Har laddat in bilder från semestern, fler kommer i kväll



mobilblogg

Hej hej! Dagen har sett ut såhär: *Började dagen med att fara till stan en kort stund * Mikkan kom hit och vi for ut och sprang * jag, Mikkan och Emma rodde över sjön och tog några dopp på vägen Det är riktigt bra väder ute så jag ska bara äta middag och sen ska jag ut igen. Skriver kanske mer sen.

A SKY FULL OF LIGHTERS

De senaste dagarna har jag varit hurtig! I onsdags var jag ute och sprang och på kvälen hade vi träning, igår simmade jag över sjön och idag har jag cyklat till stan och tillbaka. Känns bra! I morgon ska jag nog ut och springa igen. Vill ha bra kondition innan Oktober för då får vi vårat program och det är alltid bra att ha bra kondition då!

Kom nyss hem från bion, såg Bridesmaids med mamma och Emma. Den var vä sådär, de hade typ försökt härma lite saker från Baksmällan. Det förstörde lite, men några roliga bitar fanns med.

Ha en bra kväll!

XOXO

Nu ska jag se Gossip Girl. Ska egentligen börja se säsong 4 men jag har inte sett den första säsongen än så jag ska se klart den före jag börjar se 4:an. I höst kommer 5:an ut! Bara jag som tycker att det är superbra?? Är helt fast!

Ha en bra kväll!

Like Shooting Stars

Har nyss kommit hem från badplatsen. Var och badade med Emma och Emma. Det var rätt skönt i vattnet men nu är det iskallt. Ska nog hoppa in i duschen snart.


Har inga bilder på den här datorn.

Happily ever after starts here

Hej hej!

Det är toppen väder här i Skellefteå idag! Jag har simmat över sjön och solat hela dagen. Riktigt härligt! Efter middan ska jag fara och bada igen och sen efter det blir det kanske att rida om det inte är för varmt. Sen blir det säkert att se Gossip Girl ikväll. 

På träningen igår bestämmde vi vem som får vara topp i vilket bygg i våran lilla stuntsekvens som vi ska visa upp på Norvalla den 12 augusti. Jag fick den delen som jag ville ha så jag är superglad över det! Jag ska göra ett bygg som är typ som det här: http://www.youtube.com/watch?v=PcltZ1RZmZ0&feature=fvsr. Nästan hehe.

Nä nu ska jag gå ut igen, ha en bra dag!


Tagga träning i kväll!

Haha true true.. 

Ikväll har vi träning! Det känns som det var jätte längesen vi hade det.
Kommer säkert bli kul.

Det jag köpte i Sundsvall

1. Linne från Monki
2. Jeans från Monki
3. Jeansshorts från Monki
4. Ring från HM
5. Nagellack från HM
6. Tröja från Monki

och det som inte finns med på bilden är:

* Bandeau BH från Monki
* Fotoramar från IKEA
* Två hyllor från IKEA
* Vit t-shirt från Monki
* Gummisnoddar till hästarna från Hööks
* Glansspray till hästarna från Hööks
* Hårnålar från HM

Jag tror att det var allt. Haha jag köpte bara kläder från Monki. Men jag gillar
deras kläder mest av alla så!

Påväg hem

Nu sitter vi i bilen påväg hem igen. Idag har vi shoppat hela dagen! Är supernöjd med allt jag har köpt. Jag lägger ut bilder och sånt när jag kommer hem. Nu ha jag fixat så man kan mobilblogga med min mobil också. Haha de var inte så svårt förutom att man typ inte ser något för jag har så liten skärm. Så om det är några stavfel är det för att jag inte ser vad jag skriver. Bilder på det jag har köpt lägger jag ut när jag kommer hem. Ha det bra!

Semester

Jag har inte skrivit på ett tag eftersom vi är på semester med husvagnen. Idag har vi i alla fall badat på himlabadet i sundsvall. Det påminde jätte mycket om ö-viks badhus men det var skoj! Efter det for vi till ikea. I morgon ska vi shoppa! Har mycket pengar att köpa massa kläder för! Haha det här inlägget blev lite hackigt men det blir så när man mobilbloggar. Ha det bra jag skriver mer när jag kommer hem.

Trästock

Nu ska jag snart fara till trästocks!

PHOTOS

Här är två av bilderna som jag tog på de där hästarna igår.

One more time

Nu har min blogg äntligen fått en ny design. Det var min syster som gjorde den och jag blev riktigt nöjd. Idag har övningskörde jag till solbacken och efter de for vi till farmor och farfar för att hämta husvagnen. På söndag drar vi till Sundsvall, kommer nog bli riktigt kul! Ska shoppa jätte mycket!!!!
Gammal bild.

