MOST VALUABLE PERFORMANCE

MOST VALUABLE PERFORMANCE


Tävlingen gick jätte bra! Vi vann över alla som var på tävligen! Jag trodde verkligen inte vi skulle göra det så när vi hörde att det var vi som hade vunnit började alla i laget skrika och gråta och sprang och kramade Johanna, så hilma bra vi var! Nu blir det att satsa på RM guld i juni!
Kan verkligen inte skriva med ord hur kul och bra DM var i år, jag är verkligen jätte glad!!!! Skriver mer om hur det var nån annan dag.
Ludde filmade när vi körde första gången:


HÅLL TUMMARNA PÅ ATT VI GÅR VIDARE!

Hej hej!
I morgon kl. 10.15 far vi från skellefteå till Luleå med laget. När vi kommer fram ska vi gå på stan och äta ute osv, sen sover vi på ett vandrarhem och på söndag morgon kl 8.00 (tror jag) ska vi vara i träningshallen och börja väram upp, sminka, och fixa håren på oss. Sen är det dax för förträning, och sen är det invigning. Ha en super bra helg allihopa, om ni vill något så smsa, svarar när jag kan.
Håll tummarna för oss!
förra årets medalj!
Är jättte nervös just nu, jag kan inte sluta äta på saker haha, tur att vi hade tuggimmi hemma annars hade all våran mat försvunnit, vi hörs på söndag!

Will you be there

Hej hej!
Idag på skolan hade vi Noprov, jag hoppas att det gick bra, det var bara en fråga som jag var osäker på men. I kväll ska jag rida, packa, duscha, se let´s dance och sen måste jag lägga mej tidigt så jag orkar vakna i morgon.
Hade tänkt berätta mer om helgen senare i kväll, så skriver mer sen.
Klicka för att stänga bilden

Live your life

Hej hej!
Här kommer ett snabbinlägg innan träningen. På estet hann vi klart dansen och den blev jätte bra! Till Sanna: Du har varit super duktig med att komma på hela dansen själv!! Annars så hände det inte så mycket speciellt på skolan, som vanligt.
Nu är det sista träningen innan DM!!! JAG ÄR JÄTTE JÄTTE JÄTTE NERVÖS! Ha en bra kväll!!!
¨

He's got something special

Hallå!
Igår på skolan hände det inte så mycket speciellt, vi åt kakor på so:n! Efter skolan stannade jag och Emma i stan och köpte nya hotpants till tävlingen, dom nya är mycket bättre än mina gamla. På träningen körde vi programmet och massa små bitar som vi var osäkra på, vi fick veta massa tider om söndag, typ lunch tid, förtränings tiden, vilken tid vi tävlar och vilken tid insläppet är. NU ÄR JAG VERKLIGEN NERVÖSS!!!

Idag på skolan har vi estet och då ska vi visa upp våran dans för belgarna, hoppas det går bra. Det är sista träningen innan tävlingen idag också. Hoppas alla är där så vi verkligen kan öva.
Ha en superbra dag! Skriver kanske innan träningen.



And I'm only me when I'm with you.

Hej hej!
Haha, jag hade glömt bort att vi har no prov på fredag så jag har suttit och tränat på det en stund. Annars har jag gjort lite engelska, duschat, varit ute i stallet och lite andra små saker. Det är bara jag och Ludde hemma så det blev ingen ridning idag. Men det är ganska skönt att bara ta det lugnt en kväll också.
I morgon är det näst sista träningen innan DM! Nu är jag verkligen nervös! Får ont i magen och gåshud när jag tänker på det. Hoppas verkligen det går bra på DM och att vi får mycket poäng.

When i look at you

Hej hej!
Jag kommer inte på så mycket att skriva om så jag kan berätta några saker som ni kanske inte visste om mej.
Jag älskar att få komplimanger, blir verkligen glad av det minsta lilla.
Ibland kan jag vara jätte blyg och ibland inte
Jag har haft hästar sen jag var 5 år
Jag tycker det kan vara kul att smsa ibland
Jag älskar djur!


