Think I´m really falling for his smile

Hallå!
Haha jag kom på att jag alltid skriver Hej hej eller godmorgon så nu fick det bli Hallå i stället. Träningen idag var ganska skoj, fast den var seg i början. Vi körde programet typ 20 gånger och sen sprang vi i 20 min (tror jag det var) och sen hade vi styrka tills vi slutade.
Mamma hade köpt massa frukt och nu kan jag inte sluta äta äpplen och bananer, haha bättre än kakor i alla fall. Snart ska jag gå och fika och sen ska jag nog se Blåsningen eller något annat som är på tv. Ha en trevlig kväll!

What a girl wants

Godmorgon!

snart måste jag gå och städa mitt rum och göra klart läxorna. Jobbigt. I kväll är det träning igen. Igår kväll såg jag film och robinson. Om ni inte visste det så var det ju han från skellefteå som vann. Haha. Snart ska jag och mamma gå upp till stugan och hämta saker som jag och Emma kan sälja på loppisen som är med laget nästa helg tror jag.

Jag ska nog gå ut och ta lite kort idag också. Den bra datorn kommer tillbaka på tisdag! Woho, på den som vi har nu är det borta massa knappar för våran gamla katt (Misse) åt upp dom när han var liten...


Nu är det bara 28 dagar till DM!!!!!!!!!


Please don't stop the music

Hej hej!

Jag hade nyss gjort ett ganska långt inlägg där jag hade kommit på värsta bra sakerna och sen när jag skulle lägga upp det försvann allt... Så typiskt. Lördag nästa vecka far jag, Mikkan, Emma och kanske någon mer till Luleå och shoppar! Här kommer några saker som jag kanske ska köpa.
den är jätte fin om man har den öppen med typ ett vitt linne under!



Zip Low Dark Blue SEK 399, Cheap Monday - NELLY.COM

det var en tröja här också men den försvann när datorn blev konstig.

Bara 29 dagar kvar till DM nu! Go stingrays!

Love story

Godmorgon!
Idag har jag faktiskt ovanligt mycket att göra.
*städa mitt rum
*baka till kafeterian
*rida
*springa
*och sen var det något mer men jag minns inte vad det var. Haha
Det blir nog en lugn dag idag också men det kanske behövs. Skriver mer sen idag.

Wait your turn

Hej hej!
Det blir nog bara en lugn kväll i kväll, ska se Let´s dance och sen kanske nån film eller något. Är ganska trött. I morgon kväll är jag ensam hemma på kvällen så jag ska antingen kolla om nån vill komma hit eller om jag kan fara till nån.
Nästa helg far jag troligen till Luleå! Ska köpa massa kläder då. Det som jag måste köpa är, eller okej, måste kanske inte är rätt ord men det jag vill köpa är:
*ett par byxor (antingen jeans eller jeanstights)
*en klänning
*tröjor!
*linnen
*underkläder
*nytt handsfree till mobilen
*skydds spray till när man plattar håret och något som återfuktar efter plattningen.
*,m.m.

BIG WORLD

Hej hej!

På träningen igår så hade vi jätte mycket bygg och sen så var vi tvugna att fara hem för annars hade vi inte någon skjuts hem, så vi missade konditions träningen men jag och Mikkan ska ut och springa i morgon på dagen. Det kommer bli kallt. Vi ska typ "sova" på skolan med klassen näst nästa vecka med klassen! Det blir jätte skoj!

Skriver mer senare i kväll ska gå och börja med middan, som blir tacos!!!!


Over You

Hej hej!

Skolan idag var väl inte så speciell, dansen på estet går jätte bra och det blir nog den coolaste dansen vi har gjort. I kväll blir det träning igen, och i morgon är det äntligen fredag!

Skriver kanske senare. Ha en bra kväll!

snart kommer våran datorn tillbaka och då ska jag ladda in massa bilder på bloggen!


Gonna let the light shine on me

Hej hej!

Idag på gympan hade vi fotboll, det var ganska skoj men bandy är roligare. Och sen så fick vi sluta tidigt också! Men vi satt på skolan i typ en och en halv timme innan bussen kom. Nu ska jag snart fara på träning, onsdagar och torsdagar blir alltid stressade men men det är värt det.

bara 32 dagar till DM!!!!!

Spring news to fall in love with


¨



hittade massa mer kläder men de gick inte att lägga ut dom men snart ska jag till Luleå och shoppa!!!!!

Already Gone

Hej hej!

Idag på skolan har det inte hänt så mycket, vi pratade om att våran klass kanske ska sova på skolan nån dag och lite om klassresan och kafeterian. Jag ska stå i kafeterian nästa torsdag med Mikkan och Moses, det blir nog skoj! Måste baka i helgen till det.

