LÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG träning

Hej hej!

Jag är jätte trött. Vi har haft träning sen 11 och den slutade 15.00. Det var ganska kul. Mitt i träningen så kollade vi ut genom dörren och då såg vi en svart skugga. Haha de  va nån som trodde de var ett spöke. jaja, i morgon har vi också lång träning från 10.00 - 16.00. Jag kommer inte vara så pigg på måndag.

I går kom Maxie Mara ungefär vid 19.45. Hon är super fin! Men Buck är ju fortfarande bäst hehe.

Jaja Nu ska jag äta middag sen går jag nog ut till hästarna. Hej då!

Buck (jag flätade manen och luggen)Foto:Ida Lindberg

Buck och Maxie MaraFoto: Emma Lindberg

Ny häst!

Hej hej!

Idag har jag varit i stan. Men tyvär så hittade jag ingenting, men jag måste ändå spara pengarna.

Jag ska lägga in bilder på dator sen. Nu sitter jag och väntar på att Maxie Mara ska komma (den nya hästen). Jag längtar!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej då

isvak, nyklippt och malå

Hej hej!

Nu var det ett tag sedan jag skrev. Men jag har helt enkelt inte haft tid. Har två prov nästa vecka som jag måste öva till + att vi håller på att bygga om hemma så de är lite omständigt att gå in på datorn.

Igår var det en kul dag. Klassen var och badade iscak i långviken. I början hade jag inte tänkt att göra det men sen när alla som skulle göra det gjort det så började dom tjata på mej, så jag gjorde det. Jag fick typ en CHOCK! Det var ISSSSKALLT!! Amanda sa efteråt att hon var rädd att jag skulle dö/svimma. Direkt när jag kommit upp sprang jag till badtunnan och satt där tills vi skulle hem. Det var däremot väldigt skönt.

Efter badet åkte jag med Solveig till stan och åt på subway, efter det gick jag och klippte mig. Det blev väldigt kort mot vad jag hade tidigare. Jag blev ganska nöjd. Kommer en bild senare. Efter klippningen åkte jag till Sanna där var Mikkan och Amanda också, vi tog kort med godis och kom på en dans som vi ska ha på estet. Jag var hemma igen ungefär vid åtta och då var jag dödstrött så jag gick och duschade och sen såg jag lite av let´s dance sen gick jag och la mig.

Vakande kl 07.30 i morse för vi skulle till Malå! Det var jätte kul, bra väder och allt var perfekt. Nu är jag hemma och ska kanske se robbinsson i kväll.

14 dagar kvar till DM.

Hej då!


Inte igen

Åhhh nej! Ja ä sjuk igen... Det är verkligen inte kul. Nu sitter jag här och ser repriser av top model 3 (kom just på att det är samma som jag såg i fredags).


Idag ska jag försöka sova, se tv, va inne på datorn och passa på att öva till no provet imorgon. Jag fattar ingenting av de. Men om jag läser några gånger så kanske.


Ska kolla på lite bilder nu. Om jag hittar någon bra så kommer den säkert upp på bloggen senare idag.


Hej då



Helgen

Hej hej!

I helgen har jag inte haft så mycket tid till att skriva på bloggen. Kom just hem från träningen. De va kul och på onsdag lär vi oss resten av programet. Längtar tills de ä klart.

Annars idag så har jag varit ute och sparkat med hundrana på isen, ridit och cyklat för första gången i år. De vi kul, känndes lite konstigt men.

Igår red jag runt träsket och såg film med Mikkan, Amanda och Nelly. Vi såg australia. Den är typ den bästa film jag sett!!!

NU ska jag gå och se wipeout.

