Lördag

Hej hej!

Vi hade jätte skoj idag! Mikkan vann i laserdome och jag kom tvåa, haha stackars killarna som förlorade mot oss. Det va jag, Wincent och William på ett lag och i de andra laget va de Mikkan, Hannes och Alexander. Efter laserdome for jag, Mikkan och Wincent till edda och badade med Emma, Ludde, Frida och Tobbe. Efter badet fick jag skjuts till mormor och åt middag där.

Nu ska jag, Emma och pappa se film. Ha en bra kväll!

Den blev ganska cool.

Förresten, jag har inte hunnit ladda in bilderna från i torsdags än. Jag gör det i morgon eller på måndag.


Bada!

Hej hej!

Om en liten stund kommer Mikkan och hämtar mej, vi ska först köra laserdome och sen far vi till edda och badar. Efter det ska jag till mormor och äta middan och sen kanske vi skulle bort men de är inte säkert. Det blir i alla fall en rolig dag.


Foto: Ida Lindberg

 


The proposal

Hej hej!

Efter middan for jag och Emma ut och red och nu ska jag se the proposal. I morrn ska jag köra lazerdome och bada med Mikkan och vi får se vad som händer på kvällen, jag tror vi kanske skulle äta hos mormor. Efter filmen ska jag se idol och sen kanske jag ser nån till film. Orkar inte hitta på något annat.



Foto: Ida eller Emma Lindberg är inte riktigt säker


Fina naglar

Hejhej!

Igår hade vi jätte skoj! Vi åt tacos, spelade innebandy, såg film och mycket mer. Jag tog inte så jätte mycket bilder för kameran försvann hela tiden. Men jag lägger in dom i kväll. Vi somnade någon gång vid halv 3 tror jag, och sen vaknade vi 8 så jag är ganska trött nu. I morse målade Nelly mina naglar, det blev jätte fint! Lägger in en bild sen.

Nu ska jag gå och kolla om vi har något varmvatten. Sen blir det att duscha och i kväll vet jag inte vad som häner.




ABC its easy like 123

Hej hej!

Nu har jag gjort i ordning allt till i kväll, men jag vet inte riktigt vilka kläder jag ska ha. Jag har hunnit rida och varit ner till badplatsen också, jag och Emma tog lite kort. Jag har inte hunnit lägga in dom på datorn än, jag gör nog det i morgon.

Jag hade tänkt göra en lista nu men det tog så lång tid så jag gör det i morgon nu ska jag gå och byta kläder tror jag. Skriver inte något mer idag. Ha en bra kväll!


Snartsnartsnart!

Godmorgon!

Jag kom nyss på att det är torsdag redan.. Hm, den här veckan har gått för fort nu är det ju snart skola igen. Men det gör inte så jätte mycket att skolan börjar eftersom på torsdag kommer amerikanen (jag minns inte vad hon hette). Det blir super kul! Vi tränar torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag och tisdag. Jag tror att träningarna på  torsdag, fredag, måndag och tisdag blir ca 3 timmar och lördag och söndag 5-6 timmar. Jag längtar jätte mycket!!  Och sen efter hon har farit har vi ungefär 4 månader att träna programen och sen är det DM!!!!!!!!!!

 

 från förra året när vi tog silver

This is it

Hej hej!

Nu har jag kommit hem från bion, den var faktist mycket bättre än vad jag trodde den skulle vara. Och Emma tyckte såklart att den var bra och nu ska hon köpa filmen när den kommer.

I kväll ska jag se Grey´s anatomy och bara ta det lugnt. I morgon på dagen ska jag nog städa mitt rum, tråkigt men de är ett måste, det ligger kläder överallt, och på något sett blir det alltid så efter ca en vecka... Hm konstigt. Hehe. Och på kvällen far jag till Amanda och sover där.

Nu börjar grey´s, ha en bra kväll.


Ett tag kvar men

Hej hej!

Nu sitter jag och söker efter klänningar till julavslutningen igen, de är svårt att hitta nån fin som inte är för dyr. Haha jag har börjat planera hur mitt hår ska se ut också.

Snart ska i alla fall jag och Emma ut med hästarna. Skriver kanske innan bion annars blir de säkert efter den.

Mannie Dress SEK 499, Only - NELLY.COMjag tror kanske att det blir den

Mycket att göra?

Hej hej!

Det känns som om jag har jätte mycket att göra innan bion men egentligen är det bara att rida och gå ut med hundarna. Konstigt..

Foto: Ida Lindberg

Haha jag hittade en gammal bil på mej på Nellys blogg

hehe jag ha typ börjat göra om alla bilder så dom blir svart/vita men den här blev mkt bättre utan färg


Bio i kväll!

Godmorgon!

Jag sovde faktist ovanligt länge idag, halv 10. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, rida efter lunch och bio efter middan men mellan de har jag inget att göra.

På fredag är det ju Halloween och jag vet inte vad jag ska göra... I morgon ska jag ju va hos Amanda på kalas, om jag orkar ska jag kolla om några kompisar vill komma och se film eller något.



Foto: Sanna WM





Hemmakväll

Hej hej!

Jag kom nyss in från stallet. Vi red för en gångs skull inte samma väg som vi har ridit i flera månader i dag. I kväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, tv:n är upptagen för att det är hockey så jag kanske ska se nån film på datorn eller på Emmas dvd.




Hemma igen

Hej hej!

Vi kom hem från Umeå för kanske en timmme sen. Jag köpte: nya vanliga svarta tights, hårspray, två stickade tröjor (en från monki och en från gina), ett linne från monki och en ny mössa. ¨







Umeå here I come!

Godmorgon!

Nu sitter jag och väntar på att alla ska bli klara så att vi kan fara. Vi ska hämta Mikkan vid halv 9. Det är en perfekt dag att fara till umeå och gå på stan, det är ju så där dåligt väder som det var igår. Jag skriver när jag kommer hem igen. Ha en super bra dag!

hehe en gammal bild på mej och Mikkan.


Ändrade planer

Hej hej!

Efter middan åt vi min kladdkaka som efterrätt och sen gick jag, mamma och Emma runt byn. Jag och Emma sprang upp för en backe och jag blev överaskad över att jag klarade så långt som jag gjorde, jag måste börja springa igen.

