Stuck In The Moment

Hallå!
Kom nyss hem från Sannas stuga! Super kul! Vi körde fyrhjuling, badade, såg filmer, fiskade, spelade kubb m.m. Är rätt trött nu. Ska snart äta middag och sen ska jag ut och rida och efter jag har ridit ska jag ut och springa en bit och sen efter det bada med Mikkan. Kommer vara jätte trött i kväll. Men men..

Några bilder


Who owns my heart

Hej hej!

Idag har jag varit med Mikkan typ hela dagen. Först så for vi och badade men de var så kallt så vi doppade oss bara och sen for vi hem till mej och åt glass och gjorde lite ändringar och mer saker till vårat program. Nu har vi typ 5 8:or. Haha, de går segt. Efter de blev det jätte varmt så vi gick till badplatsen igen och badade och solade sen for vi och cyklade och sen for vi hem och åt midda. Efter middan for jag och Emma ut och red och sen for jag, Emma, Mikkan, Wincent och Ludde till gummark och spelade tennis. Haha! Sen for vi och bada och nu har jag nyss duscha. Har varit en bra dag idag! I morgon efter lunch åker jag till Sannas stuga och sover över där till onsdag så ha två bra dagar!

Can´t Be Tamed

Hallå!
Igår kväll red jag och sen for jag ut och sprang med Emma direkt efter, kanske ska göra de idag också, fast vi får se. Sen duschade jag och sen såg jag New Moon. Den var lite konstig men den funkade. Idag ska jag kolla om Mikkan vill göra något. Ha en bra dag!
Om ni undrar varför jag har skrivit lite + tråkigt så är de för att det är sommarlov och då ska man vara ute! Hehe, ska ta nya bilder idag så då lägger jag väl ut dom sen också.

MAKING HISTORY

Hallå!
Igår var vi hos Hanna och Jonas på kvällen sen när jag kom hem gick jag typ powewalk med Diver runt byn. haha. Sen såg jag film. Vaknade runt 11 i morse, sen åt jag lunch direkt och sen for vi till Coop och handla mat. Nu ska jag gå ut. Skriver mer senare.

hehe snodde lite bilder av Mikkan.

Midsommarafton 2010

Haha jag kom på att jag kanske kan skriva lite om vad vi gjorde igår.
Alla kom hit vid 5, vi tjejer gjorde inte så mkt, hoppa lite studsmatta och väntade på maten. Grillat! Mums! Sen gick vi och badade, det var halv kallt. Man kunde vara i ett tag men man kände att det blev kallt. Sen testa vi nån cool grej på vattnet, haha typ nästan som att surfa eller något. Det var svårt. Efter badet åt vi efterrätt och sen for vi iväg och spelade brännboll. Haha jag va den som räknade poängen och det var lite svårt att vara med och spela samtidigt. Mitt lag förlora, hehe. Sen när vi kom tillbaka såg vi en skräckis som slutade lite konstigt men men, sen efter det var vi tvugna att se en rolig film så det blev John Tucker must die! Efter de somnade vi typ. När vi hade ätit frukost i morse gick vi och badade. Och då var det riktigt kallt.. Frida putta i mej. Haha.
Tack för en toppen kväll igår alla som var med!



Kommer mer bilder sen

Midsommar 2010!

When I Look At You

Godmorgon!
Var hos Sanna till 10 igår, vi badade, bastade, va inne på datorn en stund och satt på studsmattan och prata. Det var super skoj! Idag är det toppen väder igen så jag ska nog gå till badplatsen igen och vara där ett tag sen ska jag hjälpa till att fixa till i kväll och sen ska jag fixa mitt hår och byta kläder. I kväll ska det komma massa folk hit och vi tjejer ska sova i tält vid stugan (som är på våran gård) och killarna ska kanske sova i stugan. Det blir nog skoj! Hoppas ni får en underbar midsommar!

