gott nytt år

Nu drar jag iväg mot stan för att fira nyår. Ha en riktigt bra kväl och gott nytt år!

Det jag minns från 2011, del 2

I Juli hände det mycket! Jag var på stadsfesten med Mikkan, Emma, Sanna och Cissi och såg Erik Hassle och Robyn, hade cheercamp för småbarn med Mikkan i en hel vecka, vi började träna på toetouch basket med laget, jag, Mikkan och Emma kämpade på med våra flickisar, var på husvagnssemester med familjen, blev beroende av Gossip Girl, var på trästocks och mycket mer!
Jag, Mikkan och Sanna fotade i vattnet och det var iskallt... Sanna tog moppekortet så vi körde omkring haha, jag satte min stillastående flickis på marken utan pass, jag fortsatte med mitt Gossip Girl beroende, vi hade uppvisning på norvalla med laget, vi övade svåra och roliga bygg på uteträningarna, sommarlovet tog slut och skolan började om... Vi började med inneträningarna igen och tog in nya i laget. Gick igenom massa grunder för att se vad de kunde.
September såg i stortsätt ut så här: skola, träna, gossip girl, skola, träna, gossip girl. Och så red jag ju också såklart. Vi for på cheerleading läger i Luleå i slutet av September och det var så himla roligt! AH! Saknar det jätte mycket, hoppas det blir ett läger nästa år också för det var en av de roligaste sakerna på hela året!
Det var väldigt mycket cheerleading i oktober. Fotade även med Mikkan. Nicole från Kanada kom och hjälpte oss med vårat tävlingsprogram! Det är awsome! Det var jätte roligt när Nicole var här! Längtar tills nästa gång hon kommer!
Öppethus med skolan, skyltsöndag med laget där vi tjänade superbra! Min syster fyllde år och vi fortsatte kämpa på träningarna. Buck blev bara våran i november.
Vi köpte Maxie i december, jag fyllde 17 år, vi hade juluppvisning med laget, det var julafton (om någon hade missat det) och jag fick min kamera!!!!!! YEY! Och idag är det nyårs!

Det jag minns från 2011, del 1

Eftersom alla mina bilder försvann nån gång i våras så har jag tagit bilder från bloggen = inte så bra kvalitet men.
I januari hände det inte så mycket. Vi fick vårat tävlingsprogram, beställde nya skor och väskor från USA, jag var beroende av Hellcats och så var jag rätt mycket med Mikkan och Sanna. Vi bokade även en resa till Turkiet!
I februari hade vi vårat genrep inför DM som var i början av Mars. Om jag minns rätt så gick det väl sådär. Jag fotade även en ny profilbild, och lärde mig gör en inbakad fläta i luggen. Och efter det hade jag alltid den där flätan i håret på träningarna.
DMDMDMDMDMDM! Vann guld och MVP och vi var super nöjda! Hade tjejkväll hos Amanda som jag inte hade träffat på väldigt länge, och så börade vi göra om vårat program inför RM!

April.. Jag minns inte så mycket från April men några saker var att Team Sweden tog brons medalj på Worlds, jag och Emma tvingade våran bror att vara topp och vi basade (på studsmattan), Emma vann en bow på träningen och Mikkan for utomlands. Bilden på team sweden är från youbetterwork.blogg.se
Maj var enligt mig den bästa och den värsta månaden. Vi kämpade på med träningarna och i slutet av maj for jag och min familj till Turkiet. Det var så himla skönt att vara utomlands. Men när jag kom hem fick jag ögoninflamation och lunginflamation, och det var en vecka innan RM. Jag tror jag var hemma från skolan i minst tre veckor om man räknar med en vecka i Turkiet. Jag fick inte träna eller rida något innan RM.

For till Malmö och tävlade med lunginflamation, men det var värt det. Hade så himla roligt i Malmö och vi kom på tredjeplats på RM! Blir fortfarande tårögd när jag tänker på det. När vi kom tillbaka från Malmö for jag på skolan för första gången på några veckor, var fortfarande sjuk men jag gjorde i alla fall massa prov som jag hade missat när jag varit hemma. Sen fick vi äntligen sommarlov och jag började må bättre. Vi började med uteträningar på nordanå med laget! Juni var också en av de bästa månaderna de här året.

