A champion is known by their heart


Mikkans bilder från Borås

Datorn började lagga så det kommer fler senare.

....

Ingen skola för mig idag. Har inte sovit mycket i natt för att jag har haft så himla ont i magen. Jag hatar min mage...


Vill ha sommarlov nu!

I morse var första gången på sju veckor som jag vaknade klockan 6 för att fara till skolan. Blää... Saknar sovmorgnarna som jag hade på praoen.

Skolan idag var den mest ovärda dagen någonsin (nästan, överdriver kanske lite nu när jag tänker på hur det var i slutet av ettan). Kom dit, såg film på engelskan, hade hål i nån timme, hade mentortid och sen såg vi film på svenskan och efter det slutade vi.

Resten av den här terminen kommer vara väldigt ovärd. Så här kommer den sista veckan att se ut:
I morgon: idrott och sen en redovisning sen slutar vi halv 12.
Fredag: börjar halv 1 och slutar halv 2 (samhälls)
Måndag: lektion mellan halv 10 och 10 och sen se brännboll (far nog hem då)
Tisdag: lektion mellan halv 10 och kvart i 11, sen slutar vi
Onsdag: Ledig
Torsdag: inga lektioner (tror jag) så ledig
Fredag: Fika med klassen klockan 9 och sedan skolavslutning klockan 10 i aulan. 

Varför kan de inte bara ge oss sommarlov nu? Vi gör ändå inget vettigt.....

Två

Här är två bilder som jag har tagit idag. Den första är på den goda lunchen som jag och Mikkan åt och den andra är på mitt nya fina skal till mobilen.

Saknar er redan!

Saknar världens bästa lag redan. Vi måste ha en filmkväll snart!


Bilder från Borås!


Stingrays RM 2012♥


Cheer future och Stingrays

I lördags efter tävlingen tog vi kort med Cheer future från Boden som tog hem bronset och MVP! Stort grattis till dem!


Home.....

Har kommit hem från Borås nu... Jag vill tillbaka. Vi har haft det så otroligt bra! 
Skriver mer om helgen sen!

RM 2012

Vi slutade på en sjätte plats och vi är supernöjda! Det var så himla tight i våran klass och alla var verkligen superduktiga!


Here we go

Nu är vi påväg till Borås, på lördag tävlar vi så ni får hålla tummarna!!


Stingrays <3

Nästa gång vi kör programmet fullt ut är på förträningen på RM 2012!


Jag är sämst på att packa

Har kommit på att jag är väldigt dålig på att packa. Har hållit på i flera timmar nu och jag har mer än hälften kvar.. Vad gör jag egentligen? Tror att jag packar resten i morgon innan vi far, haha jag orkar inte packa mer idag. Längtar så mycket till på lördag!!!

I morgon far vi!!!!

image description
AH!! I morgon far vi till Borås! Och eftersom jag är ledig idag ska jag spendera dagen med att packa, tvätta saker som jag behöver ha med mig (mina handledsskyd...) och fixa klart allt inför i morgon. Jag längtar så himla mycket!

We found love in a hopeless place

Älskar er, världens bästa Stingrays ♥

Träningen idag gick riktigt bra! Nu är det bara 4 dagar kvar tills vi far till Borås! Haha kan typ inte skriva om något annat än cheerleading.

The Stingray attack

Det känns som tiden går jättefort, på tisdag är min praktik slut och sen på lördag tävlar vi. Det var ju nyss DM!!? Men jag längtar så oerhört mycket till Borås och RM! Kommer bli awsome!
I morgon är våran näst sista (vanliga) träning innan RM. För på tisdag har vi vanlig och sen på onsdag har vi genrep på träningstid. Klockan 19.00 kan ni som vill se oss innan RM komma och kolla när vi kör vårt tävlingsprogram! Inträde 20 kr i balderskolans gympasal.




En vecka!

Om en vecka smäller det!


Svar

Postat av:
Lycka till på RM! Ska bli jättekul att se er! Ni va gryma på DM! :)
2012-05-18 @ 13:09:28

Svar: Tack så mycket!


8 dagar, 3 träningar


Torsdag

Modell: Mikkan
Foto: Jag 
Dagen har spenderats på Boda Borg. Vi tog 13 stämplar av 15 möjliga! Så vi var riktigt bra haha. Eftersom jag var ledig igår och idag så har jag prao i morgon, känns tungt att vakna tidigt när alla andra är lediga men jag får kämpa mig upp. Sen är det helg!

RM närmar sig!

Tränignen igår gick riktigt bra! Alla var där så vi kunde köra fullt ut hela träningen, känns riktigt bra nu! Det är inte länge kvar nu tills vi står på mattan. ÅH vad jag längtar!

Startordning!

Senior Fortsättning
1. Linköping Lightnings Flames
2. Cheer Future
3. Dynamite Dolphins
4. Power Cheer & Dance Stingrays
5. GF Uppsalaflickorna USC Tom Cats
6. Stingrays Cheer Skellefteå
7. Musketeers Funky Cheer Senior Black
8. Spinners Cheer United Cobras
9. Gothenburg Cheer One Cougars
10. Luleå Cheer & Dance Team Honeybees


Why do you cheer?

Hittade den här filmen på YBW och jag tycker att den var väldigt bra gjord. Gillar ljuset och allt i den!

11 dagar!

Taggar träning i kväll!! Inte länge kvar nu!


