Stole my heart

Äntligen helg! Kan inte beskriva hur mycket jag har längtat efter den här helgen, har haft fullt upp varje helg i flera veckor nu så det ska bli ritkigt skönt att i alla fall ha i morgon ledig. Eller okej jag har en hel del läxor som ska göras i morgon men efter det har jag inga måsten. Vi ska ha kalas för Emma i morgon också eftersom hon fyllde år i tisdags. 

På söndag däremot har jag saker att göra hela dagen. Det är ju skyltsöndag och vi ska om vanligt stå och sälja med laget. Blir nog mest av allt kallt men man kanske får lite julkänsla också. Efter det blir det träning i två och en halv timme och sen hem och baka inför min födelsedag som är på måndag! 


Nu ska jag sluta slösa tid vid datorn och köra ett styrkepass, sen ska jag nog stretcha och efter det bara lägga mig framför tv:n och dö. Som sagt, äntligen helg!

Q/A

Siri E:

Var det en tränarutbiding specifikt för cheerleading, eller bara almänt en tränarutbilding? :) 

Ha det bra!

Svar: 
Det var cheer nybörjar utbildningen som jag och Mikkan gick i helgen, så ja det var en specifik cheerleading utbildning. 


Can we do it all over again?

Random bild från när jag och Mikkan bakade.

Torsdag idag och veckan har gått väldigt fort. Okej, jag var hemma från skolan både måndag och tisdag pågrund av min förkyldning men ändå. Idag slutade alla i klassen som gjort sina nationella tal klockan tolv, så jag var hemma vid ett. Har hunnit äta och klarat två faser. 

Igår var jag med på träningen trots att jag inte var frisk men det var det värt. Hatar att inte träna så jag tränar nästan alltid när jag är sjuk haha. Kanske inte blir frisk lika fort då men. 

Ikväll har vi träning med Vipers och de ska få prova deras dräkter. Haha jag gissar att det kommer bli kaos.. Förutom det ska de nog få lära sig slutet av programmet och lite nya saker som jag och Mikkan lärde oss på utbildningen. 

Och sist men inte minst, om fyra dagar fyller jag 18 år!!

Happy birthday lillsis!!

Idag fyller min älskade lillasyster 16 år! Hoppas du får en bra dag!♥

Never give up

Som jag skrev i förra inlägget så har jag varit i Boden på tränarutbildning hela helgen. Det gick bra och man fick massor av nya tips och tricks. 

Jag är rätt trött nu och tänkte spendera kvällen framför några avsnitt av New Girl. Det är förresten bara åtta dagar tills jag fyller 18!! 

Tränarutbildning

Helgen spenderar jag i Boden på tränarutbildning tillsammans med Mikkan, Ebba och massa andra tränare här från Norrland, så uppdateringen blir nog inte den bästa.


Go hard or go home

Har inte hunnit skriva något på ett tag för jag har haft fullt upp.

I söndags hade vi i alla fall träning från 9-18, så nu har vi fått hela programmet! Jag gillar det supermycket och det är kul att han något nytt att öva på.

I måndags hade jag skola till två och sen for jag hem, åt middag och sen tillbaka till stan för att lyssna på Mietek Grocher.

Igår var jag på halken hela dagen och på kvällen hade jag träning. Halken var rätt rolig, haha. Träningen igår bestod av gymnastik, hopp och rörelser/dans.

Nu sitter jag på bussen till skolan, efter skolan blir det körlektion och sedan träning.


Infinity

Dagen har varit toppen och har spenderats med mitt underbara lag och vår fantastiska tränare i Balderskolans gympasal. Idag blev det sammanlagt nio timmars träning och i morgon blir det samma sak. Vi har kommit väldigt långt i programmet och i morgon har vi bara kvar att lära oss pyramiden och slutdansen, sen blir det att nöta och putsa resten av tiden. Älskar årets program!!♥

Kan säga er att nio timmars träning tar väldigt mycket på en. Jag är helt död och när jag kom hem hade jag inget annat val än att sätta mig och skriva talet till nationella, som tur var är jag klar nu och har inga mer måsten i kväll. Så jag tänkte spendera resten av kvällen i min säng framför datorn och ladda upp inför i morgon.