Miss you!

249844_10150194413641519_725171518_7074926_380162_n_164009545_large
Har inte träffats på mer än en vecka..
Jag saknar mitt lag!

En mil

Har nyss kommit in från en promenad runt sjön med min syster. Det är typ en mil runt hela så det känns riktigt bra att ha rört på mig. Nu sitter jag här vid min broders dator, den är mycket snabbare än den andra så jag passar på att sno den nu när han är borta. Ikväll ska jag och Mikkan baka våra berömda nyårsmuffinsar som vi alltid misslyckas med, undra vad som blir fel den här gången?

Tumblr_lwcxlrnt4j1r4sf4mo1_500_large
weheartit

17 år


Idag fyller Mikkan 17 år! Grattis!
(kan inte ladda upp nya bilder så det får bli den här)

High Fork Buckaro ♥


Cali lady bullets

Älskar deras program, musik, dräkter, ja jag älskar allt med dom!

Vinter


Kuligt

Eftersom att den nya externa hårddisken laggar och bara funkar ibland så måste jag nu sitta och rensa alla mina mappar från bilder som jag inte vill ha kvar och sen måste jag bränna över bilderna på en cd-skiva. Jättekul...



Rays ♥

Jag saknar träningarna och laget så himla mycket! Vill inte ha uppehåll längre, jag vill träna!

Good life


Fota!!

Nån dag nästa vecka ska jag, Mikkan och Sanna fota! Ah, jag längtar jätte mycket, ska bli kul att få fota porträtt med kameran!

Lights, camera, action

Det var inge fint ute idag så jag tog lite kort inne istället.

Onsdag

Vaknade för en liten stund sedan och nu sitter jag här vid datorn och väntar på att klockan ska bli så mycket så att jag kan äta lunch. Eftet lunchen ska jag ut på en powerwalk, jag ska ta med mig kameran så det kanske kommer upp några bilder senare. Efter det måste jag verkligen städa mitt rum, och då menar jag storstäda.. Blä vad tråkigt. Men men det måste göras. 

New+york+-+central+park+_large
weheartit

Awkward. Vs Gossip Girl

4-22-chair-chair_large
Tror att jag ska se någon serie ikväll. Antingen blir det att se Awkward som jag inte har sett några avsnitt av eller så ska jag se några gamla Gossip Girl avsnitt. Vet inte hur jag ska göra men vi får väl se.

16 januari

Den 16 januari kommer bli en superbra dag!
1. Det nya Gossip Girl avsnittet kommer ut och
2. Våra nya träningsskor kommer!
Längtar till den 16 januari!

Tisdag

Godmorgon!

Det är typ storm ute, eller okej det blåser i alla fall jätte mycket. Jag hade tänkt rida nu på morgonen men vi får se om jag gör det senare eftersom det blåser så mycket. Förutom ridningen vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag. Kommer säkert att fota så det kommer nog upp nya bilder på bloggen. 

Kom på en sak igår, det är inte länge kvar till DM! AH! Lägtar jätte mycket och jag vill träna nu! 



Colour


They tell you to be yourself, then they judge you

Middagen hos mormor var riktigt god men jag har inte haft någon matlust idag eftersom jag har mått väldigt illa. Men lite fick jag i mig i alla fall. Nu ska jag kanske se den första säsongen av Awkward bara så att jag har något att göra. Ha en bra kväll!

SATAN i gatan

Haha oj jag har redan skrivit tre inlägg på bloggen och klockan är bara halv 2. Det är mer än vad jag brukar göra. Min dag har sett ut såhär: tagit krot, laddat in bilder på datorn, tagit mer kort, laddat in bilder på datorn osv. Synd bara att vårat photoshop inte fungerar.. Men jag ska be pappa fixa det under lovet. 

Klockan 4 är det middag hos mormor som gäller och jag tar med mig kameran så jag har något att göra. Nä nu ska jag försöka slita mig från elektroniken och köra lite styrketräning här hemma. Bara för att det är lov så ska man inte skippa träningen! Efter styrkan ska jag stretcha min scorpion också. Kanske kommer upp bilder men ha inte för höga förhoppningar. 


