träning

Nu sitter jag i bilen påväg till träningen. Började må jätte illa på skolan men det gick över när jag åt middag hemma. Har jättemycket träningsvärk i ryggen från alla flickisar igår haha. Hoppas vi kör bygg och gymnastik idag! Och att alla är där!

Confessions

Photo Submitted By: cnicholson03




Backhandspring

Träningen igår gick jätte bra! Jag, Mikkan och Frida P satte våra stillastående flickisar!! Yey! Nu är det bara att finslipa på dom så blir det perfekt. Idag tror jag att vi har byggträning, kanske lite gymnastik också. Ifall vi har gymnastik ska jag få till min rondat flickis igen, felet är att jag fegar ur.. Men nu när den stillastående känns säker blir det säkert bättre. Förresten så har jag äntligen fått tillbaka min heelstretch! Den blev sämre av någon anledning men nu är den tillbaka, likaså med min bowandarrow! Yey! Allt känns jättebra!! Längtar till träningen ikväll!


Haha en bild från när vi var i Malmö, Emma och Jag basar Mikkan och mini Frida är bak.


Whitney Love

Inte dålig tjej!!
Nu taggar jag träning och hoppas att vi ska köra gymnastik!!

Sanna


F5

Sitter och lyssnar på Maryland Twisters F5s musik för 2012. Jag gillar den! Man blir jätte taggad på att träna när man hör den. Längtar till träningen i kväll!


Life is for living

Har kört lite hoppträning här hemma, det gick faktiskt ganska bra. Efter det tränade jag mina handleder ett tag. Mina handleder är nog de svagaste och känsligaste som finns, får jag en liten smäll där är det kört.. Har inte kunnat göra min gymnastik fullt ut de senaste träningarna på grund av min vänstra handled som jag gjorde illa förr förra tisdagen. Så jag har börjat med några övningar som ska göra dom starkare. Imorgon ska jag i alla fall börja med min gymnastik igen. Det är så himla roligt att göra flickisar!

Måndag


Här är en bild från i fredags då vi hjälpte Sanna och Cissi med en fotouppgift.

Nu sitter jag på skolan och jag har absolut ingenting att göra men endå är det två timmar
tills vi slutar.. Great. Sen måste vi åka 20 i fem bussen hem vilket betyder att jag är
hemma vid halv 6 i kväll. Hoppas hoppas hoppas det finns någon chans att vi antingen
får sluta tidigare eller åka med mamma och pappa hem. Aja nu ska jag återgå till
illustrator.


Måndag

Godmorgon!

Måndag morgon... Blä, jag hade gärna haft helg lite längre. Men men. Ska fara till skolan om en stund och kommer hem någon gång just före 5. Skriver mer då. 


You are the greatest

Dagen har spenderats på skyltsöndag med laget. Vi sålde riktigt bra, tjänade ihop lite mer än 5000! Klockan tre hade vi träning och eftersom våran underbara tränare Johanna fyllde år för några dagar sedan så hade laget köpt en present åt henne. Ett halsband med texten "Utan dig inget oss". En riktigt lyckad present till världens bästa tränare!

Mikkan bas, Johanna topp.

All I want

En vecka kvar till jag fyller 17 och det här är det som står längst upp på min önskelista.
110cm 5-in-1 Reflektor
Reflexskärm
Pengar till Nikon D7000
Linne från Monki
Svarta jeans (inte de här) från Bikbok + en stickad tröja från Bikbok

We could have had it all

Imorgon fyller min syster år men i morgon har vi massor av saker att göra så i kväll är det släktkalas här hemma. Hon fick sin present av familjen i morse för hennes mobil gick sönder helt, nu är hon en stolt ägare av en Iphone 4. Förutom det har jag hunnit ta lite kort med Mikkan och bakat till i kväll. 

I morgon ska vi stå på skyltsöndag med laget (= iskallt...) och efter det stannar vi i stan för att sedan fara på träning. Längtar jättemycket till träningen i morgon!


Jag blev väldigt sugen på att göra en ny film med laget när jag såg de här! Den jag gjorde sist kan jag inte lägga upp på youtube förränn efter DM så bara några månader kvar. 

