Save Tonight

Godmorgon!
Snabbt inlägg för bussen kommer snart. Förr hatade jag torsdagar, nu älskar jag dom! Har först sovmorgon och sen slutar vi halv 2. Sen har jag träning i kväll. Ha en bra dag!!
Peace out

True friend

Hej hej!
Här kommer tre bilder från idag, haha. 

SVAR!

KommentarTid
Anonym om If we were a movie:
hur kan du ha så fin hy? vad använder du för krämer och sånt? :)
Tack så jätte mycket! :D Jag använder inte så mycket smink på dagarna, t.ex aldrig fundation och puder men jag vet inte om det spelar någon roll. Annars så använder jag neutrogena visibly clear (skrubb krämen), body shops tea tree (de är typ ansikts tvål) och annars är de väl det vanliga (det tvättar jag med på kvällen), sen tvättar jag ansiktet morgon och innan jag går och lägger mig. Och sminket bort direkt när jag kommer hem från skolan!! Och hudkräm för att inte ansiktet ska torka sönder haha.
Skulle vara roligt om den som skrev kunde säga vem det var =) 

If we were a movie

Hallå!
Träningen igår var super jobbig. Så jag har jätte mycket träningsvärk idag men faktiskt inte i magen. Haha woho! Nu ska jag gå och se idol, orkar inte skriva så mycket på bloggen nu, men ni vet då att jag lever och mår bra.

Vill ha!!!


Free Falling

Här är bilderna som jag har hunnit redigera. Blev inte så jätte nöjd men de går inte få så bra med Picasa. Får fixa dom bättre på skolan.

En bild från idag


Love the way you lie

Hallå!

Kom nyss hem från stan, fick en ny vinter jacka så nu är det bara skorna som fattas innan snön kan komma. Haha nog för att det kommer dröja ett bra tag innan dess men. Nu ska jag försöka få tag i Mikkan...
Om en vecka ska vi hämta han! :D

Just Dance

Hallå!
Körde ju moppe till skolan i morse och det regnade rätt mycket så när vi kom fram var jag jätte blöt.. Men men i morgon ska vi då åka buss haha. Och kom ju hem tidigare också så det var värt de. I kväll är det träning igen. Blir nog skoj! Vi har äntligen börjat göra samma saker som förra året i stället för grunderna. Det är mycket roligare.

Cheer up!

Godmorgon!
Skriver ett snabbt inlägg för snart måste jag fara till skolan. Igår på träningen fick vi veta att två till ska sluta.. :( Tråkigt att alla slutar nu. Men vi som är kvar får fortsätta kämpa. Det skulle vara roligt att tävla i Group Stunt. Men vi får se vilken klass det blir vi tävlar i. Nu ska jag gå och hämta moppe hjälmen och börja klä på mig. Ha en bra dag!

One in a million

Foto: Ida Lindberg

Ordinary girl

Hallå!
Leos idag var toppen! :D haha fast de är typ värsta träningen att vara där är trött nu. Vi eller i alla fall jag hade jätte skoj! :D Var tvungen att fara lite före för att äta middag hemma och sen rida. Men de skulle vara kul att göra om de igen :D.

A Hopeful Song

Godmorgon!
Är ledig idag! Så himla skönt! Har nyss ätit och nu ska jag gå ut och försöka få igång moppen, de borde gå efter ett tag den är bara lite kall. Sen far jag på Leo´s lekland med klassen! :D

Feel again

Träningen blev inställd  så jag for och cyklade med Mikkan. Ska snart gå och duscha och sen ska jag se Ensam mamma söker haha! I morgon är vi lediga så då ska jag fara på Leo´s med klassen typ :D Det blir nog jätte skoj! :D Ha en bra kväll!

Let go

Hallå!
Har varit ute och ridit en bit. Nu är jag trött och har ont i huvudet.. Jag vet inte om jag ska träna eller inte, jag vill men jag vill bli helt frisk också. Hm..Vi får se hur jag gör. Söndagar är så tråkiga :S

All I Ever Wanted

Godmorgon!
Här kommer lite bilder som Emma tog igår när dom var och kollade på valparna! Super söta!! Vi ska ha den som är på första bilden.

