awsome!

Är påväg hem från träningen nu, programmet sitter riktigt bra nu! Längtar så himla mycket till DM nu, haha kan typ inte skriva eller tänka på något annat. 12 dagar kvar tills vi står på mattan!

Next up > Träning!


Surprise!

A gift from Fridas mom, thank you so much!
Ursäkta kvaliteten på bilden (mobilbild).

Igår när vi var på väg till träningen fick vi i bilen varsitt paket av Fridas mamma som innehöll detta! Superfint, tack så mycket! Måste hitta antingen en kedja till ett halsband eller till ett armband så jag kan använda den!

Stingrays!

Har just kommit hem från skolan och ska snart äta middag och sen ut och ta in hästarna. Efter det blir det träning! Längtar, nu är det bara 12 dagar och 5 träningar kvar!

Jag vet inte vad jag skulle göra utan er! Världens bästa lag!

Måndag kväll

Började kvällen med att se en dokumentär som jag trodde skulle vara om cheerleading men det var typ om dans.. Blev lite besviken för jag trodde att det skulle vara från typ något allstar lag från USA men icket. Så efter att jag hade suttit och sett en stund orkade jag inte se mer och tog en dusch i stället. Nu har jag just ätit en supergod smoothie och sett två avsnitt av Pretty Little Liars.

.


Ska nog ta med kameran till skolan i morgon. Då kan jag fota i stan efter skolan så jag har något att göra tills bussen kommer.


Random bild



Film

 


Måndag


När jag vaknade i morse var jag helt säker på att det var tisdag och var super taggad på träning, men det är ju måndag så ingen träning idag. Nu sitter jag på skolan och ska snart ha GKO i typ tre timmar sen slutar vi.

När jag kommer hem blir det middag och sen rida tror jag. Det är superfint väder ute idag, känns nästan som det är vår. Åh vad jag längtar till värmen och sommaren!

Cali lady bullets!


Perfection


Träningen idag gick superbra! Byggen och hela programet känndes jättebra! Längtar till på tisdag!


Snart träning!

Top Gun

Jag älskar deras musik!

Startordningen till DM!

Cheer Fortsättning senior
1. Stingrays Cheer Skellefteå, Stingrays (14.20)
2. Luleå Cheer & Dance Team, Honeybees (14.25)
3. Cheer Future, Cheer Future Senior (14.30)
4. Umeå Cheerleadingförening (14.35)

Vi är först ut i vår klass, jag brukar vilja vara sist för jag vill inte se de andra lagen som vi tävlar mot (blir bara nervösare då). Men det känns ändå skönt att vara först ut! Längtar super mycket!! Nu är det bara 2 veckor kvar!

15 dagar kvar!

Nu har jag uppdaterat DM sidan på våran hemsida! 
Nu finns det mer info om DM!

TA MIG TILLBAKA


Lördag


Foto: Mikkan

Idag har jag typ hunnit med mycket. Har slavat ute (var tvungen att hjälpa till med veden...), ridit, städat mitt rum, varit ute och gått, kört styrka och lite annat. Nu sitter jag här nyduschad och ska snart börja att fixa en sak, mer om det när jag är klar med det.

The best of the best

Jag längtar till träningen i morgon! Vi ska ha på oss dräkterna och nöta programmet. Det blir nog super!

The best of the best

Jag längtar till träningen i morgon! Vi ska ha på oss dräkterna och nöta programmet. Det blir nog super!

But darling, I'd still catch a grenade for ya

Jag älskar den här byggsekvensen! Den passar så bra till deras musik!

STRETCHING

30 min styrka och 30 min stretching senare sitter jag här vid datorn och ska snart äta en fruktsallad. Jag kunde dra min bow rätt långt idag! Yey! Synd bara att jag inte är lika vig i scorpion. Men jag kämpar på med den! Haha min arm såg typ biffig ut.

Om någon undrar varför det står lister mot väggen bakom mig så är det för att vi bygger om..

