morsdag

Hej hej!

Idag är det ju morsdag. Mamma fick ett presentkort på indiska för 200 :-.

När jag och Emma hade fikat frukost så for vi ut och red. Det blev jätte varmt för jag ha svarta ridkläder och tänkt när solen lyser på de. Jag trodde typ min rygg skulle grillas. Efter lunch for vi till farmor och farfar och fikade där. Sen for vi vidare till mormor och åt middag där.

När vi kom hem så "spelade" jag lite fotboll med mej själv och Elite. Sen for jag och Mikkan och badade i Gummark. Det var varmare där än i ragg. Jag kunde simma utan att hålla på att frysa ihjäl. När jag kom hem duschade jag sen for jag och Emma upp till lonnevallen, vi skulle se på Luddes match. Dom ledde med 3-1. Och nu sitter jag här och har tråkigt.

Nä nu ska jag gå och hitta på något

Lite bilder från idag

 hehe jag hos farmor och farfar Foto: Emma Lindberg

 Foto: Emma Lindbeg

orkar inte l'gga in mer biler gör de nån annan dag byebye

VARRMT!

Hej hej!

Idag har det varit jätte varmt, typ 30+!

Efter frukosten for jag,Emma, Ludde och mamma till stan och köpte skolavslutingskläder till Ludde (jag och Emma sprang iväg och köpte en present till mamma). Vi kom hem vid lunch och efter lunch va jag me Mikkan, vi badade två gånger! Det var skönt, men ganska kallt.

Efter middan for jag, emma, frida och mamma till Dalotte och kollade så hon mådde bra (de ä mammas kompis häst, mammas kompis är borta i helgen så vi ska ta hand om Dalotte).

Nu kom vi just hem från badplatsen igen, men nu börjar robinson igen! byebye

Helg!

Hallå!

Är ensam hemma. Ludde, mamma och pappa är på fotbolls match och Emma är på party hos en kompis. Och här sitter jag och har tråkigt..

Kom hem vid halv två idag, skönt att vara hemma tidigt! Jag ha hoppat studsmatta typ ända till middagen (GRILLAT, MUMS) och sen följde jag och lämnade Emma.

När jag kollar ut genom fönstret så är det massa ungar nere på skolan (som man ser om man kollar ut). De är stämmningsgårdens fotbollslag (födda -99). Dom ska ha träningsläger här.. För ett tag sen var de en liten kille som sprang omkring i hästhagen. Så Ludde fick gå dit och säga åt dom, han känner typ hälften av dom i laget för han spelar hockey med dom.

I kväll ska jag se talang och sen har jag ingen aning... Som vanligt.

Någon som vill hitta på något i morgon??

Byebye


Godmorgon!

Hej hej!

Idag är det bara 13 dagar kvar till skolavslutningen!  Inte länge kvar! Sen börjar jag 9:an, de kan man inte tro va??

Idag har vi två dansuppvisningar, på vita skolan och tuböle. De ska bli kul, fast vi missar gympan och de är de roligaste som händer på skolan. Vi slutar vid ett, mamma kanske skulle stanna i stan så jag kan åka med henne hem. Hoppas hon gör det. för de är ganska tråkigt att gå på stan när man inte har några pengar.

I kväll vet jag inte vad som händer, rida och sen kanske hitta på något.

Jaja nu måste jag gå till bussen snart. Ha en bra dag

Hej då!

Piteå

Hej hej!

Kom just hem från Piteå. Vi fick fara hem med tolvan nu efter eftersom vi vaknade kring 05.00 i morse för att hinna med bussen som gick 06.35. Jag höll på att somna i bussen dit, när vi kom dit så blåste det jätte mycket (samma som här i Skellefteå).Sen gick vi till musikhögskolan, tror jag de hette. Där värmde vi upp med några danser och sen kom alla. Det gick väldigt bra med alla danser, men när vi skulle göra stol dansen så kändes det som om stolarna skulle rasa ihop. Men som tur var så gjorde den inte det. Efter vi var klara med dansandet så gick vi till MAX och köpte hamburgare. Jag tog en barnbox som vanligt. Sen skyndade vi oss till bussen. Jag och Mikkan satt och mimade till olika låtar i bussen hem, tex. Now or nerver som är med i high scool musical och You belong with me- Taylor Swift. Vi var i skellefteå kl 11.55 och tolvan går exakt 12.00 så vi gick direkt till busshållplatsen.

