Valborgs

Hej hej!
Kom typ nyss hem från att ha vare i Gummark och sprungit med Mikkan, okej vi sprang inte så mycket för de blev jobbigt när man prata men lite blev de i alla fall. Jag glömmer hela tiden bort att de är valborgs idag. Min kväll kommer inte bli så speciell, ska kanske fara till Mikkan en stund senare. Fick förresten nya löparskor idag. Dom var riktigt sköna!

Brons!

Godmorgon!
Vaknade och satt på mobilen och fick se att Sverige tog ett VM brons i natt! Så jag sprang ner och kollade på deras program på datorn, dom var riktigt duktiga! Såg Nicoles (hon som var här i Januari och gjorde vårat program) lag också, hon tävlade ju med Team Canada. Dom var också jätte duktiga! Okej, alla var typ super bra! Nu måste jag äta frukost. Här har ni en bild på Team Sweden
Bilden är tagen från youbetterwork.blogg.se

16. Why you love cheer

Nu är jag på den sista utmaningen (eller vad jag nu ska kalla de) på den här listan.
Jag älskar verkligen cheerleading! Det är en otroligt rolig sport och det finns inget annat jag hellre skulle vilja hålla på med. Inget slår den känslan som kommer när man ska tävla, när man står på mattan just innan musiken ska börja. Man får alltid nya mål och blir alltid peppad och glad av träna cheerleading. Jag skulle kunna sitta och kolla på olika cheerleading videos i flera timmar. Jag hoppas jag kan träna cheerleading så länge jag bara vill.

Många får helt fel uppfattning om vad cheerleading är, de tror typ att det bara är tjejer med korta kjolar som står med pompoms och hejar på fotbollsmatcher eller något liknande. Men det är helt fel, cheerleading är en sport på elitnivå och vi tränar väldigt hårt!

Jag älskar allt med cheerleadingen, lagsammanhållningen, byggen, tävlingar, träningarna, känslan som kommer när man har lärt sig något väldigt svårt, ja allt!

I ♥ CHEERLEADING
620111-11-1262624554594_large

Last Friday night

Hej hej!
Kom nyss hem från skolan, hann med två bussen! Woho! Vi hade inte så jobbig dag på skolan, idrott, hål i två timmar, NK och MPR. For till stan och åt lunch på subway med Andrea när vi hade hål. Nu är det äntligen helg och i morgon är det valborgs. Har ingen aning om vad jag ska hitta på i morgon. Men, de löser sig nog. Hoppas jag. Nu ska jag hitta på något, ha en bra fredag!
Förresten, alla mina bilder är på våran externa hårddisk och den har typ gått sönder.. Så tills pappa fixar den har jag typ bara arkiv bilder.

Cheer!

Dom hade cool gymnastiksekvens och pyramid!
Top Gun.. Dom är typ galna! Kolla pyramiden, kasten.. Ja. ALLT!

COOLT ATT TÄVLA DÄR!!!


White lies

Godmorgon!
Har sovmorgon idag. Sen på skolan har vi mentorstid, MPR, matte och MDK. Och om jag tror rätt så är det pizza till lunch. I kväll är det träning igen.

Worlds 2011

Hej hej!
Träningen idag var riktigt rolig, känndes skönt att träna med laget igen. Nu är det inte länge kvar till RM jag tror det var 13 träningar kvar! AH! I morgon börjar Worlds 11, VM i cheerleading. Tänk va roligt att få representera sverige i det. Det vore något!

Träning!

Hej hej!
Måste skriva snabbt för Frida kommer när som hellst och då blir de att fara på träning! Det kommer bli jätte roligt att träna igen efter påskuppehållet. Jag hoppas att vi kommer öva programmet och kanske lite volter också! De vore inte fel. Nu kommer dom ha det bra!

15. How long have you been cheering

Jag började cheerleading när jag var 12 år, skulle fylla 13 och jag har inte slutat en sekund sen dess. När det är sommaruppehåll brukar jag fortsätta öva på mina hopp och min gymnastik så jag har cheerat sen den dag jag började. Här kommer några cheerbilder från åren!
Enjoy!
Jag efter min första tävling
Skyltsöndag för några år sen
Gemensam träning med Vipers (som miniorlaget hette då)
Efter prisutdelningen när vi fick silver
Från nån tävling med ett annat lag
Lagbild från 2008
Min första byggrupp
Prisutdelningen 2009 tror jag.
Prisutdelningen efter vi vunnit MVP förra året!
Ramsan (tror jag) från förra året!
Lagbild från förra året
Jag och syster efter tävlingen förra året (på Max haha)
Pyramiden förra året
Prisutdelningen DM 2010
I uppsala före RM förra året
Våra baskets förra året
Pyramiden förra året utanför tävlingshallen
Invigning RM 2010
RM 2010
RM 2010
DM 2011! MVP + guld!!!!
Haha första bygget i årets program

Aerial

Nu ska jag ut och lära mej det där på studsmattan!

