-

Nu ska jag snart stänga av mobilen för att sova och ladda upp inför morgondagen.

Vi har i alla fall haft en riktigt bra början på våran resa, igår var vi framme nån gång vid elva och sen gjorde vi inte så mycket mer än att fika och sen sova. I morse efter frukosten for vi iväg på shopping. Vi gick omkring här i Stockholm från typ 11 till halv 5 så vi är rätt trötta i benen nu. Sen vi kom tillbaka från shoppingen har vi bara tagit det lugnt. Imorgon blir det att gå omkring i Gamla Stan och sedan bio på kvällen. Blir nog super mysigt!
(Det här skulle publiceras igår kväll)


Next up > Stockholm!

Vi såg alla lite konstiga ut på den här bilden men ändå. 
 
Nu är allt packat och klart inför Stockholms resan. Klockan 25 över 7 i kväll far vi med flyget och kommer hem på onsdag vid halv tre nån gång. Ska verkligen njuta av den här helgen och shoppa så mycket jag kan! Vi kommer ha det super!

Svar

Shining like a shooting star
Anonym:
Ska vipers tävla? :D

Svar:
Haha varje gång jag skriver något om Vipers är det någon som frågar om de ska tävla och svaret är nej. I år är de bara ett träningslag men man vet aldrig vad som händer nästa år.

Shining like a shooting star

Har nyss kommit hem från träningen med Vipers. Jag är verkligen stolt över dom! De har inte tränat länge alls tillsammans och idag har vi hunnit gå igenom större delen av deras program och det ser faktiskt rätt bra ut. De är så duktiga!

Macarons


Infinity

61150507410504898_9re8aijo_c_large
Det är ju inte så länge kvar tills jag fyller år och jag har funderat lite på vad jag ska önska mig. Kanske en tatuering? Vill ha en infinity men jag vet inte vars och jag är inte säker på om jag vågar göra en. Haha. Men vi får väl se. 

Infinity

61150507410504898_9re8aijo_c_large
Det är ju inte så länge kvar tills jag fyller år och jag har funderat lite på vad jag ska önska mig. Kanske en tatuering? Vill ha en infinity men jag vet inte vars och jag är inte säker på om jag vågar göra en. Haha. Men vi får väl se. 

Söndag

 
Igår kväll hade vi filmkväll med Vipers. Vi såg gamla tävlingsfilmer, Bring It On och hade det riktigt mysigt. Det är synd att vi bara har en träning i veckan för vi hinner inte ses så ofta då.. Men men. 

Idag har vi träning från halv fyra till sex och före det ska nog Mikkan och Frida komma hit så vi kan planera lite saker inför Stockholm. Nu är det bara fem dagar kvar tills vi far! Längar så himla mycket. Jag behöver verkligen nya kläder så jag ska passa på shoppa så mycket jag kan. 

Nu drar jag mig ut på en powerwalk med Pirat. 

Ta mig tillbaka..

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Stockholm om en vecka!

Så var det äntligen helg. Veckan har gått rätt fort ändå och vid den här tiden nästa vecka befinner jag mig i Stockholm med tre toppen tjejer! Åh vad jag längtar, vi kommer ha så himla roligt. Jag ska shoppa massa nya kläder och nya skor. Låt dessa sju dagar gå fort! 

Shining like a rhinestone

Har just kommit hem från träningen med Vipers. Det gick riktigt bra för dem idag, de fick lära sig första delen av programmet och sen körde vi gymnastik i slutet. Jag och Mikkan har några småsaker som vi måste fixa i programmet innan det är helt klart men.

Tänkte spendera resten av kvällen framför datorn. Är så himla trött.. 

A sore body today is a strong body tomorrow


Träningen idag gick riktigt bra! Jag älskar att bygga! Bygg är helt klart det bästa som finns! Gymnastiken gick också bra så jag känner mig riktigt nöjd och glad över dagens träning.

I morgon är det träning med Vipers som gäller och då ska jag och Mikkan börja lära dem deras program. Haha vi får väl se om jag och MIkkan är de nästa proffs koreografera..

Tisdag

I går var första dagen på praoen och det gick väl bra. Är på pappas jobb den här veckan för jag hittade ingen annan stans att vara, men men. Får göra några reklamgrejer åt dom så jag har i alla fall något att göra.

Idag har jag inte en lugn stund för än vid tio i kväll. Först ska jag på praoen och vara där till klockan halv ett. Klockan ett har jag körlektion som räcker va en timme, sen blir det att fara tillbaka till praoen och vara där till klockan fyra. Då blir det att snabbt slänga i sig mat för att sen fara till körskolan igen för att ha teorilektion. Den slutar klockan 6 och då blir det att gå till Balder och byta om för att sen ha träning i två och en halv timme. Som sagt, är hemma nån gång vid tio. Får kötta igenom den här dagen.


Söndag

I helgen har jag inte gjort så jättemycket, var första helgen på väldigt länge som jag bara har varit hemma så det var skönt. 

Nu ska jag fika något och sen klockan tre bär det iväg mot träning med laget.
 