Nu sitter jag här och är jätte trött, ska nog se på tv ett tag, kanske somnar vem vet?
Byebye

Vill ha sommarlov!

Hej hej!

Idag hade vi bara tre lektioner sen fick vi åka hem med tolvan för alla 6:or och 7:or (eller dom som blir det nästa år) skulle komma och träffa deras nya klasser på skolan och då for inte vi vara där. Efter so:n som va sista lektionen så gick jag, Mikkan, Amanda och Nelly till coop och köpte varmkorv.

Kom hem för typ en halvtimma sen och då åt jag lite tacos som var kvar sen i fredags. De va gott. Nu ska jag baka mina berömda muffinsar, som jag ska ta med mig i bussen i morgon. Mums! Sen har vi träning i kväll, undra vad vi ska göra, kanske kasta?? Hoppas de för de ä kul..

Jaja nu ska jag börja baka byebye

Dansdansdans

Hej hej!
Var det någon som orkade läsa förra inlägget? Hehe det blev lite långt. Idag har jag vare på gummark och haft en dansuppvisning. De gick ganska bra.

I morrn slutar vi tolv och på torsdag ska vi vara i stan halv 7 och sen åka med buss till piteå och sen kommer vi hem med tolv bussen. Sen är vi lediga resten av dagen. Vi ska dit och dansa. Sen på fredag ska vi ha uppvisning på tuböle och vita skolan.

Ja ja nu måste jag gå skriver mer i kväll, byebye

Hemma igen!

Hej hej!

Nu är jag hemma igen, det var jätte kul på SM och i Stockhom, tänkte lägga ut lite bilder och berätta om resan.

Onsdag:
Vi åkte hemmifrån ca 16.00, det åskade och regnade jätte mycket. Som tur var så satt jag fram i bilen, annars hade jag blivit galen. Mikkan, Emma och Frida satt i baksätet. Vi kom fram till Umeå ungefär vid 17.30. Då chekade vi in och lämmnade väskorna på rullbandet. Sen gick vi och fikade/åt. 
 Just när alla hade fikat klart så kom flygplanet! Jag satt närmast fönstret brevid Mikkan och Emma, bakom oss satt Frida. Mamma satt några säten bakom oss och Helené satt framför oss. Jag tycker de är ganska kul att flyga men jag vet inte om Mikkan gjode det...  haha vacker Mikkan. Vi landade i stockholm ca 20.00, det tog ett tag att få väskorna, få plats i en buss osv, så vi var framme hos Petter och Kasper (Fridas små kusiner) ungefär vid 22.30. Men dom var ändå pigga och skulle visa alla deras leksaker. Vi somnade typ 00.30.

Torsdag:
Jag och Mikkan sovde i Kaspers rum, jag fick sova i hans säng och Mikkan på golvet, sängen var inte stor (han är typ 1 eller 2 år). Vi vaknade typ 9 nån gång då gick vi och fikade och sen gjorde vi oss i ordning för att fara till stan. Jag, Frida, Emma och Mikkan skulle välja kläder åt Petter och Kasper, sen skulle vi hjälpa dom att klä sig. De gick bra att klä Kasper men Petter spang iväg och gömde sig. Så efter ett tag fick hans pappa klä på honom. Sen tog vi tunnelbanan in till stan. Jag köpte: ett linne från Monki, en t-shirt och jeans shorts från Zara, en skolavslutningsklänning från Vero Moda och en ny pyjamas från H&M (de behövdes verkligen + att jag hade glömmt min hemma). Vi åt lunch på Pizza Hut eller va de nu heter, de var faktist ganska gott. Vi åkte hem nån gång vid 17.00 och till middag åt vi köttbullar och makaroner. Sen såg vi en film (jag tror det hette Carolina). Hade sett den förr så jag gick och la mig efter ett tag, jag och Mikkan var ju tvugna att vakna tidigt så vi skulle hinna med bussen till kungens kurva.