Glömde berätta!

Igår kom Frida och hennes mamma hit för att göra klart våra dräkter! Så nu är min tävlingsdräkt helt klar! Eller överdelen i alla fall. Den sitter bra överallt förutom i armhålorna men man kan ju inte få allt. Är jätte glad att den äntligen är klar! Första gången vi kommer använda dom är på RM som är om 40 dagar!
RM förra året.
Här syns dom gamla dräkterna. Som förövrigt är VÄLDIGT varma att ha på sig. Kommer bli så skönt med dom nya!

Island in the sun

Hej hej!
Kom nyss hem från skolan. De var skönt att börja med att sluta tidigt just efter lovet. Nu ska jag gå ut och sätta mej i solen och sen får vi se vad som händer. Ska nog springa och rida idag också. Ha en bra dag!


14. Who was your first cheer coach

När jag började i Stingrays hade vi två tränare, Johanna och Hilda. Efter min första tävling (2008) slutade Hilda som tränare och sen dess har Johanna varit ensam tränare för hela laget. Hon är en jätte duktigt tränare och jätte snäll. Tävlingsprogrammet som vi hade 2009 gjorde Johanna helt själv! Det var då vi gick vidare till SM första gången också! Här har ni det:

13. Your favorite celebrity cheerleader

Det finns många duktiga cheerleaders som har massor med videor på youtube. Men en jag tycker är riktigt bra är Maddie Gardner från Cheer extreme. Här är en video med henne.

Söndag

Hej hej!
Idag har det varit toppen väder så jag har varit ute nästan hela dagen. Jag har bland annat sprungit, spelat tennis med min bror och solat. Sen så har jag övningskört nästan hela vägen till mormor och sen hem också. Det gick rätt bra. Längtar tills jag har fyllt 18 och får ta körkortet! Nu ska jag ut och hoppa lite.

12. Your favorite cheer movie

Den bästa cheerleading filmen som finns är nog Fired up. Haha. Men Hellcats är en väldigt bra cheerleading seie. Så om någon är sugen på att se bra cheerleading filmer/serie, kolla Fired up och Hellcats!

Min dag


  • Solat
  • tränat
  • beställt en till bikini
  • tagit kort
  • hoppa
m.m
Har haft en rätt skön dag. I morgon händer det inget speciellt förutom att vi ska till mormor och äta middag. Ha en bra dag!
Bild på Pirat som jag tog för nån dag sen.

SOMMAR!

Hej hej!
Vilket välder det är idag! Ca 23 grader i solen, jag har gått omkring i shorts och linne. Underbart! Nu är det snart sommar, bara några veckor kvar!

We're falling in and out of love

Haha jag och Emma tvingade Ludde att va topp.. Haha vi sög som baser men det gick tillslut.

Fin scorpion va?

10. Your cheer pet peeve

Haha nu vet jag vad det betyder. Något jag stör mig på innom cheerleadingen.
Det är finns inget som jag stör mig på men det jag tycker är jobbigast är hopp. 
Men det är roligt när man lär sig och dom börjar se bra ut. En annan sak som är jobbigt
är när programmet aldrig slutar vara jobbigt. Eller när håret far i ansiktet när man kör.

11. Your proudest moment in cheer

Jag fattar inte vad tian betyder, Your cheer pet peeve, så jag hoppar över den. Och i stället tar jag elvan.

Det som jag har blivit mest stolt över innom cheerleadingen är nog när vi vann guld och mvp på DM som var i mars. Jag trodde verkligen inte att vi skulle vinna MVP så det blev en stor överraskning och guldet vart jag också väldigt glad och överraskad över! Och väldigt stolt att vi klarade av att vinna även om vi är så få. Nu taggar vi RM i juni som kommer bli super kul!
spola fram till ca 1.33 min

I know we’ll make it through

Hej hej!
Idag har Mikkan varit här. Vi cyklade, hoppade, kollade saker på youtube och så försökte vi med vårat partnerstunt. Haha de gick ju som de gick men om vi tränar riktigt hårt i sommar så klarar vi det kanske! Hon far ju till Turkiet i morgon.. Håller tummarna på att dom får bra väder och har roligt!
Var nyss ute och gick med min syster, här är några bilder. Vissa finare än andra.