Beauty has a price!

Tumblr_ly4gy930nt1r2p2dho1_400_large
Nu blir det att köra lite styrka och sen stretcha stretcha stretcha!
Min scorpion ska vara fin på DM!
skulle inte tacka nej till att ha en lika bra scorpa/spike som hon på bilden!

Äntligen helg!

Så skönt med helg! Nu ska jag bara ta det lugnt till middan och efter den blir det att rida och sen stretcha, DM närmar sig!


Fredag

Sitter på skolan och jobbar med mitt slutprojekt på multimedian. Det går faktiskt bättre än vad jag trodde att det skulle göra. Nu ska jag börja lägga in bilder! Tur att det är fredag idag, känns riktigt skönt med helg!

Calling out

Min dag har inte varit så spännande. Har sovit, ätit middag och sett Pretty Little Liars och one tree hill och duschat sen har jag inte gjort något annat. Men jag tror att det är bra för jag har inte kramp längre och mår bara lite illa men det kan jag stå ut med,så jag tror det blir skola för mig i morgon.

...

Kände redan i morse att det var något fel, sen i bussen till skolan fick jag typ kramp i magen och när jag kom till skolan blev det bara värre. Mår jätte illa, känns som jag ska spy och har typ kramp. Så jag for hem igen. Jag hatar min mage.. Har fått testa flera olika mediciner men ingen fungerar. Jag hoppas verkligen att de hittar vad som är fel när jag ska till lasarettet om någon vecka. Har haft såhär jätte länge och jag är trött på det. Kan vara helt frisk och sen plötsligt kommer det bara och jag får kramp och det känns som att jag ska spy, sen går det antingen över direkt eller så håller det i sig länge. Hoppas att det som jag har nu går över fort... 

DM om..

17 dagar
7 träningar



We can pray for sunny weather

Jag vill ha sommar igen! Längtar så mycket tills man kan bada i sjön, fara ut och springa på kvällarna, träna ute, ta fram studsmattan, rida sent på kvällarna och allt annat som man kan göra på sommaren!

Maxie


Do you remember?



Do you remember why you are a cheerleader?
Is it because you have worked so hard to get where you are?
Or because you love being a part of this team?
Is it because you don´t want to let anyone else down, including yourself?
Somewhere behind the athlete you´ve become
the hours of practice, the teammates who belived in you and the fans who cheered for you
Is the little girl who fell in love with this sport and never looked back.

XoXo Gossip Girl



Onsdag

Så himla skönt att vara ledig! Vaknade för en liten stund sedan och nu har jag just ätit frukost. Hade tänkt gå och släppa ut hästarna nu och sen ut och gå en bit. Skriver mer sen idag!

sometimes you got to work hard for it

Träningen idag var awsome! Den gick jättebra! Är så glad just nu och längtar jättemycket till träningen i morgon. Är förresten ledig i morgon så nu ska jag se film tills jag somnar!

tisdag

Slutade ett och har gått omkring på stan sen dess. Nu sitter jag på La Vogue medans Mikkan färgar håret och väntar på att klockan ska bli kvart över tre så jag kan åka hem med bussen. När jag kommer hem blir de att äta, ta in hästarna, byta till träningskläder och sen fara iväg på träning. Så ser min tisdag ut.

Practise

Foto: Jag

 

Ikväll har vi två timmars träning i spegelsalen. Jag hoppas att vi kör dans/rörelser, hopp och gymnastik. DM närmar sig och jag längtar så himla mycket! 19 dagar kvar!


Maddie Gardner

Det är typ bara cheer på bloggen just nu men det får ni tåla. Det är ju bara 20 dagar till DM! Blir alldeles pirrig i magen när jag tänker på DM, är både nervös och taggad!

20 dagar, 8 träningar

Har suttit och försökt komma på något att skriva om och det enda som kommer upp i mitt huvud är DM, 20 dagar och 8 träningar kvar. Kommer kanske på något annat att skriva om senare ikväll.