Fredag:
Jag vaknade kl 05.30 för att mamma kom och väckte mig och Mikkan. Bussen gick typ 25 över 6. Vi kom fram till kungens kurva (där laget skulle hämta upp oss) 07.30. Där fortsatte vi resan mot Nyköping. Vi var framme där ca 08.30. Vi åkte först till hallen där Johanna gick och hämtade nyckeln och marbiljetter till där vi skulle bo (i en gympasal). När vi kom till gympasalen så bytte vi kläder osv. sen for vi till hallen igen, där köpte vi våra biljetter och sen gick vi till stället där vi åt. De var ganska långt dit, men dom hade väldigt god mat. Efter lunch gick vi till hallen igen för det var insläpp. Sen började första dagen av SM i cheerleading 2009. Det var väldigt kul att sitta och kolla på alla lagen men jag kände sig mer och mer nervös inför söndag då vi skulle tävla. Efter första tävlingsdagen var slut gick vi och åt middag, sen gick vi till gympasalen. Där gjorde vi inte så mycket, efter ett tag så gick vi och la oss.

Lördag:
På lördags morgonen gick vi till stället där vi åt och åt frukost. Sen gick vi tillbaka till gympasalen och duschade och gjorde oss i ordning. Sen gickvi till hallen och såg alla lagen som tävlade på andra dagen av SM. Efter det gick vi och åt middag sen gick alla till ica och köpte godis. När vi kom till gympasalen så gick vi typ och la oss nästan direkt för att vi skulle vara pigga på tävlingsdagen.

Söndag:
Vi vaknade 06.00 och packade ihop alla saker och borstade tänderna m.m. Sen kom våran buss och hämtade alla saker som vi itne skulle behöva på själva SM. Sen skjutsade han oss till matstället, där åt vi frukost och sen fick vi skjuts till hallen. När vi kom till vårat omklädnings rum så började vi direkt med att fixa frisyrerna och sminket. När vi var klara med det så hade vi förträning.. Den gick sådär, vi rev ett bygg och jag fick ont i ryggen. Sen skyndade vi oss och åt lunch men vi kom ändå lite sent till invigningen. Men vi hann i alla fall innan dom ropade upp Stingrays. efter invigningen så gick vi och kollade på dom andra klasserna till kl 16.00, då gick vi till uppvärmningshallen och värmde upp. Sen gick vi och ställde oss för att springa in på mattan. Vi satte programet perfekt, inget bygg föll, alla danser var perfekta osv. Efter vi hade gjort vårat program sprang alla i laget fram till Johanna och kramade om henne. På prisutdelningen kom vi 6:a av 9 lag, vi slog de som kom etta på norra DM så nu kan man säga att vårat lag är bäst i norrland! Vi blev väldigt nöjda med placerningen och nästa år då ni! När alla hade bytt om så for vi till Max (några gick till Mcdonalds). Det var gott med en barnbox! Sen åkte vi med bussen. Det va ganska kul, vi började se en film halv 12 på kvällen (då hade vi kört en bit utanför uppsala), jag somnade nästan direkt. Sen sovde jag ända till umeå. De var faktist ganska skönt att sova i bussen. Sen kom Mikkans mamma och hämtade oss på busstationen i skellefteå. Och nu är jag hemma!

