Can You Feel It

Hej hej!
Hemma från Umeå nu! Hade jätte kul! Vi gick på stan, såg fotbollsmatcher, gick på bio, spela spel m.m. Det var toppen! Nu blir det att packa om väskan för på onsdag är det stockholm som gäller! :D

All I Ever Wanted

Hej hej!
Har städat stallet hela dagen, och så ha jag duscha och sånt också. Det gör lite ont i halsen av allt damm jag fick in men de går nog över sen idag. I morgon far jag till Umeå med Sanna! Det blir nog kul, ska stanna där till lördag. Kunde inte stanna till söndag eftersom vi ska till Stockholm om en vecka! Ha det bra!

hehe


spirit stallion of the cimarron

Är det någon som har sett den filmen? Det är nog en av dom filmerna som jag älskade när jag var liten, och den är typ fortfarande bra. Hehe.

Say that you love me

Yeah! ;)
Körde runt sjön för pappa ville veta hur långt det var, 8.4 km. Haha visste ni att det finns en låt om Ragvaldsträsk XD

Put Your Records On

Hej hej!
Har inte skrivit på några dagar för de finns bättre saker att göra. har varit i falkträsket och badat, varit på trästock, fiskat, kört till stan och hyrt filmer m.m. Vi hyrde Orphan, den va LÄSKIG! Jag kunde typ inte sova, eller jag somna typ direkt efter att jag släkt lampan men ändå. Idag vet jag inte vad som händer, det regnar. Har städat mitt rum.
Foto: Ida Lindberg

fight for this love

Hallå!
Igår kväll var jag och åt middag hos Mikkan, det var jag, Mikkan, Amanda, Alexander, Marcus och Dennis som var där. Det var skoj! Synd att inte alla kunde komma. Och sen idag vaknade jag halv 6 och kl 6 for jag till Umeå och gjorde provet för moppekortet och nu klarade jag de! Känns skönt att slippa oroa mej över det. I morgon kanske det blir trästocks!
Nu har vi fått HM:s höstkatalog! Hittade lite saker jag ska köpa. Far ju till Stockholm den 4:de så jag köper nog massa saker då! Längtar!!!!
och från Åhlens
och Monki!:D

Hoppade med hästarna idag!

Buck, Jag och Maxie
Jag och Maxie
Emma och Buck
Jag och Buck
Jag och Buck
Emma och Maxie
Jag och Maxie

Alla bilder är tagna av Ludvig!

Save Tonight

Hallå!
Har inte skrivit på ett tag men jag har inte suttit vid datorn så. I fredags var vi och åt middag hos några kompisar i stan och sen igår var vi på Ikea i Haparanda! det var rätt skoj, köpte massa godiis! Idag vet jag inte vad jag ska göra, vi får väl se. Det är inte så bra väder. Men men. Ha en bra dag!

Bilder

Bytte header också ;)

SOMMAR!!


Stuck In The Moment

Hej hej!
Kom nyss hem igen, klarade körningen och nu har pappa bokat tid för provet som man måste göra på vägverket i Luleå. Det blev i Luleå för att det inte fanns nån tid här i skellefteå innan augusti. Så på torsdag måste jag upp tidigt igen. Men men, de är väl värt de.
Längtar till träningarna!

A Hopeful Song

Godmorgon!
Igår var jag med Mikkan på dagen och sen efter  jag hade ätit middag så cyklade jag, Sanna, Frida, Mikkan och Dennis till stan. Dom åt middag på dallas och sen gick jag och köpte en glass hehe. Sen cyklade vi till falkträsket och badade. Sen cyklade vi hem igen. Hehe det var faktiskt riktigt skoj! Tog 1 timme att cykla till stan, tycker vi var rätt snabba.

Don´t Think Too Much

Hej hej!
Idag har jag varit och hämtat hem Ludde som har varit på läger. Haha när man är där så börjar man tänka på när jag var där. Det var ändå rätt kul att vara på läger. Men men, cheerleading och ridning m.m är mkt roligare ;). Sen när vi kom hem duchade jag och sen fixade jag mitt hår. Halv 6 åt vi middag hod Tobbe och Frida. Det var jag, Emma, Ida, Lisa, Frida, Tobbe, Emil, Ludde, Rasmus och Sebastian som var barnen. Ida och Tobbe konfade sig idag så det var därför vi var där. Grattis till dom eller vad man brukar säga, tyckte att vi skulle skriva "ni överlevde" på korten men de ville inte mamma. Haha jag hoppade ju av min konfa. Sen när vi kom hem gjorde jag yoga hehe. Och nu ska jag gå och se fotboll.

save me

Hallå!
Idag har jag varit duktig och hjälpt till med höet, körde traktor nån timme. Haha det var faktiskt rätt kul. Jag satt och sjöng och det lät faktiskt inte så hemskt. Fast det kanske var för att jag inte hörde något på grund av att traktorn lät så mycket. Haha. Sen har jag badat, varit i stan en kortis, va hos min moster och morbror och så har jag ridit. Snart ska jag gå och göra något annat än att sitta här. Ha en bra kväll!

Two more lonely people

Hallå!
Jag lever... Haha, trodde nästan att jag inte skulle överleva igår vid vissa tillfällen. Typ när en fåegel blev galen och höll på att anfalla mitt huvud :S. LÄSKIGT! Skriver mer sen. Hade!!