Amandas kalas blev flyttat till torsdag i stället så nu vet jag inte vad jag ska göra på lördag.. Hm, men jag kommer säkert på något.

hehe jag har skrivit en handlingslista till i morrn




Black or white

Foto: Ida Lindberg

Foto: Ida Lindberg


Foto: Ida Lindber

Foto: Ida Lindberg


Syskonen!

Hej hej!

Idag har jag bara varit med mina syskon, vi har vatir ute med hundarna och spelat spel. Vi har inte haft någon ström från 12 till 14.00 nån gång för dom skulle fixa något med något skåp. Haha bra beskrivning. Och så har jag bakat och ridit.



Måndag

Godmorgon!

Jag har bara en sak som jag ska göra idag och de är rida så klart. Annars har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Kanske ska ut och ta kort. Hahha, jag satt och kollade på Emma Lu´s blogg och hon hade lagt ut massa bilder från fjällen. Haha dom på mej va ju speciella... Haha vi hade i alla fall kul i fjällen!

Kollade igenom lite bilder från semestern i år, här är några:
Haha
Frida
Den blev ganska cool va?
Haha Ludde och Tobbe
Emma
Mikkan!




Klänningar!

Hej hej!

Nu sitter jag och söker efter klänningar som jag kanske kan ha på julavslutningen. Jag hade hittat en som jag hade tänkt köpa men nu finns den inte kvar.. Så nu måste jag börja om från början igen. Menmen jag hittar säkert någon.

Mannie Dress SEK 499, Only - NELLY.COM

 

Chiffong Baby Doll Dress SEK 399, Rare Fashion - NELLY.COM

Kanske någon av dom två?


Mikkan och Amanda

Hej hej!

Kom hem från Mikkan för en liten stund sen och nu sitter jag och väntar på att vi ska äta. Hos Mikkan såg vi film, va ute en kortis, spelade x-box m.m. Haha jag kanske lägger in en film vi gjorde om jag fattar hur man gör. Vi pratade om att vi kanske ska och köra laserdome på onsdag, fast vi måste kolla om nån mer kan för de går ju inte om man bara är tre st.

Efter middan ska jag och Emma ut med hästarna och sen blir det ensam mamma söker, jag hade typ glömt bort att det är söndag eftersom vi inte har någon träning.

Jag saknar sommaren!

Väntar!

Hej hej!

Nu ska jag snart fara till Mikkan, måste bara vänta på att Amanda ska äta och göra sej klar. Medans jag väntar skriver jag min önsklista på datorn.

Foto: Ida Lindberg

Redan söndag

Godmorgon.

När jag vaknade satt jag på mobilen för att kolla vad klockan va, 09.30 men när jag kom ner va den bara 08.30. Haha jag hade glömt bort att man ställde om klockan i natt.

Idag ska jag va med Mikkan och Amanda tror jag, jag vet inte om Sanna skulle komma också. Vi får väl se.


För mycket glass..

Hej hej!

Efter middan for jag och Emma ut med hästarna. När vi kom in gjorde jag chokladsås och sen tog jag lite för mycket glass så nu mår jag illa.. Ingen mer glass för mej på ett tag nu.

Nu ska jag snart gå och se film, jag klarar inte av att vara i tvrummet, dom ser på dansbandskampen.. BLÄ!

Skriver inte mer idag, ha en bra lördags kväll!

Haha Maxie ser galen ut!

Den här veckan

Hej hej!

Nu har jag jätte tråkigt... Kollar på lite bloggar för att komma på något att skriva. Kan berätta hur jag tror veckan kommer se ut.
Söndag: Jag tror att jag ska till Edda och bada men jag vet inte med vem, kanske bara blir jag och Emma. Sen efter det är inget bestämmt.

Måndag: Ska kolla om nån vill hitta på något.

Tisdag: Far till Umeå över dagen med Mikkan

Onsdag: Bio på kvällen annars inget planerat.

Torsdag: Inget planerat.

Fredag: inget planerat här heller

Lördag: Amanda har kalas på kvällen så då ska jag dit och vi kanske skulle sova över

Söndag: Träning på kvällen och sista lediga dagen...

 

Jag måste hitta på något kul att göra något dom dagarna jag inte har planerat något. Någon ide?


Walk a mile in my shoes

Hej hej!

Efter lunch hade jag Emma och Ludde snöbolls krig tills mamma kom ut då gick jag och hon runt byn. När vi kom tillbaka så hämtade jag kameran och nu har jag tagit lite kort.

Jag har ingen aning om vad jag ska göra nu, det är små tjejer hos Ludde, haha jag tycker nästan synd om han. Men jag tror han skulle bort snart.

Lillen
dålig bild, men att den va cool färg? dom andra åren har den typ varit grå och svart






Lördag morgon

Godmorgon!

Nu har jag nyss varit och släppt ut hästarna, och det har ju kommit jätte mycket snö i natt! Jag ska ut och ta lite kort sen efter lunch tror jag. Annars vet jag inte vad som händer idag. Vi pratade om att vara och bada men jag tror det blev i morgon i stället. Sen så ska jag ju rida efter middan.

Igår var inte idol så bra jag satt och kollade i skolkatalogen i stället. Haha de roade mej i flera timmar. Sen gick jag upp och såg P.s I love you men jag somnade efter typ 30 min.

Nu ska jag gå och duscha sen lägga till ännu mer saker på min önskelista! Det är typ bara 40 dagar tills jag fyller år!


Snö!

Hej hej!

Nu har jag nyss varit ute och ridit. Det snöade så mycket att jag typ inte såg något för att jag var tvungen att blunda/kolla ner i marken. Det gick i alla fall bra att rida förutom att hästarna var ganska stressade för att de snöade så mycket.

I kväll ska jag se idol och mysa här hemma.


Snö!

Hej hej!

Nu har jag nyss varit ute och ridit. Det snöade så mycket att jag typ inte såg något för att jag var tvungen att blunda/kolla ner i marken. Det gick i alla fall bra att rida förutom att hästarna var ganska stressade för att de snöade så mycket.

I kväll ska jag se idol och mysa här hemma.


Snö!

Hej hej!

Nu har jag nyss varit ute och ridit. Det snöade så mycket att jag typ inte såg något för att jag var tvungen att blunda/kolla ner i marken. Det gick i alla fall bra att rida förutom att hästarna var ganska stressade för att de snöade så mycket.

I kväll ska jag se idol och mysa här hemma.


Yes!

Hej hej!