No one but you

Kvällen har spenderats med Mikkan och Sanna. Vi åt surströmming och sen har vi varit ute. Tog kort på några fina hästar men jag orkar inte lägga in dom nu så det får bli i morgon. Nu ska jag se några avsnitt av Gossip Girl. God natt!

Två till bilder


Maybe I´ll have the answers when you´re gone

Det var ett tag sen jag skrev nu. Men det har inte hänt så mycket, har varit mulet och tråkigt väder både idag och igår.

Igår var farmor och farfar hit en stund och förutom det så såg jag typ Gossip Girl hela dagen.

Idag har jag varit modell åt Hanna och efter det for jag till Mikkan och tog kort. Efter middan hade vi fysträning på Nordanå, jobbigt men välbehövligt.

Ikväll ska jag se morden i midsommer och efter det blir det mer Gossip Girl. Haha jag har blivit beroende av det men det är verkligen super bra efter att man har sett några avsnitt så man förstår allt. Om man bara ser ett eller två är det inte så jätte bra. Nu har jag sett nästan två hela säsonger och det är superbra! Ser det hela tiden typ.. Haha.

En bild från idag. Mikkan har fotat och redigerat den. Jag har fått bilderna nu så jag ska nog redigera en hel del i morgon.

Cheer extreme on CNN


Träning

Kom hem från träningen för ett tag sen.
Vi körde bygg och det gick sådär. Jag bli irriterad när man
kämpar med ett bygg och det sätter sig aldrig, men tillslut klarade vi det
så de var ju bra. Längtar tills nästa träning.
På tisdag har vi fysträning, haha jag kommer dö.

Två bilder jag tog igår


Saker jag har gjort idag

  • Skickat bilder som ska skrivas ut
  • Övat flickis
  • Sett lite av Orphan
  • Övningskört till coop och tillbaka

Regn igen..

Det är dåligt väder idag igen.. Har i alla fall rensat ur min byrå från massa saker som jag inte behöver, bytt gardiner, hjälpt Emma att måla hennes bokhylla och sett ett avsnitt av Gossip Girl. Tills jag kommer på något roligt att göra så kommer jag nog sitta vid datorn och kolla på cheervideos. Vi har inte haft träning på jätte länge nu för att folk har jobbat osv så jag hoppas verkligen att det blir träning i morgon!

They tell you to be yourself, then they judge you

Vad hände med sommaren? Det är bara 15 grader här nu! Iskallt... Idag ska jag i alla fall måla mina fönster och efter det vet jag inte vad jag ska göra. Det blir väl att rida lite senare men annars är det inget som är planerat. Nu ska jag ut och hoppa! Det har blivit mycket roligare sen jag lärde mig flickis! Här är två bilder som jag tog igår.

Hell yeah!

Äntligen!

Cheer extreme senior elite


Calling out

Jippi! Det är bra väder idag! Jag kommer nog vara på stranden och sen i kväll hoppas jag att det blir träning och kanske tältning? Nä nu ska jag gå ut och hitta på något, ha en bra dag!
Vill tillbaka till Turkiet!

Tre bilder som jag tog igår



Cheer lista

Byggposition: Topp

Lag: Stingrays Cheer

Tränare: Johanna Sundqvist, världens bästa tränare!!

Vad är roligast, bygg, gymnastik, hopp eller dans?
Jag tycker att bygg är roligast för det är så spännande att lära sig nya bygg! Men gymnastik är ocskå väldigt roligt.

Tävlingsresultat:
DM 2008: 3:a av 3
DM 2009: 2:a av 4:a
SM 2009: 6:a av 10 lag
DM 2010: Guld och MVP
RM 2010: 4:a av 10 lag
DM 2011: Guld och MVP
RM 2011: 3:a av 9 lag

Vilken cheerleadingfilm är bäst?
Helt klart Fired up!

Träning eller tävling?
Det är något speciellt med tävlingar. De är typ bättre än julafton! Men träningarna är ju det som gör att vi kan tävla. Så båda är super!!

Favorit cheerleader?
Maddie Gardner tror jag. Hon går i cheer extreme senior elite och är super duktig topp. Sen är Kiara Nowlin och Whitney Love riktigt duktiga på gymnastik.

Älskar du cheerleading mer än allt?
Cheerleading är en av de saker som jag älskar mest i hela världen! 


White lies

Igår kväll var jag ute och tog massa kort och efter det for jag ut och sprang.
Ska ladda in bilderna senare idag.

Break even

Idag har det inte varit så jätte bra väder, men jag har varit och badat med Mikkan ändå. Hon hade med sig deras gummibåt så vi gjorde volter ner från den. Sen gick vi hem till mig och fikade och satt och pratade om gamla minnen. HAHA. Hon for för ett tag sen så jag har sett gossip girl. Nu ska jag nog gå ut och hoppa.
Har inga bilder på den här datorn så det får bli en sånhär bild igen:


Bilder från veckan




Här är fyra bilder som har tagits i veckan. Den första är en gruppbild från cheercamp avslutningen som var idag,
den andra och den tredje har jag tagit och den sista är jag och Frida på avslutningen idag.