Har duschat, packat upp och vare ner till hästarna och hälsat på dom. Buck gnäggade <3

Här kommer lite mer bilder frpn resan

en bild ut från fönstret i flygplanet Foto: Ida Lindberg

mina shorts från zara

jag orkade inte rotera, men de är en jätte gris som Frida vann på grönalund (den ä nästan lika lång som mej!) och en jätte fotboll som Emma vann.

 t-shirten från Zara

linne från Monki

 årets SM tröja som jag också köpte lite dålig bild men

de fanns mjukisdressar så varför inte köpa? de står cheerleader på den om de inte syns

byxorna





               lägger inte upp bild på klänning för det ska bli en överraskning!                                                                        






 ha en bra dag nu ska jag gå ut och sätta mej i solen

Sista inlägget innan jag far!

Hej hej!

Vi fick tillbaka svproven, jag fick VG!

Nu tänkte jag bara säga hejdå!! Ha det bra medans ja ä i stockholm! Om ni vill något så smsa eller ring mej på mobilen.

 Stingrays cheer på DM i Boden 2009, SM nästa! Foto: mamma



 Så här såg de ut på DM

Nu måste jag börja göra mej i ordning för att fara!  
Vi hörs på måndag igen<33 Kram  hej då!

God morgon!

Hej hej!

Skriver bara ett snabbt inlägg nu innan bussen kommer.

Idag har vi matteprov, och så tror jag att vi ska få tillbaka Svprovet. Hoppas de går bra. Sen så åker jag och Mikkan hem med tolvan. Skriver kanske lite innan jag far...

Jaja nu måste jag gå och göra mej klar, byebye!!

Om 24 timmar ä jag på flygplanet..

på väg mot stockholm! Jag längtar jätte mycket! Har packat klart allt utom favvo kudden. Hehe de ska bli skönt att fara iväg ett tag, men kommer nog längta hem lite. Ska he med kameran och ta massor me kort! Lägger upp på bloggen när jag kommer hem..

Idag har de vare skola, vi hade våran första dansuppvisning idag! De gick faktist bra, jag gjorde bara fel en gång, nästa vecka är de på Gummark, Tuböle och Vita skolan. Vi hade engelskaprov också, de gick väl sädär. Hoppas på de bästa.

När ja kom hem åt ja middag, väldigt exklusiv micropizza. Sen for jag och Emma ut emd hästarna, när jag kom in packade jag nästan allt och gjorde matte läxa.

Nuska ja hämta en kaka ! byebye

ännu mer frågor

1. vem är du? Ida Maria Sofié Lindberg
2. attityd: hehe ingen aning
3. ålder: 14, fyller 15 i december
4. msn: jag tror typ alla som läser min blogg har den redan XD
5. hemsida: du ä inne på den nu
6. du kommer från: Skellefteå
7. du bor: Skellefteå
8. ekonomi: ovanligt mycke faktist
9. civilstatus: Singel
10. stjärntecken: skytten
11. mac eller PC? PC tror ja
12. 1024*768 eller 800*600? vaa?
13. internet explorer, mozilla, netscape eller annat? Internet explorer
14. din bästa egenskap: vet inte
15. din sämsta egenskap: vet inte
16. husdjur: 2 hästar, 2 hundar, 2 katter
17. familj: mamma, pappa, 2 syskon
18. kroppsdel du har mest nytta av: benen kanske
19. kroppsdel du tycker bäst om: vet inte :s
20. jag sover: i min säng
21. djur jag är lik: inget!
22. tror du på något? kanske kanske inte
23. frisyr: lockigt brunt hår med en bena som inte går att beskriva och luggen.. ja vad ska jag säga
24. hårfärg: ljusbrunt
25. ögonfärg: bruna
26. längd: 156.5
27. vikt:  hemlis
28. skostorlek: 37 ibland 38
29. gillar: kompisar, hästar, andra djur, cheerleading, hoppa studsmatta m.m
30. ogillar: blodpudding
31. favoritmat: tacos
32. favoritglass: typ all glass
33. favoritdessert: något med choklad
34. favoritpizza: pizza är inge gott, men typ hawaii
35. favoritdryck: typ vatten om man ä törstig annars sprite
36. gillar du godis? Vem gör inte det?
37. isåfall vilken sort? alla godisar
38. favoritprogram: One Tree Hill och Greys Anatomy
39. favoritfilm: Pearl Harbor, she´s the man osv
40. favoritdag: Fredag
41. favoritklädesplagg: tunika
42. favoritbok: en prinssesasdagbok
43. musiksmak: lite blandat
44. favoritdoft: christina agiulera inspire
45. favoritblomma: blåklockor
46. öl eller vin? inget
47. liknar du en kändis? inte vad ja tycker men min faster tycker Jennifer Lopez och min kusin tycker Brittney Spears
48. senast köpta skiva: ja du..
49. senast film på bio: minns inte
50. bästa låten i världen: The man who can´t be moved - the script