Kommer inte på någon mer just nu men kanske kommer fler saker nån annan dag, nu ska jag gå och duscha och sen göra engelska läxa.


Klicka för att stänga bilden


Nerver let me go

Hallå!
Det var iskallt att rida idag, mina händer var som isbitar när vi kom in. Så det var skönt med en varm dusch efter det. Nu sitter jag här och har tråkigt, ska snart se familjen annorlunda. Kommer inte på så mycket att skriva så jag får skriva mer i morgon.

I know I'm playin with fire but I don't mind

Hej hej!
Haha den här dagen har väl varit lite mer speciell än dom andra, först höll jag och Mikkan på att missa bussen hem och sen i bussen fick jag veta att Buck hade rymt från hagen så jag blev lite stressad och oroad i bussen. Men det slutade bra, han är inne i stallet nu och vi ska snart rida.
Skriver mer i kväll!
En mobil bild från Emmas mobil, jag på nyårs!

I´D LIKE TO MAKE MYSELF BELIVE

Hej hej!
Idag på träningen hade vi våra dräkter. Haha jag vill verkligen ha nya, min kjol är super kort. Vi hade ganska mycket styrka, mina armar blev som spaghetti. Kommer säkert att ha träningsvärk i morgon. Nu är det bara en vecka kvar innan DM! Idag så jag provade alla kläder och satt upp mitt hår som vi ska ha det och då blev jag jätte nervös och var tvungen att sätta mej ner en stund. Haha sen ångrade jag att jag hade satt på mej dom kläderna.
EN VECKA KVAR TILL DM NU!!!

We Are The World

Godmorgon!
Igår när vi var hos Sanna så såg vi massa filmer, i hate valentines day, någon som jag inte minns vad den hette, och så kom polly, nån Beck film. Fast vi såg bara hela I hate valentine´s day, alla andra såg vi bara lite av. Vi ade i alla fall skoj.
Idag ska jag göra massa läxor, rida och sen är det träning ikväll också. Bild läxan blir jobbig...

Why not

Hallå!
Nu är jag klar att fara till Sanna, väntar bara på att Mikkan ska komma och hämta mej. Ha en super bra lördags kväll, skriver i morgon igen!
haha vi är inte lika

Fall for you

Godmorgon!
Jag la mej vid halv 9 igår och vaknade 20 i 10 i morse, det var jätte skönt att få sova ut. Så nu är jag pigg igen. Idag ska jag rida, göra massa läxor, fara till Sanna på kvällen och inte så mycket mer tror jag. Blir nog en bra dag.
Nu måste jag gå och klä på mej och sen börja med bild läxan.

Break Your Heart

Hej hej!
När jag hade satt på filmen så tog det max 5 minuter innan jag somnade, sen fick jag massa sms så jag vaknade efter en timme men det var jätte skönt att få sova lite. Även om jag fortfarande är jätte trött men. I kväll ska jag inte göra någonting tror jag. Ska lägga mej tidigt i alla fall.

Orkar inte skriva mer idag, ha en bra fredags kväll!

We weren't born to follow

Hallå!
Övernattningen med klassen var super kul! Och jag har faktiskt inte sovit något än och jag var vaken hela natten, så lektionerna som vi hade idag var riktigt jobbiga för alla höll på att somna. A-gruppen hade sitt HK-prov igår kväll, det gick mycket bättre än jag rtodde det skulle gå, tur. Sen så lekte hela klassen mörkerkurragömma i skolan, såg film, lekte massa lekar, mer film, spelade xbox, och sen mot slutet blev det lite flamsigt med det var jätte skoj! Synd att jag inte hade med mig kameran men det var i alla fall super kul! Hoppas resten av klassen också hade kul.
Annars så har jag försökt sova en stund med det gick inte så bra, så snart ska jag sätta på någon film och äta vindruvor och försöka somna till det. I kväll händer det nog inte så mycket, kanske rida, beror på om jag fortfarande är lika trött.
våran klass på skolavslutningen i 8:an!