PHOTOS


Foto: jag
Nikon D7000, AF-S Nikkor 50 mm f1.8

Ser ut som det blir fotning på torsdag med Mikkan och Sanna. Ah jag längtar super mycket! Ska bli kul att fota porträtt med nya kameran och nya objektivet. Jag har sagt det förr men jag säger det igen, 50 mm objektivet är nog det bästa som jag har köpt till min kamera!

Figge

Foto: jag
Nikon D7000, AF-S Nikkor 50 mm f1.8

Köpaköpaköpa

Sitter och kollar runt på olika hemsidor på saker att beställa till kameran. Jag tror att jag ska köpa en reflexskärm och kanske några filter. Men jag vet inte till vilket objektiv jag ska köpa filtrerna till. Men en reflexskärm ska jag köpa. Det blir jättefint ljus i ansiktet när man fotar porträtt och använder sig av en reflexskärm. Får se om jag klickar hem en idag. 


När jag fotade den här bilden använde jag mig av en reflexskärm. Och för att vara tagen med min gamla kamera där ansiktena blev rätt mörka så tycker jag att den här fick väldigt bra ljus.

Next up >>

Nu ska jag gå upp och fixa till mitt hår och byta kläder. Sen bär det av mot bion. Ha en bra kväll!

Tumblr_lw3eldnypt1qkmlgqo1_500_large
weheartit

Längtar snart ihjäl mig!



Ahhhh 16 januari börjar det igen! Älskar Gossip Girl!

2011

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, for utomlands för första gången i mitt liv, vann RM brons, lärde mig massor av nya saker innom cheerleadingen m.m.

 

Höll du några nyårslöften?
Jag tror inte jag hade några nyårslöften.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej.

Vilka länder besökte du?
Turkiet och Sverige.

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
14 maj - for till Turkiet, 5 juni - tävlade på RM och fick brons medalj, 23-25 September - lägret i Luleå och julafton - då jag fick kameran. Finns säkert något mer datum som jag borde minnas men nu kommer jag inte på något mer.

 

Vad var din största framgång 2011?
Att jag har klarat saker som jag aldrig trodde att jag skulle klara.


Största misstaget?

Inte varit med mina vänner så mycket som jag hade velat.


Bästa köpet?
Kameran som jag fick igår (betalade lite av den själv) och objektivet som jag köpte idag tror jag.

 

Vad spenderade du mest pengar på?
Kamerasaker eller träningssaker

 

Gjorde någonting dig riktigt glad?
När vi tälvade på RM, hade lunginflamation och mådde riktigt dåligt dagen före vi skulle tävla men sen klarade jag av att tävla och vi satt allt i vårat program och det resulterade i en bronsmedalj, den glädjen är svår att toppa.

 

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2011?
Ah... Vet inte riktigt, alla låtar som har spelats sönder på radion kanske?

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ingen aning.


Vad önskar du att du gjort mer?

Tagit vara på sommaren mer än vad jag gjorde, varit mer med kompisar.


Favoritprogram på TV?
Gossip Girl! 

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?

Åt tårta, hade kalas för släkten. Det vanliga!

 

Hur skulle du beskriva din stil år 2011?

Inte så speciell tror jag. 


Nikon D7000 ♥

Ah jag är så himla nöjd med kameran! Min nya kärlek. Haha. Bilderna som jag la ut i förra inlägget snabbtog jag bara och har inte redigerat dom eller något. 

For in till mellandagsrean med pappa och broder. Ett 50 mm objektiv fick följa med mig hem och det är super bra! Blir jättebra ljus med det! Yeeeeeey! Egentligen hade jag tänkt gå ut och fota lite innan det blev mörkt men jag var för seg. Aja, jag får göra det i morgon i stället. 



Julklappar

Parfym + hudkräm från Maria, Roger och Marcus och ett läppglans från min bror
nobless från farmor, byxor från Emma och presentkort från Hanna
Kameran! från mamma, pappa, farmor, farfar och mormor.
objektiv som följde med kameran

Fick pengar också men jag orkade inte ta kort på de.

Äntligen

Fick en nikon d7000 i julklapp! Jippi! Som jag har längtat! Längtar till i morgon. Då ska jag ut och fota. Förutom kameran så fick jag byxor, läppglans, presentkort, parfym med hudkräm och pengar. Har haft en riktigt bra julafton! Hoppas ni också har haft det.

God jul!

