 

Världens bästa!

Choreography weekend

LOVE IT!!!

WORK WORK

Sitter och väntar på att klockan ska bli kvart över fem så vi kan fara till träningen! Kommer bli en superrolig helg och vi kommer lära oss massor av nya saker! 


Jag saknar sommaren


Tilt Shift



Foto och redigering: Ida Lindberg
Vad tycks?

9. Your happiest moment in cheer

Oj, den här var svår. Det finns så många gånger. Men lägret och alla tävlingar är ju något speciellt men den gången jag har varit lyckligast är nog RM 2011.

Jag hade lunginflamation + att jag spydde och jag mådde inte så bra dagen före, men ändå lyckades vi sätta hela vårat program och vinna en borns medalj! Jag var så glad över att jag klarade av det. Doktorn hade sagt att jag inte fick träna på en månad några dagar före RM och att min kondition inte skulle vara så bra. Jag brydde mig inte om det såklart. Jag hade missat flera träningar innan RM så jag var väldigt nervös innan vi skulle ut på mattan. Vi satte allt och jag började gråta när sista dansen nästan var klar för att jag var så glad. Jag var och är väldigt stolt över migsjälv och mitt lag. Vi hade väldigt mycket motgångar mot oss och ändå lyckades vi ta bron på RM! Varje gång jag ser filmen från RM blir jag tårögd! RM 2011 var den bästa tävlingen någonsin! 

Jag vet inte hur jag ska avsluta det här inlägget men jag älskar cheerleading och jag älskar mitt lag!


Tisdag

Skönt att ha sovmorgon till 20 över 11 idag. Kunde inte sova längre än till halv åtta så nu sitter jag här vid datorn och ska snart lägga mig i soffan för att se lite tv. Ikväll ska jag nog rida och kanske fara och göra en sak. Mer om det senare. 

Det kommer nog inte bli så mycket uppdatering på bloggen från i morgon och fram till söndag. Nicole från Kanada kommer och vi har koreografiläger hela helgen. I morgon kväll ska vi ha filmkväll hos Johanna med laget och Nicole, torsdag har vi skola och sen träning från 18-21, fredag skola och sen träning 18-21, lördag träning 10-16, söndag träning 10-16. Så tiden jag inte tränar kommer jag mest troligen ligga och sova eller vara i skolan. Men ska försöka uppdatera lite i alla fall. 

Jag längtar jätte mycket! Det kommer bli superskoj!!!



8. Post a video on a routine that you are in love with

De här är riktigt bra!

Stunt

Träningen idag var skoj, fick bygga för första gången på länge! Älskar bygg och vill utvecklas så himla mycket innom det! 


7. Post a video that inspires you


Lördag

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. For till stan i morse och gick omkring och kollade efter kläder och lite annat. Hittade en del fina saker men jag håller ju på att spara mina pengar till en ny kamera så det blev inget köp. Sen när jag kom hem tog jag lite kort på Buck och sen dess har jag typ inte gjort något. 



6. Your favourite stunt

Jag älskar att bygga! Och enligt mig är det en av de roligare sakerna med cheerleading.  Jag vet inte vilket som är mitt favorit bygg är men jag har några som jag tycker är lite roligare än andra. Och det är: 

Basket tosses - det är roligt att lära sig nya trick som man kan göra när man blir kastad

Liberty - inte nere på axelhöjd utan extension höjd, tycker det är finast när man gör heelstretch eller bow and arrow, scorpion är också fint men då ska man verkligen göra den fint

Switch up - när man byter ben på vägen upp till lib, det är jätte roligt att göra!

Tictoc - Got to love that!

Tumblr_lq9vzit22b1ql6q8to1_500_large

Want

Två saker jag vill ha just nu!

FREDAG

Då var skoldagen avklarad. Gick ändå rätt fort, nu sitter jag i köket och väntar på mat. I kväll ska jag nog ta det lugnt, är rätt trött. Som jag alltid är på fredagar. Känns riktigt bra att det är helg!