Älskar den här bilden!



Och så var det bara 8 träningar kvar till DM



I came to win


Let´s go Rays!

Här är en film som Mikkan har gjort. 

Idag har vi (som varje söndag från och med nu) tre och en halv timmes träning! Jag hoppas verklgien att alla kommer så vi kan köra fullt ut. DM närmar sig!!! Längtar så himla mycket till DM, det kommer bli superkul!

Take me back

Har suttit och kollat igenom alla bilder från när vi var i Turkiet. Jag skulle nästan göra vad som hellst för att få fara tillbaka nu. Det är typ storm ute och kallt.. Det var så härligt i Turkiet, varm och härligt väder, bada i havet och poolerna. Ah, jag vill tillbaka!

Frysta vindruvor!

Hade ingen bild på vindruvor eller annanas så den här får duga.

Har just duschat och nu sitter jag här framför datorn med färsk annanas och frysta vindruvor. Supergott! Frysta vindruvor är så himla gott. Om ni inte har testat de, gör det så snabb som möjligt! Jag spenderar nog kvällen framför en film.

Mikkan och Frida

Mina bilder från idag. Måste verkligen fixa photoshop till datorn... Det suger att inte kunna redigera till bilderna.

Foto och redigering: Mikkan


Här är två bilder på mig från idag. Vi fotade bara med de gamla dräkterna eftersom de nya inte ska visas före DM! De nya är så mycket finare!

Lördag

Gammal bild.

Idag har jag typ hunnit med mycket. Har varit i stan en liten stund, hunnit fota med Mikkan, Emma och Frida och nu ska jag snart städa mitt rum. Blir ingen ridning idag eftersom det är typ storm ute, men då ska jag köra lite styrka och sen stretcha här hemma istället. Nu måste jag gå och städa så jag blir klar nån gång, bilder från fotningen kommer upp sen idag.

..

Haha vilken tjockis.. 

Fick jätteont i magen när jag och Emma var ute och red så jag får väl spendera kvällen inne och ha tråkigt. Tur att jag ska få fara till lasarettet och kolla vad som är fel veckan efter lovet. Det är ganska jobbigt att jämt ha ont i magen/må illa. Nä nu ska jag göra lite styrka och sluta klaga.

I came to win

Satt och kollade igenom mina bilder från i somras.. Jag vill ha sommar nu! Om man jämför mig nu och i somras så är jag typ likblek nu.. BLÄ.. Vill ha sommar nu!

Fredag

Kom hem för ett litet tag sedan. Det känns som om skoldagen har gått ovanligt fort. Nu sitter jag framför datorn och funderar på vad jag ska hitta på ikväll. Måste stretcha mina trick eftersom DM närmar sig så antingen kör jag styrka för att bli varm eller så går jag ut och går. Vi får se hur det blir. Ska rida också tror jag. 

På tal om DM så är det bara 22 dagar kvar! Längtar jättemycket och nu har vi fått längre träningar varje söndag hela terminen, från 13.30-17.00. Det känns bra att ha lite längre träningar en gång i veckan, har ändå inget att göra på söndagar. 


DM norra 2012

RM 2011
Till alla som funderar på att fara/eller om ni ska delta på DM norra så håll utkik på stingrayscheer.n.nu under nästa vecka! Tror att det kommer ut mer info då!

bbows.blogg.se

Nu har Johanna börjat skriva på bbows.blogg.se igen! Det finns super fina rosetter där så kolla in! 
Jag ska köpa så många jag kan på DM haha!

Stunting ♥

Älskar att bygga! Emma topp i scorpion och jag i bow

Toe Touch


Haha tog en stillbild ur en av filmerna från igår. Där har ni min toetouch, måste fram med överkroppen!
Nu sitter jag och försöker göra en ny film, tror den kommer bli bra!

Next up > Gossip Girl!



Bow and arrow

Är hemma från skolan idag för att jag har blivit förkyld. Hade jätteont i huvudet hela dagen igår och i slutet av träningen var det riktigt jobbigt. Så då stannar jag hemma och vilar upp mig idag istället för att fara på skolan. 

