Anywhere you are, I am near

En bild som Mikkan tog för några dagar sen! Jag gör bow and arrow. Ska försöka stretcha upp den i sommar så den bli perfekt! Ska även stretcha båda heelstretch och scorpan (även om min rygg kommer dö av det så är de värt de). Längtar till på söndag! Hoppas det är nog många som kommer på träningen då så vi kan bygga roliga bygg.

Min dag

Hallå!
Idag har jag varit på stranden hela dagen! Tror jag har blivit lite brunare! Nu ska jag ut och hoppa!

Torsdag

Godmorgon!
Det är toppen väder idag också! Ska strax gå och duscha och sen blir det nog att fara till stranden.

Bilder från träningen idag!


Cheer

Tumblr_lna4m8dnhg1qlj8wio1_500_large
Igår hittade jag massor av såna där bilder!
Kommer säkert komma upp jätte många här på bloggen!

Två bilder


Bilder

Hej hej!
Idag har jag varit med Mikkan. Vi var på stranden rätt länge och sen for vi hem till mej och fotade cheerbilder. Jag tog kort på Emma och Frida igår också så här kommer bilder både fån idag och igår.

A part of me will stay here

Hallå!
Idag har vi äntligen haft sista mötet om sommarjobbet! Men det var inte så värt att fara dit.. Jag och Mikkan satt och tog kort på varandra och spelade angry birds.. Haha menmen. Hade tid hos frisören halv 4 så vi gick omkring i stan från 11 till halv 4. Vi köpte sallad på ica och satt oss brevid älven. Blev i alla fall nöjd med klippningen! Det blev rätt kort (enligt mig) men det är då inte nött och slitet längre. Kanske kommer upp någon bild senare. När jag kom hem åt jag middag och efter det for jag och Mikkan ut och sprang. Sen fotade jag Emma och Frida.

Söndag

Hej hej!
Idag har vi haft prova på dag med cheerleadingen! Haha det kom bara en tjej men det var kul endå. Vi hade som en vanlig träning typ. Längtar till på onsdag då vi har träning igen! I morgon har vi sista mötes grejen om sommarjobbet sen är jag fri! Efter träffen ska jag klippa mig! Äntligen, vi får se hur mycket jag får behålla, det  är väldigt risigt nu. Men men.

Här är bilder från igår!

Foto: Mikaela Lundström Grönlund
Foto: Mikaela Lundström Grönlund
Foto: Ida Lindberg
Foto: Ida Lindberg
Foto: Ida Lindberg

Foto: Sanna Westerman Markstedt

Foto: Sanna Westerman Markstedt

Foto: Mikaela Lundström Grönlund

Två bilder från igår. Kommer kanske mer senare.


Stingrays ♥

Såg nyss videon från RM. Jag blev typ tårögd.
Tänk att vi kom 3:a på RM!!!!
Längtar jätte mycket till träningarna och till hösten när säsongen drar igång på riktigt!

Stingrays cheer♥
Här är videor från DM och RM.

Stand up tall

Trevlig midsommar!

Next to you

Världens bästa Buck♥

I kväll ska jag fara till Sanna och fira midsommar! Kommer
bli super kul, tror att vi ska bada badtunna
och basta osv. Skriver kanske mer sen.

Lite sent men..

Har suttit och snabbredigerat några av bilderna jag tog när miniorerna/juniorerna tävlade på lördagen. Haha de är snart en månad sen men här är dom i alla fall. Det kommer säkert mer sen när jag har ork att fixa klart de andra.

Tre bilder på Frida Lindgren


You gon' make me stay forever

Hallå!
Nu är har den här veckan äntligen gått! Så himla skönt att slippa stiga upp tidigt i morgon! Ikväll ska jag nog springa med Mikkan, rida och sen vet jag inte vad som händer. I morgon är det i alla fall midsommar! Kommer nog bli super kul!

Hey princess

Hej hej!
Idg hade vi träning för första gången på länge! Det var riktigt roligt men det var bara 6 st där. Fast vi byggde massa och körde lite gymnastik, hopp och dans. Älskar verkligen att bygga!! Det är så himla roligt!

Jippi!

Hej hej!
I kväll har jag hunnit med rätt mycket, kollat när min bror spelat fotbollsmatch, övningskört, tagit hand om hästarna, gjort styrketräning och duschat! Okej det kanske inte var så mycket som det känndes som. Fick ett samtal om att det är två tjejer till som vill vara med i mitt och Mikkans cheercamp! Jippi! Det såg mörkt ut ett tag men nu tror jag det finns en chans att vi kan ha det! Kommer bli super kul!!
Två bilder som jag tog när miniorerna tävlade på lördagen på RM.