Tänkte bara säga god jul! Tror inte att jag kommer skriva något mer under dagen, kanske skriver ikväll. Vi får se helt enkelt. Hoppas alla får en riktigt härlig julafton! God jul!

Cheer extreme senior elite


torsdag

For inte till avslutningen som vi hade med skolan idag. Kändes inte värt att fara dit i typ en timme. Så istället för att sitta i aulan tog jag en välbehövlig sovmorgon och sen for jag på stan med mamma och mina syskon och handlade några julklappar. Nu är jag helt klar och det känns riktigt bra. Jag har hunnit städa mitt rum och varit ute med hästarna. Sen har jag och Emma varit ute och sålt plastpåsar och disktrasor. Nu har vi bara fem disktrasor kvar och sen har vi sålt allt! Nu ska jag se klart criminal minds!

kvällen

Min kväll har varit väldigt lugn. Har hunnit ta hand om hästarna, börjat på ett litet projekt och sen har jag bara legat i soffan. Har haft en konstant huvudvärk sen i söndags, får hoppas att den går över snart. Nu ska jag se om det går någon film på tv. Ha en bra kväll!

something you only understand when you fall in love with the sport


SVAR

Anonym om mina knän.....:
haha kändes det inte ovärt att "slösa" bort massa träningstid på det?
IP: 94.255.155.121
Vi gjorde inte det hela träningen, det var sista halvtimmen och sen drog vi över lite efter också. Det är klart att vi inte "slösar" bort våran träningstid haha + att det tränar ju ben och rumpmusklerna så det gav ju något också. Skulle vara roligt om ni skrev vem ni är när ni komenterar, det blir mycket roligare då.

mina knän.....

90 graders tävling på träningen igår. Jag och Mikkan satt kvar i slutet och jag vann! 43 minuter. Kan säga att mina knän och höfter inte mår bra idag. Kan inte gå som vanligt. Men de var värt de, nästan. Nu får jag vila upp mina knän och handleder under jullovet.

Längtar till den 16 januari!

 “Let him live.”
JAG KAN INTE VÄNTA LÄNGRE!

Tisdag

Godmorgon!

Eftersom jag inte har någon samhälls eller foto idag så börjar jag inte skolan föränn 25 över ett. Sen har jag svenska till 20 över två sen slutar vi. Så himla skönt! Efter skolan ska jag till stan och köpa de sista julklapparna. Sen är det bara två skoldagar kvar till jullov! Kämpa!


Tagga träning ikväll!

Måndag

Dagen har gått rätt fort, började dagen med samhällslektion och sedan lunch, svenska och GKO. Vi fick sluta typ direkt från GKOn så i stället för att sluta klockan 4 så slutade vi klockan 1 i stället. Klagar inte! Efter skolan gick jag och Mikkan på stan och jag köpte några julklappar, har bara kvar tre stycken och de köper jag i morgon. 

Från klockan halv 6 (typ) fram till nu har jag och min syster varit ute och sålt plastpåsar och disktrasor. Det går frammåt i alla fall. Nu sitter jag framför tv:n med en stor skål fruktsallad och ska se CSI. Ha en bra kväll!



This is how I show my love


Lördag

Har just stretchat i typ en halvtimme. Nu sitter jag här framför tv:n och har ingen aning om vad jag ska göra i kväll. Idag har jag i alla fall gått omkring på stan med mamma och handlat julklappar, har köpt tre av 10 som ska köpas. De som är kvar att köpas ska jag köpa på tisdag tror jag. Har bestämmt vad jag ska köpa till alla så det borde gå fort. Längtar supermycket till julafton!



Senior fortsättning 2012

Stingrays Cheer
Cheer Force Allstars - Famous
Cheer Future
Cheer Team Brilliants
Dynamite - Dolphins
Eastcoast Cheerleaders - Captains
GF Uppsalaflickorna - Tom Cats
Gothenburg Cheer One - Cougars
Linköping Lightnings - Flames
Luleå Cheer & Dance Team
Musketeers Funky Cheer - Senior Black
Power Cheer - Stingrays
Pride Cheersquad - Patriots
Skövde Duchess
Spinners Cheer United - Cobras
Åmåls Drill Dans & Cheer - Allstars


Såhär kommer det se ut tävlingssäsongen 2012. Vi är i fet text och de som är i kursiv text är de som kommer tävla på DM norra här i Skellefteå. Man kan inte annat än längta! 