14. Who was your first cheer coach

När jag började i Stingrays hade vi två tränare, Johanna och Hilda. Efter min första tävling (2008) slutade Hilda som tränare och sen dess har Johanna varit ensam tränare för hela laget. Hon är en jätte duktigt tränare och jätte snäll. Tävlingsprogrammet som vi hade 2009 gjorde Johanna helt själv! Det var då vi gick vidare till SM första gången också! Här har ni det:

Life as we know it

Godmorgon!
Igår var Sanna och Mikkan här. Vi cyklade, hoppa studsmatta och sen såg vi en film. Den hette Life as we know it. Den var riktigt bra. Nu ska jag duscha och sen får vi se vad som händer idag!

Ny jacka!

Hallå!
Kom nyss hem från stan! Köte en jacka! Woho! De känns bra att äntligen ha köpt en jacka, nu måste jag bara köpa solglasögon och bikinitrosor sen är jag redo att fara. Nästan. Nu ska jag ut och hoppa och i kväll kommer Sanna och Mikkan!


Köpaköpaköpa!

Hej hej!
I morgon ska jag på stan med syster. Måste köpa en ny vårjacka. Kommer troligtvis ha jätte svårt att hitta någon... Som vanligt. Men jag hoppas på att jag hittar någon som jag tycker om. Ska även köpa bikinitrosor eftersom det inte är så länge kvar tills vi far till Turkiet och jag måste ju ha bikinitrosor då. Ska köpa nya solglasögon också. Håll tummarna att jag hittar allt jag vill ha!
Jag tror det är på de här hotellet vi ska bo^

We are young

Hej hej!
Idag har jag varit hurtig! Haha har sprungit och cyklat rätt långt. Och nu ska jag snart gå ut och hoppa! Måste ju få bättre kondition. Ikväll ska jag rida och sälja newbody. I morgon ska jag till tandläkaren på morgonen, dom ska typ fixa så min lösa tand inte är lös eller något. Efter de ska jag och Emma gå på stan, jag måste köpa en jacka, bikinitrosor och solglasögon! Efter de blir de att äta lunch hos mormor + kanske sälja lite mer newody där hon bor. Haha. Nä, nu ska jag ut. Ha en bra dag!

Godmorgon!

Godmorgon!
Kunde faktiskt sova till halv 10 idag! Känns riktigt skönt. Ska nog klä på mig nu och fara ut och springa. Det blåser inte idag! Så idag kan man vara ute mycket mer!
Ha en bra dag!

Lights, camera, action


9. List any cheer injuries

Skador händer väl lite då och då i alla sporter. Några som har hänt mej innom cheerleadingen är väl att jag slog i huvudet när jag föll från ett bygg en gång, stukat tummen, lillfingrarna, fått ont i ryggen, sträckt mej, ont i handlederna, och så klart massor massor av blåmärken. Annars i vårat lag har de blivit några brutna ben, näsblod, utlagna tänder, hjärnskakning m.m. Men det har nog aldrig hänt något riktigt allvarligt i vårat lag, som typ nån faller och blir medvetslös. Men det är alltid obehagligt när någon gör sig illa även om det inte är något mer än ett stukat finger.

Måndag

Godmorgon!
Vaknade för en liten stund sen. Känns riktigt bra att det är lov. Idag ska jag:
  • Städa mitt rum - de är inte så fint just nu
  • Rida
  • Hoppa studsmatta - ska öva på handvolt så jag kan göra de på marken
  • Springa - måste få bättre kondition
  • Sälja Newbody
Om ni undrar varför jag inte lägger in några nya bilder så är det för att hårddisken som vi har alla mina bilder på har typ gått sönder... Men jag hoppas pappa kan fixa den.

I Know It´s Not Much But It´s The Best I Can Do

Hej hej!
Kom hem från träningen för ett tag sen. Vi körde programmet och sen gjorde vi egna småprogram. Haha vårat blev väl sådär. Direkt när jag kom hem så tog vi fram studsmattan också. Märkte att jag får ont i ryggen av att hoppa... Great.. Jag hatar verkligen min rygg.

8. What’s positions you have held in a stunt group

Jag har testat alla platser i en stunt grupp men jag är topp och framperson i vårat program. Jag kan inte vara bas på grund av min rygg. Bakperson är inte heller så bra men de går bättre än bas. Jag trivs jätte bra som topp och nu är mitt mål att klara bow and arrow och kanske en scorpion. Nu ska jag göra något vettigt.

Newbody

Hej hej!
Idag har vi varit och sytt till våra dräkter, blir nog toppen! När vi kom hem for jag och Emma ut och sålde Newbody, gick riktigt bra! I morgon tar vi resten av byn haha. Nu ska jag snart äta middag.

