Svar på kommentar

Kommentar:            
Hur kan ni utvecklas så mycket på gymnastik fastän ni inte har tränare? Passar ni på varandra? Vad har ni för utrustning? Visst kan hela erat lag handvolt också? :o

Svar:
Först och främst måste jag säga att vi visst har en tränare, Johanna kanske bor i en annan stad men hon coachar oss ändå och kommer på träningarna när hon har möjlighet.

Alla i vårat lag kan handvolt, vi har satsat väldigt mycket på det i år och det har varit värt det.
När vi har gymnastikträningar brukar den som vill ha pass be om det och då hjälper någon av oss andra i laget till och passar och så har vi alltid gjort, sen ger vi ju såklart tips till varandra och vi i laget försöker hjälpa varandra så att man ska komma framåt i sin gymnastik.

Våran utrustning är inte så mycket att jubla över, vi sju cheermattor så att det blir lika stort som en tävlingsmatta och sen har vi inte tillgång till så mycket mer. Vi brukar använda tjockmattorna som finns i gympasalarna ibland. Men vi gör det bästa av vad vi har.

Jag tror att om man vill utvecklas inom gymnastik, eller inom allt egentligen, så måste man vilja det själv. Vill man det inte nog mycket kommer det inte att gå, the power of will är nyckeln.

Kommentarer

Lämna din kommentar här:

Ditt namn:
Spara mitt namn?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du någon blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0