Hejdå

Om mej

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV:
1. Är du singel?: Ja
2. Är du lycklig?: kan man väl säga
3. Är du uttråkad?: jaaaaa
4. Är du ledsen?: ne
5. Är du italienare?: Nej ?
6. Är du cool?: haha såklart
7. Är du från irland?: Nej ??
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Japp

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV:
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: nja
2. Har du någon gång blivit sårad?: ja
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: ingen aning
4. har du varit kär i en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? jepp
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: eh.. nä
6. Har du haft en hemlig beundrare?:haha ja
7. Är du kär?:ne tror inte de
8. Vill du gifta dig när du blir stor?: Såklart

TVÅ ALTERNATIV
1. Bilddagboken eller lunar?: bilddagboken
2. Hår eller ögon?: ögon
3. Katter eller hundar?: katter
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: Bästa vänner
6. Coca-Cola eller Pepsi?: fanta
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: båda
8. Pengar eller lycka?: lycka
9. Dag eller natt?: dag
10. Msn eller mobil?: Msn

"HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?: nej
2. Brutit ett ben?: Nej
3. Gjort nåt du ångrar?: jaa
4. Hoppat Bungee Jump?: nej,
5. Ljugit för någon du tycker om?: Ja tyvär
6. Ätit en hel tårta?: skulle aldrig orka en hel
7. Gjort bort dig offentligt?:ooja, fast de va inte så farligt
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: Nej
9. Gråtit när ett husdjur dog?: Ja....
10. Velat försvinna?: Trot inte det

SENASTE..
1. Telefonsamtalet du gjorde: Mikkan
2. Telefonsamtalet du fick: Pappa
3. Personen du var med: Mikkan och Nelly
4. Roligaste grejen som hänt: när mikkan åkte en "svart backe" i kobdalis
5. Personen du smsade: syrran
7. Du skrev till på myspace: ha inte de
8. Du kommenterade: minns inte
9. Du tillbringade natten med: min kudde
10. Du kramade: mamma


jag och Mikkan Foto: Sanna Westerman Markstedt

Torsdag

Hej hej!

Idag fick vi sluta så vi hann med tolv bussen. Det var väldigt skönt. När jag kom hem så åt jag en mickropizza och sen gjorde jag lite matte och stökade in i diskmaskinen m.m sen så gick jag in på datorn.

Efter middagen for jag ut och red Cattis. Hon var ganska snäll.

När jag var inne på datorn idag så la jag in bilderna från kameran på datorn så här kommer lite.
 
Buck Foto:Ida Lindberg

´Foto: Ida Lindberg

 Foto: Minns inte

Piteåäventyrsbad

Hejhej!

Igår var vi på piteåhavsbad. De var jätte skojj! Åkte alla banor utom toaletten.

Idag har vi haft vanlig skola... Inte kul. Men i morgon ska vi sluta tolv! Yes!

Måste på träning nu hej då
 

PITEÅ!

Hej hej!

Idag var det skola som vanligt. TRÅKIGT! Fast i morgon far vi till PITEÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag längtar jätte mycket! Jag har köpt lite godis som jag ska ha i bussen och sen så ska vi äta hamburgarbuffé (hur det nu stavas).

Igår var det träning. De va kul, men vi lärde oss inget nytt.

jaja  nu ska jag se simpsons
Hej då!

Lördag

Hejhej!!

Idag är det lördag, och i morgon är de söndag (så klart) och det betyder att de är sista lediga dagen.. Inte kul. Fast vi far ju till piteå på tisdag och måndagar brukar inte vara så jobbiga.

Idag har jag varit ut med hästarna, gått och inte så mycket mer. Vi ska hämta en ny häst i slutet av mars! Jag längtar jätte mycket. Hon verkar jätte fin och så. Det blir nog bra det här.

Igår var jag, Emma och Frida på badhuset. Det var jätte skojj. När vi var där träffade vi  Mikkan som var med oss också. Men hon for efter ett tag så då var de bara vi tre igen. Då gick vi till bebis poolen och spejjade på Ludde och Tobbe. Vi byggde en "båt" av dom där flytsakerna och sen sa Emma "Kolla bak". När jag kollade så var det en lite kille som följde efter oss. Han kollade på Frida (som var i båten) och sa "Jag vill också ha en sån!" sen började han dra i våran båt och sen kastade han en boll i mitt huvud. HAN VAR TYP 3 ÅR!! Haha jag kunde inte sluta skratta de va skit skojj.

