God morgon

Hej hej!

Vaknade 08.30 av mog själv, sen gick jag ner och fikade spelade på Emmas nintendo och sen gick jag ut till hästana. Pappa hjälpte mig att släppa ut dom. efter de mockade jag båda boxarna så att de blir lättare i kväll.

Idag ska jag nog städa lite. Mitt rum ser inte fint ut, det ligger kläder och läxor överallt. Så de är på tiden att jag städar där. I kväll ska jag kanske på hockey med Amanda och Sanna, fast de är inte säkert för jag har inga pengar och jag måste hinna rida också. Vi får se hur de blir.

Nu ska jag gå och duscha och sen ska jag börja städa.

Hej då

 Elite när han var liten  Foto: Ida Lindberg

Misse Foto: Ida Lindberg


Bilder

Hittade lite bilder

 äpple och vatten som Emma kastade Foto: Ida Lindberg

Min kisse i en bananlåda Foto: Ida Lindberg

 Nyårs (bilden blev lite gul) Foto: Mikaela Lundström Grönlund

 Jag på DM

Lägger ut fler bilder sen
Hare bra

Fredag..

Nu är de sportlov!!! Sköt, märkte att jag var väldig trött i morse så lovet kom i bra tid.   I kväll ska jag se let´s dance. Hoppas att Laila vinner. Hon 'ä bäst

Jag orkar inte skriva mer idag skriver mer i morgon


Hm...

Bajs också. Jag och Emma köpte ju en tröjja tillsammans och sen hade jag planerat värsta bra att jag skulle ha den och ett par jens i morgon sen när man kommer hem från träningen och ska lägga upp kläderna till morgondagen så är den borta! jag går in i Emmas rum och gissa vad?? Hon har redan tagit den... Man blir ju lite besviken.. Men jag ska nog ha en t-shirt och jeans och så blir de nya tröjjan på tisdag!

På träningen fortsatte vi med att gå igenom bygget. Det gick faktist jätte bra. Jag var lite nervös att jag skulle falla men jag klarade de ganska bra om jag får säga de själv. Dom i min bygggrypp var väldigt duktiga. Jag skullealdrig orka lyfta så länge. Men dom ä bra!!

I morgon ha vi inne gympa. Det är mycket roligare än ute.

Nu ska jag gå och se tv... Hej då

Hemmakväll

Hej hej

I kväll blir det att se melodifestivalen med familjen, kanske äta lite glass.

Igår var jagpå pyjamasparty hos Sanna. Vi gjorde ansiktsmask och såg let´s dance. De va kul. Hon fick 100 kr på sence av mej.

Idag ha jag och Emma gått på stan. Jag kpte en klänning och underkläder. Sen när jag kom hem från stan kom Mikkan och vi fortsatte med boken om mej som ska vara klar på fredag. Kommer upp bilder på den senare.

I morgon måste jag öva till matteprovet på onsdag. Måste få bra betyg nu... Efter de ska jag kanske fortsätta med boken om mej och sen ha jag träning på kvällen. Nån gång där emmelan ska jag hinna rida också.. Det känns som om jag ha jätte mycket att hinna nu så jag längtar verkligen till sportlovet nu. Bara en vecka kvar. Och sen tisdagen efter sportlovet ska vi på friluftsdag till piteå och bada där. Längtar!!

http://cubus.com/sv/#/sv/Campaign/Woman/Blouse-week-8/

köpte den fast vit

Sanna 15 år!!

Grattiis Sanna!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hoppas su får en bra fortsättning på dagen!

Alla hjärtans dag!!!

Hej hej!

Vaknade nyss och ska nog till stan med Emma och mamma. Vi ska köpa den där boken och jag kanske köper något mer. Såg någon let´s dance igår?? Jag tycker att George och Maria eller Annika och Magnus var bäst. Och äntligen åkte Kitty ut. Jag tycker inte hon va bra nån gång.

Idag är det alla hjärtans dag! Hoppas jag får något kort eller liknande. Fast jag vet inte av vem i så fall, kanske mamma och pappa?

Nu ska jag bara vänta tills Emma vaknar så vi kan gå och släppa ut hästarna och sen fara till stan.

Ha en bra alla hjärtans dag!!!


Fredag den 13:e

Idag är det fredag den trettonde.... Har inte hänt så mycket otur. Kanske att jag satt själv i bussen, fick en boll i huvudet inte så mycket mer.

I bussen blev det så här:

Jag satt som vanligt på ett fyrasäte, sen kom amanda och satte sig brevid. När vi var i Gummark kom de jätte många på och sen när Mikkan och Nelly klev på var det nästan fullt, just när Mikkan skulle sätta sig satte sig en annan tjej där. Så Mikkan och Nelly gick till ett annat fyrasäte. Amanda skulle gå dit och "säga" en sak och sen när hon va på väg tillbaka till mej satte sig en kille brevid mej och sen var det fyra sätet fullt. Så där satt jag och såg häpen ut. Haha men det gjorde inget jag kunde ju nästan sova.

Men i morgon är det ju alla hjärtans dag!! Jag fick ett alla hjärtansdag kort idag med 150 kr!!!

Hej då

Hallå!!

Hej hej..

