Torsdag

Sitter på skolan och har tråkigt (som vanligt) på foton. Alltså vi gör typ ingenting på foton. Vi har en uppgift, som v har haft i en evighet och jag är typ klar.. Men men jag kan i alla fall sitta och kolla tumblr i två timmar, haha.

Ikväll är det träning med Vipers som gäller. Om det är många där fortsätter vi nog med programmet annars blir det något annat skojsigt. Nu sitter jag i alla fall och fixar placeringar åt dom.

Toppenonsdag!

Har haft en riktigt bra dag idag! Eller okej det var väl kvällen som lyfte hela mitt humör men ändå. Träningen gick super och Johanna var som sagt på träningen idag. Har saknat henne så mycket och om det blir som planerat åker laget upp till Luleå på fredag och stannar till lördag för att ha lagkväll/dag så Johanna kan vara med.

Är så glad nu så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, älskar Cheerleading!


Tisdag

Efter en helt vanlig tråkig tisdag ligger jag nu i min säng och ska snart sova. Det har inte hänt något speciellt idag så det finns inte så mycket att skriva om.

Längtar i alla fall till imorgon för då kommer Johanna på träningen!!!!


One day you'll make a dream last

Söndag idag och i princip hela dagen har spenderats åt cheerleading. For iväg mot träningarna vid ett och kom hem just innan sju.

Träningen med Vipers gick mycket bra! Vi körde bygg och testade en ny "sekvens" som de ska ha i sitt nya program. Sen hann vi även börja lite smått med programmet och i morgon ska jag och Mikkan försöka göra klart hela så vi kan börja öva in det så fort do möjligt.

Stingrays träning gick också bra. Det blev mest program nötning men det är bra. Inte länge kvar till DM nu!!


Change your life

Skulle egentligen fara iväg och gymma med Emma för typ en timme sen men då startade inte bilen... Wtf. Så nu måste vi vänta på att mamma och pappa kommer hem så vi kan ta den andra bilen.

Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, tror jag skulle skjutsa Emma till stan men efter det är jag planlös. Vi får väl se vad som händer.

Fredag!

Min fredag började inte så bra, försov mig i typ en timme så det blev rätt stressigt i morse. Hatar att stressa på morgonen och nu har jag av någon konstig anledning börjat försova mig nästan varje dag.

Skolan gick i alla fall bra och nu sitter jag här hemma och väntar på middag. I afton är det kalas för Ludde som gäller så hela släkten kommer nog att vara här.

Torsdag

Idag har jag varit ledig hela dagen! Det behövdes verkligen, jag känner mig mycket piggare och har inte lika ont i huvudet som jag har haft förr i veckan.

Jag har i alla fall hunnit med att baka inför Luddes kalas för släkten i morgon, gått en mil och fixat lite i stallet. Nu skulle jag egentligen göra lite läxa men det slutade med att jag kollade tumblr i stället. På något sätt blir det alltid så. Men men, läxan kan jag göra sen.

Idag fyller förresten min kära lillebror 14 år, känns som han nyss var 10 men. Grattis till han i alla fall!

My Second family


Tisdag

Jag tänkte skriva något men jag kommer inte på vad.. Ska i alla fall fara iväg på träning om en stund. Idag blir det gymnastik, hopp och styrka i två och en halv timme! 47 dagar till DM, let's do this!


Svar

Annika

Vad ska dom ha sitt program till denna gång? :)

Svar:
Vi ska göra ett nytt program inför eventuellt kommande uppvisningar. Sen är det alltid roligt att ha ett program som man kan jobba med på träningarna så att det inte alltid blir samma sak. 

 


Söndag

Har just kommit hem från Balder, spenderar typ hela mina söndagar där men det har jag inget emot. Först en och en halv timmes träning med Vipers och sen två och en halv timmes träning med Stingrays. Båda träningarna gick riktigt bra idag! Jag och Mikkan måste börja med det nya programmet till Vipers snart.

Träningen med bästa Stingrays gick super! Köttade program nästan hela träningen så nu är jag helt slut. Ska köra lite styrka och sen duscha. Resten av kvällen blir det nog att ligga i soffan framför tvn. Ha en bra kväll!

Lördag

Veckan som gått har bestått av skola och träningar, som vanligt. Igår kväll planerades det inför kommande utlandsresa, och idag har jag gjort bort lite läxor, städat, powerwalkat lite mer än en timme med syster och nu har jag just kommit in från en ridtur.

Kvällen blir nog inte speciellt spännande, ska köra styrka och stretcha och sen vet jag inte vad jag ska göra. Vi får väl se vad jag gör.

Här har ni några instagram bilder från de senaste dagarna.


Här har ni en film som Maja gjorde för ett tag sedan. Det är lite videoklipp från när några från laget var på camp i höstas. Älskade Stingrays ♥♥♥
 

Onsdag

Den här onsdagen har varit riktigt bra. Hade skola först och efter skolan for jag och Mikkan in till stan för att äta middag och sen begav vi oss mot Balder för att ha träning i två och en halv timme. Vi köttade program idag och det gick bra.

Kom hem vid halv åtta och sen dess har jag fixat lite tränargrejer som behövdes fixas till Vipers, duschat och sett det senaste avsnittet av Pretty Little Liars.

Har sovmorgon i morgon och det känns så himla skönt!

Let go

For inte till skolan idag för att min förkylning var värre än vad den var igår. Så jag har spenderat dagen i sängen. Mår ungefär likadant nu men jag måste verkligen fara till skolan i morgon så vi får väl se hur det går. Jag ska göra en tidig kväll och hoppas att jag mår bättre i morgon. 

