Fredag!

Idag på skolan har vi typ inte gjort så mycket. Eller vi hade en genomgång om projektarbetet, tog skolfoto där vi var superhjältar, hade Historia och sen GKO i nån timme. Efter skolan for jag, Mikkan, Emma och Frida till matfesten och åt middag där. Jag åt en macka med kött och beasås, det var så himla gott! 

I kväll har jag inte tänkt göra så mycket. Kanske passar på att städa mitt rum nu så jag slipper göra det senare i helgen. Sen hade jag tänkt se Criminal Minds och köra lite styrka också. 

I morgon ska jag och Mikkan planera inför när vi börjar träna nybörjarlaget på torsdag nästa vecka. Kommer bli riktigt roligt och spännande. Nä nu måste jag börja städa.. 

Träningsvärk!

Det känns riktigt bra att vara igång med träningarna igen! Har en olidlig träningsvärk men de är det värt. Älskar att träna!

Vi har i alla fall kört gymnastik, hopp och bygg på träningarna i veckan och på söndag är det bygg och gymnastik som gäller. Mitt mål i gymnastiken är flera stillastående flickisar i rad och även flera efter en rondat.

!!!

Om nio timmar kör vi igång med träningarna igen!!


Måndag

I morse när jag vaknade ville jag bara somna om och stanna hemma i min säng. Var verkligen inte sugen på att fara till skolan idag. Men dagen gick väl bra även om jag har varit dödstrött hela dagen.

Vädret har väl inte varit det bästa idag och nu på aftonen har det bara blivit värre så jag hade tänkt köra styrka och duscha och sen blir det att ha en lugn innekväll. Rätt skönt ändå, kanske fixar någon film och bäddar ner mig i sängen framför den.

The best of the best

Inte länge kvar till säsongen 12-13 börjar! Längtar så otroligt mycket!

Lördag

 
Ska snart börja göra mig i ordning. Jag och Mikkan ska vara modeller åt en fotograf för något på CK. Haha ja.. Vi får väl se hur det här går. 

Första veckan avklarad

Så var den första skolveckan avklarad! Känner mig helt slut ,även fast vi inte har haft så jobbig vecka, så helgen kommer när jag behövde den som mest.

Min fredags kväll har spenderats med att först äta tacos till middag, sedan fara ut med hästarna, köra styrka, se awkward och bara tagit det lugnt.

Ända sedan jag vaknade i morse har jag längtat till att få sova igen (är så sjukt trött) så nu hade jag tänkt sova.


6 dagar

Om 6 dagar drar cheersäsongen 12/13 igång! Det som ser annorlunda ut för mig är att förutom att jag själv är aktiv så kommer jag även vara tränare för ett nybörjarlag. Kommer bli riktigt spännande! Men mest av allt längtar jag efter att få spendera tre kvällar i veckan med att träna med världens bästa Stingrockor!


Onsdag

Idag var första skoldagen som vi gick helt efter schemat. Var väl inte så farligt, vi hade bara GKO, religion och historia. Kom hem just innan tre och då passade jag på att se PLL och åt en smoothie. Efter middagen for jag och Emma ut och red och när vi kom tillbaka var Frida här. Så vi satt och pratade en stund och när hon hade farit körde jag lite styrka och har nyss duschat.

Det blir en lugn kväll framför tvn tror jag. I morgon blir det skola från halv 10 till kvart i tre. Sen vet jag inte vad som händer.

Bara 10 veckor till nästa lov, håll ut..

Första skoldagen var väl.. skolig. Eller okej vi gjorde inte så mycket men det kändes jobbigt att vara tillbaka i skolbänken. Men som rubriken säger så är det 10 veckor kvar till november lovet och Stockholm så jag får väl hålla ut till det..

Back to school

Ja.. Då var sommarlovet slut, mitt sista sommarlov för nästa sommar har jag gått ut skolan.. Känns som att tiden går för fort. Jag började ju nyss ettan!? Det ska bli väldigt skönt att ta studenten men först och främst måste jag klara av sista året också.