Efter middan for jag och Emma ut och red, det var inte så kallt men det blåste jätte mycket, sen när vi kom in igen gick jag och duschade och nu sitter jag här och har tråkigt.


Är det verkligen värt?

Kom på en sak när jag kollade på lite olika bloggar. Våran klass ska snart på klassresa och några vill till Hemavan och några till Övik, jag vill så klart till Övik. Tänk på dom som inte åker något? Kul att sitta i snön en heldag. Men vissa gillar ju inte att bada häller så jag fattar varför dom inte vill till Övik.
Men är det verkligen värt att bli ovänner över det?

Haha det tycker då inte jag.

 VS


It´s back!

Hej hej!

Idag gjorde jag gymnasie valet, det blev
1. Spectrum - skapande komunikation
2 Media
3. Spectrum - Media journalistik

Hoppas det blir bra! Men annars är det ju bara att välja om i april. Jag har kännt mej strssad över det här jätte länge så nu är det skönt att ha gjort det.

Ingen ridning idag för både jag och Emma är jätte trötta, så jag ska bara ta det lugnt i kväll. Och gissa vad? Min mobil är tillbaka!!!! Äntligen! Hehe de va en lapp med den där det stog: Det är underbart att vara hemma igen, jag har saknatdig! och sen något om man ville ha hjälp igen. Haha XD. Dom har bytt knappar, bytt skärm, och lite till, som jag minns det var den inte så trasig.. Men, nu känns den som ny, utan repor!





Fireflies

Hej hej!

Har fikat och duschat. På träningen höll jag på att somna.. Är jätte trött nu så jag ska snart gå och lägga mej, måste bara vänta tills släkten har farit hem. Ludvig fyller förresten år idag, Grattis på 11 års dagen!

I morgon ska jag göra mitt gymnasieval.. Jag är fortfarande osäker på vilken ordning jag ska ha dom men jag kommer säkert bestämma mej när jag sitter där.


Don´t stop the music

Hej hej!

VI SLOG VÅRAT REKORD IGÅR!!!!! WOHO! Vi somnade halv 6, men jag var faktiskt inte så jätte trött då men om jag inte hade somnat då hade ja inte orkat träna idag. Vi hade jätte roligt, vi åt tacos, såg film, dansade, sjöng, pratade och mycket mer. Vi såg Störtkär, Fired up, The ugly truth och She´s the man. Jag längtar till nästa gång vi ska vara med varann på helgen och sova över. Då blir det ett nytt rekord igen.

Nu ska jag gå och göra lite läxa och sen ska jag sova någon timme innan träningen. Hur var eran lördags kväll? Min var jätte bra!



Party in the USA

Hej hej!

Jag orkade inte städa mitt rum, så jag for till stan en snabbis i stället. Sen när jag kom hem for jag ut och red och nu har jag nyss duschat, nu ska jag bara vänta på att jag ska fara till Mikkan, haha det är typ 2 och en halb timme kvar men.

Längtar till i kväll, det kommer bli jätte skoj! Ska sova där också. Ha en super bra lördags kväll!

Klicka för att stänga bilden

Can´t get enough

Godmorgon!

Igår kväll såg jag let´s dance och sen såg jag nån film, typ den där mary eller något. Hade sett den förr så jag gick och la mej ganska tidigt, ska ju vara vaken länge i kväll så det var lika bra att jag somnade tidigt.

Har nyss ätit frukost och snart ska jag gå och byta kläder. Idag ska jag rida, städa mitt rum, duscha och sen ikväll ska jag på Mikkans kalas.

Svar till Anonym: Ja Figge lever, han är typ 10 år nu och jätte tjock hehe.

Jag tror jag ska byta header i morgon eller idag, då får ni se vilken det blev!

I thought you said it was easy

Hej hej!

Idag på skolan så hade vi ingen No så vi fick sluta så vi hann med halv 3 bussen. Har inte gjort så mycket sen jag kom hem, ska äta snart och sen ska jag rida.





ska byta header, vilken ska jag ta? TACK TILL SANNA SOM GJORDE DOM!!!


When it was good

Hej hej!

Idag på idrotten hade vi skridskor, ganska roligt förutom att det var kallt och vissa passade aldrig. Annars har det nog inte hänt så mycket speciellt idag, på estet har vi (jag, Sanna, Amanda och Mikkan) börjat med en ny dans. Den kommer bli cool! Vi har tre olika som vi kanske ska ha (vi har inte bestämmt vilken än).