bara en hel skoldag kvar...

hej hej!

Idag hade vi ingen No så vi hade ett hål på 2 timmar så jag och Mikkan for till farmor och farfar och åt plättar och så fick vi pengar till en mjukglass. Gott!! Inte fel att fara dit. Sen skjutsade farfar mej och Mikkan in till stan, dom bor på sjungande dalen och vi skulle inte ha hunne gå in till stan. I stan träffade vi Amanda och Sanna som de va betämmt, vi kollade på lite kläder och sen gick vi tillbaka till skolan.

När jag kom hem åt ja middag och sen har jag sprungit omkring som en galning och letat efter alla kläder osv som jag ska ha med till stockholm. Självklart va nästan allt i tvättkorgen så ja tvingade Emma att tvätta kläderna för de va hon som hade haft dom. Ond?? Nepp..

Nu sitter jag här och ha just äte lite glass!

Byebye


frågor

10 favoriter:
Färg: blå tror jag
Mat: tacos<3
Band: vet inte
Film: de finns många bra men she´s the man är bra
Bok:  en prinssesas dagbok
Sport: den va svår, ridning och cheerleading
Årstid: sommar
Veckodag: fredag kväll för då vet man att hela helgen är kvar
Glassmak: vanilj med chokladsås
Tid på dygnet: typ mitt på dagen

9 för tillfället:
Humör: glaad
Smak: tuggumi
kläder: pyjamas
Bakgrund: på datorn:sjön och på mobilen: Buck
Nagellack: naturell
Tid: 20.28
Omgivning: eh.. typ hallen?
Irritationsobjekt: har ont i nacken

8 första:
Bästa vän:  Linn tror ja hon hette
Screen name: va??
Husdjur: hund, Tintin
Piercing: öronen
Förälskelse: hehe de säger ja inte
Musik: ingen aning
Bil: jag har ingen bil
mobil: en sämst sony ericson

7 senaste:

Cigarett: aldrig
Mat: grillat kött, mums
Dryck: vatten
Biltur: från tränigen  nyss
Kyss:  minns inte
Spelad låt: Dream- Miley Cyrus
TV-program: Hannah Montana hehe i morse

6 har du någonsin:

Dejtat någon av dina bästa vänner: nee
Brutit mot lagen:  det har jag nog gjort (A)
Blivit arresterad: nepp
Badat naken: i badkar
Varit med på TV: faktist en gång när de va något om skolan på västerbottens nytt XD
Kysst någon du inte känner: haha nee

5 nej tack:

Kläder: byxor som ä utsvängda där nere, påmminer om abba
Mat: ärtsoppa
Musik: dansband..
Dryck: cola
Personlighetsdrag:  vet int

4 saker:

Du gjorde igår kväll: såg tv, cykla runt byn, fikade
Du kan höra just nu: ljudet från tv:n
Du inte kan leva utan: mat, vänner, family, och Buck
Du gör när du har tråkigt: går och hoppar studsmatta

3 personer:
Du kan berätta allt för: mamma, Mikkan o sis
Du tycker om: de ä många de
Du inte gillar: hehe de säger ja inte

2 val:
Kaffe eller te:  te
Vår eller höst: vår=)

1 önskan:   att få oändligt med önskningar

Om en vecka...

står vi kanske på tävlingsmattan i nyköping! Inte länge kvar.