Lördag

Uppvisningen igår gick riktigt bra. Jag kunde inte bygga för det var flera från min grupp som var borta men jag fick i alla fall köra en toetouch basket! Det är typ den roligaste basketen enligt mig, eller det är kul att köra kicksnurr (som jag kallar det) men jag kan det inte riktigt än.


VILL HEM!!!!!


Nu har vi foto.. Jag har inget att göra för jag är typ klar med allt. Jag längtar tills jag kommer hem, är super hungrig!!!!!!!! Här är en oredigerad bild från när vi var i studion. Nu ska jag hitta på något att göra.

Its friday!

Vad har hänt med mig?
Vaknade klockan 6 och en halvtimme efter var jag klar att fara till skolan. Så brukar det aldrig vara. Haha men jag kan ju säga att det var rätt skönt att slippa stressa på morgonen. 

Våra fredagar brukar vara rätt slappa, först engelska i en och en halv timme sen har vi multimedia fram till tolv och efter det har vi foto sen slutar vi klockan tre. Efter skolan blir det att fara hem, äta middag, rida och efter ridningen göra sig klar till uppvisningen som vi har i kväll. Tror vi ska samlas halv 8 eller något. Det blir nog bra!


Foto: Jag

Nyklippt!

Nu är mitt hår klippt och helt igen! Känns riktigt skönt. Nu ska jag ta hand om det bättre och försöka att inte använda plattång/locktång varje dag. Ska försöka spara ut så jag får långt och fint hår. 

Ikväll är det bara jag och Emma hemma och eftersom jag har en fruktansvärd träningsvärk från träningen + ett hemskt skavsår under foten så blir det att vara inne ikväll. Vi ska nog se det senaste avsnittet av Gossip Girl. Jag vet inte vad jag ska ta mig till när serien är slut.... Kommer typ bli deprimerad, eller så ser jag om hela från början! Ha en bra kväll.

Haha okej jag är beroende av Gossip girl...

Vi hann även vara med på worlds





Who run the world

Jag och Mikkan tog en sistaminuten resa jorden runt.


Paris

New York

Egypten

Kina

Sen besökte vi inspelningen av Toy Story 4 som kommer ut i vår, håll utkik efter oss


Torsdag


Har inte kunnat blogga på ett tag för jag har varit på träningar osv. Men nu har jag lite tid! Träningarna går ritktigt bra nu och det känns jätte bra. Vi har äntligen fått se hur dräkterna ska se ut!!! De är jätte fina och jag längtar super mycket tills de kommer!!!! Nu ska jag fortsätta med att jobba på min kalender.

Tisdag!

Godmorgon!

Så himla skönt med sovmorgon! Jag älskar det! Nu sitter jag i alla fall och väntar på att jag ska gå ut till bussen. Tisdagar är våran kortaste skoldag så det känns riktigt bra. Efter skolan blir det att ta bussen hem, äta middag och sedan fara på träning. 

Tisdagar betyder att vi har träning i spegelsalen = varmt, svettigt och kvavt. Men det gör inte så mycket, jag gissar att vi ska köra gymnastik, hopp och dans idag. Håller tummarna på gymnastik för det är det roligaste efter bygg.
Nä nu ska jag gå ut! Ha en bra dag!

AHHH!! Längtar till DM!!!

Profilbild?


Ska jag ha en vanlig bild eller en av de coola som vi tog i lördags? Kan inte bestämma mig

Think again!


Fyra till

Foto: Mikkan    Modell: jag
Foto: Jag   Modell: Mikkan

Vad tycker ni om bilderna?

Bilderna från i lördags


Foto och redigering: Jag


Foto och redigering: Mikkan


For sale!

Nu har jag lagt ut min älskade kamera för försäljning! Så om någon är sugen på att köpa den, kika in på blocket.se. 

Inte den kameran men.

Take me back

När det är så här kallt längtar jag verkligen tillbaka till Turkiet!

Tumblr

Nu har jag (som alla andra) skaffat en tumblr. Men jag kommer ändå fortsätta med bloggen! Jag kommer nog bara lägga upp bilder på den och här på bloggen fortsätter det att vara likadant som förr. 
idaliindberg.tumblr.com där har ni den! Länken kanske laggar...


Uppvisning idag!

