Kevin, Alice och Robbin

Idag ha jag vare me Mikkan. Först så bakade vi muffins som vi ska ha me till nyårs, sen spelade vi guitar hero world tour, och sen kl. 15.00 kom Mikkans pappa och hämtade oss. Han skjutsade oss till ica maxi där Kevin, Alice och Robbin B sjöng. De va jätte kul fast JÄTTE varmt. Men men

I kväll ska jag se mission impossible 3 på 4:an

foto: Emma Lindberg

foto: Emma Lindberg (lite suddig men)
foto: Emma Lindberg



Julafton

Jag fick:
*en ny kamera
*500 kr
*en tavla
*150 kr på make up store
*jeans
*2 par vantar (ett par ridvantar)
*Christina Aguileras nya parfym- Inspire
*Godis
*Två böcker
*film
*en fleece
*underställ
*halsband
*diadem
m.m

De va typ allt jag hade önskat mej nästan så jag blev jätte nöjd :)


Baaad

Idag har jag, Emma och Ludde vare och badat på edda. De va kul och efter så åkte vi och åt lunch.

Sen idag ska jag se one tree hill kl 16.10 och efter de äta middag och sen ska jag och emma ut med hästarna och sen ska jag se nåt på tv och vänta på julafton. Jag kommer nog inte att skriva i morgon så GOD JUL!!!

Pepparkakor

I går va vi och bakade pepparkakor hos mormor. De va kul som vanligt fast jag orkade inte baka upp all deg så jag la allt på Luddes plats. Haha. Dom blev goda. Eller jag ha ba smakat en men.

När vi kom hem åt vi middag och sen for jag och Emma ut och tolkade efter Buck med miniskidor (Ludde följe också med men han gick hem efter halva vägen). Sen såg vi spider man 3 som va på nån kanal.


Jullov

ÄNTLIGEN

har vi jullov. Jag har börjat lovet med att sova till 10.00 och sen såg jag ett one tree hill avsnitt. Så nu har ja sett klart hela sesong 2. Haha. NU ska jag snart gå och äta lunch

hej då

Julavslutningen..

Igår fick vi äntligen jullov. Vi började kl 09.45 och slutade kl 11.30, de känndes inte så värt att komma men vi fick i alla fall betygen och godis. Jag fick ganska bra betyg. Sen när jag kom hem så packade jag mina kläder m.m och gick till Amanda. Hon fixade håret på mej, Mikkan, Nell och Solveig. Alla vart fiiina. Sen så skulle vi vara på e4:an kl. 18.00 eller senast 18.30..

När vi kom dit så gick vi upp till discot och pratade me några kompisar och sen så dansade vi lite. Sen va de elevshow DEN ÄGDE. Efter de gick vi ner och tog lite dricka sen träffade vi typ alla i våran klass. Gissa vad om gjorde?? Dom satt och spelade alfapet haha. Sen kom några av dom upp och typ "dansade" haha. Sen var de lärarshow. Den va inte så jätte kul. Sen va allt slut för 7:orna som gick och hämtade jackor. Medans dom gjorde de så va de fortfarande disco för 8:orna och 9:orna. Och då hädde dom jätte mkt rök ur rök maskinen och plötsligt började brandalarmet att tjuta men de va bara för att de hade kommit så mkt rök. Efter de for vi hem. Den här julavslutningen va roligare än förra året.

Måndag

Hejhej

Det var ett tag sen jag skrev men jag ha inte orkat vara inne. I lördags så va jag i stan på dagen, då köpte jag två tröjjor och massa julklappar. 
en av tröjjorna.  

och den andra

så va vi bortbjudna på middag hos Sanna. Det var jätte kul där. God middag osv.

Idag så hade våran klass bara två lektioner, slöjd och idrott. Vi fick veta våra betyg i dom ämnena. Jag blev nöjd med båda.  Sen efter slöjden så fick vi sluta så jag kunde åka med tolvan hem.

När jag kom hem så åt jag lunch och sen såg jag ett avsnitt av one tree hill. Hehe de ä jätte bra.

I kväll ska jag kanske vara med Amanda om inte de blir de så kanske jag ska fara ut med hästarna.

LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR till torsdag den dagen blir ungefär så här:

09.45 spela spel med klassen + få resten av betygen
11.15 slut på skola
12.30 hem och hämta kläderna till kvällen sen direkt till Amanda där vi ska göra oss i ordning
18.00-22.30 julshow för skolan

De ska bli jätte kul jag ska ha en klänning som jag fick när jag fyllde år. Hoppas de blir en bra kväll.
det är den här klänningen ja ska ha

jaja nu ska jag gå

RSS 2.0