Idag ha jag ride runt träsket, de tog ganska lång tid kanske en och en halv timme. När vi kom hem åt ja lunch sen har jag inte gjort så mkt mer. Solat, vare på badstranden m.m.

I kväll är de sista träningen innan SM!!!!!! Hoppas de går bra, men de borde göra det.


Byebye


Lördag kväll

Hej hej!

Idag har jag vare med Mikkan. Först när hon kom så hoppade vi lite studsmatta och sen gick vi in och åt glass. Sen gick vi ner till standen och skulle känna på vattnet. Sen fick nån av oss en ide att bygga ett sandslott, de tog kanske en och en halv timme. Men de blev snyggt. Sen när vi kom tillbaka så skulle hon hem så då cyklade jag me henne en bit. när jag kom hem så kom Emma springande mot mej och berättade en jätte rolig sak som hände med hennes mobil. Men jag fick inte säga de till nån så.. Sen for jag, Emma och mamma ut och cyklade runt träsket. De va skojj, jag och Emma tävlade vem som kunde rulla längst i en nerförsbacke. Jag vann!!

När vi kom hem åt vi middag, sen gick ja och Emma ut och hoppade och jag blev yr och började må illa.

Kom just in från hästarna, jag och Emma red runt överbyn. Ja red Buck!

Nu kommer lite bilder!

 äntligen börjar de bli sommar<3 Foto: Ida Lindberg

 Buck<3 Foto: Ida Lindberg

 Maxie Foto: Ida Lindberg

 hehe vårat sand slott fint va?? Foto: Ida Lindberg

Kommer mer bilder senare byebye

Fredag!

Hej hej!

Idag ha vi haft prov i svenska, jag tror det gick ganska bra. De va inte så svårt. Sen efter lunch hade jag och Mikkan gympan, själva så tyckte vi att de gick sämst men våran gympalärare gav oss VG-MVG!! Vi hade ju så klart cheerleading, hehe byggen såg lite roliga ut.

På fredagar slutar vi kvart över ett så jag och Mikkan gick till stan. Hon köpte skolavslutningskläder, jag ska köpa mina i stockholm! Om jag inte hittar nått där är det kört... Men men jag får hoppas på det bästa. Efter att hon köpt kläderna så  köpte hon en slush och men och henne, sen gick vi till bussen och satt där i 35 min innan bussen kom. De va i alla fall kul.

I kväll ska jag rida och sen se talang, och snart ska jag gå och hoppa. BYebye

Dans uppvisningar!

Hej hej!

Idag har det inte hänt så mycke, Stina (våran lärare som just adopterat ett barn) kom och hälsade på! Jag tror att alla i klassen saknar henne, sen hade vi dans på estet som vanligt. Det gick faktist väldigt bra. Vi provade några klänningar som vi ska ha till en av danserna. Vi fick ett schema med tide och info om när vi ska ha alla dansuppvsningar, den 26/5 kl. 13.00 ska vi vara på gummarksskolan. Jiho!!

När jag kom hem åt jag middag sen gick jag ut och mockade och tog in hästarna, efter det for jag ut och sprang, de gick väl ganska bra förutom att jag mår illa nu men. Snart ska jag sätta mej med svenskan, har prov på satsdelar i morgon.

I morgon har jag prov, jag och Mikkan ska ha gympan (cheerleading) och jag ska kolla på skolavslutningsklänningar

Kanske borde göra svenskan snart.

Träning

Hej  hej"

I kväll är de träning, hoppas vi får vara i stora salen för de ä ba 2 träningar kvar!!! Och då räknar jag med träningen idag!!

LÄNGTAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SM 2009 here we come!

Home sweet home!

Kom just hem. De var skönt att åka hem med tolvan.

