Stadsfesten

Hade en riktigt rolig kväll igår! Är väldigt trött nu så jag orkar inte skriva något annat än att vi hade det riktigt bra!  Några av mina bilder från igår.

A sky full of lighters

Har inte skrivit på ett tag för att jag inte har orkat sitta vid datorn. Vädret är sämst så jag har inte gjort speciellt mycket. Hatar att blogg.se appen laggar för då hade jag kunnat blogga mycket lättare.. Men men den kanske börjar fungera snart. 

I morgon blir det i alla fall jobb från 07.00 - ca 16.00 sen efter det far jag hem och byter kläder och sånt, sen bär det av mot stadsfesten med Mikkan och Sanna för att se Veronica Maggio. 

Fys

På träningen igår var vi så få att vi fick ringa in Ebba som kom och byggde med oss och sen körde lite (killer) styrka med oss efter. I kväll ska vi träna fys med Ebba och det kommer nog bli super! Vi måste ju vara redo inför nästa säsong!

ÅH!!! Jag vill träna!

 

Söndag

Idag har jag inte gjort så mycket, har hunnit stänga ut hagen till hästarna och sen har jag bara hunnit gå en power walk med syster och kört lite flickisar på fotbollsplanen. 

Jag och mamma var ute och red i över två timmar igår kväll så vi får se om vi låter hästarna vila idag eller inte. Jag hade då tänkt springa efter middagen om jag fixar skavsårsplåster. 
 
I morgon blir det jobb från tio fram till typ fyra och efter det vet jag inte vad som händer. Vi får väl se helt enkelt! 
 
 

I got a pocket full of sunshine

Hade en väldigt lugn kväll igår. Men det var skönt, var rätt trött efter att jag hade stigit upp tidigt.

Idag är det superfint väder så jag ska jobba på brännan och i kväll kanske jag tar första doppet i sjön. Jag ska springa också men det måste bli lite svalare ute så jag väntar nog till i kväll med det.

Work

I morgon ringer väckaren klockan 05.35. Från klockan 07.00 till ca 16.00 jobbar jag. Gruvar mig för att vakna så tidigt.. Blä. Men men.

Stretching

For ut och sprang lite över fem kilometer och när jag kom hem passade
jag på att stretcha. Vi kan ju konstatera att jag är vigare framåt än vad
jag är bakåt.. Ska inte ge upp med min scorpion, den ska vara fin till hösten! 
(ursäkta om några av bilderna lutar jättemycket) 
 

Torsdag

 
Varför kan det inte bli sommar på riktigt? Antingen regnar det jättemycket eller så är det molnigt och blåser.. Jag vill ha värme och sol! 

Jag funderar om jag ska göra en ny film, kanske väntar tills jag har fått lite mer filmer av Jennie så jag har mer saker att ha med..

Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag. Ska nog fara ut och springa om mina fötter klarar av det haha, annars blir det väl en powerwalk men jag tänkte spara det till efter lunch nån gång. Jag vill ha träning! 

Okej det här blev ett väldigt osammanhängande inlägg men. 

Onsdag

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Har städat mitt rum, varit ute och ridit, sett det senaste Pretty Little Liars avsnittet och ja.. inte så mycket mer.

Det är inte speciellt bra väder ute, blåser jättemycket och regnar lite då och då. Har fått världens värsta (överdriver inte) skavsår under (?!?) min fot.. Så det gör ont att bara gå omkring utan skor. Så i stället för att fara ut på nån powerwalk eller springtur tänkte jag skona mina fötter och köra lite styrka här hemma i stället.

Liberty

 
 
 

Tisdag

Dagen har spenderats i långviken hos Sanna med henne, Cissi och Mikkan. Vi hade det riktigt bra och spelade kubb, sälskapsspel, fikade och sånt. Sen när jag kom hem åt jag middag, for ut och red och sen drog jag på mig löparskorna för att fara ut och springa med Emma. Vi sprang ca 7 km utan att stanna och jag är då väldigt stolt för jag trodde verkligen inte att min kondition var så bra. Efter löpningen stretchade jag noggrant i typ en halvtimme och tog sedan en välbehövlig dusch.

Nu är klockan snart tolv och jag hade tänkt att sova snart. I morgon vet jag inte vad som händer. Eftersom blogg.se appen inte fungerar kan jag inte lägga ut bilder när jag mobilbloggar så ni får klara er utan det. God natt!


Hade träning från sex till just efter sju och vi körde mest bygg men även lite gymnastik. Vi övade på att få våra extantion libbar superstadiga och då passade jag på att testa direkt upp till bow! Det gick super! Efter träningen for jag och Mikkan ut och sprang en bit och nu sitter jag här vid datorn och kollar tumblr och sånt. Ha en bra kväll! 


Don´t bring flowers


Tog den här bilden innan träningen idag, tyckte om den rosa färgen!

Måndag

Har spenderat största delen av dagen med Mikkan. Hade inget att göra så jag for till henne och solade. Nu har jag just kommit hem och snart bär det av mot träning i stan med laget. Ska bli kul att träna! Älskar att bygga!

Söndag

Dagen har bestått av jobb från nio till halv fem. Sen när jag kom hem åt jag middag och efter det blev det att fars in till stan för att köpa massa frukt med Emma, Mikkan och Frida. Nu sitter vi här och ser Easy A och är supermätta efter all frukt. Är rätt trött nu så jag planerar att sova länge i morgon!

Lördag

Dagen har spenderats med Emma och Frida i Umeå. Shoppade hela dagen och vi hade det superbra! Från Monki köpte jag ett par jeansshorts, en spetströja och två bandeau bhar. Sen köpte jag även ett linne från Bik Bok, solglasögon från Gina, bikinitrosor från stadium och världens skönaste jeans från Rut mf. Känns bra att få ha köpt lite nya kläder!