Skolkatalogen hade kommit! Så nu har jag suttit och kollat i den i typ en timme. Och föresten vi har ju LOV nu!!!!

På tisdag far jag och Mikkan till Umeå, då ska jag köpa massa kläder. Kan lägga in lite bilder på några som jag kanske ska köpa.

Nice Dress SEK 349, Rare Fashion - NELLY.COMKanske ska ha den på julavslutningen om man kan ha vitt då? från Nelly.com

kanske den från Monki

från Monki
Monki den här också



gina

och en massa andra saker som typ nya leggings, vitt linne, koftor, skor, en stickad tröja m.m

Yogafotboll

Hej hej!

Idag på skolan har vi haft en lagdag som våran klass som planerade för månad sen. Vi var indelade i lag och sen blev de typ en tunering mellan lagen. Vårat lag kom 2:a!! Jag trodde inte det när jag såg vårat lag i början. Det var en ganska rolig dag. 

Nu sitter jag och väntar på att posten ska komma, jag tror att skolkatalogen kommer idag! Haha den är rosa i år.

Igår hade vi jätte rolig träning! Vi gjorde massa A-bygg (kastade och sånt) det var jätte kul. Och jag klarade scorpan bättre än jag någonsin gjort så äntligen börjar all stretchning (haha vet inte hur de stavas) ge resultat.

 


Fullt upp

Hej hej!

Igår på träningen gjorde vi om våra byggrupper igen, jag är nu i samma som Lovisa, Ebba och Amanda. Nu går det ganska bra i den nya gruppen och jag tror jag har kommit på varför jag faller mer än jag gjorde förr, min höft är sne i bygget. Hehe, intressant va?

Jaja, på skolan idag har vi sett film, haft lite bild och estet. Estet gick väl sådär, vill gärna sluta det så jag ska ta upp det på mitt utvecklingssamtal när de nu blir. och filmen vi såg var inte häller så bra. Men jag hade ju godiset, hehe.

Nu ska jag gå och äta och sen blir det träning. Om exakt två veckor kommer amerikanen! Jag längtar jätte mycket!!!!!!!!!!!!!!
De här är typ den enda bliden som är ganska fin som jag har på vårat lag, men på dm blir det säkert fler.

 


Äntligen klar

Hej hej!

Nu är jag äntligen klar med min novell efter att ha skrivit om hela en gång för att Majken tyckte den hade dålig hadling typ...

Nu ska jag se tv och sen sova.

Byebye!

Dans, dans, dans!

Hejhej!

Idag hade vi först frukost på skolan, de va ganska skoj. Vi borde få det varje morgon. Sen hade vi som inte hade gjort So provet, so prov. Det var ganska svårt men jag hoppas att det gick bra. Sen efter lunch hade vi dans från 12.00 till 14.30. Haha det var jätte skoj! Hoppas vi har det mer gånger, det bästa var så klart snurrarna, hehe. Efter dansen så fick vi sluta.

I kväll ska jag rida, duscha och inte så mycket mer, kanske gå ut och gå om jag hinner.

Lill killen!


The hills

Hej hej!

Nu har släkten farit hem, mamma fyller ju år som dom har varit här och ätit tårta osv. Jag är jätte trött, har legat i soffan och sett the hills och next. Och så har jag gjort so också, de gick väl sådär. De är jätte svårt och sen orkar jag inte koncentrera mej nu.



Spanska en hel dag....

Hej hej!

Idag på skolan hade vi språkdag, det var jätte tråkigt... Men jag hade i alla fall Sanna att vara med. I morgon har vi som var sjuka so prov. Hoppas det går bra. Så i kväll ska jag rida och sen träna på So:n. 


Nej justja, det blir kalas här i kväll för mamma fyller år, men jag måste ändå hinna göra allt annat också. Foto: Ida Lindberg
 

Go stingrays!

Hej hej!

Träningen idag gick super bra, vi fortsatte med vårat lill program som vi ska visa amerikanen när hon kommer. Nu är det bara två veckor kvar! Jag längtar. Våran grupp gjorde lite A-bygg. Dom är mycket roligare än dom vi gör. Då får man kasta och sånt! Våra kast blev högre och högre och bättre och bättre.

Nu ska jag göra klart svenskan och sen fika och se ensam mamma söker och sen sova!!!



föresten, DM är den 28 februari i Luleå! Kom dit och heja på oss!

Skriver inte något mer idag, godnatt!

Nya bilder!

Hej hej!

Nu har gjort läxor i en och en halv timme så nu tar jag en paus och laddar in bilder på datorn.

Foto: Ida Lindberg
Den filmen är jätte bra! Foto: Ida Lindberg
Foto: Ida Lindberg
Foto: Ida Lindberg

Foto: Ida Lindberg

Nu ska jag gå och söka efter nintendo laddaren sen ska jag lägga mej i soffan och slappa ett tag.

 


Nytt rekord!

Hej hej!

Nu har Mikkan och Amanda farit hem. Vi såg tre och en halv film. Fredag den 13:de, Bröllops testet, 50 first dates och halva Catwoman. Haha, den sista va inte så bra. Men dom andra var det. Vi hade i alla fall jätte skoj! Vi somnade nån gång vid halv 4 i morse men jag var faktist inte trött, och de är mitt nya rekord. Woho! I morse vaknade vi nån gång vid 9 och sen gick vi ner till sjön och tog lite kort. Det blev ganska fina kort, jag lägger ut dom sen. Kameran har inget batteri nu tror jag.

Nu måste jag gå och göra klart alla läxor och sen måste jag baka, och sen om jag hinner ska jag nog sova en stund innan träningen. Annars kommer jag typ somna.


Umeå!!

Hej hej!

Jag köpte bara ett par byxor i stan, ska ju till Umeå snart så då ska jag köpa massa kläder! Det blir roligt. Snart kommer Mikkan och Amanda, hoppas dom kommer lite före 6 för jag är hungrig, hehe. Jag måste gå och platta luggen innan dom kommer för jag blir snart galen på att den är ivägen.

Skriver troligen inte något mer inlägg idag, men ha en trevlig lördags kväll!




The city!

Hej hej!

Snart ska jag, mamma, Emma och Ludde till stan och handla mat till i kväll och jag ska kolla om jag hittar nån tröja eller något. Sen efter det ska jag städa mitt rum så Amanda och Mikkan kan sova där, hehe de ä ganska stökigt. Och efter det ska jag och Emma ut med hästarna.