 

den tredje minns jag inte vad den hette men jag hoppas det blir någon av dom här låtarna. Nu ska jag gå och byta till tränings kläder och sen far jag på träning. De är på sunnanå idag, de är inte lika kul där för det är så liten gympasal, men tur att vi bara är där en gång i veckan.

 

 


Blame It On The Boogie

Hej hej!

Nu blir det ett snabbinlägg igen, för snart måste jag gå ut till bussen. Igår klippte jag mej! Jag blev ganska nöjd, men luggen blev lite kort, fast den växer ju ut igen ganska snabbt. På träningen hadde vi bygg, hopp osv. Idag ska nybörjar laget börja träna så om ni är sugna på att testa kolla efter lappar på skolan (ni som går på samma skola som mej).

Ha en bra dag, skriver kanske innan träningen.


Only The Sky Is The Limit

Hej hej!

Efter skolan idag så åt jag midda sen for jag och Emma ut och red och efter det har jag duschat och gjort lite läxa osv. Har inte så mycket att säga... Kan lägga in lite bilder som jag hittade.










Haha alla bilder förutom den på lillen var typ från 2007 - 2008.
I morgon efter skolan ska jag klippa mej! Jag längtar!!!!

hittade en bild på mej och emma från nyårs!

TAKE A BOW

Hej hej!

Nu håller Sanna på med att göra en header åt mej! Woho, den blir säkert jätte bra. Måste göra engelskan också, men jag tror jag gör den i morgon i stället, jag orkar inte nu. Ska bara ta det lugnt i kväll, och gissa vad? Nu har mobilen som jag har medans min är på lagning också gått sönder, de går inte att lyssna på musik... Så nu måste jag sitta och lyssna på när småbarnen skriker i bussen på morgonen, men snart kommer min tillbaka!

Förresten, snart far jag till Umeå igen. Då ska jag köpa massa nya kläder!


Gonna let the light shine on me

Hej hej!

Idag på spanskan så satt vi vid datorer och kollade upp lite saker till våran klassresa som jag hoppas (VERKLIGEN HOPPAS) blir till Ö-vik på paradisbadet. Det skulle vara jätte skoj! Sen har vi bara haft vanliga lektioner idag, svenska, no, matte och slöjd.

Nu ska jag snart äta och sen ska vi ut med hästarna och sen ska jag duscha osv.


Pictures of You

Godmorgon!

Nu sitter jag och väntar på att bussen ska komma, orkade inte fixa mer med håret så det får väl seut så här idag. Men ska klippa mej på onsdag så då kommer det bli mycket bättre. Men jag vågar inte ändra så mycket, klippa topparna och fixa till luggen.

I kväll ska jag göra engelska, rida, duscha osv.

Nu måste jag gå och hämta jackan, ha en bra dag!


som ni kanske mäker så är det typ samma bilder som är på bloggen hela tiden men våran andra datorn (den med alla bilder) är på lagning men den kommer snart tillbaka och då kommer det massa nya bilder!

If today was your last day

Hej hej!

Nu har jag nyss duschat och före de va jag på träning. Vi byggde, körde lite gymnastik, gjorde programet och massa andra saker. I morgon är de skola igen, det blir jobbigt.. Men men sen är det helg igen.

Nu ska jag fika och sen ska jag se blåsningen.


Just like a circus

Godmorgon!

Igår kväll såg jag film, duschade, städade undan lite i mitt rum, såg robinson m.m. Det fanns inte så mycket att göra, jag orkade inte rida för jag hade jätte ont i huvudet. Men det har gått över nu som tur va.

Idag ska jag och Emma städa i stallet och sen ska vi rida och sen i kväll är det träning igen. Nu ska jag gå och klä på mej. Skriver mer sen.


Take it back to the old school

Hej hej!

Kom nyss hem från Leo´s. Det var skoj, men nu har jag massa brännmärken på armbågarna och en hand.. Men men, det far nog bort snart.

Nu ska jag snart gå och duscha tror jag och sen äta middag och efter middan ska jag rida. I kväll tror jag inte det händer så mycket, se ronbinsson och kanske nån film om det går nån bra på tv:n.


Leos lekland

Hej hej!

Nu sitter jag, Amanda och Mikkan och äter glass på leos lekland! Det är jätte skoj men vi har massa skrapsår på armarna, det svider...

Skriver mer sen!

Hejdå!


Over You

Hej hej!

Igår kväll kom Frida och Tobbe hit och dom har äntligen fått sälja deras hus så vi skålade med pommac och dom vuxna hade champange. Sen såg vi Let´s dance och fikade. Sen höll jag på att somna när dom skulle fara.