Innan träingen idag ska jag:
* baka
* hoppa studsmatta
* kanske gö lite läxa

m.m

Ska baka nu bye bye

God morgon!

Hej hej!

Nu har jag inte ont i huvudet längre! De va inte kul igår jag låt i soffan hela kvällen och såg simpsons fast de va ju ganska kul, men ja hade redan sett alla avsnitten så..

Idag har vi bara tre lektioner, matte, no och svenska, sen slutar vi vid tolv så jag kommer nog hem vid halv ett.

Nu sitter jag här och väntar på att bussen ska komma. Det är typ 20 minuter kvar men.

Skriver sen Bye bye

Ont i huvudet

Hej hej!

Ska bara göra ett kort inlägg, har jätte ont i huvudet så jag ska snart gå och vila i soffan eller något. I morgon slutar vi 12 skriver mer sen Hejdå!!!!

SKOLA

Hej hej!

Idag ha de var skola som vanligt, gympan va jobbig.

Efter middan for jag och Emma ut och red sen så sitter jag här och försöker skriva en bokrecention på engelska. Det går väl sådär. I morrn ska laget plocka skräp på norrvalla, vi får se om jag far för måste ju hinna ta hand om Buck och Maxie också, och om ja inte rider i morrn så kommer dom inte ut förrns fredag och de blir inte så lätt att hantera dom då. Men vi får se hur jag gör.

Nu är det bara 9 dagar kvar tills vi far till stockholm, ska hämta min resväska i morrn!!

Byebye

:)



den här ska vi dansa till på estet

Söndag

Hej hej!

Idag ska jag
*va me Mikkan och Amanda
*göra läxor
*fa på träning
*ta hand om hästarna

Mikkan skulle komma efter lunch och Amanda ha inte svarat än, hon sover säkert. Men men får föröka ringa henne sen.

Nu är de bara 10 dagar kvar tills vi far till stockhol + SM i cheerleading! Vi i tävlar på söndan men vi ska kolla på alla andra också. På torsdan innan laget kommer ska jag och Mikkan shoppa loss i stockholm! LÄNGTARRRR!!!!!!!!!!

En till kul sak som händer innan sommaren är att jag och Emma ska på kurs med Maxie och vi kanske tar med Buck. Den är i två dagar hos några i gummark. Det ska bli kul och kolla vad Maxie kan. Buck kommer nog vara lite busig men de går nog bra efter ett tag.
jag och Maxie <3 Foto: mamma

 Buck<33Foto: Ida Lindbeg



frågor

Hur många gånger har du varit kär? på riktigt tror ja 2

Favoritgodis: marabou
Coolaste stad du har besökt: Har inte vare på så många ställen så stockholm

Action eller Skräck? action

Vill bli när du var liten: Veterinär, men nu vill jag inte det längre

Hur var du i mellanstadiet/högstadiet? jadu.. går högstadiet nu

Vad är du beroende av? kakor och  honungsmelon

Dagens roligaste händelse: hehe vet inte

Dagens tråkigaste händelse: slog mej själv i huvudet när ja skulle ta en plast påse på coop

Dagens humör: trött men glad

Vilka tv-program följer du? one tree hill

Vad gillar du mest med dig själv? allt hehe nä vet inte

Vad gillar du minst? min längd

Vad är det roligaste du vet? när man står på tavlings mattan och musiken börjar + att hoppa med Buck

Har du något motto? hehe vet inte

Hemlig hobby?  nope

Något vi inte vet om dig? jag är trött nu

Vad ångrar du? vet inte.

Vad önskar du? Att det blev sommarlov nu

Vad klarar du inte dig utan? alla kompisar o familjen

Vad gör du helst en vardag? slipper skolan

Vad gör du helst en lördagskväll? slappa eller va me kompisar

Vad har du mest av i din garderob? jeans

Drömjobb? skulle vara coolt att ha en egen resturange


robinson och msn

Hej hej!