Äntligen fredag!

Hej hej!

Idag på skolan har vi inte gjort så mycket speciellt, vi hade no, musik, teknik, och matte prov. Efter att vi slutade så satt vi och spelade kort tills bussen kom. Det regnade ju ute så vi orkade inte gå till stan.

När jag kom hem åt vi middag och sen for jag och Emma ut med hästarna. I morgon ska Mikkan och Amanda sova här, vi ska äta tacos och sen se nån film m.m. Det blir säkert roligt. Snart börjar idol och idag är det tydligen Michael Jackson tema. Det blir kul att se, jag tror Emma har bokat biljetter till This is it nu. I kväll blir det nog bara fredags mys här hemma men jag är ganska trött så det blir nog bra.

Jag kom nyss på att jag måste gå och ladda kameran och ladda in bilder på datorn sen också, jag tar säkert några i morgon.

Foto: Ida Lindberg



I´m Back!

Hej hej!

Kom hem från träningen för en liten stund sen, jag hade rätt idag gick det mycket bättre än igår! Haha, de va tur annars skulle jag ha varit sur i kväll också. Jag har hunnit duscha, fika och träna matte också. Matten går bättre och bättre men jag är fortfarande nervös...

Nu sitter jag och ser hockey, funderar vilka kläder jag ska ha i morgon och sånt. Alltså har jag ganska tråkigt. Jag kanske ska göra en ny design snart men jag vet inte, jag gillar den jag har också.

Haha, visst är han söt?



1. Vad heter du? Ida
2. Ett ord på fyra bokstäver: Iglo
3. Flicknamn: Isabell
4. Pojknamn: Isak
5. Yrke: Idrottslärare
6. Färg: Isblå
7. Klädesplagg: hm... i... eh.. iskläder? haha jag kommer inte på något
8. Mat: isglass
9. Sak i badrummet: idominsalva? haha
10. Plats/stad: Island
11. En orsak att vara sen: Ingen väckarklocka
12. Något man skriker: Inte vet jag!

13. Film: I know what you did last summer
14. Något man dricker: Istee
15. Band: Ingen aning
16. Djur: Igelkott
17. Gatunamn: ---
18. Bil: Inte volovo i alla fall haha, kommer inte på nån
19. Sång: If I were a boy

Haha de va jätte svårt!

Skriver inte något mer idag, god natt!


I want it all

Hej hej!

Igår på tränignen gick det väl sådär.. Men det var inte helt min byggrupp så vi får väl se idag hur det går. Hoppas det går bättre men det gör det nog.

På skolan idag hade vi bara spanska, idrott och engelska. På spanskan fick vi veta att på måndag när vi har språkdag så ska vi ha med fika och typ fara på en "resa" i grupper. Idrotten idag var ganska rolig, vi hade redskapsgympa och de är inte så svårt. Sen hade vi engelska prov, jag vet inte riktigt hur det gick men det var lättare än jag trodde. Sen så slutade vi ju tolv idag!

När jag kom hem bakade jag chokladbollar till måndag och sen for jag och Emma ut och red. Buck tyckte det var jobbigt/varmt idag för han blev typ aldeles blöt. Hehe. I kväll blir det ju träning och sen när jag kommer hem duscha och sen sova tror jag, och justja, jag måste öva till matte provet som är i morgon. Jag är ganska nervös inför matten, om de inte går bra nu så vet jag inte vad jag gör...

Foto: Ida Lindberg

Träning!

Hej hej!

Idag på skolan hade vi om gymnasieval på so:n, jag har ingen aning om vad jag ska gå för något! Snart ska vi äta och sen blir det träning. Hinner inte skriva mer nu kanske efter träningen. Byebye


Movie!

Hej hej!

Idag på skolan såg vi film hela förmiddan, den var ganska bra men lång, jag tror den var tre timmar. Efter lunch hade vi först typ att vi skulle sitta och prata om filmen sen spanska, matte och mentortid.

När jag kom hem från skolan åt jag middag sen for jag och Emma ut med hästarna. Jag red Maxie och när vi sprang i en uppförs backe så sprang hon jätte snabbt! Typ värsta travloppet, 80 km/h, haha. Efter ridningen duschade jag och nu har jag gjort läxor i typ en halvtimme. Jobbigt, men det måste göras. Prov på både torsdag och fredag och so provet är någon gång antingen i veckan eller nästa vecka. Hoppas bara det går bra, speciellt på matten...

Nu ska jag snart gå och se tv och sen sova. Jag har massa nya bilder på kameran, kanske lägger in dom i morgon om jag hinner.

hehe

Måndag

Hej hej!

Idag var vi 14 stycken i klassen som var friska, men det känndes som om vi va jätte många. Det var i alla fall kul att vara tillbaka, men jag ligger väldigt långt efter i typ alla ämnen. Men det är bara att jobba mycket på lektionerna och ta hem.

När jag kom hem gjorde jag massa läxa och sen for jag och Emma ut med hästarna och nu har jag flätat håret, fixat mina naglar och gjort i ordning allt till i morrn.

I morrn ska vi se film hela förmiddan, haha de äger! Hoppas filmen är bra.

Nu ska jag gå och leta efter något att fika.

Bloggen är jätte seg så det går inte att ladda upp bilder, kommer nya i morrn..

 


Snart!

Hej hej!

På träningen idag så hade vi massa styrka och lite gymnastik och bygg. Det var är kul att vara tillbaka. Men jag hostade ganska mycket under uppvärmnigen men det gick över efter ett tag. Snart är det novemberlov, och veckan efter kommer amerikanen så det är bra att vi tränar hårt tills dess.

Nu ska jag se ensam mamma söker, haha.

I morgon blir det skola och sen när jag kommer hem måste jag göra massa läxa igen. Den här veckan kommer jag ha jätte mycket läxor eftersom jag va sjuk förra veckan. Men jag borde klara det.

Skriver inte något mer idag, Godnatt!


Läxor...

Hej hej!

I natt hade jag så där jätte mycket hosta igen så jag har typ inte sovit något i natt, jag får ta det lugnt på träningen idag..

Nu har jag just ätit och jag har redan ridit så idag måste jag göra massa läxor, jag tror jag har so, matte och engelska prov i veckan. På något sätt kommer alla proven alltid samma vecka.