7. Your favorite cheer saying

Jag gissar att den här är typ viliken favorit ramsa jag har. Så.. eh, ja första året jag tävlade hade vi inte så bra ramsa.. Men vi har ftt bättre och bättre ramsor och jag gillar nog årets mest. Den går så här:
The Rays are back
here to repeat
The best of the best
we can´t be beat
Working together
from the start
Stingrays cheer with
love in our hearts
RAYS!

Mikkan och Tilda i ramsan.

Fredag och LOV!

Hej hej!
Nu är det äntligen påsklov! Och de betyder att det inte är länge kvar till sommaren nu! Vi hade simning på gympan idag. Det gick bra och va kul. Sen hade vi ba NK och sen sluta vi. Så det var en skön dag. Efter jag kom hem har jag bakat och ridit. I kväll ska jag bara vila för jag är jätte trött och i morgon blir det dräkt fixning hela dagen. Kommer nog bli kul.

6. Your favorite jump

Mitt favorit hopp är nog toe touch eller front hurdler. Hopp är nog en av dom jobbigaste sakerna innom cheerleading, speciellt om det är flera i rad. Vi har fem i rad i programmet och efter dom är man typ död. Men det är roligt när man börjar se framsteg och det är bra träning. Hade tänkt lägga ut en video när en tjej och en kille hoppar men det gick inte så här är en länk istället. Dom är riktigt bra!

5. Your favorite stunt

Okej, mitt favorit bygg.. Jag tycker att bygg är en av dom roligaste sakerna i cheerleading, så det blir svårt att bestämma vilket jag tycker mest om. Antingen så är det liberty, basket toss eller tictoc. Det är roligast att göra dom svårare byggen. Här kommer bilder på roliga bygg.
N21658963440_994664_4431_large
Tumblr_lel5ee2oa01qcox3lo1_400_large

4. Write about your squad members

Ja då ska jag skriva om mitt lag då. Vi är tio tjejer i åldrarna 13 - 18 år. Vi har en toppen tränare som är 21 år och är jätte duktig! Sen i höstas har vi fått jätte bra sammanhållning i laget och vi har alltid roligt på träningarna. Jag älskar verkligen att vara på träningar med laget. Stingrays cheer ♥

Bows!

Kolla vilken fin rosett Emma vann på träningen i söndags! Jag var jätte nära att vinna... Det är Johanna som har gjort den!

Tisdag

Hej hej!
Slutade 12 idag så jag har varit hemma ett tag nu. Har inte gjort så mycket, har gjort klart allt med hästarna för idag så det bara är att ta in dom i kväll, halvsovit i soffan, sen har jag inte gjort så mycket mer. Satt och kollade på alla senior lag som vi ska möta och jag måste säga, ALLA är riktigt bra i år! Så RM kommer nog bli jätte spännande. I kväll ska jag på hockey så jag kommer inte skriva något mer. Så ha en bra tisdags kväll!
Ska ha med den klänningen till Turkiet!

3 Your squad’s name, colors, and mascot (optional)

Jag går i Stingrays cheer. Det är Skellefteås enda seniorlag innom cheerleading. Men vi har en minorlag också, Squids. Vi har färgerna grön, svart och silver. Jag tycker att dom färgerna passar riktigt bra. Dom funkar finfint! Innan jag började i Stingrays hade dom färgerna orange, vit och grön. Men de året jag började beställde vi nya dräkter och bytte färger. Vi har forfarande samma logga, de är därför det är orange i den och inte svart. Vi har ingen maskot. Eller jo det har vi visst! Våran lilla Stingrocka! Hittar ingen bild på den.

Till startsidan

Sminkning

Hej hej!
Kvällen har spenderats med att fira min kusin som fyller år. Åt tårta och massa gofika. Hanna sminkade mig också. Det blev jätte fint! Här är en bild som mamma tog.

2. Reason when & why you started cheering

Jag började cheerleading samtidigt som jag började sjuan. Det var min kusin som tipsade mig och sen dess har jag varit fast. Det är en super rolig sport som man även får jätte bra träning av. Jag minns att när jag såg dom andra i laget bygga så tyckte jag de var jätte coolt och ville också lära mig det. Jag tänker fortsätta med cheerleading så länge jag kan!

En bild från min första tävling.

1. Post a picture of yourself in your uniform

Tog två för på den första ser man typ inte dräkten.

De här ska jag göra!

Hittade den här på en blogg och jag ska göra den! Håll utkik på bloggen så kommer det upp varje dag.