WITH YOU

Hej hej!
Nu blir det ett snabbt inlägg igen, måste gå och ta in hästarna osv. I morgon kommer jag inte hinna skriva för jag kommer inte hem för än på fredag. Jag längtar jätte mycket till i morgon! Och till i kväll, har träning! Nu är det bara 4 träningar kvar innan tävlingen! Jag är jätte nervös..
Ha det bra!

You make me fall in love

Hej hej!
Blev nyss klar att fara till skolan, platt hår med diadem och randig monki tröja och jeanstights. Hade egentligen tänkt ha lockigt hår men det gick inte så bra att fixa det så det fick bli platt ändå. Om typ 5 min måste jag gå till bussen, haha värt att sätta på datorn? Nepp.
Ha en underbar dag!

Before The Storm

Hallå!
Nu har jag packat allt som jag kunde/ville packa idag, haha det blev bara pyjamasen och mjukiskläder. Resten får jag packa på torsdag morgon eller i morgon kväll. För er som kanske inte visste så ska våran klass vara på skolan hela natten från torsdag till fredag och sen får vi ledigt efter tolv på fredag. Lektionerna som vi hinner ha på fredag blir nog jobbiga och så kommer jag säkert somna i bussen på vägen hem också. Haha.
Har fortfarande inga nya bilder på datorn men jag hittade några som jag la upp på bloggen när den va ny.
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden

WITH YOU

Hej hej!
Idag på skolan har det inte hänt så mycket speciellt, eller jo, det var plättar till lunch! Fast dom var inte lika goda som dom brukar men det funkade i alla fall. Det är ju fettisdag idag, ska äta en semla som mormor har gjort efter middan tror jag. Sen ska jag rida, packa till torsdag, duscha och slappa. Skriver mer sen!

Meet Me Halfway

Hej hej!
Sitter och kollar på kläder från Nelly.com
Floral Back Strap Dress SEK 249, Club L - NELLY.COMEmbroidery Halter Dress SEK 399, Rare Fashion - NELLY.COMChiffong Baby Doll Dress SEK 399, Rare Fashion - NELLY.COM
Selina dress SEK 359, Motel - NELLY.COMSkinny Stripe Leggings SEK 249, Chandra - NELLY.COMSwuge Tie SEK 129, Vero Moda - NELLY.COM
sen kom jag på att cheerleading.com finns och därifrån vill jag ha:
skulle behöva nya skor


Fight For This Love

Hej hej!
Skolan idag var inte så jobbig, bara lektionerna före lunch. Haha okej vi hade bara en lektion efter lunch men ändå. Efter spanskan gick några från klassen till stan, hehe de va ganska skoj. Mikkan köpte ett par skor och jag tror jag vet vilka jag vill ha på skolavslutningen. Även om det är några månader kvar.
Klicka för att stänga bildensnygga va? kanske lite hög klack men nu måste jag bara hitta en klänning också!

Our song

Hej hej!
Kan inte säga att turen var på min sida på träningen idag, fick väldigt mycket skavsår så jag kan inte gå som vanligt när jag har skor på mig och sen så föll jag i ett bygg och landade med huvudet i marken och nu har jag ont i armbågen och hubudet. Men jag tror inte det är något allvarligt.
I kväll ska jag nog se tv och sitta vid datorn.

Forever and Always

Hallå!
Nu har jag verkligen sommar känslor, när vi red så kunde jag inte sluta le för att det känns som om det snart är sommar! Snart ska jag gå och byta till tränings kläderna. 14 dagar till tävlingen, nu är jag verkligen nervös! Hoppas verkligen vi kommer vidare till RM, det är nån gång i slutet av terminen så då har vi lång tid på oss att träna på programmet.
Här kommer massa sommarbilder:
Emma i båten
Klicka för att stänga bildenhaha det ser ut som ett klassfoto XD
hehe
Klicka för att stänga bildenFigge!
Klicka för att stänga bildenMUms!!!
Klicka för att stänga bildende här är en av mina favorit sommarbilder
Klicka för att stänga bildenEmma och Buck och jag och Maxie
Klicka för att stänga bildenSanna, Amanda, Mikkan, Jag, Nelly på skolavslutningen
Klicka för att stänga bildenDiver
Klicka för att stänga bildenHaha, fin
Klicka för att stänga bilden

