En dag kvar!!

Träningen igår gick riktigt bra! Vi körde först bygg i en timma och sen en timmes gymnastik och sen hann vi med lite styrka i slutet också.

När jag kom hem kändes det som mitt huvud skulle sprängas och nu när jag vaknade i morse märkte jag att jag har blivit förkyld... Igen.. Feber och ont i halsen.. Great, måste bli frisk innan i morgon!! Vi åker med bussen vid två nån gång och även om jag är lite sjuk så kunde jag inte ha varit mer peppad! Hela helgen fylld med träning, kan inte bli bättre!


Here we go

Sitter just nu hos mormor och väntar på att klockan ska bli strax efter fyra så jag kan börja gå mot körskolan. Yes ni läste rätt. Idag ska jag göra första teorilektionen till körkortet. Känns lite spännande men jag längtar så himla mycket tills jag har det!

Teorin slutar klockan 6 så då blir det att gå till Balder för att ha två och en halv timmars träning i spegelsalen. Kommer nog bli svettigt med tanke på att vi har hopp och gymnastik + att det inte är någon luftkonditionering där inne, men vi kämpar på.

Köpte ett nytt nagellack idag här är en bild.


Söndag

Godmorgon!
Ligger fortfarande kvar i min säng, vill inte gå upp..

Idag måste jag i alla fall göra klart läxorna som jag har, hinna rida, städa mitt rum som ser hemskt ut och sen har vi träning i kväll.

Längtar supermycket till träningen för Johanna ska komma idag! Jippi!!


Sanna

Fotade med Sanna och Mikkan efter middagen. Håller på att redigera dem nu så det kommer kanske upp fler sen. Här är en av dom som jag snabbredigerade. 

Shining like a rhinestone

Igår efter skolan for vi iväg till Luleå med laget och överraskade Johanna. Har saknat henne så himla mycket så det var jätteroligt att få träffa henne igen! Vi sov över hos henne och for hem vid tolv nån gång idag. Vi hade det riktigt mysigt. Vet inte vad vi skulle göra utan Johanna, världens bästa tränare ♥

Fredag

Har haft fullt upp med träningar varje kväll och massor med läxor så jag har inte hunnit skriva något. Men nu har vi hål innan sista lektionen så jag passar på att skriva lite snabbt nu. Vet inte riktigt vad jag ska skriva men.. Träningarna rullar på riktigt bra nu i alla fall!

Fyra från insta


Måndag

Jag är så himla skoltrött och vi har inte ens gått en månad.. Hur ska jag klara ett helt år? Måste hitta min motivation igen och försöka bita ihop och tänka positivt. Det är ju i alla fall sista året...


Svar

Mona Om: The best of the best
Hej! :D
Hur många Cheerleaders är det i Vipers?
Och frång vilka åldrar)?! :)

Vilken fin blogg du har!

Svar:

Svarar här så att det är lättare att se och i fall det är någon mer som undrar så får ni svar samtidigt!
Nu ska det vara 17 cheerleaders i Vipers och de är mellan åldrarna 10 och 15 år gamla. Vi som tränar laget har bestämt att 17 stycken är max och kommer inte ta in fler som det ser ut nu. Men om man är intresserad av att börja hos oss kan man alltid maila oss på [email protected]. Det kan hända att någon av de som går nu bestämmer sig för att sluta och då tar vi in nästa som står på kö. Så är ni sugna på att börja så maila oss nu så kommer ni högt upp i kön. Har ni några mer frågor så är det bara att komentera här eller på vipers blogg, viperscheer.blogg.se! 


Söndag

Godmorgon!
Idag har jag rätt mycket att göra. Måste göra klart läxan som jag har skjutit upp i typ två veckor nu.. Sen ska jag rida och träna också.

Har kollat igenom mina bilder från i somras. Haha blir typ deprimerad, saknar sommaren så otroligt mycket.


Getting better

Gick en timmes powerwalk med syster efter lunchen. Efter det passade jag på att stretcha och det gick rätt bra även om jag inte var lika varm som när man har sprungit.

I kväll blir det en lugn kväll hemma, ska försöka bli frisk..


Hall of fame



Hade en riktigt trevlig kväll igår. Var hos Mikkan med henne, Jennie, Emma, Josefina och Frida P. Vi hade det riktigt mysigt med film och massor av prat. När jag kom hem gick jag och la mig direkt. 

Idag blir det att göra bort lite läxor till att börja med och sen får vi se vad som händer. Ska nog ut och röra på mig också. 

Förkyld.. igen

Igår kväll kände jag mig hängig och nu när jag vaknade hade jag ont i halsen, lite feber och huvudvärk. Great.. Jag var ju nyss förkyld. Men det finns inte så mycket jag kan göra åt det så jag får bita ihop och försöka bli frisk i helgen.

Ska fara till skolan i alla fall för vi har bara en lektion och det är inte en så jobbig lektion.

The best of the best


(orkar aldrig hämta hårddisken med alla bilder så det är arkivbilder som går runt runt på bloggen..)

