-

Har inte bloggat på ett tag men jag har haft fullt upp med annat. Har bland annat varit på en minisemester till Luleå med familjen. Sen har jag hunnit göra massor av andra saker också. 

Idag har dagen spenderats på Falkan med Sanna, Amanda och Mikkan. Vi hade det riktigt bra med massor av sol och fika.

När jag kom hem så hade min dator äntligen kommit! Så nu sitter jag och tjollrar med den. Känns skönt att äntligen ha en egen dator, nu måste jag bara fixa photoshop till den och sen är jag helt nöjd!

New iphone case

Love it! 

--

De senaste dagarna har jag bland annat fotat Emma, Frida och Mikkan, jobbat, bokat resa till stockholm, tränat på mina flickisar, varit med Mikkan och Sanna och spelat tennis och paddlat kanot, klippt mig och beställt en dator. Orkar inte skriva så mycket nu, men jag är i alla fall ledig till på fredag nästa vecka så det känns riktigt bra!


Måndag-tisdag

Igår kväll gjorde jag, Emma, Frida och Mikkan en favorit i repris (smält choklad med massor av frukt). Vi spelade även spel, for ut på sjön med båten och såg en film. Hade en riktigt trevlig kväll! Idag har jag inte gjort så jätte mycket. Hoppade med hästarna och sen var jag ute i det härliga vädret som varade i några timmar. Åt middag i stugan hos mormor och sedan for jag och Emma till gummark. Egentligen hade vi tänkt fara ut med båten men vi hittade den inte (?!) så vi fick någon konstig ide om att vi skulle klättra (och då menar jag klättra) upp på berget. Så vi klättrade upp och satt där uppe och åt jordgubbar. Haha det kändes väldigt äventyrligt. Sen for vi hem till Mikkan och såg en film. I morgon blir det jobb från 7- ca 4 och efter det blir det att fota med Emma, Mikkan och Frida.


Jobb, jobb

Idag har jag jobbat från klockan 11 till 6. Är väldigt trött nu men det är bra för jag måste sova snart eftersom jag börjar jobba klockan 6 i morgon.. Jobbar nog mellan 6 och ca halv 3. Längtar till på tisdag då jag är ledig men sen på onsdag blir det jobb igen.


Fredag

Idag har jag jobbat från sju till tre. Kändes väldigt skönt att sluta tidigare. Mina planer för kvällen är inte så spännande. Ska snart äta middag och sen hade jag tänkt rida och städa mitt rum. Sen hade jag även tänkt fara ut och springa en bit och sen avslutar jag nog dagen med att se Pretty Little Liars. De flesta är säkert på trästocks i kväll men jag känner att jag verkligen inte orkar idag, men i morgon ska jag dit med Sanna och Mikkan. Här är lite random bilder från igår och idag. Såg LOL med Mikkan och Emma igår och den var riktigt bra!!

 


Torsdag

Igår var Fridas småkusiner från Stockholm här och red på Buck. Sen på kvällen for jag och syster ut på en powerwalk/intervallträning i 8,5 km. 
 
Idag har jag varit i Bjuröklubb med mamma och syskonen. Vi fikade och sedan gick vi ner till havet och tog lite kort och sånt. 
 
Ikväll ska jag vara med Mikkan, vi får se vad vi hittar på!

Toetouch

Haha det är rätt svårt att få en bra bild när man tar från en film men den här vart bättre än den förra.


Tisdag

Jag har haft en riktigt bra dag idag! Eller efter lunch var jag tvungen att hjälpa till med höet (till hästarna) men efter det for jag, Emma, Frida och Lisa till badplatsen och solade och badade. Vi var bortbjudna på middag så vi for dit och åt och vid halv åtta for jag och Emma vidare mot nordanå där vi hade träning med världens bästa lag i en och en halv timme. Hoppas på en lika bra dag i morgon också!


Måndag

Började jobba klockan 6 i morse.. Var kvar på jobbet till ca halv 3 och sen fick jag hämtning (tur det, hade nog inte orkat köra hem). När jag kom hem körde jag lite flickisar i gräset och så övade jag på mina cheerleading skills på studsmattan. Efter middagen for jag och Mikkan ut med gummibåten och sen hämtade vi upp Emma på stranden. Haha tror inte båten är till för tre personer men det gick ändå! Nu är jag väldigt trött och ska snart köra lite styrka och sen ska jag inte göra något alls.


Fredag

Idag har jag jobbat från tolv till åtta. Egentligen skulle vi sluta klockan nio men vi var snabba så vi kunde sluta en timma tidigare! Känns riktigt skönt! I morgon är jag ledig och då ska jag nog vara med Emma och Frida. Frida har varit utomlands i två veckor så det ska bli kul att träffa henne.

På söndag väntas det jobb igen och samma på måndag. Gruvar mig inför måndag eftersom jag börjar klockan 6... Vilket betyder att jag måste stiga upp senast halv 5... Damdamdamdam... Kommer vara död på måndagkväll men det är värt det för pengarna. 