3-2

Hej hej


Har nyss kommit in från en ridtur. Det är kul att börja rida ingen efter att jag har varit sjuk. Aik har ju spelat mot HV71 idag och Aik vann med 3-2. Om jag ska vara ärlig blev jag ganska överaskad att Aik vann.

I kväll ska jag nog se någon film och bara ta det lugnt.
 

Smile to the camera

Det kom en tiger! Haha
Jag Foto: Frida Lindgren
Nu börjar snön komma... Foto: Ida Lindberg

Lägger in mer bilder + kanske en film senare.


FRIDA!!

Hej hej!

Nu är jag med Frida och Emma, jag tror vi ska ut och ta lite kort igen, vi gjorde det nyss men nu ska vi ut igen. Lägger upp bilder sen. Här kommer en av dom.

 

Foto: Ida Lindberg


Lördag morgon

Hejhej!

Idag mår jag faktist ganska bra! Jag ska nog rida idag och sen vet jag inte vad som händer. Kanske ska vara med nån.

Skriver mer sen, nu ska jag gå och byta kläder.


Fredag!

Hej hej!

Nu har jag nyss varit ute och fått lite frisk luft, men direkt jag kommer ut börjar jag hosta igen... Tur att det finns hostmedicin! Om ett tag börjar idol, jag har inte så mycket annat att göra så jag ska se det och sen kanske nån film.

haha fin bild.. <3

Hm.....

Hejhej!

Jag är inte på skolan idag för att jag har sovit väldigt dåligt i natt. Hostade så jag inte fick nån luft osv. Och mamma tyckte det var bättre att stanna hemma och bli bra innan jag far på skolan igen. Typiskt, det var ju faktiskt kul att vara på skolan igår, men jag vill ju bli frisk också.

Nu ska jag vila ett tag sen äta lunch.


Ja, vad ska jag säga?

Hej hej!

Som många eller typ alla har hört så går det svininfluensan på min skola, men jag är inte så rädd, doktorn sa att om man hade varit kraftigt förkyld så va de typ som samma sak som svininfluensan så då kan inte jag bli smittad, om inte de va de jag hade. Aja, jag är i alla fall frisk nu. Till alla som fortfarande är sjuka, krya på er!

Idag har jag varit på skolan för första gången på en vecka nästan, de var ganska skoj. Förutom att jag och Mikkan gick ända till nordanå teatern för vi trodde vi hade estet där, men de hade vi tydligen inte så då fick vi skjuts av Mikkans pappa. Efter skolan for vi hem och åt sen for vi direkt på träning. Träningen var inte så jobbig, vi stretchade och hade styrka. 




Ny byggrupp

Hej hej!

Nu har jag just pratat med Mikkan och Frida i telefon, jag fick veta att min byggrupp har blivit splittrad, synd, jag trivdes bra i min grupp, men jag får väl anpassa mej till min nya och det kommer nog funka bra. Nu har jag bestämmt att jag måste fara på tränignen i morgon. I kväll är det föresten grey´s anatomy! En bra sak.
 

NewBody

Hej hej!

Nu har jag varit ute och fått lite frisk luft och jag tror att jag far på skolan i morgon, om jag blir dålig är det bara att fara hem. Och så hoppas jag på att kunna vara med på träningen! Snart ska vi fara och hämta pengar för newbody hos dom vi inte har hämtat än, det ska ju lämnas in i morgon. Först ska bara Luddes kaka bli klar, och jag kanske tar en eller två bitar hehe.

Skriver väl mer sen ikväll,  byebye

Vill ha!

Rose Dress SEK 449, Rare Fashion - NELLY.COMLite kort men

Nice Dress SEK 349, Rare Fashion - NELLY.COMhaha dom ser nästan likadana ut men båda är fina!

Kanske kan ha nån av dom på antingen julavslutningen eller skolavslutningen

Snart!

Hej hej!

Jag sovde ganska länge idag så nu känner jag mig utvilad och mår faktist bättre, bara jag slutar hosta hela tiden så kan jag nog fara på skolan snart. Jag fick ett sms av Mikkan där det stod att dom var 4 st som var friska på HKn. Haha, kul.

Nu ska jag snart spela sims väntar bara på att Emma ska bli klar.


trååååkigt!

 1. vilken färg har du på dina sockar?har inga sockar
2. är du cool ? haha ja såklart (A)
3. gillar du daimglass ? jag gillar typ all glass bara olika mycket
4. gillar du nalle puh ? lite
5. har du team sportia byxor ? ja, nån stans i min garderob...

6. har du nått djur? 2 hästar, 2 hundar och 2 katter
7. har du gratis sms ? har alltid gratis sms!
8. Klass? 9E
9. Vilket år tar du studenten? inte nästa år i alla fall
10. Något jobb? nepp
11. När gick du upp i morse? vid 7 nån gång
12. När ska du sova? snart
13. Duschat idag? japp
14. Kramat någon idag?tror inte det
15. Pussat någon idag?nepp
16. Vad har du ätit idag? mat
17. Dagens klädsel? en tshirt och mina korta shorts (min pyjamas för tillfället)
18. Dagens smink? inget
19. Dagens sötnos? Buck!
20. Dagens roligaste? hm.. ingen aning


SOCIALT:
21. Vem kramade du senast? mamma eller pappa
22. Hur många har varit otrogen mot dig?0
23. Har du pojk-/flickvän? nej
24. Vem pratade du med i telefon senast? Mikkan
25. Vem fick du senast sms ifrån? Solveig

FAVORIT:
31. Film? Australia, Baksmällan eller eh.. nån
32. Låt? hm. de finns många bra
33. Mat? Tacos
34. Dryck? nån god
35. Färg? blå, rosa eller vit
37. Stad? stockholm
38. Land? något varmt
39. Ämne i skolan?  idrott
40. Människa? det finns många, kan inte välja en

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? haha
42. Gången du spydde? minns inte
44. Gången du grät? typ i morse
45. Pizzan du åt? ingen aning
46. Gången du va i Göteborg? har aldrig varit där
47. Gången du var i Stockholm? i våras