Nog om det. Igår hann jag, Mikkan, Emma, Frida P, Mini Frida och Tilda bygga lite innan träningen började och det gick superbra! Jag klarade bow and arrow i extention (stavas det så?) och Emma klarade scorpion där uppe också! Jag älskar verkligen att bygga. Enligt mig är det de roligaste momentet innom cheerleading! Min dröm är typ att ha ett stuntlag! Kommer mer bilder sen!

träning

Träningen igår gick superbra! Nu taggar jag byggträning ikväll. Tror att det kommer gå jättebra!

Valentines day

Frida, Mikkan och jag!

Min Alla hjärtans dag har inte varit så speciell, har blivit förkyld igen och det är typ dagens största nyhet. Nu ska jag snart fara iväg på träning och kommer spendera hela kvällen där. Kommer nog bli kul!

Ha en bra kväll!

Måste klippa mig snart

Bilden hör inte till inlägget men.

Har suttit och kollat på gammla bilder på mig och funderar vad som har hänt. Nu för tiden har jag nästan aldrig lockigt hår, det går inte att få till det utan att det ser jättekonstigt ut.. Men i morgon kanske jag orkar lägga ner lite mer tid än att bara platta det. Vi får se, det är typ jobbigt att fixa till så att mina lockar inte ser hemska ut. Måste klippa mig också för det börjar se ut som en risbuske istället för hår...

All this way


I believe in the boogie

Träningen idag gick superbra! Jag älskar våran dans! Okej jag älskar allt i vårat program! Längtar till DM jättemycket!!!!!

Tagga träning!!!

Lovelovelove
Snart blir det träning med världens bästa! Nu är det bara 12 träningar kvar till DM!

High Fork Buckaro♥

Var ute och red Buck i morse. Det var och är fortfarande super härligt väder. Han var på superhumör idag så det gick jättebra!

STRETCHING


Stretchade efter jag hade gått och det gick rätt bra idag! Min scorpa var inte en katastrof! Känns bra att den ser i alla fall lite bättre ut, den kommer nog bli bra. Det går sakta men säkert. Jag ska försöka få benet på min bow and arrow (den högra bilden) lite mer bakom huvudet och heelstretchen (västra bilden) kan alltid bli bättre.

Lördag

Gammal bild. 

Har just kommit hem från stan. Köpte tapeter till övervåningen som vi håller på att renovera och så övningskörde jag till och från stan. Det var första gången på länge som jag körde och det gick riktigt bra. Nu ska jag fixa ny musik till mobilen och sen ska jag ut och gå.

Lady freakkin bullets


Haha älskar den här bilden! Vill ha sommar igen!!

Äntligen helg!

Taggar träning på söndag!

Har just kommit hem från skolan. Dagen har gått rätt fort och det känns riktigt bra att det är helg. Ikväll ska jag typ se någon film eller något.

We can pray for sunny weather

Hittar inte den externa hårddisken så det får bli en arkivbild.

Känns riktigt skönt att det är fredag i morgon, har sovit dåligt de senaste dagarna så idag har jag varit riktigt trött. Dagen har varit väldigt lugn, när jag kom hem satt jag på datorn och såg One Tree Hill och efter det Pretty Little Liars. Efter middan for vi till min moster och morbor för att gratta min morbor som fyller år. Är fortfarande jättetrött även om jag inte har gjort speciellt mycket idag, hoppas att jag kan somna ikväll. Varför kan det inte bli sommar nu? Vintern suger, man är bara trött och det är typ en istid ute.

Sommar!!

Jag vill ha sommar! Längtar jättemycket till sommaren när man kan ha uteträningar!

Torsdag

Bild från i somras.

Kom just hem från skolan. Jag älskar att sluta tolv! Så himla skönt. Nu ska jag sätta mig i soffan och se det nyaste avsnittet av One Tree Hill.