1. Post a picture of yourself in your uniform

2. Reason when & why you started cheering

3 Your squad’s name, colors, and mascot (optional)

4. Write about your squad members

5. Your favorite stunt

6. Your favorite jump

7. Your favorite cheer saying

8. What’s positions you have held in a stunt group

9. List any cheer injuries

10. Your cheer pet peeve

11. Your proudest moment in cheer

12. Your favorite cheer movie

13. Your favorite celebrity cheerleader

14. Who was your first cheer coach

15. How long have you been cheering

16. Why you love cheer


MONKIWORLD ♥

Hej hej!
Kom nyss hem från Luleå! Köpte bara en tröja och ett par byxor. Behövde nya byxor för mina favoriter gick sönder igår och en tröja behövs alltid. Nu ska jag gå ut och tvätta av moppen och sen ska jag kanske ut med den för första gången i år! Kanske kör till skolan nån dag den här veckan. Hade tänkt ladda in en bild på tröjan men datorn är jätte seg så de får bli nån annan dag.

Right next to you

Min fredags kväll kommer spenderas framför tv:n, mår jätte illa.. Får inte bli sjuk nu!
Måste ta nya bilder snart.

Baby You´re A Firework

Hej hej!
Nu är det äntligen helg! Har varit jätte trött på skolan idag. Haha igår på träningen gjorde jag något skumt i gymnastiken så jag landa på något konstigt sätt och nu har jag ont i tummen, är svårt att ta på sig skor.. Men de går nog över. Idag har jag ingen aning vad jag ska göra. Ska kanske gå och se top model nu.

Save Tonight

Hej hej!
Idag hade Anderstorpsskolan friluftsdag. Jag och Mikkan hade promenad och friskis och svettis. Haha är jätte trött nu, gick en mil och sen hade vi friskis och svettis i en timme. Och inte nog med det har två timmars träning i kväll. Men den längtar jag till så de gör inget. Kommer nog vara jätte trött efter träningen men men.
N21658963440_364430_1333_large
COOLT!

Let´s go, RAYS!

Nu blir det snart träning och jag har flätat luggen och satt på mej rosetten. Det blir mer speciellt att ha rosetten på sig.

COOLT!!!

Haha vet ni vad jag nyss hittade? En Cheerleading radiokanal! Haha coolt. Dom spelar massa lags musik. Coolt!


Bbows.blogg.se

Kolla den här bloggen!

Tisdag

Hej hej!
Slutade typ halv 11 idag för engelska läraren var sjuk. Gick på stan med Mikkan tills bussen kom och när jag kom hem åt jag lunch och sen har jag inte gjort så mycket. Har tagit lite kort, varit ute och gått m.m. Nu ska jag se top model ha de bra!
Gammal bild

Dance

Hej hej!
Idag redovisade vi våra danser på gympan. Haha de gick väl sådär. Nu har vi bara två redovisningar kvar den här veckan, svenska och engelska. Nu ska jag snart fara iväg och kolla på Sanna och Cissis dansuppvisning. Kommer nog bli skoj. Ha en bra måndags kväll!


Gymnastik

Träningen idag var ovanligt jobbig, även om vi inte gjorde något speciellt. Körde typ programmet och gymnastik. Gymnastik är rätt kul men de är synd att jag får så ont i fötterna och handlederna när vi har det.. Men men nu har jag i alla fall börjat tejpa handlederna igen. Övade på handvolt också!

Söndag

Hej hej!
Har nyss städat mitt rum och ska snart äta lunch. Sen ska jag ut och rida och efter de vet jag inte vad jag ska göra. Har i alla fall träning i kväll.

Cheer

Tumblr_lel5ee2oa01qcox3lo1_400_large

Lilla lady

Hej hej!
Kommer kanske bli rik i morgon (har lämnat in gamla kläder på bytes) + om mina skor säljs men jag tror jag ska lägga ut dom på tradera i stället för blocket. Har inget intressant att berätta...
Gammal bild på Maxie.

Shoes

Ska sälja mina skolavslutningsskor som jag hade när jag gick ut nian. Har bara använt dom en gång så det känns värdare att köpa ett par gladiatorskor som jag troligen kommer använda oftare.
Hade inget att göra så jag städade en av mina garderober.
Tog en närbild på skolavslutnings klänningen. Jag ska nog ha med den till Turkiet.

T.G.I.F

Hej hej!
Idag har det inte hänt så mycket på skolan. Vi filmade till våran film annars hände inget speciellt. Känns riktigt bra att de är fredag! Har varit jätte trött i veckan så det blir skönt med helg. I helgen vet jag inte riktigt vad som händer, som alla andra helger. Ska i alla fall på Sannas dansuppvisning på måndag.

RSS 2.0