Not Ready To Make Nice

Godmorgon!
Igår på dagen var jag på stadsfesten. Det var super kul! Sen när jag kom hem åt jag middag och sen for jag, Mikkan och Emma och badade. Sen när vi kom hem åt vi glass och jordgubbar och då ringde Sanna och undrade om vi ville bada med henne, Frida och Dennis. Så jag, Mikkan och Emma for ut med hästarna medans dom andra cyklade hit. Sen for vi och badade igen med dom. Sen for vi hem till mej och fikade och satt och prata ett tag. När dom skulle cykla hem så följde jag och Mikkan dom en bit och sen följde jag Mikkan en bit. Sen for jag hem. Det var en super bra dag! Hade jätte skoj! Hoppas eran dag också var bra!
Tog lite bilder när Emma och Ludde badade för nån dag sen.

Eenie Meenie


Hold my hand

Hallå!
Har ni gjort idag? Jag har varit i stan hela dagen, köpte ett par cykelbyxor och så klippte ja mej ju! Blev rätt nöjd. När jag kom hem så åt vi middag och sen for jag och Mikkan och badade, sen har ja duscha och sånt. Nu sitter jag och äter jordgubbar! Mums!
Hade tänkt ladda in bilder nu men jag råka ta fel sladd och orkar inte springa och hämta den andra så jag gör de i morgon i stället. Ha en bra kväll!

Snart slipper jag mitt risiga hår! :D

Hej hej!

Sitter på mammas jobb och väntar på att klippa mej, bara en halv timme kvar. Va en stund på stadsfesten också. Ska ju dit i morgon så jag åkte inget idag, sparar det till då. Laddar in nya bilder i kväll. Ha en fortsatt bra dag!


Heal the world

Godmorgon!
Vaknade för typ 10 minuter sen. Sov inte så bra i natt för jag väcktes av olika saker hela tiden. Hade fönstret öppet så varje gång det körde förbi en bil vakna jag och sen var det en fågel som började låta jätte mycket... Det regnar idag, hoppas att det går över. Ska gå på stadsfesten med min bror och sen ska vi klippa oss. Lägger kanske ut en bild sen. Hoppas ni får en bra dag!

Plus - Minus

- ska äntligen klippa mej i morgon!
- sommarlov, det känns verkligen toppen att slippa tänka på att man måste upp tidigt på morgonen
- stadsfesten på torsdag me massa folk! Kommer säkert bli skoj
- bada sent på kvällarna när solen håller på att gå ner
- nya moppen!
- rida nu på sommaren!
- att smultronen har kommit!

- alla myggen... och brämsen..
- vädret har inte varit så där super bra. Men hoppas det blir toppen väder resten av sommaren!
- när nån rättar alla fel man säger.. det är störande
- att mina gamla solglasögon gick sönder, saknar dom



Bild bomb!bilder från början av sommarlovet till nu

lite coola vaaa;) <
hehe strike a pose
More fanta more fun

Hide And Seek

Hallå!
Vaknade vid halv 10 idag och sen fikade jag och sen for jag, pappa och Ludde till stan och kollade på en ny moppe. Som vi köpte!Blev super nöjd och nu längtar jag tills jag har tagit kortet. På onsdag ska jag äntligen klippa mej och sen på torsdag blir det stadsfesten. I kväll är de kurs igen. Ha en bra dag!

I need to feel your heartbeat when you say you love me

Hallå!
Hur har eran dag varit? Jag har suttit inne och haft moppekurs från 14.00 - 18.00. Först hade vi teori i två timmar och sen två timmar körning. Det var inte så tråkigt som jag trodde det skulle vara men de var inte super kul heller, de funka. Hade hellre varit och badat och solat på stranden men. Ska dit på måndag och fredag också sen är jag klar och kan typ boka tid för uppkörning och skriva testet.
När jag kom hem så åt jag middag och sen for jag och badade. Sen red jag och Emma och nu har jag nyss duscha och sitter och ser på fotboll.
Har nya bilder på kameran, laddar in dom i morgon eller något.

One Time

Hej hej!
Igår var jag hos mormor hela dagen och sen när jag kom hem åt jag middag och sen for jag till Dennis och var med Mikkan, Amanda, Dennis, Miguel, Alexander och Marcus hela kvällen. Det var jätte skoj! Vi åkte banan bakom båt, hoppa studsmatta, bada, spela brännboll m.m. Hoppas alla andra hade en lika bra kväll som jag hade igår!
Idag ska jag nog sola ett tag och sen måste jag på moppekursen. Hoppas tiden går fort där annars blir det långtråkigt. Ha en bra dag!


Can You Feel It

Godmorgon!
Fick just veta att jag har kommit in på en moppekurs nu på lördag. Tur att den bara är i två timmar annars skulle jag nog bli sur för jag vill inte vara inne hela sommarlovet. Ska vara där 6 gånger med den på lördag sen har jag moppekortet. Hahaha konstigt nog så känner jag mej inte så speciellt pepp på de men men..
Igår kväll just när jag skulle sova så började de åska jätte mkt.. Jag hatar åska.. Kunde inte somna förän den hade slutat..
Idag är det inte så speciellt bra väder så jag ska städa mitt rum noggrant och sen kanske hitta på något med Mikkan i kväll. Ha en bra dag!

RSS 2.0