Någon som ser att jag har bytt header nu? Ska ändra bakgrund också, nån gång.

happy valentines day

Godmorgon!
Alla hjärtans dag idag. Ska ni göra något speciellt? Jag ska nog vara hemma och ta det lugnt och sen blir det träning i kväll.
Ha en super bra alla hjärtans dag! <3

Valentines day

Hej hej!
Kom nyss hem från bion, filmen var jätte bra! Mycket bättre än jag trodde den skulle vara! Kan säga att den var värd att se, det var nära att tårarna kom på ett ställe, haha. Nu ska jag vara lite social med mina syskon. Ha en bra fortsättning på lördags kvällen!

Fall for you

Hej hej!
Har ni sett hur bra väder det är ute idag? Jag, mamma och Emma var ute och gick före lunchen och jag ångrar att jag inte tog med kameran för det var så himla fint där vi gick, ska kanske gå dit om en stund om jag orkar/hinner. Efter lunch så for vi ut och red och nu har jag just druckit varmchoklad med grädde, mums!
Snart ska jag gå och börja göra mej klar för bion, eller okej om nån timme. Ha en super bra lördag!

The Time Of Our Lifes

Godmorgon!
Kunde inte sova så länge idag, typ till 8. Men men, får väl sova längre i morgon. Vet inte varför med det känns som om det kommer bli en bra dag idag. Ska gå och byta kläder snart, kan inte gå omkring i pyjamas hela dagen.
Förresten, jag har ju tänkt byta header, men det går inte så bra för mig så jag måste be Emma eller Sanna om hjälp. Men snart kommer den nya!

VEM...
Tänker du på? - Ingen speciell just nu 
Är din bästavän? jag har inte bara en bästa vän
Förlåter du aldrig? - jag brukar förlåta folk
Pratade du med på msn sist? Emelie
Ringde dig sist? Sanna

HAR DU...
Ett förhållande? nepp
En bästavän?
flera, ja
Bra föräldrar? Japp
Ljugit för en vän? ja. men inte om något allvarligt
Blivit anmäld någon gång? nepp
Stulit något? nepp
Gråtit över någon av det motsatta könet? oja
Slagit någon av det motsatta könet? inte så seriöst
Kysst någon av samma kön? nepp
Varit otrogen? nej

SENAST DU... 
Hade riktigt roligt? igår på skolan
Grät riktigt mycket? haha jag minns inte sist jag grät
Skrattade riktigt mycket? haha igår
Var kär? de du
Skrek på någon? igår

VAD...
Har du för mobiltelefon? en blå w595
Har du på dig just nu? en t-shirt och underkläder
Lyssnar du på just nu? When i look at you - Miley Cyrus
Vad är din hårfärg? brunett
Är dina framtidsplaner?
har inga speciella förutom att fara utomlands, längre än så har jag inte planerat
Tänker du på just nu? att jag borde gå och byta kläder
Fick dig att gråta sist? minns inte
Hatar du mest av allt? stress, missförstånd och lögner
Tycker du om din kropp? jag är rätt så nöjd med mig själv, men visst finns det småsaker man skulle vilja ändra på.
Får du mest komplimanger för?
det är olika 



The last song

Hej hej!
Har nyss gjort typ yoga, det är typ jobbigt. Före det så var jag och Emma ute med hästarna. Det är rätt så kallt ute idag, mina ögonfransar frös typ ihop hela tiden. I kväll ska jag bara ta det lugnt. Och i morgon ska jag på bio med några kompisar.
Här är trailern på filmen vi ska se.

White horse

Hallå!
Idag på skolan hade dom pyntat hela skolan med massa alla hjärtans dag saker, hehe. Annars har det inte hänt så mycket speciellt idag. Det är skönt att det är fredag även om den här veckan inte har varit så lång. Nu ska jag gå och äta middag och sen ska jag och Emma ut med hästarna, ha en bra början på den här fredags kvällen! Skriver mer sen.
Alla hjärtans dag på söndag!