The best part of me was always you

Har nyss kommit hem från stan. Jag övningskörde där för första gången och det gick jätte bra! Längtar tills jag fyller 18 och får ta körkortet. I morgon är det i alla fall sista dagen på cheercamp och det avslutar vi med en miniuppvisning för deras föräldrar. Med tanke på att alla utom en aldrig har cheerat förr så har de blivit jätte duktiga på bara en vecka. Kanske kommer upp några bilder i morgon.
Foto: Mikaela Lundström Grönlund

Eat, sleep, cheer, repeat

Har inte kunna skriva på ett tag nu för jag har haft fullt upp! Vi har haft toppen väder här så förutom att jobba har jag badat och varit med kompisar. Jag, Mikkan, Emma och Frida har övat massa bygg i vattnet! Haha det har typ gått bra Vi har gjort dubble down från arabesque och från dubblebase, extension, baskets, volt ner från dubblebase m.m. Det har gått väldigt bra med tanke på att det bara är Mikkan som är bas och jag och Emma är toppar och Frida är fram. Men det vore ännu roligare om vi kunde få med hela laget och bada!

Stunning stunts

Träningen idag var så himla rolig! Vi körde massa avancerade byggsekvenser! Jätteroligt, älskar verkligen att bygga. Känslar när man sätter svåra bygg är toppen! Längtar till på söndag när vi har träning igen!

CHEER FOR LIFE

Nu far jag snart iväg på cheercamp igen.
Haha min blogg har typ blivit en cheerblogg, de är nästan det enda jag skriver om.
Haha!
Efter cheercamp ska jag nog till Mikkan och öva flickis.
Sen blir det träning i kväll.

iplaycheerleading.tumblr.com

Gå in på http://iplaycheerleading.tumblr.com

Stingrays ♥

I morgon har vi träning igen! Längtar jätte mycket!!!
Älska cheerleading!

Filmade när jag gjorde flickis idag..

har lite böjda ben men jag kan det nog helt snart!

Flickis

Ikväll har jag ridit och tränat flickisar! Innan vi for hem från stan tidigare idag köpte jag mej två handledsskydd, eftersom jag får ont i handlederna när jag gör mycket gymnastik. Så jag har nött flickisar på studsmattan och tillslut vågade jag göra själv! Är super glad! Jag är så himla feg när det kommer till såna där saker.. Speciellt när de är bakåt för då känns de som jag inte har någon kontroll så att jag vågade göra det idag känns riktigt riktigt BRA!

Cheercamp

Idag började cheercamp! Det är 7 tjejer som är med. Idag gick vi mest igenom grunder, typ high V och sånt. De fick även lära sig de första placeringarna i programmet som de ska lära sig i veckan. Det gick jätte bra men vi var tvugna att ändra lite saker. Men nu har jag fixat det så i morgon får de lära sig ännu mer! 

Bild på ett miniorlag från RM.

Bilder från träningen igår!!!!

Topp: Jag
Topp: Maja
Topp: Emma

Dreaming is the only escape from reality


Photoshop cs5

Nu har jag ÄNTLIGEN fått photoshop!
Det tog ett tag innan jag kom ihåg hur man gjorde men nu har jag
nästan kommit på allt.

In the happyland

Foto: Ida Lindberg
Här är två av biderna jag tog igår. Det blev inte så jätte bra
bilder men jag ska försöka redigera till dom.

A SKY FULL OF LIGHTERS

Stadsfesten igår var riktigt kul! Såg både Robyn och Erik Hassle live och sen åkte vi lite karuseller också. Hade en toppen kväll i alla fall. Lägger ut bilder som jag tog senare. Nu ska jag nog äta lunch och efter det vet jag inte vad som händer.

Regn igen..

Hallå!
Nu ska jag snart äta middag och efter det blir det att göra mig i ordning inför stadsfesten. Hoppas det slutar regna..

Bikini

vs
Jag funderar på att köpa en ny bikini. Är inte helt nöjd med någon av
de jag har köpt. Om jag tar någon av de här tar jag nog den nedre.

LOVE IT!



What are words

Hej hej!
Har nyss varit och badat med Emma. Det var rätt kallt och sen gick solen i moln direkt. Men det var skönt med ett dopp. Snart ska jag nog gå och duscha sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. I kväll blir det i alla fall stadsfesten! Kommer nog bli super kul! Vi ska se Robyn och Erik Hassle. Tar med mig kameran så det kommer nog upp bilder i morgon.
Bild från när vi var i Turkiet.

RSS 2.0