Ni är bäst

Igår sovde Mikkan, Amanda, Sanna och Solveig här. Vi hade jätte kul, först satt vi och prata åts ostkrokar m.m, sen gick vi in på dator och fixa lite saker sen gick vi ut och lekte mörkerkurragömma. Haha de äger. Efter det gick vi in och såg film prata m.m.

Jag vaknade av att dom trodde att Solveig snarkade men de va min katt haha. Innan dom åkte hem idag så gick vi ner till sjön och kollade om de hade kommit någon is. Vi hittade massa ställen där man kan åka pulka i vinter.

När alla farit hem så åt jag lunch, for ut och red och nu sitter jag här. I kväll ska jag se ídol sen ska jag inte göra så mkt mer. Kanske äta popcorn.

I helgen ska jag sova hos mormor, till Hanna och ta lite kort och på söndag kväll har jag träning... Längtar för då ska vi fortsätta med programet :D de ä jätte kul


Sminkning

Om ett tag ska jag fara till min kusin och bli sminkad + fotad. Kanske kommer några bilder sen. Men innan jag far till henne så ska jag äta lunch, prata me några kompisar om att vi kanske ska gö nå i kväll. 

I går va jag och bowlade med Mikkan, Sanna och Frida. De va jätte kul hehe. Jag tror att Sanna vann. Vi bytte namn helatiden. Stackars Mikkan hon fick sämst namn jämt. 

Nästa vecka har vi temavecka på skolan. De brukar vara ganska kul för man har inga vanliga lektioner. På måndag morgon ska vi göra frukost med klassen i hk salarna. 

 Här är en bild från senaste gången när Hanna sminkade mej. Foto: Hanna Ögren

 


LOV!

Äntligen är de lov!!

Fast i morrn så måste jag upp vid vart över åtta för att jag ska till Hanna och sen ska ja o bowla me Mikkan, Sanna och Frida. Annars har jag typ inga planer över lovet. Haha ba ta de lungt och soooova.

Jaja ses

:(

skit också :(:(:(

Träning

Hej hej,
idag på träningen så fortsatte vi med programet. Ingen träning på onsdag och jag får kakorna på söndag typ.

De blir nog bra. Jag sovde hos Sanna i fredags, de va jätte kul. Vi tog kort, såg idol m.m.

Snart ska ja se ensam mamma söker. Hehe de ä bra.

ses

HAHA

Vi hade en lektion idag. Alla andra vart inställda så vi fick åka hem med tolvan.

Innan vi åkte hem så åt jag, Mikkan, Amanda, Solveig, Nelly och Sanna på subway. De va gott som vanligt, Sen gick vi till candys hehe.

Nu är jag hemma och har tråigt de ä typ ingen att prata med på msn eller nåt... + att våran katt har gjort sönder knapparna på datorn så man måste trycka jätte hårt på I,K och 6. Men den fungerar då i alla fall till skillnad från min mobil som gick sönder i går så nu måste jag ha pappas gammla. Hm.. snart jul

hej då


:)

I kväll ska Mikkan, Amanda, Sanna och Frida komma och vi ska ta massa kort m.m. Längtar. De ä jätte kul, igår tog vi några som vart bäst hittills.

Hej då

?

Idag hade vi ju matteprov. De gick så där, även om jag hade övat så fatta jag inget av en del. Hoppas jag får gokännt i alla fall.

Haha. Ragväldsträsk ha typ ett gym. HAHAHAHAHA. Dom har öppnings grejs idag men jag och Emma våga inte gå in för de va typ ba gamlingar där. Hehe.

PROV!!

I morgon har vi matteprov. Jag ha övat i typ en timme och fattar inte en del. Hehe. Jag va tvungen att stanna hemma från träningen för provet. Och på fredag har vi idrottsprov. Förra veckan hade vi soprov. Hm.. ganska mycket. Men men de går nog bra.

När jag kom hem åt ja midda och sen ha jag pluggat och vare ute och gått/sprunge, tage hand om hästarna. Ska se idol sen. Men jag vet inte vem jag hejjar på.

Igår va Mikkan, Sanna och Frida här. Vi tog massa kort. Och jag höll på att frysa ihäl. Mikkan och Emma fårgade håret igår. De vart bra på båda. Vi skulle överraska Amanda och Nelly för dom visste inte att Mikkan hade färgat håret så i morse hedde Mikkan allt sitt hår i mössan och när vi va på väg in i skolan drog hon av den och då vart Amanda chockad och skrek "AHHHHH!!!" och Nelly stod bara och gapade. Jag och Sanna stog ba och skratta.

I morrn ha vi LÅNG dag vi slutar 15.40 och måste vänta på bussen som går 16.30, så då kommer man hem vid 17.15 nån gång. Jag kommer att vara jätte hungrig.

Skriver mer sen hej då!!

RSS 2.0