Instagram bilder från veckan som gått


Torsdag

Hemma från skolan tredje dagen den här veckan. Den här förkylningen verkar inte vilja ge sig. Halsen blir bara värre och värre men huvudet gör inte lika ont idag så det kanske, om jag har tur, börjar gå över.

Nu sitter jag i alla fall och jobbar med ett litet projekt och ser tv samtidigt, funderar om jag kanske borde äta lunch snart men jag är inte hungrig så jag väntar nog ett tag till.

Kreta!

Idag bokade vi äntligen vår utlandsresa! Vi far den 15 juni och är borta en vecka på Kreta. Är så taggad på den här våren just nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till, först så är det påsklov snart, sen RM, studenten och sen resan. Längtar så mycket!


Jag längtar så mycket till RM. Bara 56 dagar kvar tills vi står på mattan ännu en gång.

Det är en speciell sak att få fara iväg några dagar med de bästa personerna jag vet utan att någon annan är med. Vi har alltid så kul med laget! Mindre än två månader tills jag får åka iväg med tolv underbara tjejer och världens bästa tränare igen!


Bästa Stingrays♥

 

Så mycket kärlek ❤


DM 2013

Spola till 10.07 så ser ni oss! Lagen vi tävlade mot var ACA Titans, Cheer Future Seniors och LCD Honeybees. Vårn klass börar 05.01 och resultaten var:
1. Stingrays Cheer (vi!!!)
2. Cheer Future Seniors
3. LCD Honeybees
4. ACA Titans
 

Världens bästa!

Den här helgen har varit en av de bästa i mitt liv. Har fått vara med världens bästa lag och tränare hela helgen och känslan att ha med sig en guldmedalj hem är obeskrivlig! Åh jag är så glad, älskar er världens bästa lag och världens bästa tränare! ❤


Dmhelg

Nu står väskorna färdigpackade och jag ligger i sängen redo att sova. I morgon bär det av till Luleå med laget för att sova hos Johanna innan vi sedan på söndag åker vidare mot Boden och DM! Åh jag är så taggad och nervös! Kommer troligtvis inte hinna skriva något mer så ni får hålla tummar och tår på söndag! Let's go Rays!!


Choose your battles

Igår när vi skulle in på träningen var korten spärrade för att salarna skulle städas, så vi drog till eddahallens gym och tränade i spegelsalen där i stället. Make the best our of everything eller vad man nu brukar säga.

Idag hade vi först en och en halv timmes träning och sen genrep efter det. Nu är det bara fyra dagar kvar till DM så nu gäller det att fokusera!


6 dagar!

Så var DMveckan äntligen här! Idag är jag rätt trött i kroppen efter helgens träningar, men efter 18 timmars träningar på två dagar så är väl det fullt normalt. Den kommande veckan fortsätter i samma spår med träning i morgon, onsdag och torsdag. På onsdag har vi även genrep i slutet av vår träning. Det finns inget bättre än att vara med laget så jag klagar inte. Fredag och lördag blir det att vila upp sig och sen på söndag smäller det! Längtar så mycket även om jag typ håller på att gå under av all nervositet, men så ska det vara.


Dagen har spenderats i Balderskolans gympasal tillsammans med världens bästa tjejer. Vi har haft nio timmars träning och det har gått riktigt bra! I morgon gäller samma sak och sen ska vi ha lagmys. Älskar laget så mycket! De bästa som finns♥

8 dagar till DM!

RSS 2.0