Idag ska jag, Amanda och Mikkan fara på Leo´s lekland, Sanna kunde inte följa. Men nästa gång kanske. Nu måste jag gå och klä på mej, skriver mer när jag kommer hem. Ha en bra dag!

Haha och Peter: far på leo´s lekland nån gång ;)


Ambitions

Hej hej!

Äntligen är det fredag! Nu har vi redan gått skola en vecka, de va inte så jobbigt som jag trodde det skulle vara. Men det är ändå skönt med helg. I morgon ska typ jag, Amanda, Mikkan och Sanna fara på Leo´s lekland. Hehe, det blir nog roligt.

Och i kväll ska jag nog se Let´s dance och rida och kanske se nån film eller något.

Skriver mer senare.


One in a million

Hej hej!

Har nyss duscha och fikat och före det hade vi träning. Vi byggde hela träningen idag, vi gjorde om pyramiden igen men nu börjar den se riktigt bra ut. I morgon är det äntligen fredag! Vi har ganska många lektioner men ändå, när man vet att det snart är helg så går dagen jätte fort.






All eyes on me

Hej hej!

Idag så hade vi som går estet bara tre lektioner, spanska, idrott och engelska. Sen fick vi sluta så vi hann med tolv bussen hem. SKÖNT! Nu ska jag snart gå och fixa mina naglar som ser hämska ut just nu och sen ska jag bara ta det lugnt och kanske gå ut och ta lite kort senare. Jag kommer inte kunna lägga in några nya bilder på länge, kanske två veckor. För våran bättre dator är på lagning och det är där jag lägger in bilderna, men jag kanska lägger in nån på den här datorn om det funkar, annars får det bli youtube klipp och gamla bilder i någon vecka.  Skriver mer sen!


Remember the time

Hej hej!

Idag på skolan gjorde vi något jätte gott (eller ganska gott) på HK:n, och sen har vi haft engelska och idrott också. Onsdagar är typ den bästa dagen, för vi har så lite lektioner. Efter skolan så väntade vi på att klockan skulle bli 20 över 2, då gick vi ut och väntade på att bussen skulle komma. Haha vi väntade i nästan en timme, det gick visst ingen halv 3 buss. hehe.

I kväll är det träning igen. Hoppas det blir mindre träningsvärk i morgon än vad det blev efter träningen i söndags. 

 det blir inte lika många nya bilder nu men ska ta massa i helgen.

Fairytale Gone Bad

Hej hej!
Idag så skolan så har vi, eh, ja vi hade sovmorgon i morse och sen har vi haft vanliga lektioner och jag hann till målet i matten och jag var ovanligt tyst, hehe. Kanske för att jag var jätte hungrig men ändå. Sen så fick vi gymnasieansökan papper av syon, jag blev typ nervös haha jag har ingen aning om varför. Har i alla fall möte med han på tisdag så då kommer jag nog bestämma vilken ordning jag ska ha programmen.
När jag kom hem efter skolan så åt vi middan och sen gick vi och tog in hästarna, vi red inte idag för att Emma var jätte trött. Sen när jag kom in så gjorde jag typ yogagjrejs, hehe de är ganska kul men jobbigt. Sen duschade jag och nu sitter jag här och har tråkigt. Ska nog fika snart och sen se något på tv.

Happy Ending

Hej hej!
Idag var det första skoldagen. Det var ändå inte så farligt att vakna tidigt, men det kan ha varit för att Ludvig stod utanför mitt rum och ropade på mamma. Det var skoj att träffa alla igen. Vi har sovmorgon i morrn, det blir skönt. Och sen kanske A-gruppen kommer att ha sovmorgon varje onsdag resten av terminen. Hoppas det blir så.

Har lagt in lite bilder från kameran.
jag längtar jätte mkt till sommaren idag, har ingen aning varför det är så just idag men.

Feel this

Hej hej!
Träningen idag var jätte rolig! Först hade vi byggträning i en timme sen tränade vi på hopp och dans och sen i slutet styrka. Jobbigt men roligt. Jag kommer nog ha tränings värk i morgon, men det är värt det.
NU sitter jag och funderar om vilka kläder jag ska ha i morgon och vilka kläder. Jag måste lägga mej tidigt idag för att jag ska orka vakna i morgon, fast jag kanske redan har skrivit det? Haha jag är lite virrig just nu.

Back to school

Hej hej!
Nu är det inte så kallt ute längre! Woho! När vi red så kunde jag rida utan vantar och då är det varmt. Nu börjar jag längta ännu mer till sommaren!
Nu ska jag gå och måla mina naglar så dom blir lite finare än vad dom är nu och sen ska jag fixa saker till träningen. I morgon börjar ju skolan om. Det ändå jag längtar till är att träffa alla kompisar som jag inte har träffat under lovet.
Skriver mer sen.