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? Vit
52. Hund eller katt? katt
53. Ut och festa eller hemma och mysa? båda
54. Tvspel eller datorspel? dator
55. Spindel lr orm? blä! inget av dom
56. Natt lr dag? dag
58. Ragga eller bli uppraggad? uppraggad ;) hehe
59. Big Brother eller Paradise hotel? hm.. inget av dom
60. Blont eller svart hår? blond! men inte sånt där fult blont hår
61. Har du blåa ögon eller bruna? bruna
62. Choklad eller lakrits? choklad är alltid nr. 1
63. Göteborg eller Stockholm? stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? vänster
65. Coca cola eller fanta? fanta
66. Pizza eller kebab? inget av dom
67. Randigt eller prickigt? randigt, förr hade jag bara randiga tröjor haha
68. Älska eller älskas? båda!
69. Leva eller dö? leva såklart

ANTAL:
70. Personer du älskar? de ä många
71. Personer du hatar? ingen
72. Gånger du varit full? 0
74. Glassar du ätit på en dag?haha typ 11 st!
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? 2
76. Gånger du haft minnesluckor? haha ingen aning
78. Personer, djur du saknar just nu? hm.. några
79. Gånger ditt hjärta brustit? nån gång kanske

VEM:
81. Ska du träffa imorgon? familjen
82. Sjöng du senast för?  mej själv i duschen
83. pratade du senast med på msn? Mikkan, men hon loggade ut efter hej...
84. Spelade du tvspel med senast? Ludde
85. Vill du ta med på resa nu? den som vill
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? haha de du
87. Förtjänar att dö? ingen
88. Är söt? hehe många

VAD:
90. Gör dig glad? Buck, träna, kompisar m.m.
91. Gör dig ledsen? lite olika
92. Vill du helst göra nu? sova
93. Önskar du att du slapp göra? soprov...
94. Vill du ha nu? träning!
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? systemkamera! m.m.
96. Längtar du till? veckan efter novemberlovet, den kommer bli bäst!
97. Tycker du om dina betyg? inte så jätte dåliga
98. Ångrar du i ditt liv? hm...
99. Är det bästa som hänt dig? många saker
100. Hur mycket är klockan? 20.35

Jag vill ha nya kläder!

Hello!

Nu sitter jag och kollar på kläder från olika affärer, och jag vill verkligen köpa nya. Men ska kanske till Umeå eller luleå om nån vecka så då blir det väl att köpa massa kläder!


AIK

Hej hej!

Kollade just vad min blogg var värd och sen jag kollade sist (för nån vecka sen) har den stigit i värde med 2000 kr! Woho! Nu sitter jag och ja, jag gör typ ingenting. Jag måste vara hemma i morgon också... Men kanskekanske kan jag fara på torsdag. Det är tydligen jätte många som är sjuka på skolan nu.. Typ 9 i våran klass eller vad det nu var.

I kväll spelar AIK mot Modo så det blir väl de jag kommer titta på i kväll. Fast jag måste göra so nån gång innan jag blir frisk, kanske i morgon om jag orkar.

Jag hade lite tråkigt

Tur

Hej hej!

Nu har jag kommit hem från doktorn, och jag har ingen farlig sjukdom, det var bara en vanlig förkylning. Tur. Och idag har jag inte haft så mycket feber så i morgon kanske jag kommer på skolan! Hoppas på det i alla fall.

Jag har inte så mycket att skriva om... Skriver mer efter middan.


Till doktorn

God morgon, jag var jätte glad i natt/morse för det känndes som om jag inte hade feber. Men sen kom mamma in i mitt rum och kollade om jag hade det och nu har jag 38. Men idag ska jag i alla fall till doktorn och kolla vad som är fel. Hoppas det inte är något farligt. Men jag hatar att vara hos doktorn, när dom sticker ner den där "glasspinnen" i halsen börjar jag nästan alltid gråta...

Nu ska jag spela sims, det räddar min dag.

Hoppas jag kan fara på träningen i morrn.


Hm...

Hej hej!

Har nyss ätit middag, det blev inte så mycket. När man är sjuk har man typ ingen matlust. Jag hade tänkt se tv men den har hackat på 3:an så det går inte att byta till nån annan kanal.

Nu ska jag spela sims igen. Byebye

Fools gold

Hej hej!

Nu har jag nyss sett klart filmen fools gold, den är ganska bra men jag har sett den förr. Jag har spelat sims 3 också, de är skoj, men fusket funkar ju inte så nu måste man anstränga sej. Haha.

Om jag inte mår bättre i morrn måste jag till doktorn...

Jag blev sugen på twister!

Hemma idag också...

Hej hej!

Jag är hemma från skolan idag också, jag har blivit lite bättre i halsen och just nu har jag nog ingen feber. Men i natt hade jag väldigt hög feber och jag vaknade varannan kvart typ, och sen vaknade jag av att jag inte kunde andas... Inte kul. Jag ska kolla om vi har någon hostmedicin sen. Jag hoppas på att kunna fara på skolan i morgon, om jag har med mej alvedon och halstabletter kanske det går.

Snart ska jag gå och duscha, men först ska jag se Love Guru.

haha, Ludde, Emma, Jag och Emma Lu

Varför funkar det inte?

Hej hej!

Nu har jag suttit och spelat sims 3 ett tag, de var ganska skoj, men det går inte att fuska! Jag måste försöka fixa det i morgon. Nu ska jag se ensam mamma söker och sen vet jag inte. Sova kanske. Hoppas jag mår bra i morgon så jag kan fara till skolan.

Det har ju snöat idag, hm snart kommer de se ut så här ute

Foto: Ida Lindberg

God natt!


Keeps getting better

Hejhej!

Nu har jag inte lika mycket feber! Yes =), men halsen är fortfarande lika krasslig och har lite feber men jag käner mej i alla fall piggare. Men jag får fortfarande inte fara på träningen.

Nu kom pappa nyss hem, och gissa vad? Vi fick sims 3 :D:D:D skirver mer sen! byebye


Har tråkigt

en bild du aldrig visat


en bild som betyder mycket



någon du litar på


du och din bästa vän


en bild du älskar



en bil på dig själv för länge sen



nån du tycker är snäll



nått du saknar


en vän som du har känt länge



en sommarbild



en bild du kan titta på länge


nått du aldrig glömmer



något väldigt gulligt



en ny bild på dig.

Regn..

God morgon!

Jag kunde inte sova länge idag häller, och idag mår jag väl ungefär som igår så jag får inte träna idag... Men det kanske är bra att ta det lugnt idag och sen kanske jag kan fara till skolan i morrn och träningen på onsdag. Idag är det inte så bra väder´ute, det regnar och blåser mej rör det inte så mycket eftersom jag måste vara inne men..


Jag saknar sommaren!