Summer Sunshine

Hejsan!
Vaknade vid halv 10 och sen for jag och Emma ut med hästarna så fort jag hade fikat och bytt kläder. Nu sitter jag och väntar på att lunch, sen ska jag, Emma och Frida fara och bada! I kväll ska jag till Sanna och bada och sånt. Det blir nog kul!
Vad händer för er idag då =)
tar kanske med kameran idag också.

every rose has its thorn

Hittade bilden på en blogg!
Idag har jag varit med Mikkan. Vi har varit på badstranden, börjat göra en cool grej. Haha ett cheerprogram. Hehe vi har inte hunnit speciellt långt på de men men. Det är bra för då har vi något att göra i sommar. Har ni tänkt på hur glad man blir när man kommer på att vi har sommarlov? Jag tycker inte det känns som det är de så jag blir super glad varje gång jag kommer på det.
Ha en bra kväll!

Bilder från idag och igår kväll

'

WHATS NEW

Godmorgon!
Skrev inte igår för jag hade inte riktigt tid med de, for till Umeå vid 8 på morgonen. Där köpte jag massa kläder från Monki!
+ en orange tröja och ett rosa linne och blåa bikinitrosor!
Ska köpa ett par jeansshorts och gladiator skor här i skellefteå nästa gång jag far till stan.
Sen igår kväll kom de massa folk hit och fika och sen for vi upp till lonne vallen och spelade brännboll och fotboll. Sen gick vi ner till badplatsen och några badade. Sen gick vi hem till mej en stund till. De va skoj! Hoppas det blir de där med båten snart också!
Idag ska jag gå till badstranden med Mikkan och jag ska sola sola sola, för ja få inte bada eftersom jag är lie förkyld och har fortfarande ont i höfterna. Men sola kan man alltid! När det är sol dvs.
Ha en bra dag!

HAha

Haha, våran klass
hela gummarksskolan
haha dom var inte så jätte mkt mer ;)

We are the world


Heal the world

Godmorgon!

Idag är det sol ute! Woho! Ska fara till badplatsen med Mikkan senare idag, nu har jag ont i magen och ska snart gå och lägga mej i soffan och se nån film eller något. Hoppas ni får en bra dag!

Noting Compares To You

Hallå!

Idag har jag varit på fotboll, gått, ridit och typ gjort lite små saker hemma. Tex. spelat x-box med min bror. Har ju inte varit så bra väder idag heller, men men. Nu har det blivit lite bättre så vi får hoppas det håller i sig och att de blir super varmt!

Where Is Your Heart

Godmorgon!

Idag ska jag nog inte göra så mycket, eller jag kanske ska fara och kolla på Luddes fotbolls match. Har ändå inget bättre för mej. Sen så ska jag nog gå ner till badplatsen och kolla hur varmt vattnet är, sen rida. Hoppas det blir bättre väder snart så man kan bada och sola hela dagarna!

Meet me halfway

Hej hej!
Nu håller jag äntligen på att ta bort mitt skrivbord från mitt rum, har typ stört mej på de sen vi flyttade hit. Men nu ska det bort! Sen ska jag ställa dit en byrå så jag rymmer mer kläder och de som va i skrivbordet så klart. På måndag far jag till Umeå och shoppar med min syster och mamma. Hade tänkt köpa ett par skor och ny bikini och sommarkläder också!
på avslutningen i 9:an!
på avslutningen i 8:an
haha oj.. Räknade hur många bilder jag har på datorn och det var 7294 st ;)

All I’ve got are these photographs

Godmorgon!

Ny dag idag. Ska faktiskt ut och springa efter lunch. Sen ska jag duscha och efter det vet jag inte. Det är inte så bra väder idag, regn och mulet. Hoppas det blir bättre så det verkligen känns som sommarlov. Ha en bra dag!


R.I.P


NU ÄR DE SOMMARLOV!!!

Gick ut nian igår, här är lite bilder från avslutningen, kommer helt klart sakna klassen! Men vi ses säkert massa gånger ;)

Lite bilder från idag


WOHO!