Känner mig inte så peppad på skola just nu men det finns inte så mycket jag kan göra åt det. I morgon klockan 9.30 ska jag befinna mig i aulan för att påbörja sista året på gymnasiet.

Den här vackra bilden la jag ut på min instagram (@idaliindberg) i morse för att visa min "glädje" till att skolan börjar om..


World Cup Twinkles

The Twinkles: Chasing Perfection from Star-Ledger Video on Vimeo.

 Såg just den här dokumentären. Hur ska jag nu kunna sova? Är uppe i varv och så taggad inför cheersäsongen 12/13!!!!!!!!

Fridas konfirmation

Här är några av mina bilder från Fridas konfa som vi var på igår.

Gårdagen

Igår spenderades hela dagen åt Fridas konfa. Först var vi i kyrkan klockan ett och sen blev det att fara hem och byta kläder och sedan fara till Frida för att äta middag där.

Kvällen slutade med att vi for på bio och såg Grannpatrullen. Haha ja... Den var väl rolig. Här kommer lite mobilbilder från igår.


Konfa

I morgon konfirmerar sig denna tjej ^. Så först ska vi vara i kyrkan och se det klockan ett och sedan blir det middag hemma hos Frida. Vi har köpt en riktigt fin present, som ni kan få se bild på i morgon eller på söndag. Men vi får väl se vad Frida tycker om den. 

Fredag

Har dragit på mig en riktigt jobbig förkylning.. Men trots det så for jag till stan med Mikkan och Emma idag för att leta efter nya kläder. Kan ju vara roligt att ha lite nytt i garderoben nu när skolan börjar om. Jag hittade i alla fall bara en tröja men.

Kom hem nån gång före tre och har inte gjort speciellt mycket. Ätit middag och varit ute på en liten kvällsprommis med mamma och Emma.

Såg att vårat schema för hösten har kommit. Slutar så jag hinner med trebussen alla dagar utom fredagar, men man kanske kan få smita lite tidigare från sista lektionen. Tror jag kommer klara av mitt sista år på gymnasiet rätt så bra. 


Torsdag

Började dagen med att vara på falkan med Josefina, Frida P, Emma och Mikkan. Vi byggde i vattnet, solade, pratade och hade det riktigt bra helt enkelt. Sen bestämde vi oss för att äta surströmming till middag så jag är just hemkommen från Frida där vi åt middag och efterrätt och såg en film. Riktigt mysigt (och gott haha).
Tack för ännu en riktigt bra dag tjejer!

Perfect day


Som rubriken säger så har jag haft en perfekt dag! Vaknade halv 9 för att göra mig i ordning och sedan befinna mig hos Frida P klockan 10 för att öva flickisar och stunta lite. Vi gick in till stan och köpte lunch och satte oss sedan på bryggan vid älven för att äta. Det var så otroligt varmt så jag, Mikkan, Emma, Frida och Josefina for iväg till vitbergs för att sola och bada. Hade det riktigt roligt och detta måste göras om snart!

Kom hem just efter fyra och har sedan dess hunnit fara ut med hästarna, kört styrka och duschat. Känner mig inte helt frisk, tror nästan att jag har feber.. Så jag tänkte lägga mig i min säng och se PLL. Hoppas jag känner mig piggare i morgon!

Måndag

Har haft en helt perfekt dag idag! Vaknade just efter 10 och åt frukost och sedan gick jag direkt ut och solade i typ en halvtimma. Sen åt jag lunch och efter det kom Mikkan och vi spenderade dagen på stranden och byggde lite. Haha Emma testade att vara bas (det gick faktiskt rätt bra!). 

Efter middagen for jag och Emma ut på en powerwalk och sen har jag hunnit fixa lite småsaker, varit till stan en tväris och tagit hand om hästarna. Nu hade jag tänkt se film. Ha en bra kväll!