Tisdag

Hej hej!
Det var lika tråkigt idag också. Men nu är det bara i morgon, torsdag och måndag kvar! Sen får jag 2000 kr så de gör det liiiite lättare. Men det är fortfarande tråkigt. Nu ska jag nog ut och rida.

Can´t take no more

Hej hej!
Kom nyss hem från den där utbildningssaken eller vad jag nu ska kalla det. Det sög.. Längtar verkligen inte till i morgon. Hela den här veckan kommer gå jätte långsamt. Men men. I kväll ska jag nog rida. Sen ska jag nog bara ta det lugnt.

Måndag

Godmorgon!
Idag ska jag och Mikkan på nån grej på campus. Eller vi kommer vara där hela veckan.. Jobbigt. Tur att de inte är bra väder i alla fall, då hade jag blivit deprimerad av att sitta inne hela dagarna. På onsdag är det träning igen! Om det inte är dåligt väder, så vi håller tummarna på att de är bra väder på onsdag! Längtar efter att bygga!

Stunting

Hallå!
Jag klarade av att springa lika långt som före jag blev sjuk! Det känndes riktigt skönt att slippa börja om med att bygga upp min kondition. Efter jag hade sprungit stretchade jag och min bow and arrow var rätt fin då, klarade att få tag med båda händerna i scorpion också! Eftersom jag har problem med ryggen så har jag aldig kunnat göra/stretcha scorpion men nu har jag tänkt börja med det ändå. Om jag stretchar båda sidorna kanske det inte är lika dåligt för ryggen! Jag är jätte sugen på att ha byggträning nu!!!!
166895_1381867847056_1842774239_736574_1646975_n_large

Just the way you are

Hej hej!
Kom hem rätt tidigt igår men de va tråkigt att sitta brevid en eld jätte länge. När jag kom hem såg jag nån film och sen gick jag och la mej efter 11 nån gång. Och nu vaknade jag 11 så jag har sovit ca 12 timmar i natt. Förutom att sitta brevid en eld igår så spelade vi brännboll och kubb. Det var roligt att träffa gamla klassen igen!

Idag ska jag försöka övertala mamma att jag ska få fara ut och springa (får inte träna eller något på en månad eftersom jag hade lunginflamation) men vi får väl se hur de går. Om jag gör de ska jag i alla fall stretcha mycket! Efter sommaren ska jag kunna: bow and arrow, scorpion och heelstretch på mitt fel ben + att min heelstretch på rätt ben kan alltid bli bättre.
 Scrop.
Här är en bild när toppen gör scorpion.

For the first time

Här kommer massa bilder.
Mikkan har tagit alla på mej och jag har tagit resten av bilderna.
Eftersom vi inte har några program på våran dator
så kan jag inte redigera bilderna som jag vill.
Men här är dom i alla fall.

Bild från idag

En av bilderna jag har tagit idag! I morgon lägger jag ut bilder från både idag och igår. Så håll utkik!

Life as we know it

Hej hej!
Sov rätt länge idag! Efter lunch ska jag kanske ta kort med Mikkan. Jag, Emma och Frida tog kort igår också, några blev riktigt bra så jag lägger ut dom när jag har tid. I kväll blir det klassåterträff med gamla klassen. Kommer nog inte skriva något mer idag men man vet ju aldrig! Ha en bra dag!
Buck ♥
Tog de här kortet för några dagar sen.

Think About It For A While

Godmorgon!
Igår när jag hoppade på studsmattan skulle jag testa göra mage (hatar att göra de för de gör alltid ont) men jag gjorde något fel så hela ryggen vek sig jätte konstigt. Så idag har jag rätt så ont längst ner i ryggen. Typiskt. Men men det kanske blir bättre när jag har rört lite på mig. Snart måste jag gå ut till stallet för hästarna ska skos och efter det vet jag inte riktigt vad som händer. Frida ska i alla fall komma hit i kväll.