Torsdag

Min blogg är ytterst tråkigt just nu. Men jag orkar inte skriva så mycket när det är skola, nu har jag i alla fall kommit in från en ridtur. Ska gå och göra lite styrka nu och sen blir det att duscha och efter det ska jag mest troligt se det andra avsnittet av Gossip Girl season 5! Yeyyeyeyeyeyey. Haha.


Rolling in the deep

På träningen igår klarade jag rondat flickis utan pass på mattan! Yey! På söndag ska jag öva på att lägga till fler flickisar. Känns riktigt bra! På torsdag börjar vårat koreografi läger och det kommer bli awsome! Längtar tills vi har vårt tävlingsprogram!!!! 


5. List any cheer injuries

Blåmärken får man ju alltid så det räknas inte. Men Det jag har fått är typ ont i knäna, handlederna (det går över) och på lägret slog jag i min armbåge i Mikkans panna och jag har fortfarande ont. Haha kunde inte böja mitt lillfinger men nu kan jag det! Armbågen måste jag smörja med nån konstig kräm så att nerverna ska sluta vara så känsliga. Men inget värre har hänt än så länge. 


Träning i kväll!

Nu ska jag snart fara på träning. Hoppas de bli en rolig träning men det känns som om det kommer bli det!



4. Write about your cheerleading team (write about everyone and don't forget your coaches!)

Jag går i ett lag som heter Stingrays cheer. Vi är 16 aktiva (tror jag, vi har några nya så jag vet inte riktigt hur många vi är) och har världens bästa tränare. Jag orkar inte skriva om alla i laget men vi har i alla fall bra sammanhållning och har alltid roligt tillsammans. Våran tränare är den bästa tränaren som finns! 


3. Favorite cheerleading blog(s), with links

Cheerleading confessions och Youreacheerleaderwhen!



Måndag

Blä vad jobbigt med måndag.. Skolan gick väl inte så jätte fort idag men vi fick tillbaka samhällsproven och jag är riktigt nöjd! I morgon har vi typ miniprov i Samhälls igen. Måste nog öva lite mer innan i morgon. Onsdag är det engelska redovisning och sen tror jag inte vi har någon mer "stor" uppgift i veckan, eller kanske på multimedian, är inte säker. 

Efter skolan for jag ut och red och sen jag kom in har jag pluggat, pluggat, gjort lite styrka och duschat. I kväll blir det att se Hollywood fruar!

Btw, idag sänds andra avsnittet av Gossip Girl säsong 5! Haha jag har inte ens sett det första än.. Vill inte att de ska ta slut nån gång så jag väntar jätte länge haha. Eller okej, jag kan inte vänta länge, nu ska jag se första avsnittet!



Tumblr_lsglp8yaif1qlzrfjo1_500_large

Söndag

Den här dagen har varit som en söndag ska vara. Började med att jag for ut och red i morse och sen har jag städat mitt rum och gjort läxa. Halv 3 hade vi träning och jag fick öva på min rondat flickis, nu sitter den nästan. Sen när vi kom hem åt vi grillat och potatisgrätäng till middag. Älskar den maten! 

Nu är det inte länge kvar innan Nicole kommer, nästa torsdag! Längtar jätte mycket, längtar tills jag får veta vad jag ska göra för gymnastik och vilka bygg jag ska göra. Kommer bli jätteroligt!


Bild på Mikkan från igår.

Sanna!

Nu far jag till Sanna och spenderar kvällen där! Ha en bra lördagskväll!



En bild som Mikkan har tagit


Har fotat med Mikkan!


2. Favorite "famous" cheerleading team

Det finns många allstar lag från USA som är riktigt bra, t.ex Top Gun, California Allstars Lady Bullets m.m. Det finns många lag som jag beundrar. Men det lag som jag har fastnat mest för är nog Cheer extreme senior elite. Jag vet inte varför jag gillar just dem men de brukar ha rikigt bra musik och fina program. Mitt favorit år med dom är 2010-2011. 

Tumblr_lkoxckowo31qdqb4do1_400_large

Ny header!

Mikkan har gjort den här headern till mig. Jag gillar den, ska nog be Emma fixa till designen så den passar headern bättre. 


RSS 2.0