Måndag

Kan säga er att 14 timmars cheerträning + ca 4 timmars gymnastikträning har satt sina spår. Känner mig helt slut i kroppen och huvudet. Men trots det så har jag haft en toppenhelg och jag har fått spendera den tillsammans med världens bästa.
 
I morse när väckaren ringde kände jag att jag verkligen inte orkade fara till skolan idag, så istället för skola är jag hemma och gör bort massa läxor. Känns som det var flera vekor sedan jag hade en lugn dag så idag ska jag passa på att göra bort alla måsten, som att plugga och städa mitt rum, så att jag kanske kan vara helt ledig på onsdag! 
 

-

Igår spenderade jag kvällen med att först träna gymnastik i några timmar, övade bland annat på full (bakåtvolt med skruv). Träningsvärken jag har efter igår är galen. Men det är bra att ha träningsvärk så jag klagar då inte. Det är så kul att lära sig nya gymnastikmoment!

Efter träningen blev det lagmys framför Cheerleading VM/worlds hemma hos Frida P.

I helgen har vi träningsläger så idag hade vi 7 timmars träning och i morgon blir det 7 timmar till. Nu ska jag försöka sova så jag orkar med i morgon också, snart är det bara en vecka tills vi far! Är så taggad på att kötta!!!


Something I need

Varför ska lärarna göra så alla prov och inlämningsuppgifter är samtidigt? De närmaste veckorna ska vi ha två NK-prov, en stor inlämningsuppgift i historia, ett eget arbete på mediekunskapen som typ avgör ens betyg, hålla ett hyllningstal på svenskan och sen är det säkert något mer som jag har glömt bort.

Tur att vi har mycket träningar nu inför RM, även fast jag borde plugga men det hinner jag väl med nån gång.


Tisdag

Min tisdag började på sämsta tänkbara sett, vaknade upp och kände att min mage var mycket mycket värre än vanligt. Åh jag är så trött på att den aldrig kan vara normal, det ska alltid vara något fel.. Sen att det blir värre av Alvedon och sånt gör inte saken bättre.

Men som tur var så vände det och blev bättre under dagen och ikväll var jag med på träningen. Man mår så mycket bättre efter att man har tränat, och speciellt när man tränar med världens bästa lag. Det finns igen bättre än dom❤

Nu ska jag i alla fall sova och i morgon tar jag nog lite sovmorgon innan jag tar bilen till skolan. Snart sommarlov!


Great..

Kom till skoan och fick veta att våran NK lärare var hemma idag. Fuck. Det betyder alltså att jag börjar kvart i tolv i stället för halv nio. Vad tusan, jag hade kunnat sova minst tre timmar extra......

Lördag

Just nu sitter jag och hjälper till att beställa cheerleadingskor till alla som har velat beställa från föreningen. Kan säga er att det blev väldigt många skor... Haha. Sen att jag är dödstrött samtidigt gör inte saken lättare.

Igår hade jag en riktigt bra fredagskväll först gymnastikträning några timmar och sen spenderades kvällen med härliga personer, kom hem nån gång vid halv fyra i natt så det kanske inte är så konstigt att jag är trött. Men det var värt det.

58 dagar kvar..

Skolan... Ja, vad ska jag säga. Det känns som att jag bara sitter och väntar på att det ska bli juni så vi får gå ut nån gång. Jag minns typ inte senaste fotolektionen som jag jobbade hela lektionstiden. Låt det bara bli sommar nu!!

Svar på kommentar

Kommentar:            
Hur kan ni utvecklas så mycket på gymnastik fastän ni inte har tränare? Passar ni på varandra? Vad har ni för utrustning? Visst kan hela erat lag handvolt också? :o

Svar:
Först och främst måste jag säga att vi visst har en tränare, Johanna kanske bor i en annan stad men hon coachar oss ändå och kommer på träningarna när hon har möjlighet.

Alla i vårat lag kan handvolt, vi har satsat väldigt mycket på det i år och det har varit värt det.
När vi har gymnastikträningar brukar den som vill ha pass be om det och då hjälper någon av oss andra i laget till och passar och så har vi alltid gjort, sen ger vi ju såklart tips till varandra och vi i laget försöker hjälpa varandra så att man ska komma framåt i sin gymnastik.

Våran utrustning är inte så mycket att jubla över, vi sju cheermattor så att det blir lika stort som en tävlingsmatta och sen har vi inte tillgång till så mycket mer. Vi brukar använda tjockmattorna som finns i gympasalarna ibland. Men vi gör det bästa av vad vi har.

Jag tror att om man vill utvecklas inom gymnastik, eller inom allt egentligen, så måste man vilja det själv. Vill man det inte nog mycket kommer det inte att gå, the power of will är nyckeln.