Russian Roulette

Hej hej!
Idag hade vi det andra nationella provet i svenska, min rubrik var Allt är möjligt. Hoppas jag får bra brtyg på den för jag blev rätt så nöjd. Efter provet så hade vi bara So och estet. På estet så fortsatte vi med dansen och vi är snart klara. Haha, jag kommer ha massa blåmärken i morgon typ överallt.
I kväll blir det träning igen. Måste ta med dräkten för vi ska ta en lagbild!
Klicka för att stänga bildenpå mitt första DM, nu är det bara 17 dagar kvar!!!!!!! Kom och heja på oss!

Things I´ll never say

Hallå!

Våran klass skulle ju sova på skolan i morgon men sen ändrade våran lärare sig så det blir nästa vecka i stället, synd.. Jag hade faktiskt längtat jätte mycket. Men då har jag något att längta till nästa vecka i stället.
Efter nationella provet (som inte var så jätte hämskt) så gick jag, Sanna, Amanda och Mikkan till coop och på vägen tillbaka till skolan gick vi in på Mio, där provade vi massa fåtöljer osv. Haha det var nog en av dom roligaste gångerna vi har gått till coop någonsin. Haha.
Nu ska jag snart äta och sen blir det träning hela kvällen. Ha en bra kväll!

I wanna know you

Hej hej!
I morgon är det skola igen... Det kommer nog bli jobbigt om jag fortfarande har ont i huvudet. Vi har vårat första nationella prov i svenska. Är faktiskt inte nervös. Svenska är inte så jätte svårt. Nu ska jag gå och fika och sen ska jag se något på tv. Ha en bra kväll!

VILL HA!!

Hej hej!
Jag har hittat massa tränings kläder som jag vill ha!
och en massa mer saker men orkar inte lägga in mer bilder!

I don’t want a broken heart

Äntligen klar med städningen! Jag blev chockad när både Emma och Ludde hjälpte till, så det gick mycket fortare än jag trodde det skulle. Nu har jag målat naglarna med mitt favorit nagellack, Kirstin från Make up store. Det är typ slut nu så jag ska fråga mamma om hon kan köpa ett nytt. Jag älskar färgen!

Nerver let me go

Godmorgon!
Jag hade tänkt ladda in massa nya kamerabilder på den lösahårddisken men den funkar inte i den här datorn.. Ännu längre tid innan det kommer nya bilder. Datorn kommer den 22:a. Nu ska jag snart gå och byta kläder och sen måste jag städa hela huset... Ska försöka tvinga Emma och Ludde att hjälpa till men det kan bli lite svårt. I alla fall med Ludvig. Men kan ju alltid försöka.

You belong with me

Hallå!
Testade nyss ansiktsmasken från Lush. Den va super bra! Nu är mitt ansikte jätte lent och rent! Haha det bästa var ju att den luktade choklad, men den smakade inte det... Haha konstigt. Synd att vi inte har Lush i skellefteå. Vi borde få massa nya affärer hit, typ Monki, Lush, Vila, Zara m.m.

Skriver mer senare.

Tik tok

Hej hej!
Det var jätte skoj att rida idag, har ingen aning om varför det var så kul just idag. Kan vara för att jag inte hade halsduk och kunde andas och att det känndes som om det snart är sommar.
I kväll ska jag vara med Mikkan och se film m.m. Det blir nog kul, Amanda och Sanna kanske också skulle komma!