Träningen idag gick superbra! Längtar jätte mycket till på söndag!!!!
Älskar att bygga!!!!!!!!!!!

Träning i kväll!

Efter skolan gick jag och Mikkan till balder för lite flickis träning. Sen tog vi tolvbussen hem och om två timmar har jag träning igen!

Frida

Det här är en av mina absoluta favoritbilder som jag har tagit genom åren. Synd bara att jag inte har photoshop så jag kan redigera den på något coolt sätt...

Onsdag

Ännu en bild från igår när vi fikade. 

Nu ska jag snart gå ut till bussen. Idag har vi inga lektioner på eftermiddagen så jag slutar 10 istället för 1. Det känns riktigt skönt att hinna hem med tolvbussen både idag och i morgon. Efter skolan ska jag och Mikkan kanske äta på stan eller så äter vi på skolan och sen bär det kanske av mot balder för lite flickisträning.

Fika på Wayne´s


Foto: Jag
Nikon D 7000 Nikkor AF 50mm  F 1.8

Jag och Mikkan tog med oss kamerorna till skolan idag för att sen gå till Wayne´s och fika. Efter fikat gick vi omkring i stan och fotade, kommer upp bilder senare idag eller i morgon. Nu ska jag byta till träningskläder, tagga två timmars träning i kväll med de bästa!

Life is for living

Tycker att den här filmen var riktigt bra gjord! Den var jättefin! Längtar så mycket till DM, känslan just innan man går ut är obeskrivlig och oslagbar! Blir typ tårögd när jag tänker på tävlingen, kommer vara så himla nervös på prisutdelningen men jag är glad att jag har mitt underbara lag med mig!

Just don´t give up


F5 har så fina dräkter! Längtar till tränignen i morgon! På onsdag blir det att stanna i stan efter skolan och träna flickisar före träningen som börjar 18.00!

Måndag

Vi sopar mattan på RM!

Känns jobbigt att det är måndag idag, har inte längtat till skolan, det är så skönt att vara ledig och få sova så länge man vill. Men men, det finns inte så mycket jag kan göra åt det. Det är snart lov i alla fall och då är det DM! Nu måste jag gå och göra mig klar för att fara till skolan. Ha en bra dag!


Let´s go Rays!


Har typ inga byggbilder, här är den som jag tävlade med i en fototävling.

Tränignen idag var awsome!! Allt gick jättebra! Är så glad!!! Nu är det 14 träningar kvar till DM och 4 veckor. It´s time to step it up!

I got the moves like jagger

Har just tagit in hästarna och nu sitter jag här och väntar på att Mikkan ska komma och hämta oss! Sen bär det av mot en två och en halv timmars träning. Vi har byggträningen hela träningen idag också och jag tror det kommer gå super!

Tagga träning i kväll!

Halv 3 är det träning som gäller! Är taggad till tusen!

Even the best fall down sometimes

Saknar sommaren....
Foto: Mikaela Lundström Grönlund

Var nyss ut och försökte ta kort på månen, fick en bild som blev rätt bra men sen råkade jag radera den... Typiskt. Nu hade jag tänkt köra lite styrka och sedan stretcha.

Sen blir det att göra en smoothie och ha en lugn kväll här hemma, kunde inte fara till Sanna i kväll för att det är så kallt ute och då ville ingen köra bil ifall att den skulle frysa sönder... Men det blir nog att vara med Sanna och Mikkan nästa helg i stället!

Muffins


Foto: Jag
Nikon D7000 Nikkor AF 50mm F 1.8

Bakade nyss muffins, tycker inte att vanliga cupcakes är så goda, när man har ost i toppingen, så jag har kommit på en egen kombination som är mycket godare. Före muffins baket så gjorde jag ett misslyckat försök att ta kort på vattendroppar. Måste göra det när det finns mer ljus tillgängligt.