Nytt skal

Idag skulle jag vara pysslig och limma fast en rhinestoe som hade lossnat från mitt iPhone skal. Men så klart skulle jag klants till det och råkade få lim på skärmskyddet, så det vara bara att köpa ett nytt. Då passade jag även på att köpa ett USA skal med rhinestones! Love it!


Onsdag kväll

Igår kväll åt jag, Mikkan och Sanna middag på tatung. Det var riktigt gott kan jag säga er! Efter middagen for vi och såg en film och sedan fick vi skjuts hem av Sanna. När jag kom hem passade jag på att se Crazy Stupid Love och den var rätt bra. Så man kan sammanfatta kvällen med att jag hade det riktigt bra!


We make our own fairytales

 
Igår spenderades kvällen hemma hos Jennie med några från laget. Vi hade det supermysigt och såg film, åt paj och pratade en hel del. Hoppas att vädret blir bättre så vi kan ha träning snart! 



Tisdag

Det är dåligt väder idag så än så länge har jag bara städat mitt rum och bakat lite. Ska nog ut på en powerwalk med syster om ett tag.

Stort grattis till Sanna som tog körkortet idag! I morgon ska vi fira!!

Måndag

Idag har jag jobbat från tio till tre. Kändes skönt att för en gångs skull sluta i tid eller enligt schemat. När jag kom hem åt jag middag och sen for jag och Emma ut och red. Efter det for vi ut och sprang den långa rundan och sen stretchade jag.

Det börjar faktiskt synas lite resultat på min scorpion nu, kolla i inlägget före. Nu måste jag bara fortsätta kämpa med den så det blir fin! Efter stretchingen körde jag lite styrka och nu sitter jag här vid datorn och funderar om jag orkar se en film nu eller om jag sparar den till någon annan kväll. 

I morgon ska vi ha myskväll med de som kan från laget. Längtar supermycket till att träffa världens underbaraste lag! 



Stretching


Spontanbio

När jag kom hem från jobbet slängde jag i mig middag, for ut och red och sedan bar det av mot bion med familjen. Vi såg The Amazing Spiderman och jag tycker den var riktigt bra, nästan bättre än den första! Nu ska jag sova för i morgon väntas det jobb igen.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/676349/images/2012/pic_4ffa028bddf2b3038b0005a4.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/676349/images/2012/pic_4ffa028bddf2b3038b0005a4.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/676349/images/2012/pic_4ffa029de087c347b70008ca.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/676349/images/2012/pic_4ffa029de087c347b70008ca.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/676349/images/2012/pic_4ffa02acddf2b3014600005f.jpg" class="image">

(skulle ha publicerats igår)


Running

Efter att jag hade varit ute och ridit ett tag så for jag och Emma ut och sprang va 7 km. Gick riktigt bra och efter passade jag på att stretcha, här är två bilder (min scorpion är inte ens nära som jag vill ha den men det har gått framåt så jag är nöjd).


@idaliindberg

Nu funkar äntligen blogg.se appen igen! Här är lite instabilder från veckan, följ mig på instagram @idaliindberg


I won´t give up

Nu börjar det nästan kännas som sommar på riktigt. Jag, Emma, Mikkan och Emma har stekt på stranden hela dagen och har haft det superbra. Efter middagen for vi iväg på träning och det gick väl rätt bra. Jag känner mig inte så nöjd med en del saker men jaja. Jag vill träna mer än bara en gång i veckan för det känns som man tappar mycket nu. Jag vill verkligen utvecklas och jag vill bli så bra som jag kan. Jag SKA bli så bra som möjligt! 

Tisdag

Dagen har spenderats i Umeå med mamma. Skulle till doktorn men vi for lite tidigare så vi hann gå på stan och äta på ett superfint ställe, tror resturangen hette Göteborg. Den ligger där det gamla fängelset var, så om ni är i Umeå, far dit och ät! Helt klart värt det! Var in på Monki en tväris och köpte två linnen och sen köpte jag ett par byxor på Rut mf. 

Hos doktorn gick det väl bra, de sa inte så mycket mer än vad de har sagt förr men det togs i alla fall mer prover så snart kanske de hittar vad som är fel med min mage. 
 
I kväll har jag varit och fiskat med Mikkan, Emma och Emma. Jag fick en stor (eller ganska stor) aborre! Kolla min instagram om ni vill se den (@idaliindberg). När jag kom hem från fisketuren for jag ut på en powerwalk med Diver och nu hade jag tänkt fixa lite fika och sedan se Morden i Midsomer.

Söndag-måndag

Igår jobbade jag från elva till sju på kvällen och idag har jag jobbat från sju till fem. Det känns riktigt bra att vara ledig några dagar framåt nu. Ikväll har jag först gått en powerwalk med Emma och sen cyklat till badplatsen i Gummark för att fiska med Emma, Emma och Mikkan. Tror att vi fick fem fiskar totalt så vi var ju rätt bra! 
 
I morgon ska jag till Umeå för att fortsätta undersöka min mage på sjukhuset där. Hoppas de hittar vad som är fel så jag kan få något stopp på det. 

RSS 2.0