TRÄNING!

Hej hej!
Igår var vi i Piteå och badade hela dagen, det var jätte skoj. Jag och Emma for typ runt i strömmen hela tiden, om ni ska bada där så prova göra moonwalk i strömmen. Haha. Efter badet for vi till mormor och sovde där.
Idag ska jag rida och sen i kväll börjar träningarna om igen, det blir roligt.

Sweet Dreams

Hej hej!
När vi red så var det första gången på länge som jag inte började frysa, så det var ganska skönt att vara ute ett tag. Före ridningen åkte vi madrass och fikade. Det känns som om jag har hunnit göra jätte mycket idag, det kan vara för att jag inte har suttit vid datorn hela dagen.
I kväll ska jag ju till Sanna och sen i morgon far vi till Piteå tidigt på morgonen och sen ska vi fara till mormor direkt efter. Så vi får se om jag hinner skriva något antingen i kväll eller i morgon innan vi far. Om inte så ha en bra fredags kväll och lördag. I morgon kväll kommer jag inte ha så mycket att göra så ni kan gärna smsa. Hehe.
Ha en bra helg!

I LEARNED FROM YOU

Hej hej!

Har nyss duschat. Och när Emma kommer in igen så ska vi äntligen rida! Vi har inte ridit dom senaste dagarna för att det har varit så kallt. Det blir skönt att komma ut en stund i stället för att vara inne.

whatcha say

Godmorgon!
Jag hade tänkt vaka 8 idag för att vänja mej att vakna tidigt men det gick inte så bra, det tog 40 minuter att få mej ur sängen. Hoppas inte det blir så på måndag då måste jag ställa väckaren typ halv 6. Sen när jag kom ner så var det is kallt, 15 grader i hela huset. Ännu kallare när man bara har pyjamas fortfarande.
Idag ska jag kanske rida, ta kort, fixa till mina naglar och sen i kväll fara till Sanna. Och i morgon ska jag, Emma, Ludde och Hugo till Piteå och bada! Haha, vi gör alla roliga saker nu när lovet nästan är slut. Men vi gör det i alla fall.
Tre frågor om förhållanden
är du singel? japp
tror du på kärlek vid första ögonkastet? ja
har du varit kär i någon? japp


Nio frågor om dig själv
fullständigt namn? Ida Maria Sofie Lindberg
när fyller du år? 3 december
vad har du på dig just nu? pyjamas och morgonrock 
vilken årstid är bäst? sommar!!!
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? SOVMORGON!
vad tycker du mest om hos dig själv? jag vet inte 
vad är du bra på? lite olika saker
sov tillsammans med någon eller ensam i natt? ensam 

10 frågor om dina vänner

vem vet mest om dig? Mikkan, Sanna eller Amanda
vem är den roligaste av dina vänner? alla är roliga på olika sätt
vem är snyggast av dina vänner? jag vet inte
vem är mest partyprisse? hm.. vet inte riktigt
vem är den du helst har filmkväll med? alla!
vem av dina vänner är mest "evil"? haha, alla har väl sina stunder
du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? den som vill 

10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? mamma och pappa
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? japp
vem är farligast i din familj? Emma haha
vem ser roligast ut i din familj? hehe jag vet inte
vem är coolast? jag såklart 
har ni något husdjur? japp 
vem sover du oftast med? ingeeen
roligaste kvällen med familjemedlem? hehe, jag vet inte kanske se nån bra film 

10 frågor om idag

vad har du gjort? vaknat, låg i sängen jätte länge, gått ner, sett tv letat efter något att äta till frukost och inte så mkt mer
har du varit glad idag? än så länge ja!
har du varit ledsen idag? nepp
har du gjort något bra idag? hehe jag vaknade ju
vad ska du göra nu? gå och byta kläder när jag är klar med de här
har du gjort något dåligt idag? nepp 
vad har du ätit idag? inget än så länge
har du duschat idag? ska göra de snart
du trött nu? nepp
vad händer imorgon? PITEÅ HAVSBAD!