Sen på kvällen for vi till några kompisar i stan och såg let´s dance och fikade. Det var också kul. Så man kan säga att jag hade en kul dag igår.

I kväll ska jag, Emma, mamma och Ludde se melodifestivalen.

Jag har tagit ganska mycket bilder på lovet så jag lägger nog upp dom ikväll.

Hejdå!

Bild från när vi var på isen och fotade Foto: Sanna WM

Ibland måste man offra sig

Hej hej!

idag ska jag följa mikkan till stan (även om jag inte känner mig så peppad på det men) vi ska se kevin och sen far jag nog hem igen. Men de blir nog kul.

Jag ska nog köpa den där rougen från make up store idag sen blir det inget annat. De blev ingen bikini i tisdags jag får ta den gammla och köpa en ny i sommar. Nu ska jag hitta något att äta till lunch

Hej då!

bilder

 Mikkan på isen
jag


klutmarksbacken

Hej hej!

Idag ha jag, Mikkan, Emma och Frida vare och åkt slalom i klutmarksbacken. De va GRATIIIIS!!!!!!!!!! De va jätte skojj. Man fick gratis godis m.m

När jag kom hem åt jag middag och sen for jag ut och red.


NU ska jag se film hej då

Tisdag

Hej hej!

I dag har jag inte gjort så mkt. Varit ute och kört lite skoter och tagit bilder. Kanske lägger upp bilder från idag och från igår när vi var hos Mikkan. Om en halv timme ska jag till stan med mamma Emma och Mikkan. Jag ska nog köpa en ny bikini till piteå (vi far på friluftsdag 11/3 till piteå) och något från make up store. Om jag inte hittar någon bikini ska jag kolla om något till mitt risiga hår så de blir lite finare.

I morgon åker man gratis i klutmarksbacken så dit ska jag!! Mikkan skulle kanske följa med, annars åker jag me typ Frida.

Nu ska jag och Emma gå och ta in hästana. Hej då

Boda borg!

Hej hej!

I morse vaknade jag och sen gick jag ut och res båda hästarna och sen direkt när jag kom hem ringde Mikkan och undrade om jag ville följa hon, Sanna, Amanda, Alexander, Wincet och Frida till boda borg. Så klart jag ville de! Ludde följde också med. När vi var där träffade vi Tobbe, Frida och Sebbe. Vi ändrade lagen så att alla klillar var i ett lag och tjejerna i ett annat.  Tyvär så vann killarna med en stämpel (7-8).

Kom just hem och nu tänkte jag sätta mig och bli klar med So jobbet vi har över lovet. Sen i kväll ska jag, Sanna och Nelly till Mikkan och se film där

dagen blev som tur var inte som jag trodde igår. Jaja jag kanske borde börja med So:n nu skriver mer i kväll och kanske lite bilder från filmkvällen hos Mikkan??

Hej ddå

Sportlov

Hej hej!

Idag har jag vare ute och kört skoter med pappa och Ludvig. Först körde vi till Mikkan och fikade där sen for vi vidare till Tobbe och Frida. Där såg jag och Ludde Transformers me Frida, Tobbe och sebastian. Sen körde vi hem. När jag kom hem var jag helt slut så jag har sett tv och tagit de lugnt. De blev ingen träning idag eller på onsdag eftersom det är många som åker bort på lovet.

Planeringen för i morgon:
Efter jag vaknat ska jag ut och rida. Tänkte rida med Cattis runt träsket och med Buck kanske det blir en bti på södra sidan.
Lunch
Gå ut och gå
göra so läxa
ta lite foton ute
Middag
Till Mikkan och se film

Jag ska försöka vara ute så mkt som möjligt för Emma och mamma ä sjuka och jag vill inte bli smittad. Hoppas dom blir friska för vi hade ju tänkt att fara till umeå men om dom är sjuka så går det inte och jag vill köpa en ny bikini till när vi far och badar i piteå med skolan. Blir det inte umeå så får jag väll hitta något här i skellefteå, någon kanske vill följa på stan nån dag???

Jag har kramp i handen sen jag körde skoter så jag måste sluta skriva nu

Hej då!!

RSS 2.0