12 dagar kvar till RM 2012

Mina nerver är som de alltid är innan tävlingar, på helspänn. Blir tårögd varje gång jag kollar på vårat program, längtar så mycket att jag inte kan sova haha! Det kommer bli så roligt! Okej jag måste lägga in filmerna från DM haha. 

Jag älskar mitt underbara lag! ♥


Blir tårögd

Cheerleading är den bästa och finaste sporten som finns! Jag älskar det ♥

Snart sommarlov!

Modell: Mikkan
Foto: Jag
Nu är det bara fyra praodagar kvar för mig (eftersom jag far till Borås i slutet av nästa vecka!!). Jag trodde att sex veckor skulle kännas jättelänge men det har verkligen gått superfort! När vi kommer tillbaka från Borås är det bara två skolveckor (som inte ens är hela) kvar och sen får jag sommarlov. Tvåan har gått väldigt fort, känns som det nyss var höst.

Svar!

Postat av:
Hur och när åker ni till borås? :)
2012-05-13 @ 21:30:22

Vi åker till Borås med buss den 24, så den 23 är jag hemma och packar och fixar klart allt som jag ska ha med!


Walk

Har just varit ute och gått ca en mil med min syster. Kan säga att det blåste rätt mycket så nu känns mina ben som spagetti. Ska spendera kvällen framför en film.

Här är en bild som Mikkan tog på mig idag. Bilderna som jag tog på henne kommer upp under nästa vecka någon gång, då jag har hunnit redigera dem.


Två veckor!

Om två veckor är vi i Borås och gör oss klara för förträning! Åh vad jag längtar, det kommer bli så roligt!!!!!!!!


Snart står vi där


It´s hard to remember the people we used to be


Eftersom det är sämst väder ute så har jag tänkt spendera kvällen inomhus. Har tänkt köra lite styrka och stretcha och sen blir det väl att se nån film eller något. Är jättetrött så det blir en lugn kväll.

Ludde


Hjälpte min bror att skaffa en ny profilbild till facebook igår.

Torsdag

Har typ aldrig tid att blogga nu för tiden. Har fullt upp ned prao, träningar, hästarna och sen hinna med andra saker också. Så bloggningen blir lite då och då.

Idag var jag kvar längre på praoen och jag var väl hemma vid halv 6 i stället för 4. Har hunnit cykla 8 km med Pirat, kört lite stryka, tagit hand om hästarna och sett ett avsnitt av Gossip Girl.

Nu hade jag tänkt läsa lite och sedan sova.


Onsdag

Träningen igår gick bra. Vi körde gymnastik hela tiden och jag körde både rondat flickis och stillastående flickis direkt utan pass. Känns riktigt bra att jag vågar göra det nu.

Nu sitter jag och väntar på att bussen ska komma, när jag kommer hem blir det att kasta i sig mat och sen fara iväg på träning. Tror det är program nötning som gäller idag.


Snart snart snart

Inte länge kvar nu!!


Två

Foto och redigering: Jag
Modell: Elin

The best of the best

Bästa laget!
Foto: Maja Kallin


Good life

Träningen idag var så himla bra! Har äntligen kommit över mitt mentalblock för flickisar och idag körde jag både stillastående och rondat flickis på hård matta utan att någon stod bredvid. Så himla skönt! Har varit stressad och ledsen över att jag inte har vågat så länge och nu vågar jag äntligen! ÅH!!!! Är så glad! Sen gick resten av träningen riktigt bra också så jag känner mig på topp just nu, att det inte är så länge kvar till RM gör det ännu bättre! Jag är så glad!



Fuck yeah!!!!

Åh!!!! Jag är så glad!!!!


Photoshoot

Idag har jag varit och fotat hos Mikkan. Blev rött nöjd med mina bilder men jag ska redigera dem på praoen så det kommer inte upp några bilder förrän då. Här är en behind the scenes bild!

 


Fredag kväll

Får ut och red efter middagen och sen när jag kom hem bytte jag kläder och sedan tog jag med mig Pirat och cyklade ca 7 km. Efter det körde jag lite styrka och sen stretchade jag ett tag. Nu är det bara 22 dagar tills vi står på mattan igen!


Äntligen helg!

Känns riktigt bra att det är helg nu. Idag har jag suttit och redigerat massor av bilder och följt med och tagit lite bilder till hemsidan. I helgen har jag inte planerat något så vi får se vad som händer, nu ska jag ut och öva på flickisar och sånt.

Här är en bild på min Bow från igår. Skulle vilja få benet längre.. Måste stretcha.


A sky full of lighters

Nu är det inte länge kvar till RM, vi tävlar om 23 dagar. Jag längtar så oerhört mycket och det ska bli så himla roligt att fara till Borås med världens bästa lag och göra vårat bästa på RM.

Onsdag

Träningen idag gick rätt bra, programmet är jobbigt men det ska det vara. Nu sitter jag och ser grey's men ska nog snart gå upp. Är döds trött. Förresten, alla som har instaram följ mig! Jag heter idaliindberg!


-

Igår kväll firade jag Valborgs på Mobacken med trevligt folk.

Idag började jag dagen ned att sova ut länge och sen har jag typ varit ute hela dagen. Hade träning från sju till nio också och den gick riktigt bra.

I morgon är det PRAO som gäller så nu ska jag försöka sova.


RSS 2.0