SKOLAN
Går du i skolan? ja
har du varit i skolan idag? nej, det är ju jullov

ANNAT
Hur mår du just nu? bra, lite hungrig 
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? haha ja
Har du piercat dig? öronen

TELEFON/MOBIL

Vem ringde dig senast? eh... kanske Mikkan
Vem ringde du senast? Mikkan
Vem sms:a till dig senast? Sanna
Vem sms:a du till senast? Sanna

ÖVRIGT

Är du hungrig nu? lite
Vad är klockan nu just nu? 09.43
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? blogg.se

FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? igår kväll
Hur länge sen var det du träffa din farsa? igår kväll
Älskar du din mamma? japp
Älskar du din pappa? japp

SPORT
Går du på någon sport? japp
I så fall, vilken/vilka? jag rider och går cheerleading
Trivs du med den? ojaaa!
Tycker du att den sporten är rolig? ja!
Gör den sporten dig glad när du håller på med den? japp

ÖVRIGT
Gillar du punk? nej
Har du sminkat dig idag? nej
Vad har du på dig för kalsonger just nu? haha jag ha inte kalsonger, jag har trosor haha
MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? nepp
I så fall, vilken låt för tillfället? 
Vad gillar du för musik? typ de mesta
KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? ja
Har du fler än 3 jeans? japp
Har du fler än 5 tröjor? ja
Har du en vit bh/topp? ja
Har du en svart bh/topp? ja

SMINK OCH HÅR

Använder du mascara? ja
Använder du Wax? nej
Använder du ögonskugga? ibland
Använder du kajal? nepp jag råkade damsuga upp våran...
Använder du hårspray? ibland
använder du volymspray? nepp
Andänder du mousse? nej
Använder du deodorant? japp
Använder du skinspray? nej
Använder du parfym? japp
Använder du läppglans/läppstift? lypsyl och ibland läppglans
Använder du brunkräm/foundation? nepp
Uppsatt hår eller hängande? båda
Plattar/lockar du håret varje dag? nepp
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? nej, jag målar dom bara ibland när jag känner för det

Right round

Hej hej!

Efter middan gick jag och Emma ut och tog in hästarna, det är fortfarande iskallt! Sen så jag jag sett tv, tagit lite kort, målat naglarna m.m. I morgon händer det äntligen något, jag och Mikkan ska till Sanna efter middan. Det blir nog skoj, vi ska typ se let´s dance m.m.
Jag och Mikkan, hittade ingen bild där sanna också va med.

Måste klippa mej...

Hej hej!
Nu är jag äntligen klar med so:n! Woho! Annars har jag inte gjort så mycket annat idag, jag höll på med so:n i några timmar sen gick jag och Emma ut till hästarna och sen ha jag duscha. I morgon ska jag be mamma boka klipptid åt mej, det behöv verkligen, ska nog inte ta bort så mycket på längden inte mer än det som behövs. Sen så ska jag fixa till luggen också. Och så ska jag kanske färga håret också. Hoppas det blir bra!

ska nog se den på bio med Mikkan när den kommer

Walking In Memphis

Godmorgon!
Det är ISKALLT ute, - 26 grader. Jag stannar nog inne hela dagen idag. Just nu sitter jag och kollar på kläder på olika hemsidor, jag behöver verkligen nya kläder, eller i alla fall byxor.
Nu är det förresten inte så länge kvar till DM! Det blir första gången vi får göra A-bygg. Hoppas det går bra! Och hoppas att SM är långt bort.
coolt!

Bad romance

Hej hej!
Nu är jag nästan klar med so:n, bara lite kvar. I kväll ska vi se nån film och sen vet jag inte vad jag ska göra. Kanske se nån till film, finns typ inget annat att göra.

Heal the world

Hej hej!
Idag har jag än så länge gjort so och varit ute. So:n är inte riktigt klar. Eller okej det är jätte mycket kvar. Ute så tog jag lite bilder på Elite och Buck och så gick jag med Elite, jag åkte spark bakom han också men det gick inte så bra så jag gick mest.
Mikkan pratade om att fara till Umeå någon dag, hoppas det blir! För jag har typ inget att göra, om man går ut förfryser man typ händerna och fötterna. Men, snart är det sommar!
Jag la nyss in nya bilder på datorn här kommer några:
Buck!  Foto: Ida Lindberg
Gurka, inte så gott men de blev ganska cool bild, Foto: Ida Lindberg

Lägger in mer bilder senare.

You can never break me

Hej hej!
Nu har vi äntligen fått tillbaka värmen i huset, igår natt och igår på dagen hade vi jätte kallt. Idag ska jag göra klart so:n.. Hehe igår när jag skulle skriva den kom jag på massa andra saker som jag skulle göra i stället. Efter so:n ska jag lada in bilder på datorn och sen ska jag gå ut med kameran och ta lite kort.

Ny design

WOHO! Äntligen har jag, med hjälp av Emma, gjort om bloggen. Jag tycker den blev bättre, vad tycker ni?