The Way You Make Me Feel

Godmorgon!
Så skönt att få vara ledig idag och imorgon också. Långa helger är nästan det bästa som finns! Idag hade jag tänkt rida en ganska lång bit, testa ansiktsmasken och skulle kanske vara med några kompisar i kväll. Känner mej faktiskt lite piggare idag, har fortfarande lite ont i huvudet.
Nu ska jag gå och byta kläder. Senare idag ska jag fixa massa saker på bloggen!
Foto: Ida Lindberg

He's got something special

Hej hej!
Det var lite jobbigt att träna när man är förkyld men det gick i alla fall, det blev svart för ögonen några gånger.. Vi "lagade" programmet och sen körde vi det flera gånger. I kväll ska jag se film och bara ta det lugnt, försöka bli frisk igen.
Till Peter: det var inte menat att jag skulle låta så negativ, haha. Nu ska jag gå och fika. Ha en bra söndags kväll!
Snart sommar! haha

Bad romance

Hej hej!
Kom nyss hem från loppisen, det sög. Tur att det bara var i en timme annars hade jag somnat. Snart ska jag gå och byta till träningskläderna och sen ska jag äta middag och sen far vi igen.
ska byta header i morgon tror jag, hehe måste ha Emmas hjälp.

If it kills me

Hejhej!
Melodifestivael sög. Jag såg typ halva och sen bytte jag till en film i stället. Men jag fattade inte så mycket av den, eller det kan ha varit för att jag halv sov på soffan och kunde inte andas för att jag var så tät i näsan. Tur att det finns nässpray!
Idag ska vi på loppis med laget, jag, Mikkan, Emma och Frida (tror inte det var nån mer som stog med oss) ska stå där mellan 13.00 - 14.00. Efter loppisen ska vi hem och äta och sen är det rtäning i kväll.
Efter träningen ska jag hem och ta det lugnt och försöka bli lite piggare, ska prova våran nya ansiktsmaskgrej som mamma köpte igår. Den luktar choklad! Ska ha värsta hemma spaet efter träningen, för jag ska måla naglarna och sånt också. Mysigt!
Buck och Maxie! <3

Några låtar som vi sjöng i bilen haha




Beautiful day

Hej hej!
Vi hade jätte skoj i Luleå. Vi körde norsk kareoke i bilen m.m. Haha min sång var inte speciellt fin men det var roligt i alla fall. Jag hittade mer än jag trodde jag skulle göra.
*En randig tröja från Monki
*En vit tröja med ficka från Monki
*En svart kogta från Monki
*Ett skärp från Monki
*Jeans tights från Cubus
*Värme skydd till när man plattar håret
*Diadem från HM
m.m.
Nu har jag slut pengar för tillfället men det var värt det, nu är det bara lite plats över i garderoben innan jag måste rensa den.
Tog faktiskt lite kort emd mobilen, bättre än samma som jag lägger ut hela tiden
Miiikkan
haha, snart alla hjärtans dag!
ska ladda in bilder från kameran i morgon tror jag, den laddas just nu. Hur har eran dag varit då =)

The Time Of Our Lifes

Godmorgon!
Nu ska vi fara till Luleå om en kvart ungefär. Hoppas jag hittar massa nya kläder, speciellt byxor. Men jag skriver kanske senare när vi har kommit hem igen. Ha en bra dag!


Part in the USA!

Hej hej!
Äntligen fredag igen, och nu är det lång helg dessutom. Har ganska ont i huvudet så jag gör bara ett snabbt inlägg. Vi hade ju matte prov idag, hoppas det gick bra. Säger inget mer om det, sen så disikerade vi ett öga på No:n, de va äckligt men i slutet kunde jag hålla i det.
Efter skolan så har jag ridit och spelat x-box med Ludde. I kväll är vi ensamma hemma så det händer nog inte så mycket, men i morgon blir det LULEÅ hela dagen!!!


Ha en super bra fredagskväll!!! 23 dagar till DM!!




Nytt rekord eller?

Hej hej!

Idag satt jag, Mikkan och Moses i kafeterian, vi hade jätte skoj, eller i alla fall jag men jag tror dom andra också hade roligt. Vi sålde slut ALLT förutom frukten. Jag tror vi tjänade runt 1400 kr, woho!

Igår kväll kom äntligen tävlings musiken!!!!!!!! Har lyssnat på den massa gånger och på träningen idag blir det nog att köra programmet om och om igen så vi lär oss räkningen till musiken. Nu längtar jag ännu mer till DM men varje gång jag tänker på det så blir jag typ nervös. Hoppas verkligen vi kvalar vidare till RM och om vi går vidare därifrån kanske det bli EM för oss. SÅ COOLT! RM är i uppsala förresten, den 5-6 Juni. Nu måste jag gå och göra mej klar till träningen. Är jätte trött men om jag inte sitter stilla så märker jag det inte haha.