Idag har vi uppvisning på nån grej i Skelleftehamn. Kommer nog gå bra vi har bara tagit lite saker som vi ska visa upp så jag är inte så nervös. Men det kommer jag säkert bli just innan, så är det alltid. 

Photo Submitted By: life-isashow



Two weeks!

Om exakt två veckor fyller jag år! Jippi! Men jag vet inte riktigt vad jag ska önska mig av mamma och pappa. Antingen blir det att önska sig en laptop eller pengar till kameran som jag vill köpa. Eller så blir det något helt annat. Nu ska jag lägga ut min kamera för försäljning! (har fortfarande inte gjort det..) Eller så blir det i morgon, måste kolla upp lite saker innan den ska säljas!



Photograph

Har nyss kommit hem från skolan. Var ju där för att det var öppet hus och jag, Mikkan och Jessica fotade i studion. Jag är riktigt nöjd med mina bilder. Jag kan inte lägga ut dom på bloggen förän på måndag så då får ni se dom! Kan säga att bilderna blev fierce! 


Bilderna påminnde lite om den här fast mycket coolare!

Even the best fall down sometimes

Fredag kväll och jag sitter i soffan och har tråkigt.. Kan inte vara upp för sent i kväll eftersom jag måste vara på skolan. Haha jag kommer aldrig komma över det. Varför just en lördag? De är de dagarna jag är som tröttast. Aja, jag får bita ihop. 

Igår såg jag det senaste avsnittet av Gossip Girl! Kan säga att jag tror nästa avsnitt kommer bli spännande!!!!


Friday

Nu har jag kommit hem från en rätt så skön skoldag. Dagen började med med engelska där vi satt i grupper och pratade om de böcker som vi läser, sen hade vi multimedia fram till lunch. På multimedian fick vi rita med ritplattor! Det var jätte kul! Sen hade vi foto och där hängde vi upp massa saker som ska visas på öppethus i morgon. 

I morgon ska vi vara på skolan från halv 9 till 1... Känns surt att vara på skolan en lördag men vi får en dag längre jullov så. 

Nu ska jag äta middag skriver mer i kväll.

Torsdag

Har inte hunnit blogga för att jag har varit på träning typ hela kvällarna. Programmet känns bra och jag gillar byggen! Nu är jag på skolan och ska snart ha GKO sen har vi lunch och efter det multimedia. Sen slutar vi! I kväll blir det läxa, stretcha och rida. Ha en bra dag!


X-evolution


X-evolution


Like Shooting Stars

Nu far jag på träning!

Tisdag

Godmorgon!
Sitter och väntar på att klockan ska bli 25 i 9 så jag kan gå ut till bussen. Idag ska jag fota i studion på fotolektionen. Tar med usbminnet så jag får med några bilder hem. I kväll är det träning och jag längtar jätte mycket!!!



Nämen titta!

http://www.skelleftea.se/anderstorpsskolan

"MP 2 har deltagit i en fototävling, Ida Lindbergs bidrag blev hedersomnämnt. Bilden heter ”toe touch basketoss”




Shining like a rhinestone

Finurlig (?) rubrik va? Haha eftersom vi ska ha rhinestones på våra nya dräkter. Haha.

Skolan idag gick bra. Gick en och en halv timme tidigare från GKOn för att jag skulle till doktorn. Har fått någon medicin nu för att jag mår illa hela tiden så nu hoppas jag att det blir bättre. De tog massa blodprov också, tror det var 7 provrör.. Men jag håller tummarna att de hittar vad som är fel så att de kan bli bättre någon gång! Förutom magen så är jag riktigt glad och jag vet inte varför!

Nu är det inte länge kvar tills jag fyller år! 3/12 är ett datum att komma ihåg! 

Tumblr_lu3e22lcz11r5yv3uo1_500_large

Måndag

Sitter och äter frukost och sen kommer det en byggarbetare. Ja så såg min morgon ut. Kul att ingen hade berättat det för mig... Men men nu är jag i alla fall klar att fara till skolan. Idag går vi till 4 och har GKO i tre timmar sista lektionen. Men det är kul så det gör inte så mycket.