I morgon blir det jobb från 9 till ca halv 4 och efter det vet jag inte vad som händer.

Flower

Foto: Jag

Student 2012





Foto: Jag 
Modell (och student!): Maja

Formspring!

Nu har jag skaffat formspring! Skicka iväg några frågor till mig! Kan vara om vad som helst!

http://www.formspring.me/idaliindberg

Skolavslutning




Igår var jag och tog kort på mina syskons skolavslutningar. Har supermycket bilder så det kommer väl kanske upp nya lite då och då.

Sommar!

Har haft en riktigt bra dag idag! Det har varit toppenväder hela dagen så jag och Mikkan for ner till badstranden och solade i några timmar.

När Mikkan for hem fortsatte jag solandet hemma och efter middagen for jag och Emma ut på en powerwalk i värmen.

Dagen avslutades med Emma, Frida och Mikkan på bion. Vi såg The Lucky One och den var väl helt okej!


Första uteträningen


Träning ikväll!

I morse var det toppen väder så jag låg och solade i nån timme och nu har jag just varit ute och sprungit en bit. Ikväll är det träning som gäller, är så taggad!


Fix you

Dagen har gått så himla fort! Vaknade vid tio och nu är klockan redan 11 och jag ska snart sova igen.

Jag har i alla fall hunnit med lite saker idag. Eftersom jag är en sån underbar syster (haha) så tog jag moppen ner till stan efter lunch och hämtade min syster som hade slutat för dagen. Efter middagen blev det att fara ut med hästarna och sen träffade jag upp Mikkan och gick en rätt lång powerwalk med henne.

Nu ligger jag här i min säng med en rygg som gör ont direkt jag andas in. Ni vill inte veta hur jag lyckades med det.. Klantig är vad jag är. Får hålla tummarna att det går över innan i morgon för då ska jag ut och springa på morgonen och sen så har vi träning på kvällen!


The stars of the show

Jag älskar ryggen på våra dräkter!

Stunting ♥

Jag saknar laget så himla mycket! Hoppas verkligen att det är bra väder i morgon så vi kan börja med uteträningarna. Tror att det kommer bli mycket bygg på de träningarna men vad gör det? Jag älskar att bygga, helt klart mitt favorit moment i cheerleading, just före gymnastik.

Regn, regn och åter regn

Varför regnar det hela tiden?

Lördag

I morse vaknade jag just före tio och direkt efter att jag hade ätit frukost gick jag ut i det (faktiskt) fina vädret och körde lite gymnastik i gräset. Sen efter lunch for vi in till stan för att ha uppvisning med laget. Den gick väl hyfsat bra med tanke på att så få var där.

Efter middagen for jag till Sanna och där har jag spenderat hela kvällen. Vi hade det riktigt bra och grillade marshmallows och såg film.


-

Jag har inte gjort speciellt mycket idag. Var på skolavslutning i morse, körde moppe hem i regnet, åt lunch, försökte få upp värmen igen, vädret blev bättre så jag tog med båda hundarna på en lite längre promenad, åt middag, for ut och red, körde lite styrka och nu sitter jag här med min ben and Jerry's.

Kanske inte den mest spännande avslutningsdagen men jag har haft det skönt och nu känns det nästan som sommar! I morgon har jag mer saker planerade!


Sommarlov!


You shoot me down but I wont fall

Är ledig idag så efter lunch for jag ut och sprang en bit och när jag kom hem passade jag på att stretcha. Haha tänker inte lägga ut bilder på min scorpa så det får bli på det vanliga, bow och heel. Måste.Få.En.Bättre.Scorpion........



instagram @idaliindberg


Close

Foto: Jag

Mer bilder


Pics


Två från igår

Mer bilder kommer när jag har fixat till så att photoshop funkar bättre.

Tisdag

Jag har spenderat hela dagen med att ta kort på balpar! Började med att fota Maja och killen som hon skulle gå med, sen for jag vidare för att fota Frida och hennes kille och direkt efter det mot balen för att fota på röda mattan. Har fått några riktigt fina bilder som jag håller på att ladda in på datorn nu. Ska redigera dem lite och sen kanske det kommer upp någon här.

Jobb

Idag har jag varit och provjobbat där jag ska ha sommarjobb i sommar. Det gick bra, fick mitt schema för sommaren och jag jobbar alla helger utom två. Men då är jag ledig på veckorna också så det gör inte så mycket för mig.

Nu är jag helt slut och min rygg gör ont så jag spenderar kvällen hemma. I morgon hade jag tänkt fara ut och springa på morgonen och sen vid tolv kommer Mikkan, då bär det av mot stan för att fotografera par till balen som är i morgon kväll.

(arkivbild)


Stretch


Bows!


Take me back

Jag vill träna.. Vill tillbaka till Borås, allt var roligare där.

Vill träna..


Worlds 2012


<3


Fre-lör

Hittills har min helg inte varit speciellt rolig. Har varit tvungen att plantera skog.. The sweet life on landet.. Men jag får pengar för det så det är värt det och nu är vi klara också så det känns bra att ha det bortgjort.

Jag har tänkt spendera kvällen i soffan och bara ta det lugnt. Kan bjuda på en bild på min goda middag.


Sommarlov?

Alla lektioner nästa vecka är inställda och på fredag blir det att fara till skolan för att ha avslutning, så nu kan man säga att jag har sommarlov. Känns verkligen inte så! Men så skönt att inte ha någon mer skola på flera månader!


TA MIG TILLBAKA


RSS 2.0