Söndag

Oj, har inte skrivit sen i torsdags.. Men men, har haft annat för mig helt enkelt. Spenderade hela torsdagen med att plocka och sedan rensa blåbär. I fredags jobbade jag, igår var jag i stan och idag har jag jobbat. Idag var sista dagen som jag var schemalagd, men vi får väl se om de ringer i veckan och vill att jag ska jobba. 

I morgon börjar sista veckan på sommarlovet... Känns inte bra. Vill verkligen inte tillbaka till skolan, man har typ inget liv när det är skola... Men jag får försöka tänka positivt, det är ju ändå sista året. 

Vet inte riktigt vad jag ska göra i kväll. Det blir i alla fall surströmming till middag! 

-

Igår kväll spenderade jag kvällen med Mikkan och Sanna. Vi bakade en morotskaka, som faktiskt blev god! Sen var vi ute och gick en bit och pratade och sånt.

Idag ska jag, Emma och Mikkan fara och plocka blåbär. Vi får väl se hur det går.

Onsdag

Idag är det kallt ute, som vanligt.. Den här sommaren har inte haft många soldagar och nu är det bara 13 dagar kvar till skolan börjar om. Blä, blir typ deprimerad av att tänka på skolan.

Men jag har i alla fall några saker att se fram emot, lägret i Luleå, Stockholm på novemberlovet och träningarna som börjar om på riktigt.

Amanda

Foto: Jag Modell: Amanda 
Nikon D7000
Jag blir snart galen, photoshop laggar, igen!! ÅH, blev tvungen att avinstallera det och vi får väl se när jag installerar om det igen, och då får vi väl hoppas att det kan fungera som vanligt.. Men som tur är så har jag något annat redigerings program så jag kan i alla fall fixa det viktigaste. Det är inte lika bra som photoshop men det funkar i alla fall.... Här är en av mina bilder från idag. Kommer fler i morgon! 

Tisdag

Har inte skrivit på ett tag föra att jag har haft fullt upp.

I lördags var jag, mamma och Emma på nolia och sen när vi kom hem for jag ut och red och efter det ut och sprang.

I söndags jobbade jag från 11-18 och sen när jag kom hem var jag typ tvungen att sova direkt (vid 10).

Igår (måndag) jobbade jag från 6-15 och sen for jag hem och duschade och sedan for iväg till Tilda där jag spenderade kvällen med några från laget. Kom hem just före 12 och var helt död.

I morse vaknade jag vid 10 och klockan 12 bar det av mot stan för att fota Amanda och hennes kompis. Kom hem för ett tag sen. Jag tror att jag börjar bli förkyld, har jätteont i huvudet, känns nästan som att jag har feber och har även ont i halsen. Haha blir hellre sjuk när skolan börjar om än nu. Vill njuta av de få dagar som är kvar av detta sommarlov.

13 år


Photoshop

Då har jag äntligen fått photoshop på min dator! Yey! Nu kommer jag mest troligt att lägga upp mer av mina bilder på bloggen då jag kan redigera dem direkt. 

Cheer Athletic training camp

Nu har jag anmält mig till cheercampet som kommer att vara i Luleå den 28 - 30 september! Åh vad jag längtar! Lägret som vi var på förra året var riktigt roligt så jag hoppas och tror att det här kommer bli minst lika bra. En hel helg med massor av cheer kan ju aldirig bli fel!

Torsdag

Idag har jag först varit på stan för att försöka hitta saker som behövs till när skolan börjar om (ny väska och nya tröjor) men jag hittade inget som föll mig i smaken. Så i stället blev det ett par löpartights från Stadium. Ett tips för er som har korta ben och inte kan ha löpartightsen från stadium i vuxenstorlek, kolla på barnavdelningen! De ser exakt likadana ut men finns i mindre storlekar och så tror jag de är billigare också. Vilket klipp! Haha.

Nu har jag just duschat efter att ha varit ute på en timmes powerwalk och sedan ab workout med min syster. I morgon väntas jobb från 7-ca 15.30.

RSS 2.0