Fick just veta att Johanna hade en till överraskning till oss som vi ska få på träningen i morgon!!! Spännande! Förra gången var det att tre killar från Kanada som går/tränar cheerleading kom och kollade på våran träning och gav oss tips + att vi ska köpa nya dräkter. Undra vad det kan vara den här gången?

Ha en bra dag! 


Träning

Kom nyss hem från träningen och det gick rätt bra idag! En av mina baser var sjuk men vi fick låna en annan bas en liten stund så lite fick jag bygga i alla fall. Byggen känns riktigt bra, programmet också för den delen.Det är roligt att ha en liten utmaning i gymnastiken och jag älskar känslan när man gör en riktigt bra och fin flickis! Jag skulle nästan ha träning varje dag för att det är så kul!

Tumblr_lu7igm9rmb1r2p2dho1_500_large



Vill ha en ny kamera!!!!

Nu är jag klar med allt som jag skulle hinna göra innan träningen. Så nu hinner jag slappa en stund innan vi ska fara. Jag sitter och kollar på info om Nikon d7000 och jag tror det är den jag vill ha. Ska försöka fixa så jag kan få den (om jag lägger till av mina egna pengar) i julklapp! Vill verkligen ha en ny kamera för jag är så himla trött på min. Ska nog lägga ut den för försäljning senare idag eller så blir det någon annan dag nästa vecka.

NIKON D7000/18-105 VR

Söndag

Vaknade för en liten stund sedan och nu ska jag snart gå ner och äta frukost. Efter det blir det nog att fara ut med hästarna. Igår hoppade jag med Buck och det gick jätte bra, hoppning är det roligaste när det gäller ridning. Efter jag har ridit blir det nog att städa mitt rum som ser hemskt ut just nu. Sen är det träning ikväll!

Happily ever after starts here

Har nyss kommit hem från farmor och farfar. Vi beställde mat från mamma mia och jag tog för ovanlighetens skull pizza dag. Hade inte ätit det på minst ett år och nu minns jag varför. Jag mår jätte illa nu, blä. Får fortstätta att hålla mig till kycklingsalladen. 

Nu ska jag snart gå ut och gå med Emma och efter det vet jag inte vad jag ska göra. 

VILL TRÄNA NU!

Saturday

Godmorgon!

Vaknade typ halv sju av att jag hade ont i magen, igen.. Hoppas det går över snart. Ska köpa något fil eller något som gör att magen lugnar sig och om det inte blir bättre efter det blir det att fara till doktorn. 

Idag ska nån liten unge komma och rida på Buck. Så jag måste väl hjälpa till med det sen far vi till farmor och farfar för farmor fyller år. Ikväll vet jag inte vad som händer. Längtar till i morgon för då har vi träning!!

Me and my sister!

I Fly

Nu har jag övat programmet några gånger och efter det stretchade jag en stund. Jag längtar jätte mycket tills vi får våra nya skor. De vi har nu är jätte svåra att få ett bra grepp på när man ska dra scorpion. Så jag hoppas att de nya är lättare (vilket de troligen är för de vi har nu är som tegelstenar..). Jag längtar till på träningen på söndag! Då ska jag öva på mitt eget tumbling pass!


Fredag!

Eftersom jag vaknade klockan 4 och inte kunde somna om för att jag hade ont i magen och mådde illa har skolan varit riktigt jobbig idag. Som tur är är det över nu. Sitter hemma och ska snart gå ut till hästarna och efter det ska jag bara ta det lugnt. Har varit sjuk länge nu så jag är rätt trött.


Mikkan! Foto: jag Redigerat: jag

Torsdag

Pizza till lunch på skolan och tacos till middag. Inte dåligt. Fast nu är jag övermät.. Jaja, ialla fall. Idag har det inte hänt så mycket på skolan. När jag kom hem gjorde jag läxa, åt middag och nu har jag just varit ute och ridit Maxie. Hon är super fin att rida så det gick jättebra. Nu ska jag gå och duscha och imorgon är det äntligen fredag!

Dålig, gammal bild men jag har inga nya.
VILL HA EN NY KAMERA

Slow down fast

Eftersom jag har haft en hemsk huvudverk idag + ont i halsen blev det ingen träning för mig. Så nu sitter jag här i soffan och deppar för att jag inte får träna. Men i morgon måste jag vara med för då är vi i stora hallen så vi kan bygga. Älskar att bygga! Plus att vi ska mäta oss till de nya dräkterna!!!!