Hade inget att göra så här är lite bilder, gissa temat ;)



My Heart Beats For Love

Fick ännu mer bilder av Sanna.
Haha den sista var bara ful XD

<3

Haha fick kinderägg av mamma! :D WOHO! har bara kollat vad jag fick i en och de var typ Fiona, dom har Shrek tema. Någon annan än jag som älskar kinderägg? :D

I am here to stay

Nu är pappa och Emma i Kiruna och kollar ut vilken av valparna det blir. Vi kollade på bilder igår och det blir nog antingen
den
eller
den
JAG LÄNGTAR JÄTTE MYCKET! :D

Nothing On You

Hej hej!
Har fått lite luft men de känns fortfarande lika. Det bränns när jag andas ut och halsen kittlas.. Men men, ska försöka bli frisk i kväll. Vill inte vara så här hela helgen. Fick nyss veta att vi är lediga på måndag! Härligt!
Gillar den bilden.

you're amazing, Just the way you are

jag vet att jag nyss la ut den här låten men jag tycker verkligen att den är super bra! :D måste fixa den till mobilen!

Jag längtar!

Om ungefär två veckor så är vi på väg mot Kiruna och ska hämta en valp! Det ska bli jätte roligt :D Dom är super söta och i morgon ska Emma och pappa fara dit och kolla ut vilken vi ska ta. Emma får ta med min kamera så det kommer nog upp bilder på dom i morgon. Här är några bilder på dom från ägarens hemsida.

Ca en vecka gamla. Super gulliga va:D
Fyra veckor gamla

Hm..

Godmorgon!
Var inte med på träningen igår för jag mådde inte så bra. Och idag blir det ingen skola för mej.. Huvudet gör ont och halsen också.. Typiskt. Men men finns inte så mycket jag kan göra åt de får hoppas de går över innan måndag.

Har varit ute och fotat nu på morgonen.


Every rose has its thorn


The way you are

Hej hej!
Har nyss kommit hem från träningen. Vi hade styrka, gymnastik och hopp. Om det hade varit en vanlig dag så hade jag nog redan duschat och fikat och gjort mig klar inför skolan i morgon men så är de inte idag för i morgon är vi LEDIGA! :D Woho!
Ha en bra kväll!

Just the way you are


He could be the one

Hallå!

Skolan idag var inte så jobbig men jag var jätte trött och höll på att somna och de var kallt men annars var den bra. När jag kom hem åt jag tacos till middag och sen for jag ut och red. Haha jag höll på att falla av Buck. Sen har jag varit ute och gått + duschat efter de. Har matte prov i morgon så jag ska nog försöka lära mej den så jag känner mej säker.
Ha en bra kväll!

She will be loved

Hej hej!
Har nyss duscha och nu sitter jag och har tråkigt.. Ska väl gå och göra något snart typ se tv. Har bestämt kläder till varje dag den här veckan så de känns bra hehe. I morgon blir det den nya tröjan och svarta jeanstight. Har typ inga bilder så de får bli den här igen.

Hold my hand

Hej hej!

Slutade 12.45 sen väntade vi på Mikkans pappa i en halvtimme och sen for vi till solbacken och hämtade Mikkans moppe! Sen fick jag skjuts hem av henne. Har typ inte gjort så mycket sen jag kom hem, fikat och gjort en ny msn.
Nä, nu ska jag gå och se Tyra show! Ha en bra dag.

<3


You and I, We'll be young forever

Hej hej!
Har varit i stan en snabbis, köpte ett par byxor. Behövdes verkligen. I fredags köpte jag en tröja från H&M. Jag kom på att jag kanske inte ska köpa någon mer tröja på ett tag för även om vi har gått skola i typ tre veckor så har jag fortfarande inte hunnit använda alla tröjor jag köpt i sommar. Haha. Men nya saker är alltid kul!

Save Tonight

Godmorgon!

Vaknade typ halv 8 i morse. Ingen aning varför men. Ska snart fara ut och rida och sen efter lunch vet jag inte vad jag ska göra. I kväll är det träning igen.
Här är lite bilder som var på kameran!

NYNYNYNYNYNY!