Long time no see

Har inte bloggat på ett tag för att jag varken har haft tid eller inspiration att skriva. Men men. De senaste dagarna har jag i alla fall pluggat, tränat, ridit och sovit. Inte så spännande.

Nu har jag just kommit hem från dagens träning och det gick bra. Även om vi inte kunde bygga så utnyttjade vi träningen fullt ut ändå. I helgen har vi koreograficamp, 9-18 lördag och sen samma på söndag. Kommer bli långa dagar men det ska bli så kul att få vårat program!!

Too young to know about forever

 
Så var det redan söndag.. Helgerna går så oerhört fort, igår kollade jag igenom min kalender och nästa helg som jag inte har något jag måste göra är helgen före julafton. Haha sjukt. 

Idag ska vi i alla fall fira farmor som fyller 75 år. Först ska vi ut och äta någonstan och sen blir det väl att fara hem till dom en stund innan träningen som börjar halv fyra. På träningen blir det programnötning skulle jag gissa. Hoppas i alla fall det. 



Fredag

Har suttit och försökt komma på något att skriva om i något som känns som en evighet men jag kommer verkligen inte på något intressant. Jag spenderar i alla fall fredagskvällen på mitt rum, framför tumblr med en hemsk huvudvärk. 

Förhoppningsvis har jag något roligare att skriva om i morgon. 

I wish

Sen jag köpte mina nya kuddar och nya täcke är min säng min nya favoritplats. Skulle nästan kunna spendera resten av vintern i den.. Nästan..

Sitter i alla fall och försöker göra läxa men det går inte så jättebra när det finns tumblr och sånt som är mycket intressantare än skoljobb. Men jag ska nog ta tag i läxan och efter det blir det att köra styrka. Time to work those abs! 

And all these little things

 
 

Måndag

Träningen igår gick riktigt bra och vi har nu fått våran musik och första delen av programmet. Jippi! Nu blir det att kötta program på träningarna.

Idag var ju första skoldagen efter lovet och det kändes tungt. Hade lätt kunnat vara ledig till jul, är så skoltrött just nu så varje dag känns megalång... Aja, snart är det jullov.

Me and my lillsis ♥

Sitter och väntar på att klockan ska bli tolv så vi kan fara till stan. Först är det styrelsemöte klockan ett och sen har vi träning halv fyra till sex. Idag ska vi få våran musik och början av programmet!! Spännande! 
 

Bästa maten i Stockholm

Första bilden är på min kycklingpasta som jag åt på Vapiano, om ni är i Stockholm eller någon annan stad som har Vapiano måste ni äta där! Så himla gott!! 

Torsdag

Jag har verkligen inte hunnit med mycket idag.. Vaknade just före elva nån gång och då var det bara att äta frukost och sedan fara ut och rida, sen när jag kom in fixade jag lite saker (som att packa upp från min resväska) och sedan for jag och Emma ut på en powerwalk i typ en timma och efter det passade jag på att stretcha.

Klockan fem for jag iväg till sunnanå för att ha träning med Vipers, det gick bra men det var ganska många borta så vi kunde inte gå vidare med programmet.. Hoppas det är fler där nästa vecka så vi kan lära dem slutet av programmet så vi kan börja nöta det till juluppvisningen.

Stockholm

Har haft några riktigt bra dagar i Stockholm tillsammans med Mikkan, Emma och Frida. Vi har främst shoppat men även hunnit med att gå på bio och bowlat. Tänkte lägga in bilderna på datorn om ett tag så det kanske kommer upp några här.

RSS 2.0