Work hard, play hard

Träningen idag gick rätt bra, eller okej den gick väldigt bra. Klarade sträckt salto på den hårda mattan! Känns så skönt att utvecklas och komma vidare med gymnastiken!

Är jättetrött och slutkörd nu men jag ska bara köra lite styrka här hemma innan jag duschar och sen bäddar ner mig i sägen och ser The Carrie Diaries.

Tre senaste instabilderna


We only get one life

Igår hade jag den roligaste och bästa dagen på länge! Direkt efter skolan for vi iväg och tränade gymnastik med killarna som vi har tränat med förr. Mitt i allt fick vi ett erbjudande om att följa med till voltarenan i Luleå, och det kan man inte tacka nej till. Så efter tacokvällen som jag och Mikkan hade med våra miniorer drog vi upp till Luleå och tränade där till klockan ett i natt. Det var så himla roligt! Jag börjar tycka att gymnastik är det roligaste momentet inom cheerleading så att få spendera några timmar i en voltarena var det bästa som hänt på länge!


We only get one life

Igår hade jag den roligaste och bästa dagen på länge! Direkt efter skolan for vi iväg och tränade gymnastik med killarna som vi har tränat med förr. Mitt i allt fick vi ett erbjudande om att följa med till voltarenan i Luleå, och det kan man inte tacka nej till. Så efter tacokvällen som jag och Mikkan hade med våra miniorer drog vi upp till Luleå och tränade där till klockan ett i natt. Det var så himla roligt! Jag börjar tycka att gymnastik är det roligaste momentet inom cheerleading så att få spendera några timmar i en voltarena var det bästa som hänt på länge!


Onsdag

Har haft fullt upp hela dagen idag! Det började med att jag låg kvar i sängen för länge så det blev att stressa för att hinna till skolan i tid. På skolan har jag hunnit med både en redovisning och ett prov, efter skolan for jag och Mikkan in till stan och åt middag på Waynes innan vi sedan gick vidare mot Balder för två och en halv timmes träning.

Vi var väldigt få idag men det gick bra ändå, körde rätt mycket bygg och sen hann vi med gymnastik och fys också. Direkt efter träningen sprang jag iväg till restaurang nygatan 57, jobbade som mingelfotograf på en bokrelease där i någon timme.

Nu ligger jag i sängen och är helt slut så nu släcker jag lampan!


En månad

Nu kör vi.


Jag är en storm från ingenstans

Två dagars skola och jag är redan helt slut. Great! Nog för att det kan vara för att jag inte kan sova som jag är så trött men ändå. Jag är så trött på skolan. Jag vill bara fara iväg och göra något nytt, något roligt! Men jag får hålla ut två månader till, sen är jag fri.

 

Fredag

Jag har haft en riktigt bra fredag! Började dagen med att duscha och sedan göra bort lite läxa, eller ja.. Jag försökte göra läxorna men jag kom inte så mycket framåt i pluggningen, men det tar jag tag i någon annan dag. Sen for jag och Emma ut på en mils powerwalk efter lunch. Från klockan fyra fram till nu har jag och några från laget varit och kört gymnastik på airtracken med några killar som brukar ha träning efter oss. Det gick riktigt bra, körde rondat flickis sträckt salto. Kvällen spenderas nog här hemma framför någon film. Ha en bra helg gott folk!

Torsdag

Godmorgon!
Går kvällen spenderades tillsammans med bästa laget. Vi såg massa film, pratade och hade det riktigt bra. Kom hem nån gång vid tolv och gick och la mig direkt.

Just nu ligger jag i min säng och ska snart gå ner och äta frukost. Ska skjutsa min bror på fotbollsträning så under tiden han tränar ska jag och Emma simma.

Mina benhinnor mår inte så bra, får typ ont av att gå i trappen, så jag ska undvika att powerwalka ett tag nu tills de är bra så då passar simning perfekt!

I afton är det dubbelträning som gäller. Först Vipers och sen med Stingrays, Johanna kommer på Stingrays träning så vi kommer mest troligt att få lite ändringar! Längtar efter att få träffa Johanna, känns som jag inte har sett henne på år och dagar.


Nothing hurts more

Dagen har spenderats ute i det härliga vädret. For ut på mer än en mils powerwalk med Emma i morse och sen for familjen ut med skotern, tror minsann att jag har fått lite färg på mina kinder! Sen har vi haft besök av några småttingar som skulle rida på Buck och nu sitter jag här och har jättetråkigt för det finns inget att göra. Som vanligt..........

Jag är så less på allt, blä, jag längtar till när vi far till Kreta.
38 dagar till RM, 65 dagar till studenten och 75 dagar till Kreta. Håll ut.

RSS 2.0