Vi for till stan och köpte massa frukt så i kväll ska ja äta fruksallad, se robinson och va inne på msn! Kul lördags kväll va??

Träffade Mikkan när vi lämna Emma, vi pratade om att vi borde vara på lonnevallen när vi har klassdag, mest för att det är nära hem men ändå. Vi får försöka övertala dom andra i klassen.

Jaja nu ska ja hitta på något

PROV!

Hej hej!

Idag ha ja inte gjort så mycket. Tränat till alla proven, gått runt byn, hoppat i typ en timme, vare lite med Frida. Skulle tre att jag kommer göra något liknande i morrn, för jag vill hällst ha mer ä G på proven och då måste man öva. Sen har jag ju träning på kvällen.

Kanske följer mamma och Emma till stan sen, och lämna Emma på hajk me scouterna, Mikkan skulle dit så jag kanske träffar henne. Sen ska ja se robinson och kanske nån film om de går nån bra.

Bye bye

SNART HELG!

Hej hej!

Idag på skolan hände inget speciellt förutom att vi dansade på estet och vi ska ha 6 föreställningar innan juni så nu blir de högt tempo. Men men de ska bli kul.

I helgen ska jag öva till alla proven... Och så klart SOLA och RIDA och hoppa . Jag orka inte skriva mer lägger in lite bilder

mikkan tog min kamera hos sanna Foto: Mikkan

min feta katt Misse Foto: Ida Lindberg

Jag sanna, frida o Mikkan Foto: Sannas kamera gissa hur???

Hej då 

Leg..

Hej hej!

Idag ha jag äntligen fixat mitt leg. Men bilden blev inte så fin. Men men bara att vänta till körkortet. Kollade på lite kläder i stan men de va inte så mkt som ja hann se. Ja och Ludde fick en mjukglass av mamma, gott.

När jag kom hem åt jag "middag" (en annanas burk och köttfärs) sen for jag ock Emma ut och red och nu sitter jag här..

Ska nog gå och tvätta håret. Bye bye

Extra ledig dag!

Hej hej!

Vi va lediga idag. Va med Frida och Emma i morse sen efter lunch for Frida hem. Då bakade jag en kladdkaka och smakade en liten bit. Efter de for jag och Emma ut och red. De va kul jag red Buck barbacka så kommer troligen att ha träningsverk i morgon. Men de ä de värt.

I morgon är de skola och efter skolan ska jag äntligen ta kort till mitt leg. Platt eller lockigt hår?? Vad tycks. Efter det ska nog jag och Emma ut och rida. Sen ska jag öva till No prov och svenska prov.

 Kom på att jag glömt att berätta att våart lag var med i tidningen ilördags och jag var på framsidan pådel 2! Foto: Nån från norran

 Buck och Maxie <3 Foto: Ida Lindberg

Emma och Frida Foto: Ida Lindberg

 Mina, Emmas och Fridas fingrar!! Foto: Ida Lindberg

Hej då


Träning

Hej hej

Idag ha jag inte gjort så mycket. Städat, ridit, hoppat studsmatta, gått runt byn, och gjort lite läxa. Och så har jag ju varit på träningen.

De va kul, vi gjorde våra bygg svårare, jag kan säga att jag måste strecha (hur de nu stavas). Jag längtar till SM, de ska bli jätte kul, programmet har blivit super bra!!

I kväll ska Frida sova här, vi ska nog se nån film som går på tvn.

I morrn vet jag inte vad jag ska göra. .Kanske va med nån?

Ses

VARMT!

`Hej hej!

Jag börjar med att berätta om valborgs. Vi va hos Tobbe och Frida. Sammanlagt var vi 27 st! De va skit skojj. Vi smällde smällare, grillade, hoppade studsmatta och såg lite film.

Igår gjorde jag inte så mkt, solade (de var 28+) cyklade runt gummark med mikkan, och så red jag.

Idag har jag varit med Sanna och Mikkan. 

Skriver mer sen

hej då


RSS 2.0