Skellefteå AIK

Hej hej!

Nu sitter jag, Emma, Ludvig och pappa och ser på hockeyn, AIK leder med 4-1. Haha jag har nog inte skrattat så mycket idag som när pappa började skrika när AIK gjorde första målet. Haha och jag filmade så nu kan jag sitta och skratta åt det om och om igen. Haha. Jag ska ha den videon som ringsignal när pappa ringer.

När hockeyn är slut ska vi kanske se nån film, nu mår jag lite bättre men det kan ju vara alvedonen som har börjat verka.

Jag skriver nog inte något mer idag, ha en bra lördags kväll, GodNatt!

Bild från Luddes födelsedag, haha AIK tema eller vad?

En lista..

1. Tre ord varför du sist spydde? - hahaha jag minns inte sist jag spydde

2. Vad gjorde du 08:00 imorse? – såg tv..

3. Vad gjorde du för 30 minuter sen? – tog in hästarna

4. Vad hände dig 1995? –jag fyllde 1

5. Vem fick dig att skratta senast? – Emma

6. Vilken färg är din borste? – svart

7. Vad köpte du sist? – tidning och tuggummi

8. Vilken färg har du på din tröja? – svart

9. Var förvarar du dina pengar? – i min garderob haha

10. Hur var vädret igår? – kallt, ganska soligt tror jag

11. Vad ser du fram emot? – att bli frisk och träningen i morrn

12. Snarkar du? – tror inte de

13. Vad är 15? – jag snart

14. Vilken skostorlek har du? – 37-38

15. Vill du klippa dig? – nej, jag klippte mej ju nyss

16. Är du över 25? – nae

17. Pratar du mycket? – ganska

18. Kollar du på O.C? – ibland

19. Har ditt namn ett ”x” i det? – haha ne

20. Känner du någon som heter Steve? – nepp

21. Hittar du på egna ord? – hehe kanske ibland

22. Är du en typiskt svartsjuk person? – ne det tror jag inte

23. Vad har du för mobil? – W595i

24. Vem ringde dig senast? – Amanda

25. Biter du på naglarna? – nej!

26. Har du lockigt hår? – ja

27. Vilken konsert ska du på härnäst? – eh,... ingen aning

28. Någon bra person i ditt liv just nu? – My friends

29. Hur många gånger har du svurit idag? – ingen tror jag

30. Vilket ord säger du ofta? – typ tror jag

31. Ska du till skolan/jobbet imorgon? – nej, de ä ju söndag

32. Vem sa du ”jag älskar dig” till sist? – mamma eller pappa haha

33. Vad borde du göra nu? – läxa

34. Har du något smeknamn? - Idde, Ida 2

35. Sover du mycket? – ganska

36. Vilken är den bästa filmen du sett under loppet av 2 veckor? - hm.. Australia tror jag

37. När var du sist ute? – nyss

38. Har du gråtit idag? – nepp

39. Är du en glad person? – oftast

40. Har du roligt nu? – inte så jätte

41. Vad äter du helst? – glass eller tuggummi

42. Vem var du med sist? – Mikkan

43. Pratar du i sömnen? – haha det tror jag inte, eller kanske ibland

44. Vem kramade du sist? – Buck!

45. Nämn den bästa personen – finns inte bara en

46. Vill du flytta? – nej!

47. Hur ofta borstar du tänderna? – 2 gånger per dag 

48. Är du egoist? – haha, det tror jag inte, bara när de gäller mitt godis

49. Gillar du att bada? - jag älskar att bada!

50. Skrattar du åt allt? – haha, typ

51. Vem får dig alltid att skratta? – Mikkan, Amanda, Sanna m.m.

52. Gråter du när du tittar på filmer? – ja ibland

53. När grät du senast? – i förrgår eller något sånt

Smash Into You

Hej hej!

Det blev inte att fara till Amanda för att jag mår sämre nu än vad jag gjorde i morse, hoppas det blir bra innan träningen i morrn. Så i kväll ska jag väl sitta här hemma och ha tråkigt.. Kanske duschar igen, haha men de är faktist skönt att duscha när man är sjuk.

Hittade en bild som jag, Sanna, Amanda och Mikkan hade som header på våran gammla blogg

Australia

Hej hej!

Nu har jag just sett klart Australia, den är verkligen jätte bra! I kväll ska jag kanske till Amanda, men om jag mår som jag mår nu så blir det att stanna hemma och försöka bli bättre innan träningen i morrn. Hoppas det blir bra snart.

Jag hade tänkt gå ut och ta kort på hästarna bland annat men kameran hade slut batteri så det får väl bli i morgon då.

Jag och Mikkan på skolavslutningen i 8:an

Kärleksmums

Hejhej!

Nu har vi nyss släppt ut hästarna i deras nya hage, det gick ganska bra, Buck är bara lite rädd för bäcken men han vänjer sig nog efter ett tag. Jagg ska gå dit sen och ta lite kort.

Nu gör Emma chokladsås som vi ska ha till glass och jordgubbar, mums! Glass är nog det bästa som någon någonsin kommit på hehe.

 

 


Privatlektion

Hejhej!

Nu mår jag faktist lite bättre, hoppas det blir bättre och bättre under dagen. Snart ska jag gå och ta en dusch och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske lite läxor. Det finns inte så mycket mer att göra. Idag ska hästarna få detas nya vinter hage.

Igår fick jag ett presentkort på en privatlektion på ridhuset i stan. Det blir nog roligt att rida för en lärare, har typ inte gjort det på ett år. Hoppas man får ha hoppning då. Det kommer kännas konstigt att rida en annan häst än Buck och Maxie men det går nog bra.

En fin bild på Conte <3

Typiskt....

Godmorgon!

Jag har inte sovit bra i natt, jag vaknade halv 8 och sen gick jag ner och satt mej i soffan. Och nu har min förkylning blivit värre, nu har jag mer ont i ryggen och huvudet också... Typiskt också. Jag som hade tänkt vara med nån idag, men det kanske blir bättre innan i kväll. Hoppas det i alla fall.






Idol

Hej hej!

Nu sitter jag och Emma och ser på idol, hehe vi har tagit upp båda sofforna med våra täcken. I kväll blir det idol och någon film efter det.

Nu ska jag gå och hämta antingen glass eller popcorn vi får se vad det blir. Ha en trevlig fredags kväll, skriver inte något mer idag. God natt!