Right here

Hej hej!
Kom nyss hem från stan. Vi va på morfars grav och hos mormor och sen lämnade/hämtade vi Ludde och Hugo som va på hockey träning. Det hände en tråkig sak när vi satt i bilen, min mobil gick sönder... Men jag tror vi ska lämna in den på lagning, tur de för jag gillar min mobil. Så tills min är lagad får jag ha Emmas gamla.
I kväll ska jag nog inte göra så mycket, som alla andra kvällar hehe. Jag kanske skriver klart so:n.. Det går väldigt segt med den.

5 years ago

Hej hej!
Idag har jag inte gjort så mycket, so och ridit och tagit lite kort. Lägger in dom i kväll tror jag. Nu ska jag följa mamma och Emma till stan en liten stund.
Skriver mer när jag kommer hem!
Jag och Mikkan!

Kommer inte på något att skriva så det får bli en sån här igen

Namn: Ida Lindberg

Kallas för: Ida 2 på träningarna ibland och Idde (fast det är bara pappa som kallar mej det) och Sis som Emma kallar mej det

Stjärntecken: Skytt

Höger eller vänsterhänt: Jag är vänsterhänt

Piercingar: öronen

Tatueringar: Nepp, men vill ha en

Längd: 1.56.5 typ.. om jag inte har växt!

Skostorlek: 36, 37 och ibland 38

Hårfärg: Brunett

Fräknar: lite på kinderna och näsan

Motto: Tänk alltid positivt hehe snodde Emmas

Önskar du att du bodde någon annanstans? Ibland gör jag det för att på vintern är det så kallt här

Vilket schampo använder du? Oftast barnängen eller Garnier

Vilken parfym använder du? Black Star - Avril Lavigne

Vad är du rädd för? hehe åska och flugor, men flugor är bara på kvällen typ när man ska sova

Gillar du att tvätta? haha vem gör det?

Gillar du berg- och dalbanor? Haha jag har aldrig åkt nån

Senaste…

Filmen du hyrde? Haha typ Hannah Montana the movie

Filmen du köpte? Baksmällan till pappa i julklapp

Låten du hörde: When I look at you - Miley Cyrus

Låten du laddade ner? haha jag vet inte hur man gör det

Personen du ringde? hm.. typ pappa

Personen som ringde dig? Mikkan

TV-program du såg? Miami Ink

Favorit…

Låt: det finns så många

Sak att göra: ta kort, va med kompisar, bada, rida och cheerleading, hehe det går inte att välja en

Sport: Ridning & cheerleading

Dryck: vatten om man är törstig, annars beror det på

Kläder: klänning!

Film: Forrest Gump, Pearl Harbor m.m.

Bil: Är inte intresserad av bilar..

Serie: ONE TREE HILL!

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? hehe nepp

Gråtit över en flicka? Nej, isf kompis

Ljugit för någon? Ja men bara om det verkligen behövdes

Varit i slagsmål? Nepp, inte på riktigt i alla fall

Blivit arresterad? Nepp

Träffat någon från internet IRL? haha ja

Antal…

Gånger du varit kär? kanske 3 eller något

Gånger ditt hjärta brustit? hm.. ingen aning

Hjärtan brustet på grund av dig? Ja har ingen aning. Hoppas det inte har hänt

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? haha alla

Gånger ditt namn varit med i tidningen? haha räknar inte sånt

Senaste…

Boken du läste? hm.. minns inte

Personen du fick e-mail av? brukar typ aldrig läsa sånt

Personen du fick brev av? haha typ tandläkaren

Personen du fick sms av? Solveig

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Igår

Saken du köpte? tuggummi

Vad har du gjort idag? vaknat, fikat, klätt på mej och inte så mkt mer

Brukar du svära mycket? Näe typ aldrig

När stiger du upp på morgonen? lite olika, när de är skola 06.11 hehe

Vad har du på dig? mjukiskläder

Vad ska du göra ikväll? vi får väl se

Vad är du allergisk mot? kiwi

Var har du ont? ingenstans just nu

Använder du hårspray? Japp i bland

Kan du stå på händer? Japp men inte så länge

Håkan Hellström eller The Ark? BLÄ!

Salt eller socker? hehe båda!

Gillar du ketchup? nä typ inte

Är du glad nu? Japp

Var du glad igår? ganska

Vad dansar du till? Musik? hehe och när jag har tråkigt kan jag göra de utan musik också

Stockholm är… ? en stad med jätte bra affärer!