Cheer bilder

aww Erica Englebert when she was younger (Shorter girl)

Just Above The Stars

Hej hej!
Idag har jag inte gjort så mycket. Cyklade en bit med Emma och sen kom Mikkan hit. Vi tränade på flickis och gjorde klart programmet som vi ska lära småbarnen på cheercamp. Det blev rätt bra. Jag måste lära mig flickis i sommar! Ska öva varje dag!! Synd att jag är så feg bara..
Tumblr_lkoxckowo31qdqb4do1_400_large
Jag längtar till på onsdag när vi ska bygga på träningen!!

Inte dåliga


Eat, sleep, cheer, repeat

Godmorgon!
Äntligen är det bra väder här! Det är sol och typ 20 + ute och klockan är bara halv 10. Så jag gissar att jag kommer vara på stranden idag. Kanske övar lite mer på flickis också. Skrier mer sen. Här är en bild på när jag gör airbask.

Backhandspring

Hej hej!
Idag har vi övat flickisar! Jag kan det nästan och Emma och Mikkan klarade det tillslut! På söndag blir det mer voltträning! Känner att jag kommer ha träningsvärk i morgon.. Haha men de är det värt.
Det fanns inte så många bra videros men den här får duga.

Life is for living

Hej hej!
Var tvungen att vakna tidigt i morse för jag skulle följa och fota på min lillebrors skolavslutning. Nu sitter jag här och hoppas på att vädret ska bli bättre så man kan börja ha shorts och bada i sjön igen! Om någon undrar så har vi fortfarande inte fått hårddisken lagad.. = alla mina bilder är borta. Jag håller tummarna på att dom lagar den!
Jag vill tillbaka till Turkiet!

LOVE IT!

Hejhej!
Reklamfilms inspelningen gick jätte bra! Men den kommer inte ut förän i höst. Det var roligt att träffa alla i laget igen och få träna och bygga! Bygga är nog det roligaste som finns!!

They Don´t Really Know The Whole Story

Hej hej!
Jag har hunnit med rätt mycket idag och klockan är bara 3 än så länge! Jag har fixat lapparna som jag och Mikkan ska sätta upp idag, vatir ute och gått, kommit på några åttor till cheercamp programet, tagit massor av kort, och så har jag börjat med att försöka lära mig nya volter på studsmattan! Klockan fem ska vi fara in till stan för reklamfilms inspelning! Kommer bli super kul!


Like Shooting Stars

Godmorgon!
Det är fortfarande tråkigt väder här.. Så jag vet inte rikitgt vad jag ska göra idag men jag hittar säkert på något.

Don´t forget who you are

Hej hej!
Ikväll har jag hunnit rida och cykla ca en mil. Men tack vare lunginflamationen som jag hade för nån vecka sen har jag verkligen sämst kondition och jag blir jätte trött när jag inte har gjort något som inte var så ansträngande förr.. Så i sommar blir det att bygga upp min kondition igen! I morgon blir de reklamfilms inspelning med laget! Kommer bli jätte kul!
Tumblr_lmpqckoot11qk3d7uo1_500_large

Hemma

Hej hej!
Kom nyss hem från stan. Köpte ingenting.. Det fanns inte så mycket och det var typ bara stora storlekar. Men jag ska försöka övertala mamma att vi ska fara till Umeå eller Luleå i helgen!
Här är en bild när vi sopar mattan på RM!

Never apologize for what you feel, its like saying sorry for being real

Godmorgon!
Det är dåligt väder idag också.. Så jag ska kanske fara in till stan med Mikkan. Tänkte köpa en till bikini. Har inte sett någon speciell men jag skulle vilja ha en till som matchar för en av dom jag köpte är jag inte så nöjd med. Hoppas jag hittar den perfekta bikinin idag!

Cheer For Life


Söndag

Godmorgon!
Idag är det inte lika bra väder som det har varit dom senaste dagarna. Men jag måste ändå städa mitt rum så det gör inte så mycket. Igår kväll var jag med Mikkan och Sanna. Vi badade rätt länge och sen gick vi hit och fikade och hoppade studsmatta m.m. Skriver kanske senare idag.
32473_111900158851149_100000934956446_64749_7316081_n_large
Längtar till att träna med laget igen! På tisdag ska vi göra en rolig sak!

Lördag

Hej hej!
Gårkvällen spenderades med att bada, spela brännboll och kubb. Det var riktigt roligt! Nu har jag nyss kommit hem från nån loppis som vi sålde på för att få in lite pengar till laget. Nu ska jag ivåg och bada skriver mer sen!

Hard To Remember, Impossible To Forget

Hej hej!
Det är riktigt varmt här idag! Nu är det 32 i skuggan! Ska snart fara till kusinerna för att äta middag och sen ska jag till Sanna! Ha en bra kväll!