Fredag

Äntligen är det fredag! Jag har haft en helt okej dag som bland annat har innehållit min första körlektion på körskola och rygg/nackfix hos sjukgymnasten. Nacken mår väl inte så jättebra nu men vi får hoppas det blir bättre i morgon.

Körningen gick i alla fall riktigt bra! Jag längtar så mycket tills jag får ta mitt körkort. Mindre än två månader kvar nu!


Starting from zero got nothing to lose

Slänger in en bild från DM 2012, en av de bästa dagarna i mitt liv♥

Har just kommit hem från en bra träning med Vipers. Vi körde bygg och gymnastik. De är jätteduktiga och har lärt sig massor av saker på ca en månad med tanke på att de bara har en träning i veckan. Känns som två träningar i veckan skulle vara lite bättre så vem vet vi kanske ökar till två efter jul, vi får se.

Nu ska jag tumblra till klockan nio då det är säsongs premiär på nya Criminal Minds. Can´t wait!!
 

Work it

Träningen idag gick bra! Alla var där så vi kunde bygga fullt ut och sen körde vi även lite gymnastik också. Åh vad jag längtar tills vi får vårt program. Kan inte vänta längre!!

Nu ska jag se klart Hollywood fruar och sen blir det att se Grey´s också. 

Mot skolan

Fick jobba hemma med psykologin idag så jag har min första och ända lektion om lite mer än en timme. Skönt!

Men jag måste ändå stanna i stan för jag ska på teorilektion som börjar halv fem, sen blir det träning från halv sju till nio.


-

Sitter på skolan och skriver på min psykologifördjupning. Det går sakta men säkert.

Efter skolan idag ska jag till doktorn för min mage igen. Jag tvivlar på att de kommer hitta något men man kan ju alltid hoppas.

Slänger in en bild från en av sommarträningarna. Saknar sommaren..


Everything will change

Träningen idag gick bra, det var ganska många borta så vi kunde inte bygga allt som var planerat men då blev det mer tid åt gymnastiken i stället. Jag har alltid tyckt att bygg varit det roligaste i cheerleadingen men jag måste säga att gymnastiken börjar trappa in på byggen. Taggar träningarna i veckan! Hoppas att alla kommer så vi verkligen kan bygga fullt ut!

Nu ska jag gå och fixa lite frukt och smält choklad och se solsidan.

-


Söndag

Även om det bara var halva laget som var hos Moa igår så hade vi det riktigt trevligt. Jag kanske blev lite övertrött men.. Haha. 

Idag har jag tänkt hinna med att fixa informationslappar till Vipers, rida, göra den sista fasen som jag ska ha gjort innan tisdag, göra bort läxor och sen har vi träning klockan 15.30-18.00. Det blir nog inte så svårt att hinna med. 

Det känns som den här helgen har gått jättefort.. Men men. En skolvecka kvar innan vi har prao i två veckor och sen är det lov = STOCKHOLM! Längtar så ortoligt mycket! 



Saturday

Dagen har bestått av ridning, styrketräning, stretching, städning och inte så mycket mer. Snart drar jag iväg till Moa och spenderar resten av kvällen där tillsammans med bästa laget! ♥

Kan inte beskriva hur mycket jag längtar till novemberlovet! Först far jag till Stockholm med världens bästa tjejer och sen när vi kommer hem ska vi troligtvis ha vårt koreograficamp! ÅH! Jag längtar snart ihjäl mig.

Vill bara ha vårt program och musiken nu så vi kan nöta programmet, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller?

Instagram

Några av mina senaste bilder från instagram. @idaliindberg


Äntligen fredag

Jag har varit så himla trött hela veckan så det känns verkligen bra att det äntligen är fredag. I helgen ska jag inte göra något förutom att sova, äta och rida och träna. Ska försöka sova så mycket jag kan så jag kan vara pigg nästa vecka.

Om fem och en halv timme är det äntligen helg!


Onsdag

Igår efter skolan gick jag till mormor och åt och sen gick jag vidare till körskolan för att ha teorilektion. Den slutade vid sex nån gång och då gick jag direkt till Balder för att vänta där tills våran träning började. Tränade från 19-21 och det gick riktigt bra! Vi körde dans, hopp, styrka och gymnastik. Typ en helt vanlig tisdagsträning.

Idag hände det inte så mycket på skolan förutom att vi var på en dansföreställning som jag somnade på och att vi hade prov i historia. Får väl se hur det gick.

Jag har blivit så himla trött nu för tiden och jag skulle kunna sova en hel dag.. Har varit förkyld ett bra tag nu så det kanske är den som orsakar min trötthet.

Efter skolan blev det kycklingsallad till middag och sen träning från 16.30-19.00. Det gick bra idag också. Längtar så mycket tills vi får vårt program och våran musik!

Nu hade jag tänkt sova så jag får mig upp i morgon.


Stingrays

Här är några bilder på oss från lägret. Alla bilder är tagna från youbetterwork.blogg.se


Fly

Den här helgen har varit super! Har tränat sammanlagt 17 timmar och jag har lärt mig så mycket nytt! Jag älskar cheerleading!


RSS 2.0