DM 2011


Stretch

Har just stretchat lite. Jag SKA få upp min scorpion innan DM! JAG SKA! Det känns faktiskt lite bättre nu för jag får upp den lite mer än för ett tag sen + att det inte gör lika ont i ryggen längre. Min bow and arrow har också blivit mycket bättre. Känns bra!!


Min bowandarrow i sommras. Nu är den finare än vad den var då.

Julklappar

Nu har jag köpt den första julklappen av alla julklappar som måste köpas. Jag ska försöka hinna med resten antingen i helgen eller på tisdag. Jag vet vad jag ska köpa till alla utom Mikkan. Haha jaja jag får väl lista ut något roligt.

Bilden har inget med inlägget att göra

Äntligen!

Efter flera veckor av strul med skrivaren har vi äntligen fått ut våra kalendrar!!

Gick inte att lägga in större bilder(??)


Flickis

AHHHH, jag blir så irriterad på mig själv. För några veckor sedan gjorde jag illa mig i armbågen när jag gjorde rondat flickis och igår fick jag till mina rondat flickisar igen (jag hade en som bara stod där, passade ingenting) sen när jag kör utan att någon står där så viks mina armar och jag gör illa mig.......... BLääääääääääääääääää. Ah jag får hoppas att Johanna kan hjälpa mig att komma över det där, rondat flickis är ju så kul. Men jag tror nog att det kommer lösa sig. Mina stillastående går i alla fall superbra nu!


Tagga träning i kväll!



SNÄLLA SNÄLLA!



Nikon D7000


Måndag

Nu ska vi snart trycka våra tröjor på GKOn! Hoppas det blir bra tryck, då kanske någon får den i julklapp. Haha jag måste spara pengar till kameran!

I kväll ska jag i alla fall på sörböleskolans luciashow efersom min syster är med. Så vi får se om jag hinner skriva något mer.


Jag och Mikkan gör partner stunt!


Just like the clouds

Jag är helt slut, först två och en halv timmes träning och sen när jag kom hem for jag ut oh red i typ 40 minuter eller lite mer. Nu ska jag gå och göra kvällsfika och sen ska jag se på tv. Ha en bra kväll. 



And it goes like this

Haha yeeey vi har inte ens picasa på den här datorn så jag varnar för väldigt dålig färg osv i de här bilderna. Snabb tog bara två på Maxies föl. Eller föl och föl den ena är tre och och den andra är fyra. 

Teaser
Max Delux

Maxie Mara

Nu har vi köpt Maxie Mara. Nu är det jag, mamma och Emma som är ägare till henne. Det känns riktigt bra, hon är en super fin häst och jag trivs jätte bra med henne. Är superglad att hon äntligen är våran!

..

Vet inte vad jag ska skriva.


Lördag

Nu har vintern kommit till norrland. Under natten har det typ snöat över 20 cm. Jag gillar inte vintern men om snön kommer nu kanske den kan försvinna snart också? 

Idag skulle jag ha fotat med Sanna, Cissi och Mikkan men jag har fått så där konstigt i magen igen så det blir inget för mig.. Idag måste jag hinna baka typ tre olika sorter som jag ska fota och sedan ha med bilderna till skolan på tisdag. Annars händer det nog inte så mycket för mig idag. 

Tumblr_lvr7fvlore1qdbbywo1_500_large

Just Above The Stars

Äntligen helg!

Nu ska jag se top model och ha en myskväll! 

Har inga nya bilder

Saknar lägret..

Här är en bild från lägret som jag var på i September. De som var på lägret från våran förening + de tre tränarna från USA som var där under lägret som är på bilden. 

När jag tänker på det så saknar jag faktiskt lägret ganska mycket. Det var jätteroligt och jag lärde mig massor av nya saker. Hoppas det kommer fler läger som jag kan fara på!

Bara 6 veckor kvar till nästa avsnitt....

Jag kommer dö innan det kommer ut....

nu far jag hem!

Har äntligen slutat! Sitter och väntar på att bussen ska komma och när jag kommer hem ska jag äta lunch och sen ska jag och emma fara ut med hästarna och efter det ska jag göra kola och sätta på det nyaste gossip girl avsnittet! Har längtat hela veckan!