Hallå!

Vad tycker ni om bloggen? :D klicka f5 om de inte syns. Stort tack till Paulina och Emma som gjorde den! :D

Don´t Walk Away

Har fått bilder av Sanna nu, eller okej jag fick dom i tisdags. Men jag ska fixa dom lite och sen lägger jag ut dom här så håll koll ;). Har inte så mycket mer att skriva om så ha en bra lördag!

!

Ska försöka fixa en ny design till bloggen...

Free Falling


Hide And Seek

Hej hej!
Idag fick jag skivan av Sanna men den funkar inte.. Var typ för repig eller något. Så jag får väl se om de går att lösa på något annat sätt. Ska i alla fall göra om bloggen när jag har fått dom. Har förresten skolfoto på torsag någon idé om vad man kan ha för kläder?

??

Haha tar de här från min systers blogg men.. Tycker ni vi är lika? Jag tycker vi ser helt olika ut och speciellt i ansiktet.

Summer Sunshine

Hallå!
Hemma tidigt från skolan. Skönt! Har inte så mycket att göra så jag ska nog gå ut och hitta på något antingen springa eller gå eller ta kort. Kan inte bestämma mej. Tror de blir powerwalk och ta med kameran haha tre flugor i en smäll! XD

CLOSER

Hallå!
Hemma från träningen nu. Den va skoj! Vi hade lite bygg och gymnastik och sist styrka. Hehe jag gjorde allt med en arm för i morse när jag vaknade så hade jag jätte ont i höger arm och den var lite upp svullen och lite blå.. Jag har inte slagit i något eller nå sånt så de är läskigt :S

En av bilderna från idag

sanna ska fixa dom andra på en skiva så i morgon kommer resten! :DVad tycks?

Put It In A Lovesong

Godmorgon!
Vaknade typ halv 9, jag kan typ inte sova.. Ingen aning varför men. Nu sitter jag och väntar på att Emma ska äta frukost och sen ska vi ut och rida. Sen blir det äta lunch och fara till Sanna efter det + träning i kväll. Det blir nog en toppen dag! Vad ska ni göra idag då =)

Wanna Be Startin´ Something

Hallå!
Haha vi tjänade 240 kr på att ha barnridningen! WOHO! Nu är jag rik!:D Ha en bra kväll!

You and I We'll be young forever


I Guess I don't Know My Own Strength

Godmorgon!
Jag måste ha varit riktigt trött i går kväll, somnade kl 10 haha och vaknade 9. Skönt att sova 11 timmar. Fast jag är fortfarande lite trött. Idag ska jag "jobba" på lonnevallen. Det är typ springtävlingar och andra saker och jag och Emma måste ha barnridning med Buck. Stackars han.. Sen när vi kommer hem så kommer typ släkten och firar pappa och i kväll ska några kompisar komma. Måste hina duscha mellan ridningen och släkten men de hinner jag nog.
Ha en bra dag!
<3

PÅ SÖNDAG!!!!

På söndag ska vi äntligen ta nya bilder, det blir hösttema! Här är några gamla.

Teenage dream

Haha jag ändrade mej, har ändå inget att göra så här kommer lite bilder:
Bilderna är tagna från Maja, Ameli :)

every rose has its thorn

Hallå!

Slutade halv 2 idag typ, så det var skönt att komma hem tidigt! Har nyss tvättat moppen och snart ska vi äta middag och sen ta in hästarna och sen träning! Det är inte många som kommer fortsätta, typ 8 eller 9 st. Av20..  Men men, får hoppas att det blir bra ändå. I kväll är det bara en timmes träning så vi kommer säkert ha styrka och gymnastik eller kanske hopp. Jag hoppas på hopp.
Igår var de inspark för oss, haha de var skoj! Bilder finns på massa bloggar typ mikkans och majas, och massa andra. Orkar inte ta dom och sen lägga ut här så kolla deras bloggar ;).
PÅ SÖNDAG SKA VI TYP TA NYA BILDER SÅ HÅLL UT!!! Haha, jag har typ inga bilder när hårddisken med bilderna inte är inkopplad. Så... ni får nöja er med dom som finns på datorn.

RSS 2.0