Ha en super bra kväll!


TAKE A BOW

Hej hej!

Idag har vi haft tre lektioner, och det kommer vi ha varje onsdag resten av terminen + att vi har sovmorgon också. Det är jätte skönt även om jag bara sover en timme extra. Det har inte hänt något speciellt idag häller. I kväll är det träning igen och jag hoppas vi har fått musiken! Ny ringsignal haha.

I morgon blir det nog en bra dag för vi sitter ju i kafeterian och sen ska vi dansa på estet och sen träning på kvällen.

 i helgen kommer det nya bilder, jag lovar!

 

25 dagar till DM!


Fall for you

HAHAHAHAHAHAHAHA! Jag måste börja det här inlägget med att jag är världens klantigaste tjej. När jag duschade så trampade jag på en tvål flaska, det gjorde ganska ont men vem kunde tro att det skulle bli ett ganska djupt sår av en tvål flaska. Hahahahaha.
Okej, nu till hur min dag har varit, inte så speciell. Har haft ont i huvudet och magen.. Hoppas inte jag blir sjuk eller något. Har ridit och gjort lite matte efter att jag kom hem. Kom på att det har blivit jätte just ute nu på kvällarna mot vad det var förr, eller kanske inte kvällarna men när jag går hem från bussen är det inte mörkt alls.
Kom på att den närmaste veckan har jag något nästan varje dag.
Onsdag: Träning och kanske köra laserdome med Mikkan
Torsdag: Träning + sitta i kafeterian
Fredag: Matteprov, ska disikera ett öga på No:n också... BLÄ och sen är det fredags mys hemma + rida
Lördag: Far till Luleå tidigt på morgonen och sen när vi kommer hem ska jag kanske på hockey och sen rida på kvällen om jag hinner
Söndag: Loppis med laget, rida och träning
Måndag: LEDIG från skolan och skulle typ vara med Mikkan och rida
Tisdag: LEDIG från skolan, inget bestämmt kommer säkert rida
Onsdag: Nationella prov i svenska, träning
Torsdag: Nationella prov i svenska del 2, sova på skolan med klassen!!! WOHO!!
Fredag: LEDIG från skolan tror jag. Men kommer nog sova hela dagen för jag ska försöka vara veken hela natten när vi är på skolan med klassen.

Oj, det var mer än jag minns att det var. Men det blir nog roligt, förutom proven då.

Sometimes love comes around

Hejhej!

Nu har jag bakat klart, det tog nästan två timmar. Men båda kakorna blev bra så det var ju tur. Det blev ingen ridning idag för att det är -20 och om vi hade farit ut hade mina fötter blivit förfrusna. Så vi får rida långt i morgon i stället.

Vi fick veta att datorn kommer den 22:a i stället.. Ännu längre tid innan det kommer nya bilder, men jag ska försöka lägga in några på den här datorn om det går. Håll tummarna. Ska göra om bloggen också någon dag när jag orkar haha eller när Emma orkar för jag fattar inte hur man gör, och hon är mycket bättre än mej på det.

Svar till Rasmus: haha jag höll på att somna flera gånger hehe.



det blir den som får vara header när jag gör om bloggen, nu måste jag bara fixa någon bakgrund också. 


Love story

Hejhej!

Idag på skolan hade vi våran första bild lektion för det här läsåret. Det var jätte tråkigt.. I kväll måste jag baka till på torsdag, ta med pengar till skolan om ni går på samma skola för då sitter jag, Mikkan och Moses i kafeterian. Haha eller har jag redan skrivit det förr? Bra minne.. Förutom baka ska jag rida och öva till matte provet som är på fredag. Är lite orolig men jag får hoppas på det bästa.



27 dagar till DM!!!!!!!!!!!!!!


RSS 2.0