Förra inlägget blev lite snabbt men jag va opå spanskan och min lärare kom. Men han brydde sig typ inte. Efter spanskan hade vi lunch (skollunch) inte så gott så jag åt mackor. Sen hade vi idrott, de var Nilias och Olov som va ledare, dom hade innebandy. Ganska kul, vi stod och dansade till musiken och sen fick jag en boll i huvudet. Fast de gjorde inte så ont.

Efter idrotten gick jag och Mikkan till stan. Där kollade vi på album till boken om mej. Vi ska typ fara och fixa dom hos Helene på söndag om vi har tid.

I kväll ska jag inte göra så mkt. Emma ä på genrepet till melodifestivalen. Jag skickade med min kamera så de kanske kommer upp nån bild sen.

De är bara jag och Ludde hemma i kväll så jag ska vara "barnvakt" till han men han klarar sig själv för det mästa.


HEj då

Rösta

www.ltu.se/ske/woodyourock

Rösta på 8D sörböleskolan

Bilder

Nu är jag äntligen inne på den nya datorn där alla bilder finns. Här kommer några:

 Foto: Ida Lindberg

Luddes Aik tårta Foto: Ida Lindberg

Misse Foto: Ida Lindberg

 I söndags när jag och Emma var ute och red Foto: Ida Lindberg

Foto: Ida Lindberg

Kanske kommer nån mer sen Hejdå

Stan me Mikkan

Heeej


Idag har jag och Mikkan varit på stan. Hon köpte ett par jeans från Jc och jag ett par från H&m. Jag tänkte köpa en tröjja också men jag kom på att de kanske skulle vara bra att ha lite pengar.


I kväll ska jag nog se melodifestivalen och sen kanske se nån film. La in bilder på den andra datorn igår så de kommer nog upp nån i morgon.



Semlor...

Hej hej!

Väktes kl. 07.30 av min lillebror och hanns mini kompisar. Så jag var inte glad på dom då. Men som tur va så sommnade jag om och vaknade igen ca kl. 09.00. Då satte jag på mobilen och kollade om jag fått något sms, men i stället var det någon som busringde och jag tror jag vet vem.

Frukosten var misslyckad. Vi hade inga mackor förutom en som va dålig så jag tvingade i mej den och gick ut till hästarna. Cattis var väldigt pigg när jag släppte ut henne. fast det gick bra.

Nu ska jag kanske äta en semla som mormor gjorde igår. Mums.

I morgon ska ju jag och Mikkan på stan
Kanske ska köpa:
*Väska
*nya jeans
*tunika
*tröjja

Man ska ju passa på när man har pengar.


Ledig!!

Äntligen är vi lediga i 4 dagar, fredag, lördag, söndag och måndag. Jag kan bara söga att ledigheten kom när den behödes som mest. Fast jag har typ varit ledig idag också. Vi satt ju i kafeterian, de va jag, Mikkan och Moses. Det var ganska kul på förmiddagen men på eftermiddagen blev det lite drygt. Vi sålde slut allt ialla fall och de blev typ 400 kr till klassen som vi kanske ska annvända till bad eller något liknande.

I helgen ska jag inte göra så jätte mycket. Kanske gå på stan på lördag, se melodifestivalen, träning på söndag, kanske se film med Mikkan och Nelly och kanske vara med någon på måndag. Men jag ska satsa på att sova ut och ta det lugnt.

jag tänkte lägga in bilder från kameran sen i kväll så de kanske kommer upp nån ny på bloggen.

Gammal bild på mej och Mikkan. Foto: Nelly Lundmark.


HAHAHHAHAHA

haha vi har gjort en musikvideo på skolan till we wood rock you. De är wood för att vi ska va med i nått som heter träslaget med klassen, då kan vi vinna 9000 kr till klasskassan. Här är resultatet:

http://se.youtube.com/watch?v=m57ReOmqRa8

haha kolla på den man kan rösta på den också men jag måste bara hitta hemsidan som gäller

Kafeterian

Hej hej!!

På torsdag ska jag och Mikkan stå i kafeterian!! Jag längtar vi ska typ ha grönt tema och så ska vi ha svarta kläder. Jag ska baka chokladmuffins och chokladrutor. MUMS. Jag kommer typ äta upp hälften innan torsdag.


Har nyss gjort matte läxa. Det gick faktist ganska bra. Jag kunde de typ. Och efter de gjorde jag lite No. Vi har prov på torsdag fast jag sitter ju i kaeterian då så jag kanske får göra det nån annan dag. Före läxorna så var jag ute och gick runt byn med pappa. vi träffade min moster och morbror så vi gick med dom.

När jag kom hem från skolan så såg jag och Emma one tree hill. Sen gick vi ut och tog in hästarna, sen middag och efter middagen så åt jag lite kladdkaka sen gick jag ut och mockade. Väldigt intressant va??
 
Jag längtar till DM bara 61 dagar kvar!! KOM OCH KOLLA

 Nån dag ska jag fixa bloggen lite så den blir snyggare.... Hej då

DM

Hej hej som jag har sagt så vet vi nu att Dm blir i boden lördag den 4/4. På träningen idag så har vi gått igenom lite nya saker och Johanna sa att vi kanske kommer att sova över i boden från fredag så att vi hinner med allt. JAG LÄNGTAR JÄTTE MYCKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



RSS 2.0