Torsdag

Nu har jag och Mikkan redovisat våran dans på gympan, det gick väl bra. Haha jag tror att våran gympalärare tyckte den var bra. Nu har vi bara en lektion kvar och sen slutar vi!


Träning

Har just kommit hem från träningen. Vi har gjort massor av ändringar och jag tror det kommer bli bra. Längtar till DM, det är inte länge kvar nu. 

Måste fixa nya bilder snart..... 


XOXO

KAN INTE VÄNTA ÄNDA TILL TORSDAG!! Gossip Girl avsnittet som kom ut igår verkar vara superduper spännande!! AH! Tur att vi slutar tolv på torsdag då blir det lite mindre väntan!!! 


Next up


Fotoprov

Har foto nu och vi har ett fotoprov. Man ska ta tre olika bilder med kontraster, jag hade svart vs vitt, lockigt hår vs platt hår och gamal vs ny. Jag blev just klar och jag är väl nöjd med mina bilder, de kunde ha blivit bättre men vi hade brottom så de får duga.

Ikväll har vi träning och jag längtar supermycket! Vi är i spegelsalen så jag hoppas på dans och gymnastik!


LÄNGTAR LÄNGTAR!!!

AHHHHH, jag är nervös och längtar jätte mycket till DM!!!! Nu är det bara tre månader och 6 dagar kvar! Gud vad jag längtar tills vi får visa upp vårat underbara program! 





Måndag

Veckorna går super fort nu! Det är bara 19 dagar till julafton och 16 dagar tills vi får jullov. Jippi! 

Kom hem från skolan typ just före fem och sen dess har jag hunnit ta hand om hästarna, skrivit min dikt till svenskan och ätit middag. Nu ska jag snart gå och fixa lite saker till fotoprovet som vi har i morgon och efter det ska jag köra lite styrka och stretching och sen duscha. Efter det vet jag inte vad som händer. 

249844_10150194413641519_725171518_7074926_380162_n_164009545_large
Världens bästa lag just innan förträningen RM 2011.

Practice

Träningen idag gick riktigt bra, börjar känna mig säkrare med mina flickisar och rondat flickisar! Programmet är riktigt jobbigt kan jag säga men det kommer bli awsome!!


Längtar jättemycket till DM!!

Fierce

Gillar den här videon!

Lördag

Nu är släkten här och jag har fått alla paket. Det jag har fått är: 1600 kr till den nya kameran som jag ska köpa, värmeskydd till håret från frisörsalong, en ny pyjamas + myssockar och presentkort på Make Up Store. Nu fattas det inte så mycket pengar till kameran, jag kanske hinner köpa den till jul? Jippi!!! Vill ha en ny kamera nu!



Min chokladtårta!




Happy B-day to me!

17 år idag!

Skit dag...

Hoppas hoppas hoppas jag mår bättre i morgon.


Nothing at all

Kul att vara sjuk dagen före man fyller år... Blev tvungen att fara hem från skolan efter att ha varti där i en halvtimme. Fick kramp i magen och jag höll på att spy.. Nu ska jag sätta på någon film och försöka att somna.



Update: blev inte alls att sätta på en film. Ska till doktorn och kolla upp vad som är fel, har haft såhär sen i oktober...

A second chance

Skulle göra fotoläxan lite snabbt men såklart fick kameran slut batteri så det blev att ta kort med Emmas iphone.. Känner mig väldigt ambitiös men det får duga. Förutom att göra den läxan som ska in i morgon har jag hunnit gå en kortis med Pirat, tagit hand om hästarna och sett det nya Gossip Girl avsnittet (som varje torsdag). 

Ah, vad ska jag göra med mitt liv när Gossip Girl slutar? Haha



Fierce


Torsdag

Har just haft idrott och nu sitter vi i en datasal och ska snart ha GKO. Jag och Mikkan blev frågade om vi kunde ha cheerleading på gympan så varför inte? Det blir nog kul! Måste bara komma på vad vi kan göra men det går nog bra.

Träningen igår gick jätte bra och jag börjar få till mina ben i mina flickisar! Vi körde mest gymnastik igår också så idag har jag super mycket träningsvärk. Men det är de värt!


RSS 2.0