Hann aldrig skriva igår för jag hade fullt upp hela dagen. Slutade skolan halv ett och direkt efter det gick vi direkt till danslokalerna för att fota Sanna, Cissi, Agnes och Hilda när de dansade. Sen for vi in till stan och köpte mat och gick till Balder för att vänta där tills träningen började. Träningen igår gick bra. Vi körde gymnastik och bygg, måste få till mina "dubbel flickisar". Haha vet inte vad jag ska kalla det men ni kanske fattar.
 
Efter skolan idag var det bara att fara hem och äta middag och sen fara in till stan för att träna Vipers. Det gick riktigt bra! Vi körde bygg och gymnastik med dom också och jag tror att dom kommer bli superduktiga! Nu måste jag och Mikkan snart börja göra ett program som de ska få lära sig. 

I morgon börjar jag inte förän klockan ett. Ska bli riktigt skönt med en lång sovmorgon. 

Sjuk

Har varit hemma från skolan idag på grund av min mage. Jag är så himla trött på den, vissa dagar kan det vara bra men ibland får jag kramp och mår väldigt illa.. Jag har varit hos doktorn flera gånger men de hittar aldrig vad som är fel. Så jag får väl komma på något sätt att leva med det..

Måndag



Måndagar är verkligen inte mina favoritdagar.. Har bara långa lektioner och sen är det alltid extra kallt på skolan på måndagar. Aja, det känns i alla fall skönt att ha den bortgjort. 

Jag känner mig helt död, så det blir att fara ut och rida om en stund och sen styrka och sen duscha och sen inte göra något mer idag.. 

Träningen idag gick så himla bra! Vi köttade bygg i en och en halv timma och det gick super! Basketarna kändes awsome, älskar baskets! Sen hade vi gymnastik i en timma och den gick också bra. Förutom att slipa på mina flickisar så försöker lära mig att göra flera flickisar efter varandra, det är bara att kämpa på och inte ge upp. 




Nytt

Har gjort om lite på bloggen och jag ska nog byta header till en enklare sen nån gång.

Lördag

Vaknade vid nio i morse och då satt jag mig och gjorde bort läxor direkt. Nu har jag bara kvar att läsa min bok, läsa mediekunskapen och lite andra saker men det tänkte jag ta med i morgon och göra det mellan jobbet och träningen.

Förutom att ha gjort läxa idag så har jag varit i stan en snabbis och sen var jag tvungen att skotta in spån till hästarna. Kan säga er att det var det värsta jag har gjort i mitt liv.. Man kunde typ inte andas, fy tusan.. Nu ska jag snart gå på en powerwalk runt sjön med min syster, efter det blir det att rida, städa och äta middag.

-

Har inte hunnit blogga på ett tag för att jag har haft fullt upp med skola och träningar men nu har vi hål så jag passar på att mobilblogga.

I onsdags hade vi träning och jag körde på med min gymnastik och plötsligt gjorde jag flickis med splittade ben utan att jag ens tänkte på det! Haha det var mycket lättare än jag trodde! Vi hade bygg i en timma också och det gick också bra.

Igår hade vi första träningen med nybörjarlaget och det gick riktigt bra! Vi gick igenom lite grunder, pratade lite, körde lite gymnastik. Nästa vecka blir det att gå igenom bygg och ännu mer gymnastik. Så småningom blir det att lära dom ett program, längtar!!

Längtar tills vi har koreograficamp och får vårt tävlingsprogram också!!!!!! Sen är det ju läger snart, två helger med bara cheerleading, det är det bästa som finns!

Den här helgen kommer jag typ inte hinna göra något alls.. Har läxor som jag antingen måste göra ikväll eller i morgon och sen på söndag ska jag jobba och efter jobbet blir det träning. Längtar till nästa helg då jag typ inte har något förutom träning.


Tisdag

Har just kommit hem från en jobbig skoldag.. Vi har bara två lektioner på tisdagar men båda är över två timmar var så man blir väldigt trött av att lyssna och jobba så länge, sen har vi bara 45 minuters lunch också så man hinner knappt vila mellan lektionerna. Känns i alla fall skönt att ha kommit hem.

I kväll är det träning från 19-21 i spegelsalen som gäller! Så idag blir det gymnastik och hopp. Kommer bli svettigt.

Söndag

Då var snart den här helgen slut. Den har gått så himla fort känns som man inte hinner göra något på helgerna.. Idag har jag i alla fall ridit, planerat lite saker inför torsdag med Mikkan och sen har vi haft träning i två och en halv timma. 

Träningen gick riktigt bra idag och det börjar gå frammåt! Nu är det inte så länge kvar till lägret, jag längar så himla mycket! Kommer bli super! 

Nu ska jag avsluta kvällen framför tvn, ha en bra kväll!

Lördag

Har just kommit hem från stan. Åt lunch på matfesten med Sanna och Mikkan och sen skulle mamma handla så det tog ett tag innan vi kom hem. Nu ska jag snart gå ner och göra klart morotskakan till i kväll för då är det kalas för pappa som gäller. Hade tänkt hinna med att rida och springa idag också men det ska jag nog hinna klämma in. 

RSS 2.0