Let go

For inte till skolan idag för att min förkylning var värre än vad den var igår. Så jag har spenderat dagen i sängen. Mår ungefär likadant nu men jag måste verkligen fara till skolan i morgon så vi får väl se hur det går. Jag ska göra en tidig kväll och hoppas att jag mår bättre i morgon. 

Förkyld..

Igår kände jag mig inte helt frisk och nu ligger jag här i min säng och har jätteont i halsen, huvudvärk och en rinnande näsa. Har inte tid att bli sjuk nu..

Ska i alla fall ligga i sängen tills det är dags att fara till träningen. Först en och en halv timmes träning med Vipers och sen två och en halv timmes träning med Stingrays. Men det är bara att bita ihop, jag tänker inte låta en förkylning stoppa mig från att träna! Även om jag kanske kommer ångra det i kväll men.


Stretching

Körde styrka i typ en timme efter middagen och sen passade jag på att stretcha. Kan säga att min scorpion sakta men säkert blir bättre. Haha alltså, det är verkligen minimini framsteg med den men det är bättre än inget i alla fall. Här är en bild från idag.


Fredag

Så var det äntligen fredag! Är jättetrött efter den här skolveckan så det ska bli riktigt skönt med helg. Har inte planerat något speciellt i helgen, ska i alla fall försöka ta igen lite sömn.

Dagen har jag spenderat på skolan. Eller okej, började halv elva och slutade halv tre, så det blev väl inte så mycket skola. Vi hann ha ett historiaprov, se film på ARL'en och starta datorerna på GKOn för att sen få reda på att skolans nätverk slutat fungera så vi fick sluta tidigare. Kom hem vid tre och sen dess har jag hunnit äta middag, rida och powerwalka med Emma i nästan en timme.


Torsdag

Sitter på skolan och har foto. På något sätt har jag spenderat ännu en hel fotolektion på tumblr. Haha, alltså vi gör seriöst ingenting. Nu slutar vi i alla fall snart och då blir det lunch och sen svenska. Slutar halv två idag, far nog in till stan med Mikkan innan bussen går.

Ikväll har vi träning med Vipers och sen MÅSTE jag plugga historia..

Like you wanna be loved

Dagen började riktigt dåligt.. Försov mig mer än en timme vilket betydde att jag hade mindre än en halvtimme på mig innan bussen gick. Mot alla odds hann jag i alla fall med bussen.

Som tur var så har dagen blivit bättre och bättre jämfört med i morse. Skolan gick bra och efter den blev det middag på stan med några från laget och sen träning i två och en halv timme.

Träningen gick riktigt bra. Vi körde bygg nästan hela träningen och även lite styrka i slutet. Idag var det Jennies sista träning, så hon bjöd på fika i fruktpausen. Kommer verkligen sakna henne!

Nu ligger jag i min säng med världens träningsvärk i axlarna och ryggen. Kommer säkert ha träningsvärk på fler ställen i morgon när jag vaknar men det är inget att klaga över. Älskar träningsvärk!

Nä nu ska jag kanske börja fundera på att sova så det inte blir en repris på dagens morgon.


Måndag

Sista dagen på lovet, imorgon börjar skolan om.. Fy tusan. Vill inte tillbaka till skolan, jag skulle inte tacka nej till några veckors mer ledighet. Men det finns inte så mycket jag kan göra åt det så jag får göra det bästa av idag.

Har ridit nu morgonen och efter lunch ska jag, Emma och Frida fara och gymma. Efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra, måste plugga till historia provet som vi har på fredag men jag gissar att jag kommer skjuta upp det till torsdagskväll .


Back on track

Idag hade vi våran första cheerträning efter juluppehållet. Det var roligt att träffa alla igen och nu ska vi kötta programmet fram till DM!


Photoshoot

Idag har jag fotat med Mikkan och Amanda. Det var riktigt kul och jag passade på att testa mitt nya objektiv. Är riktigt nöjd med objektivet och bilderna! Har bara hunnit redigera en än så länge men jag tänkte fortsätta i morgon.


Fredag

Sov lite för länge idag men vad ska man göra. Steg i alla fall upp direkt och åt lunch sen begav jag och Emma oss mot gymmet. Gymmade typ två timmar, körde kondition, mage, rygg och lite rumpa. Känns riktigt skönt nu, 

När vi kom hem städade jag mitt rum och sen har jag hunnit äta middag och rida också. Är helt slut i kroppen så det blir en lugn kväll.


Torsdag

Hela den här dagen har jag spenderat i Umeå med bästa tjejerna. Vi for nån gång vid nio i morse och kom hem just före sex. Vi shoppade och åt god lunch, vi hade det riktigt bra helt enkelt.

Kändes konstigt att jag körde hela vägen, haha men det är så himla skönt med körkort! Älskar det!

När vi kom hem for jag och Emma ut och red och sen passade vi på att köra ett styrkepass i typ 40 min. Nu ligger jag här i min säng och är väldigt trött, ska bli skönt med sovmorgon i morgon.


Can we do it all over again?

Hade en riktigt bra kväll igår, kom hem nån gång efter två och somnade väl just efter det. I morse när jag vaknade hade jag helst velat ligga kvar i sängen några timmar men i stället blev det att äta lunch och sen fara iväg och gymma med Emma, Frida och Mikkan.

Det var riktigt skönt, sprang en halvtimma och sen körde vi lite annat också, blev sammanlagt en och en halv timmes träning. När vi kom hem åt vi middag och sen for vi ut och red direkt. Nu är jag väldigt trött så jag ska inte göra mycket ikväll.

RSS 2.0