Göteborg är… ? En stad jag aldrig varit i

Kan du sjunga? alla kan väl sjunga, men hur bra det låter vet jag inte

Spaghetti eller makaroner? Spaghetti

Land du vill besöka? Vilket land som helst som är varmt


WELCOME TO THE LAND OF FAME EXCESS

Hej hej!
Kakorna jag bakade blir man beroende av... DOM VA JÄTTE GODA! Men nu ska jag inte äta någon mer på ett tag. I kväll ska jag nog se film, de är ju star wars på 4:an så. I morgon tror jag inte att jag ska göra så mycket speciellt, kanske gå ut och ta massa kort. Och rida så klart.
Mikkan gjorde om den lite

Bad romance

Hej hej!
Kom nyss hem från stan, jag tänkte köpa lite kläder men jag hittade inget. Jag vill fara till Luleå och gå på stan där! Dom har mycket bättre affärer, tex. Monki och sen så har dom nyare kläder på tex. gina och vero moda. Hehe. När vi kom hem så körde vi fast med bilen på våran egen gård.. Lyckat. Men vi fick lös den efter ett tag.
I kväll ska jag kanske baka, jag tror inte vi ska rida för det är så kallt.
jag ska kanske göra om min blogg också, kanske har med den här bilden då.

Ännu mer bilder

Hej hej!
Idag ska jag, Emma och mamma fara till stan och köpa massa saker som behövs. Har inte så mycket att skriva men Mikkan skickade lite bilder (eller okej, lite de va över 100 st) från nyårs så jag kan lägga ut några.
Jag och Frida Foto: Mikkan

jag och min kamera, hehe Foto: Mikkan

hehe jag hade just gjort mål! Foto: Mikkan

Foto: Sanna WM 

Kommer mer bilder sen, nu måste jag gå och äta

BUTTERFLY FLY AWAY

Hej hej!
Efter middan gick jag och Emma runt byn, haha det var ett tag sen jag gjorde det. Det var inte så jätte kallt, men vi gick ganska fort också. Nu sitter jag och väntar på att Sanna ska logga in på msn.

Nu har Sanna skickat lite bilder från när vi fotade före jul
Sanna har tagit alla bilder





WHEN I LOOK AT YOU

Hej hej!
Har nyss varit ute och ridit. Det kändes som om vi red jätte länge. Men det tog bara en och en halv timme. Nu sitter jag och Emma och ser room raiders på MTV. Hehe, det finns inte så mycket att göra.
I kväll vet jag inte vad jag ska göra, kanske gå ut och gå eller något.
lägger in nya bilder senare

Before the storm

Hej hej!
Nu har jag städat klart mitt rum, jag hade tänk kasta ut mitt skrivbord från balkongen men det blev inte så. Jag måste köpa ett nytt. Mitt faller snart sönder och det är jätte fult. Snart så ska jag och Emma fara ut med hästarna. För en gångs skull blir det när det fortfarande är ljust ute.
Skriver mer sen.

paparazzi

Hej hej!
Igår kväll gjorde jag inte så mkt, va ute i stallet, såg film och tv. Men jag kände mej jätte trött av någon anledning, jag sovde ändå 11 timmar igår natt men. I alla fall nu är jag mycket piggare. Idag ska jag städa mitt rum, rida och kanske fara på hockey cup. Och justja jag hade tänkt göra bort so:n idag. Det kommer nog ta ett tag, men det är värt de.

TAKE THE CHANCE

Hej hej!
Har nyss sett film och nu ska jag nog gå ner och hitta på något. Haha det kommer säkert bli att titta på tv, men det finns inte så mycket att göra på kvällarna. Jag kanske tar lite kort med kameran också.
Ha en bra kväll!

The city

Hej hej!
Idag sovde jag till halv 11 sen ringde Mikkan och frågade om jag ville följa till stan. Så jag fick skynda mej att duscha och göra mej klar. Vi gick på stan i några timmar sen for vi hem igen, jag hittade inget men jag hade inga pengar häller så.
Skriver mer sen
Foto: Ida Lindberg

Bilder från nyårs!

Mikkan Foto: Ida Lindberg
Mikkan igen Foto: Ida Lindberg
haha Foto: Emil Andersson
haha jag och Mikkan va bäst på pingis Foto: ingen aning
hahahaha Foto: Ida Lindberg
Mikkan spelar innebandy Foto: Ida Lindberg
haha Tobbe Foto: Ida Lindberg
det får räcka för idag

2010

Godmorgon!
Igår kväll hade vi det jätte roligt, vi spelade innebandy, lekte julklappsleken, spelade massa spel, spelade pingis, såg film, såg hockey och massa andra saker. Jag har jätte många bilder på kameran som jag ska ladda in på datorn sen idag. Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag. Är ganska trött sen igår så jag kommer nog bara ta det lugnt idag.
Är det bara jag som tror att 2010 kommer bli ett super bra år??

RSS 2.0