Hallå!
Brännbollen idag var super kul! Våran klass kom 3:a på hela skolan tror jag! Bra jobbat 9E!!!
Kommer bilder senare.

Jordbävning i skellefteå :O

Läskigt.. Fast jag märkte det inte för jag sov då. Men när jag vakna hade jag fått sms om det och sen sa mamma det och sen så stod det så klart i tidningen också.
Skriver mer sen idag, brännboll på skolan hela dagen idag!

You Lost Me

Hej hej!
lägger in mer bilder sen nån dag.

Har fått bilder från RM!!! Av mikkan;)


Too Little Too Late

Godmorgon!
Idag fick vi sovmorgon för att vi hade nationella en gång när vi egentligen skulle ha haft sovmorgon. Det är vanlig skola idag och sen efter så har vi våran klassresa, hehe till Leo´s lekland. Det blir nog kul. Ha en bra dag!

10 sommar frågor!

1. Ditt favorit ställe på sommaren?
Badplatsen i Ragvaldsträsk
2. Hur spenderar du hellst den perfekta sommardagen?
Vaknar vid 10, äter frukost och sen tar med lunch+ fika cyklar mot någon som vill bada, far till badplatsen och stannar där till middan. Far hem och äter och sen ut med hästarna och sen bada igen! ETT MÅSTE ÄR SUPER VARMT VÄDER!!
3. Vad lägger du hellst på grillen?
något kött och vitlöksbröd!!
4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
Ska till stockholm sista veckan och innan de bada, sola, vara med kompisar, ha kul, kanske fara till Övik eller något och bada.
5. Dina bästa sommarfärger?
Turkos och ljusrosa och vit
6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren?
Äta surströmming och fira midsommar.
7. Bästa sommarminnet från barndomen?
När vi var i Sundsvall och bodde i stugor som hade pool! Haha!
8. Havet, sjön eller poolen?
Helt klart sjön!
9. Vad väljer du i glassbaren?
Såna där glasskulor om det finns annars twister!
10. Vart går din drömsemester?
Typ till Grekland där det är massa sol och varmt i vattnet. Eller till USA där man kan shoppa super mycket!



Because these things will change

Hej hej!
Idag har jag typ inte gjort så mycket, varit ute och gått, tagit kort, baka, hoppat, försökt solat lite, fixat mina naglar till på torsdag, de va typ allt. Sen satt jag och Emma på studsmattan och efter ett tag började vi räkna myggbett, Emma hade 28 st och jag 7. Haha. Stackars henne. Om en stund ska vi äta middag och sen ska vi nog ut och rida.
Har testat lite kläder som jag kanske ska ha på avslutningslunchen. Vilken tycker ni passar bäst?
1.
2 + ett vitt linne
eller en vit klänning med typ spets längst ner????

Make Someone Happy

Hej hej!
Vaknade vid 9 fikade och sen gick jag och Emma ut och tog ihop vinterhagen som hästarna hade i vintras. Det tog typ nån timme eller kanske en. Sen åt vi lunch och nu har vi typ latat oss på studsmattan och ska snart gå ut och gå. Tar med mig kameran. Det är inte så super varmt ute idag, hoppas det blir varmt i veckan.
Skriver mer sen.

Lite bilder från igår.


Meet Me Halfway

Hej hej!
Vilken dålig uppdatering jag har haft i veckan. Men jag har haft fullt upp hehe nästan + att jag har lite att skriva om. Kan berätta lite snabbt vad jag har haft för mej.
Måndag: var ledig från skolan för att vi kom hem från uppsala den morgonen.
Tisdag: Skola och sen rida, helt vanlig dag.
Onsdag: Skolan och sen rida tror jag
Torsdag: Skola till 12 sen till Sanna och sen till Dennis. Super skoj kväll!
Fredag: Skola, hem, sen till Solveig
Lördag: Stan, stänga ut häst hagen, städa lite

Och i morgon är det bara jag och Emma hemma hela dagen, Ludde har cup och mamma och pappa ska med. Måste tvätta massa kläder..
Tror att jag, Sanna och Mikkan och kanske Amanda ska fota snart igen, då blir det en ny bloggdesign!!

sorry is not enough

Hej hej!