Fredag!

Godmorgon!
Igår var jag och Mikkan på stranden hela dagen och sen på kvällen for jag på bio med Emma, Mikkan och Sanna. Vi såg baksmällan 2. Jag vet inte om jag tycker den var så bra, den liknade den första rätt mycket men ganska rolig var den i alla fall. Men ettan är oslagbar! Nu ska jag snart ta moppen till stan för att hämta min syster sen ska vi fara till kyrkan för våran kusin tar studenten. Efter de ska jag nog till stranden igen! Det är toppen väder här!

Två bilder från tävlingen.

SOMMARLOV!

Nu har jag gått ut MP1! Känns som ettan har gått jättefort och det har varit super kul. Tvåan kommer säkert bli ännu roligare! Nu är det äntligen sommarlov och den här sommaren ska bli den bästa någonsin!

Bilder från skolavslutningen i 9:an

Skolavslutning i morgon!

Hej hej!
Vi kunde inte rida idag för att det var så himla varmt! Så istället för en ridtur for vi ner till sjön och badade! Första doppet i sjön i år. Badade ju i havet när vi var i Turkiet men de kanske inte räknas. I morgon har vi skolavslutning!! Känns super duper bra! Efter avslutningen ska jag och Mikkan fara direkt till badstranden och bada, sen på kvällen blir det att se Baksmällan del 2 på bio. Kommer nog bli super bra!
Jag och tjejerna på skolavslutningen förra året.

Köpt i Malmö

Nu har det blivit sommar här uppe i Skellefteå också. Det är 33 grader ute och super skönt! Har solat en stund nu, gick bara in för att kolla vad en bikini kostade. Ska nog köpa en ny överdel i morgon. Tänkte bara berätta vad jag köpte i Malmö!
En svart bandeau-bh från Monki
Ett vitt linne med något tryck från Monki
Ett orange linne från Monki
En cheer mjukiströja från tävlingen
Två par Blåa cheershorts ett par där det står flyer och ett par där det står cheer



Cheercamp

Hej hej!
I morgon är det den sista skoldagen! Känns riktigt bra. Gjorde det sista nationella idag och det gick väl rätt bra. Hoppas på G. Det var i matte så jag har inte så stora förväntningar. Fick veta våra betyg i svenska också och jag fick MVG! Är super nöjd! Sen slutade vi tidigt så jag och Mikkan gick till stan och köpte mjukglass och tog tolv bussen hem. Sen jag kom hem har jag ridit, hoppat studsmatta, tränat gymnastik och hopp och inte så mycket mer. Snart kommer Mikkan hit för vi ska ut och sätta upp lappar om vårat Cheercamp som vi ska ha som sommarjobb i sommar. Känner ni någon som bor i Skellefteå eller nära och är mellan 7 och 12 år, säg att dom ska vara med! Maila isåfall [email protected]



Bild från RM

Stingrays och Duchess från Skövde.

RM BRONS!!!!

Vi tog RM brons! Känns så himla bra och vi är jätte nöjda med det! Den här helgen har varit helt underbar. Stingrays är det bästa laget som finns och jag hoppas verkligen att alla fortsätter nästa år så vi kan ha lika roligt som vi har haft det! Vi shoppade i fredags och såg när miniorer och juniorer tävlade i lördags. Sen tävlade vi igår. Helgen har spenderats på bästa möjliga sätt, toppen väder, massa cheerleading och tillsammans med det bästa laget!
♥Stingrays cheer♥


Let´s go Rays!

Idag far vi!
Har packat klart men min resväska är för liten men jag ska få låna en annan.
Den här helgen kommer bli underbar!
Håll tummarna för oss på söndag!
På lördag börjar äntligen RM 2011 och på söndag tävlar vi,
Malmö here we come!

lights camera action

Imorgon far vi!

Kommer inte kunna somna i kväll! Eller jo, jag är jätte trött.
Men jag är så himla nervös över tävligen!!
Det kommer bli jätte roligt och jag längtar verkligen jättemycket.

Sista träningen innan RM!!

Ikväll är det den sista träningen innan RM!
Jag ska inte vara med men jag far i alla fall dit och kollar.
Det känns inte så bra att jag inte har tränat på jätte länge,
men men så blir de när man är sjuk. Men när tävlar på söndag är jag med även om jag är sjuk!

RSS 2.0