Maxie

Hej hej!

Jag kom nyss in från stallet, jag red Maxie en bit och det gick jätte bra. Hon hade jätte fin trav idag. Nu ska jag se tv en stund sen ska jag försöka hitta på något att göra. Skriver kanske mer sen.

Inte så bra bild men det var den första jag hittade

Kom nyss på att det är fredag

Hej hej!

Jag kom nyss på att det är fredag och jag har ingenting att göra i kväll, jag vet att jag borde ta det lungt men jag har ju varit hemma hela dagen så det skulle vara skoj att träffa nån kompis. Men i morrn kanske jag, Mikkan, Amanda och Sanna skulle hitta på något så då får jag äntligen träffa dom igen. Jag har ju bara varit borta en dag men det känns längre när man inte har något att göra.


Jag har i alla fall sett klart What happens in Vegas, den var ganska bra. Varje gång jag har sett den har jag varit tvungen att gå innan den hade slutat men idag var jag tvungen att se klart den och den slutade lyckligt! Haha.

Jag, Mikkan, Sanna och Frida

Uttråkad...

Hello!

Nu har i alla fall huvudvärken gått över hoppas det blir bättre i ryggen. Men jag måste gå nu, skriver mer sen.


Lista

jag:
är singel? 
japp
saknar någon just nu? ja
är rädd för att bli övergiven?  hehe ja
svär ofta? inte så jätte
sjunger i duschen? ibland
är en morgonperson? hehe ne
skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? kanske det beror på vilken pyjamas
skrattar åt dina egna skämt? jaa ibland

har du:
linser/glasögon?
nepp
piercingar? öronen
syskon?  en lillasyster och en lillebror
pojk/flickvän? nepp
jobb? nej
för många vänner? nej
rymt hemifrån? ja när jag var liten
färgat håret?  ja
bra självförtroende? ibland
sagt "jag älskar dig" till någon? ja
varit kär? ja vem har inte det?
dumpat någon? nej
somnat i skolan? hehe nästan
brutit ett ben? nej
tappat bort mig i min hemstad? haha jag tror det
sett en fallande stjärna och önskat? ja varje gång
varit otrogen i ett förhållande? nej
ljugit om vart jag är för mina föräldrar? nej
en hemlighet som ingen annan vet? jag vet inte
somnat gråtande? ja...

har du..
hånglat med två personer eller mer på en kväll?
nej
blivit generad inför folk? ja
fått en blackout? ingen aning
varit kär i någon utan att säga det till personen? ja
stått på scen?  ja
däckat? nej
blivit kallad player? nej
färgat ditt hår svart? nej
färgat ditt hår blont? nepp



någon som förstår dig: jadå
någon som du saknar: ja...
någon som du hatar: nej
vem kramade dig senast? hm...
vem ringde dig senast? mamma eller pappa
vem var hemma hos dig senast? Mikkan tror jag eller Amanda
vem var du hemma hos senast? Amanda
har du några kärleksproblem? ehm.. jag vet inte tror inte det
har du ätit något idag?  ja
har du pratat med någon idag? japp
har du gråtit idag? nepp
har du skrattat idag? japp


HUR
Svarar du i telefonen:
hallå eller Hej de ä Ida
Gör du när du blir kär i fel person: det blir jag aldrig
Mycket pengar har du i plånboken just nu: typ 900
Mycket är klockan: 12.35
Många kontakter har du på msn: något runt 90
Fick du detta test hittade det på en blogg
spenderar du en regnig dag bäst: film, mys, sova

VEM
pratar du med just nu:
Emma
ville du kasta en sten i huvudet på:  haha det du
saknar du mest : morfar och Conte
är din bästa vän av samma kön: jag ha massa
är din bästa vän av motsatt kön: eh, vet inte riktigt
är ditt tionde sms ifrån: Sanna
ska du träffa imorgon: kanske Mikkan, Sanna och Amanda om jag mår bättre
umgicks du med senast: laget
festade du med senast: minns inte

JA-OCH-NEJ FRÅGOR
cyklar du utan händer:
ja
gråtit en hel natt: ja
druckit så du spytt: nej
åkt vattenskidor: nej
åkt rullstol: nej
gjort en bakåtkullerbytta:  ja
köpt lösviktsgodis för 50kr: ja
haft träningsvärk: ja
önskat att du var det andra könet:  haha näe
velat vara ett djur: nej
tänkt dig en kompis i rosa kanindräkt: nej
hatat choklad: nej


Glass!

Jag såg nyss en skojjig sak! Haha, vi hade glass och så var det en till sak. Bästa sättet att bli bra igen är att äta glass, duscha och sen gå ut en kortis.

Nu skajag gå och ta lite glass skriver mer sen


Hittade lite kläder





Och några byxor från Veromoda och en jacka där ifrån men det går inte att öppna bilder från deras hemsida



Hemma idag

Hejhej

Idag är jag hemma från skolan, har jätte ont i huvudet och ryggen. Så idag ska jag försöka bli bra. Igår kväll var jag verkligen helt slut efter att jag hade fikat gick jag upp och läste en tidning och sen somnade jag och klockan var typ halv 9 eller något sånt.


Umeå

Hej hej!

Idag har vi varit till Umeå med skolan. Det ända som var skoj var nog bussresan. Hehe. Operan eller vad det nu var sög... Och det där museet ja, de var inte häller så kul, vi som gick på Gummark hade redan varit där så det fanns inte så mycket att se.

När vi kom hem med bussen till Skellefteå så gick jag, Mikkan, Amanda och Nelly till stan. Jag kollade på en jacka som jag kanske ska köpa men den kostar 850 och jag har redan en vinterjacka men det skulle vara kul att ha en till. Sen for jag, Mikkan och Emma till coop och åt och sen gick vi till Sunnanå.

På träningen igår kom det två nya, eller jag vet vem en av dom är och ja, jag har inte så mycket mer att säga än att det är lite sent att börja nu när vi redan har byggrupper och allt så vi får väl se hur det blir med dom. Men idag kom dom inte äns så dom kanske har slutat. Idag fick jag vara bas för att min grupp var borta och det var inte bra för min rygg, nu gör det ont att andas och jag har inte haft så här ont i ryggen nån gång... Annars gick träningen väldigt bra! Jag börjar närma mej att klara scorpan!

Lite suddig bild men den är från DM i alla fall.

RSS 2.0