Lördag

Foto: Jag Nikon D7000 

Det är fortfarande som en istid ute så jag ska spendera dagen inomhus. Vet inte riktigt vad jag ska göra, ska i alla fall köra någon form av träningspass och sen stretcha, kanske bakar cupcakes också. jag hoppas att det blir varmare i afton för då ska jag fara till Sanna och fota och sen se Melodifestivalen där. Men om det är över 30 minus grader ute vägrar mamma och pappa skjutsa mig.. Så jag håller tummarna på att det blir varmare ute!

FREDAG

Foto: Jag
Modell: Frida

Har typ inget att göra. Körde styrka och stretchade för ett tag sen men nu sitter jag här i soffan igen och har verkligen inget att göra. Min kväll kommer typ spenderas med att kolla runt på olika tumblr´s, ni kan ju kolla in på min (idaliindberg.tumblr.com) om ni känner för det.

xoxo Gossip Girl

Ännu en dag har gått åt att inte göra någonting. Men det finns inte så mycket att göra när det är iskallt ute. Idag har jag i alla fall städat mitt rum, sett Pretty Little Liars och gjort lite läxa. Pretty Little Liars är verkligen inte lika bra som Gossip Girl men det är i alla fall något. Det suger att det är en vecka mellan alla Gossip Girl avsnitt... Funderar seriöst på att se alla säsonger från början igen.

Snart är det dax igen, DM 2012 närmar sig!

Ledig idag också

Foto: Jag Nikon D7000 

Haha alltså.. Vaknade klockan 9 av mig själv, gick ut och gav hästarna mat, åt frukost och sen gjorde jag mig klar för att fara till skolan. Just när jag är klar med håret och allt får jag ett sms av Mikkan där det står att vi har fått en hemuppgift i samhälls istället för att vi ska vara på lektionen. Det betyder alltså att jag är ledig idag. Yey! Känndes ovärt att ha fixat håret men. 

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag, vi får väl se vad dagen bjuder på. Ska nog försöka hålla mig inne för det är -30 grader ute.

Lugn vecka

Hittade ingen bättre bild än den här på Emmas dator.

I morgon börjar jag halv ett och slutar tjugo i två. Klagar inte på det! Den här veckan har inte varit speciellt jobbig, väldigt många inställda lektioner på grund av att lärarna har varit sjuka. Men jag tar faktiskt hellre en hemuppgift i stället för att ha vikarie och då får man ju kortare dagar också.

Har nyss stretchat

Heel stretch och bow and arrow. Stretchade även scorpion men det kommer inga bilder på den än så länge. Den är inte fin nog.

Time moves slow


En bild som jag tog på skolan i höstas.

Torsdag

Kom hem för en liten stund sedan, har hunnit äta lunch och nu ska jag se någon film eller något uppe på mitt rum för det är så himla kallt här nere. Det är typ -22 grader ute så jag tror nog det blir en inne dag/kväll. Ska köra lite styrka och sedan stretcha.

Stunning stunts

En bild från lägret.
Träningen idag gick super!! Yey! Känner mig på topp igen! Vi körde bygg hela träningen och det går mycket bättre nu. På söndag blir det också byggträning men jag tror nog det blir lite gymnastik också. På söndag är det exakt 5 veckor till tävlingen!



Top Gun


photographs

Tog kameran med mig och gick en bit. Älskar min nya kamera och jag längtar supermycket till helgen för då blir det nog fotografering med Sanna och Mikkan!

OMG!!!!

Så himla bra avsnitt!!!! Kan inte vänta en hel veckan till nästa avsnitt!

Stuntträning ikväll!

Tränignen igår gick riktigt bra! Det blev att köra igenom allt och sånt, ikväll ska vi bygga hela träningen! Yeey! Älskar att bygga!

Onsdag

Har nyss vaknat och nu sitter jag här med min frukost och ska snart se det nyaste Gossip Girl avsnittet! Det är deras 100 avsnitt så jag tror nog det kommer bli något speciellt. Känns riktigt bra att jag är ledig idag!

RSS 2.0