OCH NU MÅSTE JAG VÄNTA EN HEL VECKA INNAN NÄSTA AVSNITT???!!!


VILL HA!

Metallic BH med glitter cheer

Vi ska beställa nya skor med laget snart och jag vet inte vilka jag ska ta..
De nya som var super duper lätta fanns inte, eller de kommer att finnas efter jul
och så länge orkar jag inte vänta. Så det blir antingen Evolution eller Phoenix.
Skulle jätte gärna vilja ha en sån där ^ sportbh också men det fanns
inga såna på hemsidan som vi ska beställa från.

Jag skulle vilja ha en sån här...

Fina va? Vill ha en CEA fast blå. De är lite roligare än dom jag har nu.

Uniforms!

Igår på träningen fick vi veta att vi ska mätas för nya dräkter i morgon. Hoppas jag är frisk då!! det enda vi fick veta om hur de ska se ut är att vi ska ha rhinestones på dom! AHHH! Det kommer bli jätte fint!


De här lagen har riktigt fina dräkter.

Sjuk..

Har varit förkyld hela helgen och igår efter träningen blev det bara värre (kanske inte så smart av mig att träna när jag är sjuk men). Så idag är jag hemma från skolan. Har nyss sett två filmer och nu ska jag se en till. 


Lördag

Kände mig lite förkyld igår kväll och under natten har det bara blivit värre. Typiskt. Jag får ta det lugnt idag så jag kan vara med på träningen i morgon. Men hallå, en liten förkylning skiter jag faktiskt i. Jag ska träna ändå. 

Från typ klockan tio till nu har jag suttit och jobbat med en hemsida, nu är det nästan klar! Ska bara fixa fotoalbum och sånt. 



All I want for x-mas

Övningskörde till stan när min bror hade hockeyträning. Medans han var och tränade for jag, mamma och Emma till expert och kollade på kameror. Jag vill ha Nikon D7000 tror jag! Fyller ju år om mindre än en månad så min önskelista ser ut så här:

  • Pengar till en kamera
  • Dator
  • 50 mm objektiv
  • Refelxskärm
Det är de sakerna som ligger längst upp i alla fall. 


Fredag!

Shit vad fort det här lovet har gått! Det är redan fredag.. Kan säga att jag inte längtar till skolan. 

Snart ska jag fara ut och rida sen efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra. 


En bild från RM när vi sopar mattan!

Nya skor!

Vengeance
Dessa skor vill jag köpa så fort som möjligt! Är så himla trött på mina Kaepa skor. De är klumpiga, stora, obekväma och dålig kvalitet (köpte dem i januari och har redan fått hål i dom). De som är på den här bilden är från märket Nfinity och heter Vengeance. De verkar vara lätta och super bra skor! Om dom inte finns när jag ska köpa dom så blir det nog Nfinity Phoenix i stället. De liknar dom här skorna. Och för er som inte fattar så är det nya skor till cheerleadingen som jag pratar om.

Torsdag

Nu ska jag snart fara ut med hästarna. Efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra, är trött och har ont i ryggen så det blir mest troligt att se en film eller något. 

11/3

Nu har jag mycket att se framemot!

Om en månad
fylller jag 17!!!! Om 51 dagar (tror jag) är det julafton! Och om 4 månader och 8 dagar är det DM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AHH!! Jag vill ha träning varje dag fram till DM nu!

Det är min förening som ska hålla i DM så jag hoppas att så många som möjligt kommer och stöttar oss när vi tävlar på hemmaplan. Den som inte har varit på en cheerleading tävling borde passa på och fara! Det kommer bli superkul! AAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHH nu kommer jag typ vara nervös till DM. Den 11/3 smäller det! 





All I ever wanted

Igår Var jag med Mikkan hela dagen och sen blev det träning på kvällen. Vi körde väldigt mycket stretching och det känns i ryggen idag, har ont.. Hoppas det går över. 

Idag ska jag på boda borg med världens bästa lag från 12 - 17 och klockan 18 är det träning. Ha en bra dag!




RSS 2.0