Skolan idag va super bra! Först fick vi pannacotta på HK:n och sen fick vi slippa no. Och på matten hade vi bara redovisningar av några undersöknings saker vi gjorde i tisdags. Sen hade vi lunch och efter de musik, och sen på tekniken blev vi bjudna på fika hemma hos våran lärare. Kommer sakna alla i höst. Men en vecka kvar i den här klassen och hoppas det blir toppen!
I kväll ska jag till Solveig på kalas och sen sover vi i tält där. Blir hämtad vid halv 10 i morgon för då ska jag till stan och köpa bland annat: bikini, kanske trippeltång, klänning till avslutningslunchen och kanske något nagellack.

Free Falling

Hej hej!
Nu har jag äntligen tagit lite bilder. Det var ett tag sen sist.
Foto: Ida Lindberg
Foto: Ida Lindberg
Foto: Ida Lindberg
Foto: Ida Lindberg
Foto: Ida Lindberg




Lay All Your Love On Me

Hej hej!

I morgon blir det nog en skön dag, har först sovmorgon och sen har jag idrott och engelska, och på engelskan ska vi städa skåpen. Sen slutar vi som går estet i 9E tolv, eller mest troligt. Då ska jag fara hem till Sanna och sen blir de nån klassgrej eller för dom som ville hos Dennis på kvällen. Det blir nog skoj. Idag har det nog inte hänt så mycket speciellt, inte vad jag minns i alla fall. Och till sist Grattis på födelsedagen Solveig!!!



Godmorgon!

Klicka för att stänga bilden
Haha^
Orkar inte skriva något så det kommer en bild i stället.

Stingrays Cheer RM 2010

Här är vi!!!! Förlåt för den dåliga kvaliten men det är något i alla fall. Go stingrays <3

Lite bilder från helgen


lägger ut videon på youtube om en stund!!

Stingrays Cheer

Hallå!
Stingays Cheer är nu 4:de bästa laget i hela Sverige! Super bra jobbat tjejer! Mamma filmade vårat program men nu har kameran blivit konstig och man måste formatera om kortet om man ska lägga in dom på datorn och då försvinner allt.. Men jag ska be pappa fixa det så videon kanske kommer senare idag. Helgen har varit toppen bra för mej och nu längtar jag till höst terminen då vi börjar träna igen. Nu ska jag packa upp allt. Ha en bra dag!

Uppsala nästa!

Hallå!
Hade bara tänkt säga: ha en super bra helg och på söndag kl. 14.55 börjar Cheer Senior fortsättnings klassen att tävla (det är den vi tävlar i). Om ni har lust eller tid över gå in på www.cheertv.de och kolla live på oss när vi tävlar i uppsala! KOM IHÅG 14.55! Vi tävlar nog nån gång vid 15.05 fast kolla från 14.55 för då missar ni inte oss. Uppsala here we come!
GO STINGRAYS!



When Im Gone

Godmorgon allihopa!
Igår var det sista träningen innan tävlingen men också sista innan sommarlovet. Känns lite ledsamt för man vet inte vilka som kommer tillbaka efter lovet. Men vi får hoppas på att nästa år blir lika bra som det här har varit! Långträningen igår var rätt skoj, vi fick öva mer på andra bygget och nu sitter det. Vi körde programmet massa gånger också. Sen i slutet hade vi en miniuppvisning för några. Det var kul. Kom hem vid 20 över 10 och sen somnade jag kanske 10 över 11. Så nu är jag rätt trött men skolan ska nog gå bra ändå. Sen får vi hålla tummarna på att det blir bra väder ikväll när vi ska spela brännboll!

RSS 2.0